Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 12:12)
Oi, zinok i sapnu aiskinimus ar burtu temas tikrai neeinu, tai negaliu teigt. Bet logiskai mastant ezoterikoj susirenka atitinkama publika, kurioj daznai pasimete, nezinantys ko nori zmones. Ten gal taves kazkas ir " bijo", sutinka su visais tavo kliedesiais.

"Islygintu". Butum vyrui vyru leidus but, myletum ji, nekeltum namuose scenu, tai " lygina" rasytum.

Ziurink ka dirba tavo vyras. Jei koks santechnikas, tai kam jam savo kombinezona lygint.
O tinginiams yra sukurta skalbiniu dziovykle. Ten salyginai neblogai islygina.

pezėk pezėk, ezoterikos temose iš viso minimaliai lankausi, kitose daug daugiau ir sutariu su žmonėmis tongue.gif nesutariu tik su tokiomis kaip tu, nes tiesiog neduodu tokioms kelio, vistiek neras biggrin.gif

kad nelyginu nieko, galiu sau leisti nešioti tokius drabužius, prie kurių nereiia vargti bigsmile.gif bet jei labai reiktų, tai ir išlygintų tongue.gif
o tu ir toliau svaik savo srutose bei taškykis jose biggrin.gif

o tavo tai jau prezidentas žinok biggrin.gif būtų prezidentas, tai ir tavo kultūra būtų kita. Ne marškinukai vyro statusą rodo. Su suplyšusiais džinsais galintis vaikščioti gali būti milijonierius, o marškinukininkas ir tik minimumą atnešti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 13:52)

nes stuburas jau tiketinai iskrypes ir visa stovesena, kaip parodyta paveiksliuke,

Neiškrypęs, aš pakankamai daili moteris tongue.gif Tuojau kas užkapos už tuos žodžius. lotuliukas.gif Jeigu ir turi galimybę iškrypti, tai tik nuo sėdėjimo prie kompo. Bet yra tam priemonių: mankštos, masažai

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 13:42)
Ir kas keisciausiai, kad paskutiniu metu mano pazistamu rate daugiau skirybu ivyko del moteru nuejimo i sona, ne vyru.

guodi save, bet nesiseka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 08, 13:56)
Lutuke, neesu aš iš vidurio miško, žinau aš apie kaulų deformaciją ir panašius dalykus, juolab apie stuburą ir panašius dalykus. Esu ir  knygelių  savo laiku apie skaičiusi ir ne tik apie tai. Bet nei mano mamos, nei mano kojos nėra su tokiomis problemomis. Jeigu matyčiau, kad gresia kažkokie išsikraipymai, tai tikrai keisčiau avalynę.
Senokai buvau Suomijoje, bet ką mačiau, tai manęs nei kiek nežavėjo.  Ten moterys man labiau panašios į ruonius nei į moteris, aš ne apie viršsvorį kalbu. Kažkaip nesinori tokia pavirsti. O tinkama avalynė ir rūbai verčia mane jaustis gerai, nors aš neesu puošeiva.  Man tai svarbiausia. Kam patinka kasdien dėvėti džinsus ir kedus irgi valio, bet mano darbas ne su džinsais. Kiekvienam savo. Į kalnus aš su aukštakulniais nekopiau, įsigijau tam tinkamą avalynę mirksiukas.gif

jus jau trecia kart ignoruojat ,ka rasau, matot tik info apie pacia peda lotuliukas.gif jei matytumet pokycius, jau tada butu velu keisti. As visiskai nenoriu jus itikinti kazka keisti, nesiokit ka norit, bet absurdiska neigti tai, kad aukstakulniai kenkia, kazkam gal maziau, kazkam daugiau, bet kenkia, ne vien pedoje esme.
jum nereikia tesintis ar juo labiau varyti ant kitu moteru, kad pateisinti saves zalojima, kiekvienas daro ka nori, bet man labai juokinga, kai zmones sako ne mane tai neveikia, as ne zmogus mano kaulai plastikiniai ar kokie minksti ir stuburas veikia skirtingai, nei kitu lotuliukas.gif

ne rubai turi versti zmogu jaustis gerai, o zmogus turi jaustis gerai apsirenges su jais, jam turi buti patogu paprasciausiai.
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 08, 14:02)
Neiškrypęs, aš pakankamai daili moteris  tongue.gif  Tuojau kas užkapos už tuos žodžius.  lotuliukas.gif Jeigu ir turi galimybę iškrypti, tai tik nuo sėdėjimo prie kompo. Bet yra tam priemonių: mankštos, masažai

taigi sakei, vercia atgal kai be kulnu, tai jau yra stovesenos sutrikimai, bet tiek to nebenoriu toliau testi sio absurdisko pokalbio.
Atsakyti
žinau nedidukę moterį, kuri net namuose basa pasistiebusi vaikščiodavo, kai kablukus nusiimdavo. Tikrai nenormalu tai. Dabar man regis susitupėjo, kai jau arti 50-ies. Nebūtinai jau kablus perka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 08, 14:01)
pezėk pezėk, ezoterikos temose iš viso minimaliai lankausi, kitose daug daugiau ir sutariu su žmonėmis tongue.gif  nesutariu tik su tokiomis kaip tu, nes tiesiog neduodu tokioms kelio, vistiek neras biggrin.gif

" tikra sapnu valdove"😂😂
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 14:10)
jus jau trecia kart ignoruojat ,ka rasau, matot tik info apie pacia peda lotuliukas.gif jei matytumet pokycius, jau tada butu velu keisti. As visiskai nenoriu jus itikinti kazka keisti, nesiokit ka norit, bet absurdiska neigti tai, kad aukstakulniai kenkia, kazkam gal maziau, kazkam daugiau, bet kenkia, ne vien pedoje esme.
jum nereikia tesintis ar juo labiau varyti ant kitu moteru, kad pateisinti saves zalojima, kiekvienas daro ka nori, bet man labai juokinga, kai zmones sako ne mane tai  neveikia, as ne zmogus mano kaulai plastikiniai ar kokie minksti ir stuburas veikia skirtingai, nei kitu lotuliukas.gif

ne rubai turi versti zmogu jaustis gerai, o zmogus turi jaustis gerai apsirenges su jais, jam turi buti patogu paprasciausiai.
Papildyta:

taigi sakei, vercia atgal kai be kulnu, tai jau yra stovesenos sutrikimai, bet tiek to nebenoriu toliau testi sio absurdisko pokalbio.

Nelabai supratau blink.gif , bet nesvarbu. Gal nematei apie kokius aukštakulnius kalbu. Niekas ir nekalba apie 15 cm kulnus. Bet tiek to. Dabar dėviu batus su 6 cm aukščio kulnu.
Keičiam temą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 08, 14:01)

o tavo tai jau prezidentas žinok biggrin.gif būtų prezidentas, tai ir tavo kultūra būtų kita. Ne marškinukai vyro statusą rodo. Su suplyšusiais džinsais galintis vaikščioti gali būti milijonierius, o marškinukininkas ir tik minimumą atnešti.

Kazkaip lyg ir nerasiau kad mano vyras apie prezidento posta svajoja.
Mano vyras i darba dazniausiai dedasi dzinsus, marskinius ir svarka, jei kazkas rimciau - kostiuma, laisvalaikiu dzinsai, maikes, sportine apranga.

Neisivaizduoju tavo aprasomo milionieriaus sedincio verslo susitikine su suplesytais dzinsais blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 08, 14:17)
Nelabai supratau  blink.gif , bet nesvarbu. Gal nematei apie kokius aukštakulnius kalbu. Niekas ir nekalba apie 15 cm kulnus. Bet tiek to. Dabar dėviu batus su 6 cm aukščio kulnu.
Keičiam temą.

pamirsti, ka rasai?
"Ten moterys man labiau panašios į ruonius nei į moteris, aš ne apie viršsvorį kalbu. Kažkaip nesinori tokia pavirsti. "
tai zinoma mazensi - kulnai mazesne zala biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 14:19)
Neisivaizduoju tavo aprasomo milionieriaus sedincio verslo susitikine su suplesytais dzinsais blink.gif .

mazai matei gyvenime tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 14:19)
Kazkaip lyg ir nerasiau kad mano vyras apie prezidento posta svajoja.
Mano vyras i darba dazniausiai dedasi dzinsus, marskinius ir svarka, jei kazkas rimciau - kostiuma, laisvalaikiu dzinsai, maikes, sportine apranga.

neįsivaizduoji, nes riboto mąstymo esi. Vat Aimeja irgi nesupranta, kad yra visokių tų darbų, visokių firmų ir verslų ir nebūtina sėdėti kontoroje su kostiumuku, kad gerai gyventum, gerbiamas būtum ir pan.
Nu kai kuriems žmonėms neduota suprasti, ką padarysi. Todėl jie niršta dėl savo nesuvokimo ir puldinėja, netikėdami, kad galima gyventi ir pragyventi kitaip, kad vadovas nebūtinai tik po kostiumu gali būti ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 13:52)
Tai aisku negali garantuoti, uz save negali, kaip pasielgsi prie tam tikru aplinkybiu, bet matyti visur nuolat pas kitus vyrus meiluzias, jau pasamones signalas, kad bijai del savo vyro. Man tai ramu, aisku 100 proc negaliu garantuoti, bet per gyvenima nesuzinojau, kad butu buves neistikimas , tai ir nekvarsinu sau galvos, bus tai bus, suzinosiu, issiskirsim. O va tu vis kalbi ir kalbi apie ta pati...kaip ir nezinom kada mirsim, kada susirgsim, ar kada parklupsim, tai ko kituose ieksoti nuolat tu dalyku?
tikrai nera garantijos, kad vienas istikimas tai ir kitas bus, atvirksciai dazniau buna.

As kalbu apie tave, tiksliau apie tai, kad tu patikli vista jau n kartu sakiau kodel. Todel, kad tu vyra sexo badu " aukleji"
Tikrai esi rasiusi, kad garantuoji uz savo vyra, daugiau nei pati uz save, kad jis tau istikimas. Cia neperseniausiai. Neatsimeni?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 08, 14:25)
neįsivaizduoji, nes riboto mąstymo esi. Vat Aimeja irgi nesupranta, kad yra visokių tų darbų, visokių firmų ir verslų ir nebūtina sėdėti kontoroje su kostiumuku, kad gerai gyventum, gerbiamas būtum ir pan.
Nu kai kuriems žmonėms neduota suprasti, ką padarysi. Todėl jie niršta dėl savo nesuvokimo ir puldinėja, netikėdami, kad galima gyventi ir pragyventi kitaip, kad vadovas nebūtinai tik po kostiumu gali būti ir pan. smile.gif

Butent kurie dalinai , tie supranta mirksiukas.gif .
Ir iskart tave permato, kokia tu " vadove".
Zmogus vadovas ar grazus zmogus niekada nelakstys supermamkose ir nesauks kad as grIazi Vadove 4u.gif .
Atsakyti
Ir vėl kapojasi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti