Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2018 06 13, 19:59)
Butent. Bevaikei moteriai nerupi vyro vaikai. Jai reikia demesio sau ir tu rasai is savo puses. Bet ta kuri turi vaiku pati, visada ziures i tai kokie vyro santykiai su savo vaikais, ar jis juos myli, kaip elgiasi, nes jis kurs santyki ir su jos vaikais. Ir vaiku turinti moteris pirmiausia i savo gyvenima isileis toki vyra, kuris sugebes bendrauti su jos vaikais, o ne nores demesio tik sau.

Cha cha cha. ir as taip maniau. Bobos daznai durnos.

Drauges mergaite tikrai rupinausi, tai viena diena sulaukiau skandalo, kad jos dukra rupinuosi o ja pamirstu. Supratau, kad durnius gydo tik grabas
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 21:03)
<p>Vištos jūs vištos, visos čia.

Dar vienas punktas, kodel vienas biggrin.gif
Jei visos atrodo vistos, tai su tokiom gi neprasides, gi ne gaidys, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti

kin,

visai neturiu ką veikt šiandien kaip tyčia -- negi nesimato..? :D -- Žanro krizė. Atėjau pasisemt medžiagos refleksijoms. Ne kažką randu čia, bet Montevertės personažas man duoda minčių kažkiek... :))

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 21:03)
Tipo jauciates gaves per galva? jautrokas ego, sakyciau  unsure.gif  ax.gif

Nerealiai silpnas. Jau vištinasi biggrin.gif Gaidys mat atsirado
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 13, 21:56)
faktas. Nu nebent bailė Aimėjka savuosius nustumtų, tie sėdėtų kampe verktų, o Klajoklinius čiūčintų smile.gif

As tai supuoju ir savus, galiu ir Klajoklinius, ale tu tai tik ciucika.
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 20:03)
Tie mano vaikučiai mato mane tikrai ne kasdien dabar.

Ir tai nervuos... Gal geriau, nei susitikinetum su kokia meiluze, bet vis tiek nervuos...
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 21:05)
<p>kin,
</p><p>visai neturiu ką veikt šiandien kaip tyčia -- negi nesimato..? biggrin.gif -- Žanro krizė. Atėjau pasisemt medžiagos refleksijoms. Ne kažką randu čia, bet Montevertės personažas man duoda minčių kažkiek... smile.gif)
</p>

Aaaa, tai jau Mūza? Turėčiau atleisti ir atsiimti tą Gaidį? lady.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 21:05)
<p>kin,
</p><p>visai neturiu ką veikt šiandien kaip tyčia -- negi nesimato..? biggrin.gif -- Žanro krizė. Atėjau pasisemt medžiagos refleksijoms. Ne kažką randu čia, bet Montevertės personažas man duoda minčių kažkiek... smile.gif)
</p>

ziurint, kokiu personazu ieskot biggrin.gif yra cia visokiu, tik paieskot reikia arba iiiilgaaaai laukti, kol islis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 06 13, 21:06)
As tai supuoju ir savus, galiu ir Klajoklinius, ale tu tai tik ciucika.

Sūpuotoja biggrin.gif Atsimerk, moteryt, tuoj ženysis jie. Kada pasą paskutinį kart savo matei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 13, 21:09)
Sūpuotoja biggrin.gif Atsimerk, moteryt, tuoj ženysis jie. Kada pasą paskutinį kart savo matei? biggrin.gif

Klausimas buvo ne man, bet zinokit, jau kuris laikas savojo paso nemaciau. O ka apsprendzia ziurejimas i pasa? svarbiau ne i pasa pasiziuret, o i veidrodi - nu kad isitikint, kad snukis ne kreivas biggrin.gif
oi, supratau, kam biggrin.gif gi be asmens dokumento neapsizenysi bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 13 birželio 2018 - 20:13
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 20:11)
O ka apsprendzia ziurejimas i pasa?

Pase paprastai buna irasyta gimimo data. Todel paziurekk i pasa paprastai reiskia "prisimink savo amziu"
Atsakyti

IDOMUCIA,

turėjau situaciją ir aš. Draugės mergaitė buvo tikras košmaras.  Akis drąskydavo, isterikuodavo, pavydo scenas visur tik... Pati motina nuo jos slapstydavosi pakampiais, derėdavosi dėl visokių "nuolaidų", papirkinėdavo naujais daiktais :P Nors ta mergytė buvo tik pirmokė dar :D -- Prasikankinau mėnesį. Daugiau netvėriau. Žinant, kad kažkur gyvena tavo paties vaikai [ kuriems nereikia "tramdomųjų" ], o tu turėsi auklėt už motiną tą kitą vaiką, jos tėvu nebūdamas net.

NIEKO GEEERO tie svetimi vaikai. Monteverte, duok penkis! :)))))

Atsakyti