Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 21:13)
<p>IDOMUCIA,
</p><p>turėjau situaciją ir aš. Draugės mergaitė buvo tikras košmaras.  Akis drąskydavo, isterikuodavo, pavydo scenas visur tik... Pati motina nuo jos slapstydavosi pakampiais, derėdavosi dėl visokių "nuolaidų", papirkinėdavo naujais daiktais tongue.gif Nors ta mergytė buvo tik pirmokė dar biggrin.gif -- Prasikankinau mėnesį. Daugiau netvėriau. Žinant, kad kažkur gyvena tavo paties vaikai [ kuriems nereikia "tramdomųjų" ], o tu turėsi auklėt už motiną tą kitą vaiką, jos tėvu nebūdamas net.
</p><p></p><p>NIEKO GEEERO tie svetimi vaikai. Monteverte, duok penkis! smile.gif))))
</p>

žinojau, kad sutarsim, man meniški patinka biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
atvaryk į Bendraminčius, eilėraštukų paeiliuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 21:01)
jei pabendravus eile valandu realiai nesinori net uz rankos paimti, reiskia, traukos nera.
bet taip, yra buve, kad atejusi i akla pasimatyma vos nepabegau, tik kad jis progos nedave, o paskui tapom pora  biggrin.gif

As minejau kazkur anksciau, kad panaudojau raganu metodus. paskaiciau, kad reikia paimti uz rankos ir palaikyti kelias sekundes.
Taip ir padariau. Palaikiau ir paleidau. MB sake, kad tas momentas buvo kazkas tikrai slykstaus.
Bet suveike! smile.gif
Atsakyti

rolleyes.gif
juokiausi balsu biggrin.gif
pradziai bent savo amziu pasakykit biggrin.gif
Papildyta:
net susimasciau, ar as seksomane biggrin.gifkaip ir ne biggrin.gif
jei pabendravus eile valandu realiai nesinori net uz rankos paimti, reiskia, traukos nera.
bet taip, yra buve, kad atejusi i akla pasimatyma vos nepabegau, tik kad jis progos nedave, o paskui tapom pora biggrin.gif

I know what you mean. Turėjau pasimatymus kokius 5. Tikrus. Su viena tokia. Kita [ ne iš forumo šito :P ] -- Už rankos paimti man taip ir nesinorėjo. Nors kai kurie jos namuose buvo... Ne kas, kai taip būna. 6-ojo neorganizavau jau... :)

Man 47 metai. O ką..? ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajoklis8422: 13 birželio 2018 - 21:07
QUOTE(Aimeja @ 2018 06 13, 21:17)
Tai va, kad faina. Tuoj zenysis. Didziuojuosi. O tavo kada zenysis?  biggrin.gif
Mamos vaikus sirdyse supuoja visa gyvenima.  wub.gif
Tu nesuprasi.  irnesakyk.gif

Viskas. Einu dziaugtis vasara.  vacation1.gif  karsta.gif

nu da biškiuką teks palaukt, aš ne tokia sena bigsmile.gif

anūkus, taip, jau greitai sūpuosi, senike mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 21:39)
man jos atrode silpno proto. Vyras gali kaulyti greito susitikimo, bet moteris manau ne...

ar jums tūkstantį metų gyvenimo kas šiame kūne duos? juk laikas eina. Kam dūsaut per ekraną ir tikrinti, kai galima iš karto gyvai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 22:06)
As minejau kazkur anksciau, kad panaudojau raganu metodus. paskaiciau, kad reikia paimti uz rankos ir palaikyti kelias sekundes.
Taip ir padariau. Palaikiau ir paleidau. MB sake, kad tas momentas buvo kazkas tikrai slykstaus.
Bet suveike! smile.gif

ooo, tai cia raganu metodas? smile.gif geeeras smile.gif nes mano aklojo pasimatymo herojus mane taip ir sulaike - vos pamates ciupo uz rankos ir nusivede kavos gert biggrin.gif pasipriesint nespejau, istrukti jokiu sansu nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 13 birželio 2018 - 21:11

žinojau, kad sutarsim, man meniški patinka biggrin.gif
high_five_troy_annie.gif
atvaryk į Bendraminčius, eilėraštukų paeiliuot mirksiukas.gif

WTF yra tie Bendraminčiai..?? Nežinau tokių... Tūūūndra aš :P

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 22:06)
<p>Man 47 metai. O ką..? ;)</p>

ar gerai issilaikes? kunu ir dusia biggrin.gif nes as tai zenkliai jaunesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 13, 21:09)

ar jums tūkstantį metų gyvenimo kas šiame kūne duos? juk laikas eina. Kam dūsaut per ekraną ir tikrinti, kai galima iš karto gyvai?

Gyvai deja negalima patikrinti, o ir laiko tam gaila, kazkur trenktis.
Dabar net i darbo pokalbi nepateksi kol nepraeisi virtualu filtra. Nes zmones neturi laiko susitikinet su visokiais netikusiais. Virtualus bendravimas gilesnis maziau uzimantis laiko ir pigesnis.
Jei tn viska OK tai susitinkama ir issiaiskinama realus dalykai.

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 22:10)
</p><p></p><p>WTF yra tie Bendraminčiai..?? Nežinau tokių... Tūūūndra aš tongue.gif
</p></div></blockquote><p></p>

https://www.supermam...?...003197&st=0
naujų narių labai trūksta, labai jau nemeniški visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 22:14)
Dabar net i darbo pokalbi nepateksi kol nepraeisi virtualu filtra. Nes zmones neturi laiko susitikinet su visokiais netikusiais. Virtualus bendravimas gilesnis maziau uzimantis laiko ir pigesnis.

taip, si bei ta galima issiaiskinti virtualiai, betgi ne be galo be krasto tik virtualiai bendrauti...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 22:14)

tai tikiuosi bent skype su kamera naudojot?
Atsakyti

ar gerai issilaikes? kunu ir dusia biggrin.gifnes as tai zenkliai jaunesne ax.gif

Drauguose prastumdavau save už 38 kartais. Kūdas esu, rengiuosi kaip studentas, be to :P -- Bet pernai vasarą panaikinau anketą. Užkniso tas... "papasakok dar ką nors apie save"... Kiek gi gaaalima..? :D :P

Atsakyti