Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

kin, ar galiu tai nupušėlei nuorodą įkelti apie tave? smile.gif
nors gal neverta? jei pati nemoka susirast, tai gal tegu taip ir lieka biggrin.gif
nes įtariu, kad po to pradės visą tavo gyvenimą skaityti ir tikrai neatsiprašys, kad tokia žiopla višta, o ims puldinėti kaip mane, kai nepatikau su nuomone poroje temų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 07 spalio 2018 - 17:47

Cia apie tai, kaip isteketi uz milionieriaus? Na tai paprasta. Isteki uz miliardieriaus ir padarai ji milionieriumi. Nors realybeje nera paprasta. mirksiukas.gif

idomu pasidare ,kaip motera gali padaryti milijonieriumi <patarimais? nemazai moteru verslininkiu zinau,pasitrauke .... tai kyla mintis negera ,as galiu tik viena pasakyti ,reikia tai moket daryt ir ne visi tai gali.

greiciau pades isleisti .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 07 spalio 2018 - 17:52

As labai atsiprasau, ausku apie pasaulio pabaigas nlb nusimanau, bet va viena vandeniu uzsisandeliojo, jus zvakiu begsit...Kam?

Kaip tai kam žvakės?O kai elektros nebus,kaip aš pataikysiu gėrimo į taurę prisipilti?Negersiu gi iš kakliuko kaip kokia latrė.O jei dar koks lašas į žemę patikš?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 spalio 2018 - 17:58
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 07, 18:45)
nors gal neverta? jei pati nemoka susirast, tai gal tegu taip ir lieka biggrin.gif
nes įtariu, kad po to pradės visą tavo gyvenimą skaityti ir tikrai neatsiprašys, kad tokia žiopla višta, o ims puldinėti kaip mane, kai nepatikau su nuomone poroje temų

as tai vis galvoju, ko ji cia ant tos Kin uzsisedo, su mumis jau nebeidomu? lotuliukas.gif ner naujienu lotuliukas.gif
O gal pavydas uzgrauze, kad kazkas Kin pagyre lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 07, 18:48)
<p>idomu pasidare ,kaip motera gali padaryti milijonieriumi <patarimais? nemazai moteru verslininkiu zinau,pasitrauke .... tai kyla mintis negera ,as galiu tik viena pasakyti ,reikia tai moket daryt ir ne visi tai gali.
<p>greiciau pades isleisti .</p>

nedaskaitei Virgos zinutes, eik ar karta perskaityk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 07, 18:45)

Rimtai paaugles mastymo esi, surezgusi sita posta.
Tai gi vakar jau nurodei tema, pasakei kad ji ta pirma nare. O as paemiau ir patikejau.
Ir dar klausia ar gali ikelt bigsmile.gif 😂.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 07, 18:55)

<p>Kaip tai kam žvakės?O kai elektros nebus,kaip aš pataikysiu gėrimo į taurę prisipilti?Negersiu gi iš kakliuko kaip kokia latrė.O jei dar koks lašas į žemę patikš?</p>

Tai koks jau skirtumas, lasu daugiau ar maziau. Vistiek visiems, kaip suprantu, tada chana bus .
Atsakyti
Monteverde, nieko nekelk, tegu lieka, kaip yra. Pasitaske nuodais, tai ir tegu, by tik jai nuo to geriau ax.gif
Atsakyti
cia bendravimas panasus i Korida. Isiute pikti jauciai, ar lengvai isiuntantys ar siaip prie progos...

Tai jie puola, puole ir puls.

Vargas jei to nesuvokiat... gali ibesti astru raga kur skauda. Reikia kitaip...

Reikia tureti raudonu skuduru ir jais pamosuoti reguliariai... na kazka kas juos isiutina... "zmonos privalo vyrams atsiduot", " jei nesusikalbi, tai galima i per sonus pavanot", "isiskyria - teegu vaalina su savo isperomis", ir t.t.

Nu pamate raudona skudura, jauciai puola... vieni arsiai, kiti vangiai, prasideda Korida!
Na su laiku tie skudurai jau neveikia, jauciai buna nuvarge ir priprate prie matadoro. Kartais dar kazka bando, bet jau priima fakta, kad neverta to matadoro gainiot.

Tada iesko kazko tokio KITO ka galetu padurt ir sutrypt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 07 spalio 2018 - 19:07
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 07, 20:06)
"zmonos privalo vyrams atsiduot", " jei nesusikalbi, tai galima i per sonus pavanot", "isiskyria - teegu vaalina su savo isperomis", ir t.t.

O yai del paskutinio ka ne yaip? Zeekit, kaip anoj temoj apie vaikus atsiliepiat.

O siaip tai dar vienas jusu, man galbut juokingiausias
" moteris turi ramiai ir tyliai tuo metu pagulet". Tada irgi sm uzia biggrin.gif . Nes skainant vaizdas pries saminej kaip kokio nekrofilo...😂😂.
Atsakyti
Matai, man pofig tie jauciai, kai jie aptvare biggrin.gif tai kam man tais skudurais mosuot? Is toliau mato, bet artyn netures progos prisigaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 07, 19:56)
Monteverde, nieko nekelk, tegu lieka, kaip yra. Pasitaske nuodais, tai ir tegu, by tik jai nuo to geriau  ax.gif

Mieloji, niekas nuodais nesitasko. Tiesiog abejoju ir tiek ir ne as viena.
Daug kas nesutampa, daug kas nesirisa, jei metai ******, kuriu galu is vis apie tai rasai? Nu jei nenori, kad suzinotu?
Kam tas ****** metyt apie vyrus, po to viena vyra, tas " valdingas uosvienes", nes jei pati esi kaip rasei " vyras su kiausais", kaip tokia su kiausais gali paveikti kazkokia svetima sugyventinio motina?

Keista parasiau pedutes, rodo zvaigzdutes. Tada nemazybinsiu, parasysiu pėdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 spalio 2018 - 19:28
Apie vyrus jokiu pėdų nemeciau biggrin.gif
Ir uosviene buvo naudojama vienaskaita mirksiukas.gif
Ir niekur nerasiau, kad paveike, tik kad bande paveikti mirksiukas.gif
Labai, labai nekas jums su teksto suvokimu biggrin.gif
Atsakyti

cia bendravimas panasus i Korida.kazka bando, bet jau priima fakta, kad neverta to matadoro gainiot.

Tada iesko kazko tokio KITO ka galetu padurt ir sutrypt

ypac ,tai aktualu koks jei vyriskis cia atklysta su bedomis.jos uzpuola ji -namuose nebuna ka ,na  o jei dvasinis pasaulis geras kokybiskas forumuose mazai arba isvis nesedi ;)

vyrai dazniausia matuojasi kieno ilgesnis  ,o moteros .....neikertu <kuri protingesne??    bet cia tik nicas  -zvaigzduciu niekas neuzkabins

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 07 spalio 2018 - 19:42