Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 07, 21:54)
Prie ko cia mano suvokimas, cia riejamasi be manes jau n menesiu

O jums kas?
Pats paraso kad makaluoja raudonu skuduru kaip koridoj, o paskui " a ja tut nie priciom"😂😂
Lygiai tokia pati boba esat, gi nesedit kokiam vyru mechaniku ar kokiam" kaip graziai n uniguot bmw ". Bet tai boba, ne boba, chrien suprasi. Vienas tik aisku, kad kaip paciam tuo momentu naudinga.😊Tada spravke cia savo makaluojat.
Papildyta:
[quote=Monteverte,2018 10 07, 22:00]

Aš dėl jūsų tik džiaugčiausi, jei jus mylėtų, tada ir kaip žmonės abi forume būtumėt, nu bet realybę visi mato (tam net atskiro matymo talento jau net nereik) smile.gif
Papildyta:

Tai geriau kaip tu apsimesti " vadove" ir susimegzti darzove, kuriam kotlietu NEGALIMA?😂
Atsakyti
Jau priplepėjot. Užtrukau kol perskaičiau.

Cambala, na tu nebesinervink mirksiukas.gif dėl kin aš tavo pasvarstymams pritariu, daug išgalvotų dalykų,, kurie į visumą nesusiklijuoja, bet ar verta pykti ant kin. Kita vertus, tema gi tokia, kad ji vienintelė su Emiu, čia randasi pagal temos pavadinimą. Gal žmogus nori geriau atrodyti, gal gailestį sukelti; rašo, kad su kiaušais, bet viena yra, tai tikriausiai jaučiasi vieniša. Juk mes ir tarp žmonių, kiti net šeimoje ( kaip Emiss) jaučiasi vieniši. Nesvarbu, ką garsiai deklaruoja patys. Kartais žmogui sunku tai suvokti, o gal ir pripažinti. Kam eikvoti save pykčiui. Nusišypsok.

Dėl Emio gyvenamos vietos, tai aš apie ją sužinojau iš kin posto, bet jūs gal žinojot.
Dėl lyties patikrinimo, tai kvietimą gavot, perkat bilietus ir patikrinsit. Vistik geriau nei foto.
Dėl dėmesio moterims, tai pliusas Emiui, gi sake, kad kin patinka ir dar kažkuri. Gi neįvardino kuri. Kuri norit, ta ir galit galvoti, neuždrausta.

Arbuzą vis atsimenu, visą savaitgalį tas anekdotas atsigamindavo apie 25 € už seksą ant grindų. Kudlotos mintys ir pas mane.

Šypsenų nededu, bandau seną versiją, kuo ji geresnė už naują. Ir dar neišmokau cituoti kelių pašnekovų vienoj žinutėj, bet stengsiuosi būt gera mokinė.

Dar atsiminiau, na apie LT pavarėt, pasijaučiau, kad kanalizacijoj gyvenu, visa susitepusi esu ir smirdžiu. Bet gi patys iš jos išėję esat...
Ne viskas pinigais matuojama, neviskas....
Atsakyti

[quote name="arbuzas77" post="72225530" timestamp="[url=""]1538933982[/url]"] ypac ,tai aktualu koks jei vyriskis cia atklysta su bedomis.jos uzpuola ji -namuose nebuna ka ,na  o jei dvasinis pasaulis geras kokybiskas forumuose mazai arba isvis nesedi ;) vyrai dazniausia matuojasi kieno ilgesnis  ,o moteros .....neikertu    

Visos mes labai čia gražios, protingos, nėr ko čia pyktis. Gal net ir dvasingos, bet kartais ir kitų pojūčių norisi, būti arčiau žemės...   :lol:   

Vistik grįžau į naują versiją. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 07 spalio 2018 - 21:34
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 07, 22:21)
Jau priplepėjot. Užtrukau kol perskaičiau.

Cambala, na tu nebesinervink  mirksiukas.gif dėl kin aš tavo pasvarstymams pritariu, daug išgalvotų dalykų,, kurie į visumą nesusiklijuoja, bet ar verta pykti ant kin. Kita vertus, tema gi tokia, kad ji vienintelė su Emiu, čia randasi pagal temos pavadinimą. Gal žmogus nori geriau atrodyti, gal gailestį sukelti; rašo, kad su kiaušais, bet viena yra, tai tikriausiai jaučiasi vieniša. Juk mes ir tarp žmonių, kiti net šeimoje ( kaip Emiss) jaučiasi vieniši. Nesvarbu, ką garsiai deklaruoja patys. Kartais žmogui sunku tai suvokti, o gal ir pripažinti. Kam eikvoti save pykčiui. Nusišypsok.

Dar atsiminiau, na apie LT pavarėt, pasijaučiau, kad kanalizacijoj gyvenu, visa susitepusi esu ir smirdžiu. Bet gi patys iš jos išėję esat...
Ne viskas pinigais matuojama, neviskas....

As nepykstu ir tikrai nusisypsau is kin paistalu... Bet yra kai kas tabu, ypac kai nelaimingi vaiknamio vaikai supermamkose iesko kas juos galetu isivaikint...Tada tokiu paaugliu tema sukurta paskaicius asaros prisisunkia...
O ba ciotka is demesio stokos istorija sukuria ir gudra dedasi...Tfu, slyksti boba.

Oi, tai ant LT varyt - tai cia norma. Ypac ubuntei ir Idomuciui.

Jetus, nu jus gi negalit but ta mamka?...
Atsakyti
Nuolat , kiek jus dar maivysites ?lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 22:14)
Tai geriau kaip tu apsimesti " vadove" ir susimegzti darzove, kuriam kotlietu  NEGALIMA?😂

Bet tai kaip tu pavydi, tai šakės. Būtum geras žmogus, tai pasidžiaugtum už kitą, kad aš turiu mėgstamą darbą, sekasi, kad vyrą gavau pagal save, kuris pritaria mano idėjoms ir žiūrėk gal pačiai imtų geriau sektis.
Bet kai tu taškaisi purvais, tai ir sėdi purve, sėdi su nemylinčiu, gyvūnais apsiryjusiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 07, 22:31)
Vistik grįžau į naują versiją. 

be reikalo, gaidynas ten smile.gif
Atsakyti

Nuolat , kiek jus dar maivysites ?lotuliukas.gif

Į mane galima ir tu  :rolleyes: neesu tokia sena dar. :blink: O ar aš sakiau, kad esu nepamaiva? Kas jums sakė kitaip

Atsakyti

Papildyta:

Net, kad cituoti kaźkaip senojoj nesigauna, kažkokių ženklų primeta  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 07, 22:54)
Į mane galima ir tu  rolleyes.gif neesu tokia sena dar. blink.gif O ar aš sakiau, kad esu nepamaiva? Kas jums sakė kitaip</p>

as turiu omeny, kad nereikia jau ilgiau vaidinti, kad esi nauja nare mirksiukas.gif nu kam tai vis kisti, kai akivaizdu, kad taip nera? nu bet tavo reikalas mirksiukas.gif tik juokingai atrodo..
Atsakyti

as turiu omeny, kad nereikia jau ilgiau vaidinti, kad esi nauja nare mirksiukas.gifnu kam tai vis kisti, kai akivaizdu, kad taip nera? nu bet tavo reikalas mirksiukas.giftik juokingai atrodo..

Taigi jūsų valia taip galvoti. Aš nesipyksiu, kad nuomonę pakeisti. 

Atsakyti

Jetus, nu jus gi negalit but ta mamka?... Cambala,

Ar ta ar ana mamka aš nežinau. Bet, kad mama esu tai faktas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 07 spalio 2018 - 22:13
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 07, 22:52)
Bet tai kaip tu pavydi, tai šakės. Būtum geras žmogus, tai pasidžiaugtum už kitą, kad aš turiu mėgstamą darbą, sekasi, kad vyrą gavau pagal save, kuris pritaria mano idėjoms ir žiūrėk gal pačiai imtų geriau sektis.
Bet kai tu taškaisi purvais, tai ir sėdi purve, sėdi su nemylinčiu, gyvūnais apsiryjusiu biggrin.gif
Papildyta:

Oi, as, zinok , mamkose galiu pasidziaugt pvz uz Aimeja, nes ji laiminga mama ir zmona( nors sito niekur nedeklaruoja), uz pvz Moonte, kuri irgi vargo macius, bet nesaukia kas " as takaja vot pritakaja"..

Tu turi kazkoki " vyruose" protiskai neigalia darzove, kuris gal net i wc neeina, be taves, nes tu kontroliuoji..
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 07, 23:07)
<p>  Jetus, nu jus gi negalit but ta mamka?... Cambala,</p>
<p>Ar ta ar ana mamka aš nežinau. Bet, kad mama esu tai faktas. </p>

Ta pati. Ta teisinga mamka
Atsakyti