QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 13:42)
Siaip tai buriant apie ragus ir meiluzius, kiekvienas mastantis zmogus negarantuos 100% uz tai kad vyras ar zmona istikimi. Garantuoti gali tik pats uz save. Aisku paskui prisideda kaip pazisti savo zmogu, kaip zinai ka jis megsta/ nemegsta, paprasciausi partnerio veiksmai gali isduoti neistikimybe. Be to jei esi tu istikimas, tai gal ir kitas gali buti toks pat
Bent jau as taip mastau.
Ir kas keisciausiai, kad paskutiniu metu mano pazistamu rate daugiau skirybu ivyko del moteru nuejimo i sona, ne vyru.
Tai aisku negali garantuoti, uz save negali, kaip pasielgsi prie tam tikru aplinkybiu, bet matyti visur nuolat pas kitus vyrus meiluzias, jau pasamones signalas, kad bijai del savo vyro. Man tai ramu, aisku 100 proc negaliu garantuoti, bet per gyvenima nesuzinojau, kad butu buves neistikimas , tai ir nekvarsinu sau galvos, bus tai bus, suzinosiu, issiskirsim. O va tu vis kalbi ir kalbi apie ta pati...kaip ir nezinom kada mirsim, kada susirgsim, ar kada parklupsim, tai ko kituose ieksoti nuolat tu dalyku?
tikrai nera garantijos, kad vienas istikimas tai ir kitas bus, atvirksciai dazniau buna.
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 08, 13:43)
Nebūtinai. Mano pėdos dailios, jokių kaulų nevietoje nėra. Darbe visada su aukštakulniais, aišku tos kojos slepiamos po rašomu stalu dažniau nei bėgiojančios koridoriumi
. Nesakau, kad ant špilkų nešioju, bet 6-8 cm yra pats tas, kad kojos nepavargtų ir dailiai atrodytų. Bet jeigu moteris sunkesnė, tai žinoma ir krūvis kojoms. Ir apskritai, žemakulniai mane verčia aukštielninką
nes stuburas jau tiketinai iskrypes ir visa stovesena, kaip parodyta paveiksliuke,