Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 21:13)
Pase paprastai buna irasyta gimimo data. Todel paziurekk i pasa paprastai reiskia "prisimink savo amziu"

as gi supratau mirksiukas.gif bet pajuokauti gi galima biggrin.gif
kartais zmones taip rimtai ziuri i forumo personazus, kad visokie kapojimaisi ir lindimai i asmeniskumus atrodo siek tiek juokingai, tai ko gi nepasijuokus?
Atsakyti

Mergaitės,

turiu dingt valandžikei. Soriukas. Nedinkit visos tik iš karto. Man bus liūūūūdna be jūsų čia... :D :D

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 20:13)
turėjau situaciją ir aš. Draugės mergaitė buvo tikras košmaras.  Akis drąskydavo, isterikuodavo, pavydo scenas visur tik... Pati motina nuo jos slapstydavosi pakampiais, derėdavosi dėl visokių "nuolaidų", papirkinėdavo naujais daiktais tongue.gif

Jusu situacija visai kita. Mano drauges mergaite buvo nuostabus vaikas, o drauge - pakankamai atgrasi.
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 21:15)
<p>Mergaitės,
</p><p>turiu dingt valandžikei. Soriukas. Nedinkit visos tik iš karto. Man bus liūūūūdna be jūsų čia... biggrin.gif biggrin.gif
</p>

o man cia klausimas kilo - tik virtualaus bendravimo tamstai reikia ar nors viena forumiete bent kavos buvai pakvietes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 13, 22:09)
Sūpuotoja biggrin.gif Atsimerk, moteryt, tuoj ženysis jie. Kada pasą paskutinį kart savo matei? biggrin.gif

Tai va, kad faina. Tuoj zenysis. Didziuojuosi. O tavo kada zenysis? biggrin.gif
Mamos vaikus sirdyse supuoja visa gyvenima. wub.gif
Tu nesuprasi. irnesakyk.gif

Viskas. Einu dziaugtis vasara. vacation1.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 13 birželio 2018 - 20:24
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 20:16)
nors viena forumiete bent kavos buvai pakvietes?  biggrin.gif

Ka gali ispresti kava? As kai viskuo buvo nusivilta, tai irgi bendravau tik pramogai. Taciau viena karta mano dabartine pasielge taip, kad as supratau, kad ji ypatinga. Susitikimas kavai, nesant rimtesnio rysio butu viska sugadines. Na pas mane aisku viskas kitaip, o vyrai sako myli akimis...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 21:24)
Ka gali ispresti kava? As kai viskuo buvo nusivilta, tai irgi bendravau tik pramogai. Taciau viena karta mano dabartine pasielge taip, kad as supratau, kad ji ypatinga. Susitikimas kavai, nesant rimtesnio rysio butu viska sugadines. Na pas mane aisku viskas kitaip, o vyrai sako myli akimis...

kava nieko ir neturi isspresti mirksiukas.gif tai dalis realaus bendravimo. virtualus gali buti tik pramogai. Viskas priklauso nuo zmogaus noru.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 20:29)
kava nieko ir neturi isspresti  mirksiukas.gif  tai dalis realaus bendravimo. virtualus gali buti tik pramogai. Viskas priklauso nuo zmogaus noru.

Tai prioritetu klausimas.
man svarbiausia buvo zmogaus vidus, todel demesi skyriau tam klausimui, o tam virtualaus bendravimo pakako. Realus bendravimas irgi buvo svarbus, tai susitikom, kai pribrendo situacija.

Jei kam sakysim vidus maziau svarbus, o issoriniai dalykai svarbesni, tai aisku, gal reikia pradet nuo kavos, o kitka atidet antram planui. Jums kiek supratau vidiniai dalykai svarbus... na gal tik taip deklaravot, todel keista ta kava.

Jei ka, pacioje bendravimo pradzioje as savajai pasakiau, "tikiuosi, kad neprasysi susitikti" - ji atsake - " aisku, kad ne". Nes jau buv igrisusios tos, kurios turejo planus susitikti paziureti i akis ir...
man jos atrode silpno proto. Vyras gali kaulyti greito susitikimo, bet moteris manau ne...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 21:39)
Tai prioritetu klausimas.
man svarbiausia buvo zmogaus vidus, todel demesi skyriau tam klausimui, o tam virtualaus bendravimo pakako. Realus bendravimas irgi buvo svarbus, tai susitikom, kai pribrendo situacija.

Jei kam sakysim vidus maziau svarbus, o issoriniai dalykai svarbesni

as kalbu ne apie isorinius dalykus, o apie zmogaus pajautima.
Virtualiai zmones pateikia save kaip nori, lengviau apgauti kita.
Realybeje girdi ne tik zodzius, bet ir balsa, intonacijas, matai kuno kalba. Jei visa tai su zodziais nekoreliuoja, zinai, kad kazkas ne taip.
Buvau praejusia savaite pasimatyme. Graziai kalbejo, atrode, kad malonus bendravimas, bet jis i mane vos zvilgtelejo, vis suko akis i sona. Paaiskejo, kad vedes, iesko meiluzes. O virtualus bendravimas buvo labai grazus.
Kitu atveju virtualus bendravimas irgi buvo super, susitikus vyras atrode visapusiskai geras - protingas, simpatiskas, mokantis bendrauti ir t.t. Bet kazkaip abu sutarem, kad galetume buti tik draugais, nes fizines traukos absoliuciai jokios net uzuominos neatsirado net ir gyvai bendraujant.
Todel realaus susitikimo nereikia nuvertinti.
Atsakyti

kin,

kavos? Buvau vieną tokią. Dabar ji čia nebesilanko...

[ Aš nieko tuom nenorėjau pasakyt, jeigu ką :P :D ]

Fizinės traukos užuominų vien tik susirašinėdamas tikrai nepajusi... Sutinku :)

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 20:45)
Kitu atveju virtualus bendravimas irgi buvo super, susitikus vyras atrode visapusiskai geras - protingas, simpatiskas, mokantis bendrauti ir t.t. Bet kazkaip abu sutarem, kad galetume buti tik draugais, nes fizines traukos absoliuciai jokios net uzuominos neatsirado net ir gyvai bendraujant.
Todel realaus susitikimo nereikia nuvertinti.

Realus bendravimas butinas, taciau pas mane kitas supratimas apie bendravima.
Jei pirmo pasimatymo metu kitai pusei uzsimegztu kazkokia trauka, tai pagalvociau, kad ji kokia seksomane.
Su MB taip ir nebuvo. Ji man pasirode malonus zmogus, tinkamas toliau bendrauti (tik tiek), o as pasirodziau absoliuciai nepatrauklus, bet pagalvojo, kad kaip drauge visai tinkama.

To ir tereikejo. Po poros menesio jau buvom pora. Nereikia nuvertinti draugystes. Trauka galima sukurti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 13 birželio 2018 - 20:58
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 21:57)
<p>kin,
</p><p>kavos? Buvau vieną tokią. Dabar ji čia nebesilanko...
</p><p></p><p>[ Aš nieko tuom nenorėjau pasakyt, jeigu ką tongue.gif biggrin.gif ]
</p><p></p><p>Fizinės traukos užuominų vien tik susirašinėdamas tikrai nepajusi... Sutinku smile.gif
</p>

rolleyes.gif
juokiausi balsu biggrin.gif
pradziai bent savo amziu pasakykit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 21:58)
Realus bendravimas butinas, taciau pas mane kitas supratimas apie bendravima.
Jei pirmo pasimatymo metu kitai pusei uzsimegztu kazkokia trauka, tai pagalvociau, kad ji kokia seksomane.
Su MB taip ir nebuvo. Ji man pasirode malonus zmogus, tinkamas toliau bendrauti (tik tiek), o as pasirodziau absoliuciai nepatrauklus, bet pagalvojo, kad kaip drauge visai tinkama.

To ir tereikejo. Po poros menesio jau buvom pora. Nereikia nuvertinti draugystes. Trauka galima sukurti.

net susimasciau, ar as seksomane biggrin.gif kaip ir ne biggrin.gif
jei pabendravus eile valandu realiai nesinori net uz rankos paimti, reiskia, traukos nera.
bet taip, yra buve, kad atejusi i akla pasimatyma vos nepabegau, tik kad jis progos nedave, o paskui tapom pora biggrin.gif
Atsakyti