Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 23:17)
Oi, as, zinok , mamkose galiu pasidziaugt pvz uz Aimeja, nes ji laiminga mama ir zmona( nors sito niekur nedeklaruoja), uz pvz Moonte, kuri irgi vargo macius, bet nesaukia kas " as takaja vot pritakaja"..
Tu turi kazkoki " vyruose" protiskai neigalia darzove, kuris gal net i wc neeina,  be taves, nes tu kontroliuoji..
Papildyta:

Ta pati. Ta teisinga mamka

Čia komplimentas ar atvirkščiai?
Aš neźinau ar esu teisinga, tiesiog nefantazuotoja, tai tikrai. Myliu gyvenimą ir dźiaugiuosiu juo, kiek galiu tiek imu ir atvirkščiai, pati dalinuosi gera nuotaika...,
Jei reikia ir stogą galiu nukelti, bet čia mano valdingumo jums tikrai nereikia. Turiu kur išsidūkti ir ne SM ax.gif rolleyes.gif . Aš leidžiu savo laisvalaikį čia, todėl jis turi būti malonus ir įdomus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 07 spalio 2018 - 22:51
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 07, 23:30)
Čia komplimentas ar atvirkščiai?
Aš neźinau ar esu teisinga, tiesiog nefantazuotoja, tai tikrai. Myliu gyvenimą ir dźiaugiuosiu juo, kiek galiu tiek imu ir atvirkščiai, pati dalinuosi gera nuotaika...,
Kei reikia ir stogą galiu nukelti, bet čia mano valdingumo jums tikrai nereikia. Turiu kur išsidūkti ir ne SM  ax.gif  rolleyes.gif . Aš leidžiu savo laisvalaikį čia, todėl jis turi būti malonus ir įdomus  mirksiukas.gif

As nezinau kaip jas ivardytu.Buvo daug issiskyrusiu nuomoniu, spilku..Viena zinau, kad tai normalios nares.

Issidukt visur galim. Pvz, snd pasakiau, kad vyro marskiniu nelyginsiu. Jis sako, kur tie marskiniai yra? Sakau konteinery. Pazejo rusiska filma ir nuejo miegot. Marskiniai dziovykloj islyginti ir spintoj kabo.
O ryt bus i drabuzine ir rengiasi kaip niekur nieko. Va tokie nekalti zaidimai😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 23:51)
As nezinau kaip jas ivardytu.Buvo daug issiskyrusiu nuomoniu, spilku..Viena zinau, kad tai normalios nares.
Issidukt visur galim. Pvz, snd pasakiau, kad vyro marskiniu nelyginsiu. Jis sako, kur tie marskiniai yra? Sakau konteinery. Pazejo rusiska filma ir nuejo miegot.  Marskiniai dziovykloj islyginti ir spintoj kabo.
O ryt bus  i drabuzine ir rengiasi kaip niekur nieko. Va tokie nekalti zaidimai😂😂

Nea, aš su vyru dūkstu kitaip, na detalių nepasakosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 07, 23:53)
Nea, aš su vyru dūkstu kitaip, na detalių nepasakosiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oi, ne visai taip biggrin.gif .
Aisku tas kitaip. . LTiesiog as esu senamadiska, grieztai aukleta, intymumi neisduodu.
Manau intymioj sferoj visi issiduksta pagal save suderine su partneriu. Jei neissiduksta - tada nekazka.
Atsakyti
Issidukt visur galim. Pvz, snd pasakiau, kad vyro marskiniu nelyginsiu. Jis sako, kur tie marskiniai yra? Sakau konteinery. Pazejo rusiska filma ir nuejo miegot.  Marskiniai dziovykloj islyginti ir spintoj kabo.
O ryt bus  i drabuzine ir rengiasi kaip niekur nieko. Va tokie nekalti zaidimai😂😂

As tai nezinau, kur kokie rubai. Man viska reikia padeti ant sofos ka apsirengti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 08, 00:07)
As tai nezinau, kur kokie rubai. Man viska reikia padeti ant sofos ka apsirengti.

Jei sukneles ir bateliai - tai galima ir sumaisyti...
Ypac jei dydziai panasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 08, 00:11)
Jei sukneles ir bateliai - tai galima ir sumaisyti...
Ypac jei dydziai panasus biggrin.gif

Mano batai tai didesni, bet kitus rubus tai kartais pasidalinam. Tiksliau ji pasiima kas jai patinka, o atiduoda, kas nepatinka
Atsakyti
Oho per savaitgali pripliurpet 30 psl blink.gif nejaugi su seimom nebunat? Dirbt tai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 08, 00:50)
Dirbt tai nereikia biggrin.gif

As dabar dirbu pvz.
Atsakyti

Ta pati. Ta teisinga mamka

O apie kokią jūs teisingą mamką svarstote?Aš matyt kažko nedaskaičiau ir kažką praleidau.

Aš taipogi čia ateinu praleisti laiko.Turiu ir be plepalų ką veikti, bet gi rūpi liežuvį pagaląsti,patauškėti niekus.

Ir visai vienodai, kas kuo apsimeta.Juk mes čia visi pasislėpę po nikais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 spalio 2018 - 07:12

Nesupratai. Vyrai aplamai forumuose neturi ka veikti... Nebent teminiuose pagal interesus.

Bet jei nori analogijos, tai isivaizduok kokia alude... ar pijoku landyne... ten ateina vyrrai uzmusti laika, siaip geria, bet jei kazkas sunervuoja - susimusa... duoda kazkam i liuli... ar patys gauna ... ar koks masinis mordabojus ivyksta. paskui nurimsta, vel kartu geria.

Kadangi moterys emociskai lupasi, tai galima forrume atlikti...

Na kazkuriai nepasiseke... nagas nuluzo.. ar vyras nesneka ir nemyli jau savaite, ar darbe kas... pati ta vieta surasti ant ko issilieeti

:D  :D​ like

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 07, 22:58)
Net, kad cituoti kaźkaip senojoj nesigauna, kažkokių ženklų primeta  hmm.gif 

tai čia dėl tos naujos durnos versijos, kas senojoje sėd, tas gražiai cituojamas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 23:17)
Oi, as, zinok , mamkose galiu pasidziaugt pvz uz Aimeja, nes ji laiminga mama ir zmona( nors sito niekur nedeklaruoja), uz pvz Moonte, kuri irgi vargo macius, bet nesaukia kas " as takaja vot pritakaja"..
Tu turi kazkoki " vyruose" protiskai neigalia darzove, kuris gal net i wc neeina,  be taves, nes tu kontroliuoji..

biggrin.gif biggrin.gif nu glušė
tu jau permatai laimę forumuose pas tuos, kurie apie ją nekalba? laimė tuomet bent jaustųsi iš jų, bet kai į forumą išskirtinai tik kapotis ateina, tai jau man regis niekas tokios jų laimės sau nenorėtų biggrin.gif
Papildyta:

čia ta kur apie vyrą ir savo laimę nerašinėja biggrin.gif
užsipavydėk negyvai, maniškis pats išsilygintų, man nereiktų tongue.gif
Atsakyti