Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 08, 08:11)

<p>O apie kokią jūs teisingą mamką svarstote?Aš matyt kažko nedaskaičiau ir kažką praleidau.</p>
<p>Aš taipogi čia ateinu praleisti laiko.Turiu ir be plepalų ką veikti, bet gi rūpi liežuvį pagaląsti,patauškėti niekus.</p>
<p>Ir visai vienodai, kas kuo apsimeta.Juk mes čia visi pasislėpę po nikais.</p>

Keistokas klausimas pasirode, jei jums vienodai kas kuom apsimeta, bet visgi klausiat biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 08, 09:39)

tu jau permatai laimę forumuose pas tuos, kurie apie ją nekalba? laimė tuomet bent jaustųsi iš jų, bet kai į forumą išskirtinai tik kapotis ateina, tai jau man regis niekas tokios jų laimės sau nenorėtų biggrin.gif
Papildyta:

maniškis pats išsilygintų, man nereiktų tongue.gif

As susidariau tokia nuomone ir tiek.
O kapotis i foruma daugiausia tu ateini, turbut kai su diedu daznai susipyksti, nes pagal tave " esi valdinga " 😂😂.
Dar va jei tau kazkas ant papo pamyne - nu tai tada pasirodai visame grazume😂.
Minetos nares nesikapoja, jos diskutuoja, moka valdytis. O tu ne. To ir linkiu ismokt 4u.gif .

O kodel rasai " issilygintu"? Neber, pabego?
Atsakyti
Cambala, cambala...skaitau as tave ir man taip gaila taves darosi. Neturi tu MOTERIŠKOS laimės. Kaip moteris tu vysti.
Niekas del to nekaltas, tu pati turi keisti savo gyvenima. Pati. Savo.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 00:04)
Oi, ne visai taip  biggrin.gif .
Aisku tas kitaip. . LTiesiog as esu senamadiska, grieztai aukleta, intymumi neisduodu.
Manau intymioj sferoj visi issiduksta pagal save suderine su partneriu. Jei neissiduksta - tada nekazka.

Grieztai aukleta. Tu ne tik neisduodi, tu neturi ko isduoti, nes tu grieztai aukleta. O grieztai aukletos lovos reikaluose nelabai ka gali ir nori sau ir kitam leisti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 07, 21:54)
Prie ko cia mano suvokimas, cia riejamasi be manes jau n menesiu

Matai, ka nori matyti ir kiekvienas cia ateina su savo tikslais, kas kaip donKichotas kovoja su kakzuom, kas siaip bendrauja, kas mato riejimasi, ka nori ta matai gyvenime.

Po to mago, kur pasakojau, pasirodymo, daug apmastymu buvo, supratau dar karta, kaip is tikruju mes matom su smegenim, akys gi is tikro tik atspindi viska, smegenys isfiltruoja ,kas iki samones ateina ir skirtingi zmones skirtingus dalykus mato toje pacioje erdveje, o ir kazin kiek matom tikra realybe...

Privedus siek tiek prie temos ir tame paciame zmoguje kiti mato skirtingus dalykus, kazkam veinas vyras beveik svajoniu jaunikis, kazkam net paziureti i ta puse nesinori, taip ir su moterim, ziuri , nu galvoji ka joje rado, o tam jos vyrui ji dievaite biggrin.gif O ci aforume, kai matom tik uzrasyta teksta, nei veidu, nei judesiu, nei kuno kalbos, tai suprantam, ka norim supratsi...net keista kad visgi galima pajausti siek tiek vieni kitus ir sitaip bendraujant...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 11:31)
Cambala,  cambala...skaitau as tave ir man taip gaila taves darosi. Neturi tu MOTERIŠKOS laimės. Kaip moteris tu vysti.
Niekas del to nekaltas,  tu pati turi keisti savo gyvenima. Pati. Savo.
Papildyta:

Grieztai aukleta. Tu ne tik neisduodi,  tu neturi ko isduoti,  nes tu grieztai aukleta. O grieztai aukletos lovos reikaluose nelabai ka gali ir nori sau ir kitam leisti

Kaip keista, kad tau kazko gaila... biggrin.gif
As tai viena dalyka senai pastebejau - Blondinas buvo biski tiesa ant taves pavares - oi nepatiko tau, oi negalejai jo pamirst, net ziniu komentaruose jo ieskodavai biggrin.gif . Negali tu pamirs to savo antsvorio, galvele tai tvarkykis biggrin.gif 4u.gif .

O dar save psiechiolioge vaizduoji😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 09:58)
As susidariau tokia nuomone ir tiek.
O kapotis i foruma daugiausia tu ateini, turbut kai su diedu daznai susipyksti, nes pagal tave " esi valdinga " 😂😂.
Dar va jei tau kazkas ant papo pamyne - nu tai tada pasirodai visame grazume😂.
Minetos nares nesikapoja, jos diskutuoja, moka valdytis. O tu ne. To ir linkiu ismokt 4u.gif .

O kodel rasai " issilygintu"? Neber, pabego?

Tavo nuomonė neteisinga kaip visada smile.gif
Tai dar labai mažai mane sekioji? Susiimk. Ar tyčia nematai temų, kuriose aš su niekuo nesikapoju ir puikiausiai sutariu? Priešingai nei tu, visose kapojiesi hah.gif

dar ir man išlygintų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 08, 11:55)

mano vyras nieko nelygina ir jam nieko nereikai lyginti, jis ismoke mane maziau lyginti biggrin.gif ir as lyginu minimaliai, ka jau butina, nemegstu lyginimo. Aplamai aptingau ziauriai cia gal ziemos miegui ruosiuosi, net tvarkytis tingiu, lauke jau salta, vejuota labai pas msu buvo savaitgali, tai lovoje prasivarciau beveik 2 dienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 08, 11:55)
Ar tyčia nematai temų, kuriose aš su niekuo nesikapoju ir puikiausiai sutariu?

Oi, zinok i sapnu aiskinimus ar burtu temas tikrai neeinu, tai negaliu teigt. Bet logiskai mastant ezoterikoj susirenka atitinkama publika, kurioj daznai pasimete, nezinantys ko nori zmones. Ten gal taves kazkas ir " bijo", sutinka su visais tavo kliedesiais.

"Islygintu". Butum vyrui vyru leidus but, myletum ji, nekeltum namuose scenu, tai " lygina" rasytum.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 12:05)
mano vyras nieko nelygina ir jam nieko nereikai lyginti, jis ismoke mane maziau lyginti biggrin.gif ir as lyginu minimaliai, ka jau butina, nemegstu lyginimo. Aplamai aptingau ziauriai cia gal ziemos miegui ruosiuosi, net tvarkytis tingiu, lauke jau salta, vejuota labai pas msu buvo savaitgali, tai lovoje prasivarciau beveik 2 dienas  biggrin.gif

Ziurink ka dirba tavo vyras. Jei koks santechnikas, tai kam jam savo kombinezona lygint.
O tinginiams yra sukurta skalbiniu dziovykle. Ten salyginai neblogai islygina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 12:12)
"Islygintu". Butum vyrui vyru leidus but, myletum ji, nekeltum namuose scenu, tai " lygina" rasytum.

Ziurink ka dirba tavo vyras. Jei koks santechnikas, tai kam jam savo kombinezona lygint.
O tinginiams yra sukurta skalbiniu dziovykle. Ten salyginai neblogai islygina.

islygintu, nes gal kaip ir mano vyrui nereikia jam marskiniu lygintis biggrin.gif

Ne santechnikas, bet kostiumu i darba nereikia, retai jau kam reikia siais laikais biggrin.gif Pas mus su marskiniais ateina gal 5 proc darbuotoju ir tai dazniausiai su nelygintais lotuliukas.gif

Cia tipo tau? lotuliukas.gif Drabuziu dziovykle yra peilis ekologijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 12:18)

Ne santechnikas, bet kostiumu i darba nereikia, retai jau kam reikia siais laikais  biggrin.gif Pas mus su marskiniais ateina gal 5 proc darbuotoju ir tai dazniausiai su nelygintais lotuliukas.gif

Cia tipo tau? lotuliukas.gif Drabuziu dziovykle yra peilis ekologijai  mirksiukas.gif

Kokie apsileide ten pas jus, jei su nelygintais marskiniais vaiksto.
Nu i koki miska grybaut, tai gal ir nereikia tu lygintu drabuziu persimaut, bet susiglamzius vaiksciot - tai ka as zinau...
O man labai graziai atrodo dalykiniai vyrai su mostiumais, kokiais baltais marskiniais. O dar jei marskineliai prasegti, vyras susisukaves, kvepantis - isvis sexovai atrodo tongue.gif .
Verslo moterys irgi graziai su kostiumeliais ziurisi.

Nu taip, as esu planetos zudike.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 12:24)
Kokie apsileide ten pas jus, jei su nelygintais marskiniais vaiksto.
Nu i koki miska grybaut, tai gal ir nereikia tu lygintu drabuziu persimaut, bet susiglamzius vaiksciot - tai ka as zinau...
O man labai graziai atrodo dalykiniai vyrai su mostiumais, kokiais baltais marskiniais. O dar jei marskineliai prasegti, vyras susisukaves, kvepantis - isvis sexovai atrodo tongue.gif .
Verslo moterys irgi graziai su kostiumeliais ziurisi.

Nu taip, as esu planetos zudike.

Airiai nesureiksmina tu dalyku taip labai, kaip lietuviai.
Man graziai ziurisi ,kai zmogui patogu su su tais rubais, kai jo nekausto judesiu, nevarzo, kai batai nespaudzia, kai nera kulniuku, kurie iskreipia p.e.d.a.s ir t.t. Kai zmogus laisvai juda, jauciasi patogiai tada jis garziai ir ziurisi. kai svarus zmogus, jei sveikas, jis ir kvepia.

nu taip mes visi esam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 spalio 2018 - 11:39
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 12:38)
kai batai nespaudzia, kai nera kulniuku, kurie iskreipia p.e.d.a.s ir t.t.

Kad batai nespaustu, reikia pirkti savo dydzio. Kas liecia aukstakulniu - ju buna visokiu - ir patogiu ir ne. Turint noro galima patogiai ir graziai apsirengt.
Pėdas dazniausiai iskraipo netinkamai pasirinkta avalyne arba artrozes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 spalio 2018 - 11:52
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 12:52)
Kad batai nespaustu, reikia pirkti savo dydzio. Kas liecia aukstakulniu - ju buna visokiu - ir patogiu ir ne. Turint noro galima patogiai ir graziai apsirengt.
Pėdas dazniausiai iskraipo netinkamai pasirinkta avalyne arba artrozes.

VISI aukstakulniai iskraipo moters pedos kaulus. Aisku, jei uzsidedi tik kartais gal ir nepakens, bet jei kasdien tai iskreips, nes svorio centras pasikeicia .
Atsakyti