Jau priplepėjot. Užtrukau kol perskaičiau.
Cambala, na tu nebesinervink
dėl kin aš tavo pasvarstymams pritariu, daug išgalvotų dalykų,, kurie į visumą nesusiklijuoja, bet ar verta pykti ant kin. Kita vertus, tema gi tokia, kad ji vienintelė su Emiu, čia randasi pagal temos pavadinimą. Gal žmogus nori geriau atrodyti, gal gailestį sukelti; rašo, kad su kiaušais, bet viena yra, tai tikriausiai jaučiasi vieniša. Juk mes ir tarp žmonių, kiti net šeimoje ( kaip Emiss) jaučiasi vieniši. Nesvarbu, ką garsiai deklaruoja patys. Kartais žmogui sunku tai suvokti, o gal ir pripažinti. Kam eikvoti save pykčiui. Nusišypsok.
Dėl Emio gyvenamos vietos, tai aš apie ją sužinojau iš kin posto, bet jūs gal žinojot.
Dėl lyties patikrinimo, tai kvietimą gavot, perkat bilietus ir patikrinsit. Vistik geriau nei foto.
Dėl dėmesio moterims, tai pliusas Emiui, gi sake, kad kin patinka ir dar kažkuri. Gi neįvardino kuri. Kuri norit, ta ir galit galvoti, neuždrausta.
Arbuzą vis atsimenu, visą savaitgalį tas anekdotas atsigamindavo apie 25 už seksą ant grindų. Kudlotos mintys ir pas mane.
Šypsenų nededu, bandau seną versiją, kuo ji geresnė už naują. Ir dar neišmokau cituoti kelių pašnekovų vienoj žinutėj, bet stengsiuosi būt gera mokinė.
Dar atsiminiau, na apie LT pavarėt, pasijaučiau, kad kanalizacijoj gyvenu, visa susitepusi esu ir smirdžiu. Bet gi patys iš jos išėję esat...
Ne viskas pinigais matuojama, neviskas....