Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 14:21)
pamirsti, ka rasai?
"Ten moterys man labiau panašios į ruonius nei į moteris, aš ne apie viršsvorį kalbu. Kažkaip nesinori tokia pavirsti. "
tai zinoma mazensi - kulnai mazesne zala  biggrin.gif
Papildyta:

mazai matei gyvenime tada  biggrin.gif

Nesiplėčiau apie tas moteris, bet jeigu nori parašysiu. Kai moteris sėdi su amerikietiško stiliaus marškinėliais (aš ne prieš juos) be liemenuko. Krūtinė randasi kažkur gal ties liemeniu, gal bamba ar bala žino kur. Rūbai nenusakomi (bet ir tai nesvarbiausia). Tai lyg iš vandens išniręs ruonis būtų. O kur dar visos manieros, nesismulkinsiu, gal tos manieros labiausiai ir atkreipė dėmesį į ją, ne kiek išvaizda. Va apie ką kalbėjau. Gal būti apkūni moteris, bet ji žydėti kaip moteris, ir būti labai graži, tokių ir pažįstu. Jeigu žmonėms norisi tokiais būti, tai valio, man tai netrukdo. Jau tas buvo taip seniai, kad jau smulkių detalių nebeatsimenu, tik atsimenu tą vaizdą. Aš žinau, kad taip atrodyti nenoriu ir tiek, o kas kaip nori, tas taip ir rengiasi ar avi kokius nori batus. Visiškai to nesureikšminu.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 08, 14:13)
žinau nedidukę moterį, kuri net namuose basa pasistiebusi vaikščiodavo, kai kablukus nusiimdavo. Tikrai nenormalu tai. Dabar man regis susitupėjo, kai jau arti 50-ies. Nebūtinai jau kablus perka smile.gif

O kam pasistiebus, aš basa vaikštau namuose.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 14:21)

mazai matei gyvenime tada  biggrin.gif

Tu esi visiskai glusa.
Visiskai. Porini Montvertei, net nesuvokdama kokia atrodai kvaila ir neisprususi. Ir dar pyksti, kai tau primenama, jog buvai pasalpine.
Tai megsti ziuriu nuorodas deliot. Ikelk man nuoroda su fotkem, kur i normalius ( ne kokiu bomzu, pasalpiniu ar kokiu panku) dalykinius susitikimus zmones apsitempia nuplysusius dzinsus.
Atsakyti
Ot problemas radot
Problema, kai vyrai nemyli. Va cia tai problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 07, 21:52)
be reikalo, gaidynas ten smile.gif

Pritariu. mirksiukas.gif As irgi nemegstu naujos versijos. Ilendu i ja is tlf. Dazniausiai, kai nebunu namie. Pasidziaugiu like. Pati prilaikinu ir vel i sena griztu prie loptopo. Manes jau loptope nemeto i nauja versija. "Pazista". Zino, kad nenusesiu joje.

QUOTE(Nuolat @ 2018 10 07, 21:58)
Net, kad cituoti kaźkaip senojoj nesigauna, kažkokių ženklų primeta  hmm.gif </p>

As tuos zenklus ibraukiu. mirksiukas.gif

QUOTE(Nuolat @ 2018 10 08, 13:17)
Nelabai supratau  blink.gif , bet nesvarbu. Gal nematei apie kokius aukštakulnius kalbu. Niekas ir nekalba apie 15 cm kulnus. Bet tiek to. Dabar dėviu batus su 6 cm aukščio kulnu.
Keičiam temą.

Nelabai seksis. mirksiukas.gif Lutuke po kauleli(nebutinai pedos) isnarstys.

Lutuke man rodos, jei gerai prisimenu, tu apie aires moteris irgi nesi geros nuomones.

As nesitebiu Nuolat postu apie suomes. Kai as tik atvaziavau i NO irgi buvau tokios nuomones. Buvau sokiruota. Tuo metu kaip tik buvo mada tu dzinsu, kurie vilkdavosi zeme, aplipe purvu ir sniegu. Patikekit vaizdas buvo ne koks, atvaziavus is Lietuvos.
Dar prisimenu, kai lankiau kalbos kursus NO, i klase atejo viena moteris. Sukuosena triju aukstu. Kablai dideliausi. Net nereikejo sakyti is kur ji. Na taip ir buvo. Is Maskvos. Labai silta ir draugiska. Bendravome kuri laika. O sekanti karta ja pamaciau po 5 metu. Su treningais ir sporbaciais. Ir trumpais plaukais. Va toks kontrastas.

Norveges rengiasi paprastai. Patogiai. Dauguma nesipuosia. Nenesioja aukstakulniu. I teatra, koncerta ar i kokia svente, gali ateiti ir su nutysusiu megstiniu.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 10 08, 14:38)

Norveges rengiasi paprastai. Patogiai. Dauguma nesipuosia. Nenesioja aukstakulniu. I teatra, koncerta ar i kokia svente, gali ateiti ir su nutysusiu megstiniu.

Vyras nupirko bilietus i Nacionalini Rusu Baleta ziureti Gulbiu Ezero. Labai idomu kaip anglai rengiasi i baleta. Teatruose visokiu buna.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 10 08, 14:38)
Lutuke man rodos, jei gerai prisimenu, tu apie aires moteris irgi nesi geros nuomones.
As nesitebiu Nuolat postu apie suomes. Kai as tik atvaziavau i NO irgi buvau tokios nuomones. Buvau sokiruota. Tuo metu kaip tik buvo mada tu dzinsu, kurie vilkdavosi zeme, aplipe purvu ir sniegu. Patikekit vaizdas buvo ne koks, atvaziavus is Lietuvos.
Dar prisimenu, kai lankiau kalbos kursus NO, i klase atejo viena moteris. Sukuosena triju aukstu. Kablai dideliausi. Net nereikejo sakyti is kur ji.  Na taip ir buvo. Is Maskvos. Labai silta ir draugiska. Bendravome kuri laika. O sekanti karta ja pamaciau po 5 metu. Su treningais ir sporbaciais. Ir trumpais plaukais. Va toks kontrastas.

Virga viena, kai rasai siaip apie moteris ju stilius ir t.t. kita kai bandoma savo nesiojima kulniuku pridengti pvz suomiu stliumi ir neigimu manes tai jau neveikia ir ka raso gydytojai ir mosklininkai sityre nesiojamu kulniuku itaka svaeikatai yra melas biggrin.gif
man gyvenime viskas priimtina, kol zmones saziningi su savim ir neneigia fizikos desniu biggrin.gif , pvz sakytu as zinau, kad nera gerai kulniukai, bet as taip sau graziau atrodau, labiau savim pasitikiu ar pan, viskas gerai, bet kai pradeda manes tai neveikia, o va kitos tai tokios, atrodo juokingai biggrin.gif

O vakaruose moterys daug kas pamete savo moteriskuma, bet kluniuku nesiojimas irgi nera moteriskumas biggrin.gif , i tai irgi einam, stai jau ir lietuves kai kurios nebezino skirtumu tarp moteriskumo ir vyriskumo, pvz sake Is_sviesos tai neegizuota, tik skirtingi lyt organai biggrin.gif
Aires puosiasi, kai eina out savaitgaliais, bet reta kuri turi ta jausma, kaip pasipuosti, dazniausiai vyresnes jau moterys tai tikrai graziai sugeba susiderinti viska...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 14:45)
Vyras nupirko bilietus i Nacionalini Rusu Baleta ziureti Gulbiu Ezero. Labai idomu kaip anglai rengiasi i baleta. Teatruose visokiu buna.

Nu va nueisi, bus proga pamatyti biggrin.gif as irgi maciua lyg pas mus atvaziuos tas baletas, pernai per sniegus buvo nutraukats turne, noreciau ir as nueiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 spalio 2018 - 13:50
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 14:29)
As kalbu apie tave, tiksliau apie tai, kad tu patikli vista jau n kartu sakiau kodel. Todel, kad tu vyra sexo badu " aukleji"
Tikrai esi rasiusi, kad garantuoji uz savo vyra, daugiau nei pati uz save, kad jis tau istikimas. Cia neperseniausiai. Neatsimeni?
Papildyta:

Butent kurie dalinai , tie supranta mirksiukas.gif .
Ir iskart tave permato, kokia tu " vadove".
Zmogus vadovas ar grazus zmogus niekada nelakstys supermamkose ir nesauks kad  as grIazi Vadove 4u.gif .

o tu būdama džiūsna bepapė reklamuojiesi visiems, kad esi džiūsna bepapė? ir iš mamos slaugutės patapai dirbančia kada nori ir dar svarbiausia - su kuo tik nori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 14:37)
Tu esi visiskai glusa.
Visiskai. Porini Montvertei, net nesuvokdama kokia atrodai kvaila ir neisprususi. Ir dar pyksti, kai tau primenama, jog buvai pasalpine.
Tai megsti ziuriu nuorodas deliot. Ikelk man nuoroda su fotkem, kur i normalius ( ne kokiu bomzu, pasalpiniu ar kokiu panku) dalykinius susitikimus zmones apsitempia nuplysusius dzinsus.

o kam tau tie dalykiniai susitikimai? ko jie tau taip įstrigę? juk vistiek nei viename nebuvai. Gąsdina tai ko nežinai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 14:37)
Ot problemas radot
Problema,  kai vyrai nemyli. Va cia tai problema  biggrin.gif

va va, ar su marškinukais ar pliki, bet nemyli jie mūsų cambalos, kokie jie negeri bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 14:45)

O as pries kelis menesius nupirkau bilietus i cirque du soleil - Toruk, kuris bus tik kitais metais pavasario pabaigoj.
O ka dar tau nupirko? bigsmile.gif
Atsakyti
Tik dabar prisivijau jus.

Idomus detektyvas del kin, as matyt ne tokia pastabi esu, tai man itarimu nesukele. O ir nesvarbu kazkaip, ar ten yra tas vaikas, ar tik fantazija kazkieno laki.

Aukstakulniu turejau max 5 poras per visa gyvenima, pedutes grazios, pasitempimo ir moteriskumo trukumu nesiskundziu, nesiskundzia ir kiti.

Gavau glebi roziu i darba, net bernams zandikaulis atvipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 08, 14:59)
o tu būdama džiūsna bepapė reklamuojiesi visiems, kad esi džiūsna bepapė? ir iš mamos slaugutės patapai dirbančia kada nori ir dar svarbiausia - su kuo tik nori biggrin.gif
Papildyta:

o kam tau tie dalykiniai susitikimai? ko jie tau taip įstrigę? juk vistiek nei viename nebuvai. Gąsdina tai ko nežinai? biggrin.gif
Papildyta:

As nezinau ar as esu dziusna, savo svoriu as patenkinta ir mano vyras mano papais patenkintas.
Tu man neikaip neikasi su ta " slaugute". Bandai, bet tau neiseina, nes kaip dvarniaska atrodai. Tai kai tavo tevam ateis senatve, tu juos uzmigdysi ar grusi i prieglauda? Nes is tavo tokiu parasymu taip galima ir suprast.

Tai sakai tu eini i dalykinius susitikimus su nuplesytais dzinsais? Nu su tais milionieriais. bigsmile.gif Gal ir eini, net neabejoju😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 15:01)
O as pries kelis menesius nupirkau bilietus i cirque du soleil - Toruk, kuris bus tik kitais metais pavasario pabaigoj.
O ka dar tau nupirko? bigsmile.gif

As kadangi moteris, tai man vyras dazniausiai viska perka, ne as jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 15:16)
As kadangi moteris,  tai man vyras dazniausiai viska perka,  ne as jam  biggrin.gif

O as tai nesigiriu ka man vyras perka.
Ir kadangi as esu JO moteris, tai uz MUSU pinigus galiu pirkti bet ka tongue.gif .
Atsakyti