Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 07, 14:57)
Mhhh mhhh...tiesiog svajonių vyras...

lotuliukas.gif nuuu
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 15:04)
Siaip tai kalba ejo apie tavo patikluma, nesugebejimas saltai mastyt ir logikos nebuvima.

Sitoj temoj su tuo " leliu", gedijymais ir plesymaisis, ..................

aga nu... biggrin.gif
Papildyta:

is ziurimo kino
Vyrus patraukia tos moterys, kurios yra didesnis galvosukis, issukis, paslaptis....
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 14:47)
As net neabejoju, kad lutuke kazko panasaus ieskojo, gal ne per tv, bet kad kompe tai beveik garantuoju.
Ir tu irgi. Nes tai tavo ezoterine sritis, kurioje tu bludini.

Aš apie pasaulio pabaigas nemąstau. O tu aiškiai parodei, kad tai tau ant liežuvio. Ir nenuostabu, kad bijai, kai taip prisidirbus iki ausų visur biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 15:04)
Siaip tai kalba ejo apie tavo patikluma, nesugebejimas saltai mastyt ir logikos nebuvima.

a tu jauti, kad pas tave jau viršanalizės gaunasi nuo tavo nepatiklumo? miegot dar gultis nebijai? jei tiek forumo narius knisi, tai gal dėl to ir guliesi 2 val., kad kol visus kampus ištikrini ar baubas kuriam nestovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 07, 15:23)
Aš apie pasaulio pabaigas nemąstau. O tu aiškiai parodei, kad tai tau ant liežuvio. Ir nenuostabu, kad bijai, kai taip prisidirbus iki ausų visur biggrin.gif
Papildyta:

a tu jauti, kad pas tave jau viršanalizės gaunasi nuo tavo nepatiklumo? miegot dar gultis nebijai? jei tiek forumo narius knisi, tai gal dėl to ir guliesi 2 val., kad kol visus kampus ištikrini ar baubas kuriam nestovi biggrin.gif

Uzkietejusi ezoterike ir nalemastai? Taigi rasei, kad pries kuria tai kur turejo but, i puodus vandens pylei 😂😂.

Kad as ir tu melagiu neanalizuoju. Bet kai jau visiskai nusikalba, paskui pamirsta ka raso - nu tai ir paryskinu. Va tu gi sedejai supermamkose pries pat naujus. Gi is tokio gero gyvenimo, kur visiem tokia reikalinga ir dar " vadove"😂😂.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 07, 15:15)

Vyrus patraukia tos moterys, kurios yra didesnis galvosukis, issukis, paslaptis....

Kaip mastai - tu patraukli?
Atsakyti
MIntis vyram, jei nori gyventi su dievaite, tavo gyvenimas turi buti vertas jos.
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 07, 14:57)

<p>Galejo, bet suabejojo savim ar susilaikys pamacius.</p>

Cia taip pat pas tave gaunasi, kas moterims su svoriu. Pas moteris svoris amziais mazesnis, kai reikia sakyti, nei is tikruju yra. O pas tave tavo mikasiaus dydis didesnis tavo fantazijose, nei is tikruju yra. Garantuoju.
Papildyta:
Bet jus rimtai, mergisčios, kazkokios...gyvenimo neturit ar ka. Nu as suprantu - as dirbu si savaitgali, tai darbe ne nuodeme mamkose pasiirstyti. Jus gi namie su savo seimomis. Savaitgalis. Nesuprantu jusu jeibogu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 07, 11:47)
Istekekit uz geru vyru,  tai niekas nebus brangu.

Cia apie tai, kaip isteketi uz milionieriaus? Na tai paprasta. Isteki uz miliardieriaus ir padarai ji milionieriumi. Nors realybeje nera paprasta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 10 07, 16:27)
Cia apie tai, kaip isteketi uz milionieriaus? Na tai paprasta. Isteki uz miliardieriaus ir padarai ji milionieriumi. Nors realybeje nera paprasta.  mirksiukas.gif

O ne, vien tik pinigingo vyro as netapatinu su geru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 spalio 2018 - 15:34
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 07, 16:29)
O ne,  vien tik pinigingo vyro as netapatinu su geru.

perskaiciau pingvino lotuliukas.gif

as irgi nemanau, kad vien pinigai viska apsprendzia ir milijonu nereikia tikrai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 15:31)
Uzkietejusi ezoterike ir nalemastai? Taigi rasei, kad pries kuria tai kur turejo but, i puodus vandens pylei 😂😂.

Kad as ir tu melagiu neanalizuoju. Bet kai jau visiskai nusikalba, paskui pamirsta ka raso - nu tai ir paryskinu. Va tu gi sedejai supermamkose pries pat naujus. Gi is tokio gero gyvenimo, kur visiem tokia reikalinga ir dar " vadove"😂😂.

pezėk pezėk, tau apsišūdinusiai čia prieš kin dabar ir beliko skambėt kaip tuščiam puodui ir naujas nesąmones pult, tipo kiiti durni, o ne tu biggrin.gif

dėjau aš ant tų Naujų, nešvenčių aš jų su fanfarom, neužpavydėk negyvai, alkoholike biggrin.gif
Atsakyti

Va, per zinias rodo, kad ryt pasaulio pabaiga.

Rimtai? O aš kaip nujausdama šampano ir degtinės po dėžę garaže pasidėjau.Dar reikės nulėkti žvakių nusipirkti.

Bet tikrai,kaip galima viską spėti su šeima gyvenant, dirbant ir dar ištisai forume mirkti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 spalio 2018 - 16:45
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 07, 16:43)
<p>Rimtai? O aš kaip nujausdama šampano ir degtinės po dėžę garaže pasidėjau.Dar reikės nulėkti žvakių nusipirkti.</p>
<p>Bet tikrai,kaip galima viską spėti su šeima gyvenant, dirbant ir dar ištisai forume mirkti?</p>

Ne zvakiu bek pirkti, bet pradek gerti, nes nespesi iki pasaulio pabaigos isgerti tu dvieju deziu. Bus abidna. mirksiukas.gif ax.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 07, 17:43)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72225128" data-time="1538903684">
<div>
<p>Va, per zinias rodo, kad ryt pasaulio pabaiga.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Rimtai? O aš kaip nujausdama šampano ir degtinės po dėžę garaže pasidėjau.Dar reikės nulėkti žvakių nusipirkti.</p>
<p>Bet tikrai,kaip galima viską spėti su šeima gyvenant, dirbant ir dar ištisai forume mirkti?</p>

As labai atsiprasau, ausku apie pasaulio pabaigas nlb nusimanau, bet va viena vandeniu uzsisandeliojo, jus zvakiu begsit...Kam?

Nu kad sunus atskirai jau gyvena, rytas pas mane nuo 6, 45 prasideda. Ka reikia susitvarkau , retkarciais uzsuku paziuret kas cia ka raso. Ypac kai dar mano uzsiemimas vienas medziot( iskart sakau, kad ne mamkas).
O vakar jau sudomino kaip baigsis pasakeliu kurimas. Viskas labai paprasta.
Gal reiktu tiesiog palyginti nariu ir zinuciu kieki forune ir iv temose jei taip rupi kaip cia taip i mamkas kas uzsuka.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 07, 17:30)
pezėk pezėk, tau apsišūdinusiai čia prieš kin dabar ir beliko skambėt kaip tuščiam puodui ir naujas nesąmones pult, tipo kiiti durni, o ne tu biggrin.gif

Ar taip sunku buvo ikelt nuoroda apie ivaikinima? Ko narvinies vel? mirksiukas.gif
Negaliu apie kitus narius pasakyti, kad jie " durni" iskyrus zinai kuria pati mirksiukas.gif ir tave. Tu gal ir ne visai tokia, bet paaugles proto.
Visi kiti nariai arba idomus, arba neidomus.
Atsakyti