Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 15:20)
O as tai nesigiriu ka man vyras perka.
Ir kadangi as esu JO moteris, tai uz MUSU pinigus galiu pirkti bet ka tongue.gif .

Ka tik parasei, kad tu perki, ne vyras, visokias keliones, bilietus ir isvykas. Jam visiskai nerupi? Jis su malonumu, greiciausiai, niekur su tavimi nevazinetu ir nevaiksciotu, jei tu nepasirupintum bilietais. Mdaaaaaaas, nemoteriskas gyvenimas pas tave, kaip paziuriu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 15:24)
Ka tik parasei,  kad tu perki,  ne vyras,  visokias keliones,  bilietus ir isvykas. Jam visiskai nerupi? Jis su malonumu,  greiciausiai,  niekur su tavimi nevazinetu ir nevaiksciotu,  jei tu nepasirupintum bilietais. Mdaaaaaaas,  nemoteriskas gyvenimas pas tave,  kaip paziuriu

Keliones ( atostogu metu) perkames MES, nes susiderint ir pagalvot apie daug ka reikia. Va ir dabar vel apie goa galvojam.
O tu savo kiaura reti badyk toliau ir pavydek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 08, 15:02)
Tik dabar prisivijau jus.

Idomus detektyvas del kin, as matyt ne tokia pastabi esu, tai man itarimu nesukele. O ir nesvarbu kazkaip, ar ten yra tas vaikas, ar tik fantazija kazkieno laki.

Aukstakulniu turejau max 5 poras per visa gyvenima, pedutes grazios, pasitempimo ir moteriskumo trukumu nesiskundziu,  nesiskundzia ir kiti.

Gavau glebi roziu i darba, net bernams zandikaulis atvipo biggrin.gif

Ar proga kokia, gal sveikinti reikėtų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 15:32)
Keliones ( atostogu metu) perkames MES, nes susiderint ir pagalvot apie daug ka reikia. Va ir dabar vel apie goa galvojam.
O tu savo kiaura reti badyk toliau ir pavydek tongue.gif

Taip taip, cambala. Sunku, kai paciai apie viska reikia galvoti. As suprantu tave. console.gif

Ko man tau pavydeti? As Indijoje buvau jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2018 - 14:35
Lutukei, aš gi sakiau, kad esu apie tai knygelių skaičius. Taip, kad ir apie pasekmes žinau. Bet ačiū už pastebėjimus ir laiką sugaištą dėl manęs 4u.gif . Jeigu jau matysiu, kad man tokie bateliai netinka, tikrai nesižudysiu. mirksiukas.gif Manau, kad nesusikalbėjome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 08 spalio 2018 - 14:40
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 15:34)

Ko man tau pavydeti?  As Indijoje buvau jau.

As ne apie ka kur kas buvo minty turejau. Dabar beveik visi norintys gali kazkur atostogaut.
Apie kitoki pavyda. Bet neklausk, nesakysiu, nes tu labai uzpyksi tongue.gif
Atsakyti
Atvelku temute diskusijoms is kitos temos.

Ar butina ir kodel po saves palikti kazkoki saves pratesima? Dazniausiai tai buna vaikai, kaip vienintelis "vertas" palikimo dalykas. Bet tie vaikai tai visokie isauga, kartais pakenkia aplinkai visuomenei, pasauliui dar labiau. Gal labiau verta palikti kazka vienareiksmiai gero, ir kas tai galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 08, 15:38)
Lutukei, aš gi sakiau, kad esu apie tai knygelių skaičius. Taip, kad ir apie pasekmes žinau. Bet ačiū už pastebėjimus ir laiką sugaištą dėl manęs  4u.gif . Jeigu jau matysiu, kad man tokie bateliai netinka, tikrai nesižudysiu.  mirksiukas.gif Manau, kad nesusikalbėjome.

Cia tik smulkmena tie bateliai
irnesakyk.gif
Jus dar neparaset kitu baisiu dalyku apie save - ka valgot, ka geriat. Vat parasykit , kad piena geriat - suzinosit ko niekada nesat zinojus😂😂
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 08, 15:33)
Ar proga kokia, gal sveikinti reikėtų?  bigsmile.gif

Tarkim, bet nieko labai ypatingo biggrin.gif
Atsakyti

Tarkim, bet nieko labai ypatingo biggrin.gif

Sveikinu su ta proga 240_F_77655462_BT2963o4KoACUwJSkKmHUpFvX

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 15:39)
As ne apie ka kur kas buvo minty turejau. Dabar beveik visi norintys gali kazkur atostogaut.
Apie kitoki pavyda. Bet neklausk, nesakysiu, nes tu labai uzpyksi tongue.gif

Pas tave matau labai dideli nora pakeisti temą.
Neiseis. Dabar kalbam apie tavo nemoteriska gyvenima
Be abwjo tau ner kur detis, kitaip butu striuka isvis, jei vadeliu nepaimtum i savo rankas seimoje.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 15:09)
As nezinau ar as esu dziusna, savo svoriu as patenkinta ir mano vyras mano papais patenkintas.
Tu man neikaip neikasi su ta " slaugute". Bandai, bet tau neiseina, nes kaip dvarniaska atrodai. Tai kai tavo tevam ateis senatve, tu juos uzmigdysi ar grusi i prieglauda? Nes is tavo tokiu parasymu taip galima ir suprast.

Tai sakai tu eini i dalykinius susitikimus su nuplesytais dzinsais? Nu su tais milionieriais.  bigsmile.gif Gal ir eini, net neabejoju😂😂

aš tau ir nekandu, esi visiškai nenuovoki ir nesupranti kur link lenkiu. Labai gerai, kad savo mamą slaugai, bet gi tu melagių nekenti, tai kam išgražini čia savo gyvenimą dabar, ką? Slaugai ir slaugyk, o ne dielavają vaidink. Jau tiek įsisvaigai apie tą "dielavumą", kad visur tik kostiumus ir marškinukus tematai, nesuvokdama, kad yra visokių profesijų biggrin.gif
Atsakyti