QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 14:21)
pamirsti, ka rasai?
"Ten moterys man labiau panašios į ruonius nei į moteris, aš ne apie viršsvorį kalbu. Kažkaip nesinori tokia pavirsti. "
tai zinoma mazensi - kulnai mazesne zala
Papildyta:
mazai matei gyvenime tada
"Ten moterys man labiau panašios į ruonius nei į moteris, aš ne apie viršsvorį kalbu. Kažkaip nesinori tokia pavirsti. "
tai zinoma mazensi - kulnai mazesne zala
Papildyta:
mazai matei gyvenime tada
Nesiplėčiau apie tas moteris, bet jeigu nori parašysiu. Kai moteris sėdi su amerikietiško stiliaus marškinėliais (aš ne prieš juos) be liemenuko. Krūtinė randasi kažkur gal ties liemeniu, gal bamba ar bala žino kur. Rūbai nenusakomi (bet ir tai nesvarbiausia). Tai lyg iš vandens išniręs ruonis būtų. O kur dar visos manieros, nesismulkinsiu, gal tos manieros labiausiai ir atkreipė dėmesį į ją, ne kiek išvaizda. Va apie ką kalbėjau. Gal būti apkūni moteris, bet ji žydėti kaip moteris, ir būti labai graži, tokių ir pažįstu. Jeigu žmonėms norisi tokiais būti, tai valio, man tai netrukdo. Jau tas buvo taip seniai, kad jau smulkių detalių nebeatsimenu, tik atsimenu tą vaizdą. Aš žinau, kad taip atrodyti nenoriu ir tiek, o kas kaip nori, tas taip ir rengiasi ar avi kokius nori batus. Visiškai to nesureikšminu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 08, 14:13)
žinau nedidukę moterį, kuri net namuose basa pasistiebusi vaikščiodavo, kai kablukus nusiimdavo. Tikrai nenormalu tai. Dabar man regis susitupėjo, kai jau arti 50-ies. Nebūtinai jau kablus perka
O kam pasistiebus, aš basa vaikštau namuose.