Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 13, 20:44)
Valioooo, pagaliau pramuse ir atsirado normalus pacitavimas  yahoo.gif
pasirodo, kartais visai naudinga pakutenti vyriska ego  ax.gif

bet redaguot jam teko biggrin.gif

Šią žinutę redagavo Klajoklis8422: Šiandien, 20:42
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 13, 20:45)
bet redaguot jam teko biggrin.gif

Šią žinutę redagavo Klajoklis8422: Šiandien, 20:42

negalima metyti akmenu i zmogu, kuris mokosi 4u.gif biggrin.gif
pastangos jau yra zingsnis i prieki. biggrin.gif
Atsakyti

Valioooo, pagaliau pramuse ir atsirado normalus pacitavimas yahoo.gif
pasirodo, kartais visai naudinga pakutenti vyriska ego ax.gif

O tu tokiais metodais visų vyrų dėmesio sieki..? Tada rizikingi jie, manau :) -- Bet tu tą žinojai. Kas žino esmę, žino viską juk..? :P -- Bet šitoj plotmėj manęs neaplenksi, spėčiau. Mano paties naudojami metodai dar rizikingesni :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajoklis8422: 13 birželio 2018 - 19:49
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 19:37)
Normaliai moteriai tie pora vaiku netrukdo.

Prie ko cia normali ar nenormali. Svetimi vaikai VISUOMET trukdo, nebent moteris negali turet savu ir tinka svetimi.

Na aisku is bedos zmones prriima daug dalyku, bet nereiskia, kad tai netrukdo.

Na pasieiskos moteri su vaikais? Na ir kas. Tokia moteris ziures, kaip nustumti jo vaikus ir kad jis rupintusi jos vaikais. Perejau ta etapa, kazkas kraupaus... Bet suprantamo
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 20:49)
O tu tokiais metodais visų vyrų dėmesio sieki..? Tada rizikingi jie, manau smile.gif -- Bet tu tą žinojai. Kas žino esmę, žino viską juk..? tongue.gif -- Bet šitoj plotmėj manęs neaplenksi, spėčiau. Mano paties naudojami metodai dar rizikingesni biggrin.gif</p>

o kas sake, kad demesio siekiu? biggrin.gif
ir kuo jau jie rizikingi?
O kas zino esme?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 20:50)
Prie ko cia normali ar nenormali. Svetimi vaikai VISUOMET trukdo, nebent moteris negali turet savu ir tinka svetimi.

o man vyras apie 40 metu amziaus ir be vaiku atrodo itartinas.
Impotentas? nevaisingas? vengiantis atsakomybes? aisku, gali buti, kad tiesiog taip aplnkybes susikloste, nesutiko TOS ir tiek.
bet klaustuku daug kyla.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 20:50)

Na aisku is bedos zmones prriima daug dalyku, bet nereiskia, kad tai netrukdo.

Na pasieiskos moteri su vaikais? Na ir kas. Tokia moteris ziures, kaip nustumti jo vaikus ir kad jis rupintusi jos vaikais. Perejau ta etapa, kazkas kraupaus... Bet suprantamo

faktas. Nu nebent bailė Aimėjka savuosius nustumtų, tie sėdėtų kampe verktų, o Klajoklinius čiūčintų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 20:53)
Impotentas? nevaisingas? vengiantis atsakomybes? aisku, gali buti, kad tiesiog taip aplnkybes susikloste, nesutiko TOS ir tiek.
bet klaustuku daug kyla.

tiesos yra. Todėl gaunasi, kad ir taip, ir anaip negerai. Ir koks verdiktas? Taikosi per sukąstus dantis (arba isterikuoja) arba sėdi po vieną su savais vaikais ir romantikuoja tik forumuose smile.gif
Atsakyti

o kas sake, kad demesio siekiu? biggrin.gif
ir kuo jau jie rizikingi?
O kas zino esme?
Papildyta:
bet klaustuku daug kyla.

AŠ taip sakiau. Zaratustros necituosiu. Vedų irgi :D

Rizikingi, nes pirma duodi per galvą. O gali gauti atgal juk. Rikošetu, kad ir. Tada šauksi, kad smurtauja prieš tave :))

Esmę TU žinai, rašei prieš tai. Nes aš, tipo, jos nepasakau. Tik rašau daug. Bet aš to ir neslepiu. Man MOKA už tai, be to :D

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 13, 21:42)
Tai ne žinok. Visoms tik ir rūpi svetimi naujų vyrų vaikai ir nori ne dėmesio sau, o kad tas su vaikais turkštųsi ar jų problemas spręstų smile.gif

Butent. Bevaikei moteriai nerupi vyro vaikai. Jai reikia demesio sau ir tu rasai is savo puses. Bet ta kuri turi vaiku pati, visada ziures i tai kokie vyro santykiai su savo vaikais, ar jis juos myli, kaip elgiasi, nes jis kurs santyki ir su jos vaikais. Ir vaiku turinti moteris pirmiausia i savo gyvenima isileis toki vyra, kuris sugebes bendrauti su jos vaikais, o ne nores demesio tik sau. Analogiskai ir vyras. Ir jie abu spres abieju vaiku problemas bendrai. Pades vienas kitam. Ir turksis visi kartu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 19:53)

bet klaustuku daug kyla.

Na dar mano variantas, kai ex pasake, kad as buvau labai geras tevas, bet dabar ji suras dar geresni NAUJA.

Supratau, kad mane nuo atsakomybiu atleido. (Nereikejo jos vengti)

Siaip galvoju, kad patele su vaikais turi gerai tarnauti/itikti naujam patinui, kad tas ziuretu jos vaikus, kuriuos padare kitas.
As buvau nieko pries rupintis vaikai pateles, kuri man tarnaus/itiks, bet kad itikti nesugebejo.
Nors bande, kiek sugebejo. Bet sugebejimai retai duoti...

Na tai geriausia be tu svetimu vaiku nei is vieenos puses
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 20:57)
<p>AŠ taip sakiau. Zaratustros necituosiu. Vedų irgi biggrin.gif</p>
<p>Rizikingi, nes pirma duodi per galvą. O gali gauti atgal juk. Rikošetu, kad ir. Tada šauksi, kad smurtauja prieš tave smile.gif)</p>
<p>Esmę TU žinai, rašei prieš tai. Nes aš, tipo, jos nepasakau. Tik rašau daug. Bet aš to ir neslepiu. Man MOKA už tai, be to biggrin.gif</p>

Tipo jauciates gaves per galva? jautrokas ego, sakyciau unsure.gif ax.gif
Ar as rasiau, kad ZINAU esme? biggrin.gif pacituokite, prasau, toki mano pasisakyma biggrin.gif
Jei pripazistat, kad rasot daug, tai ko jautrinates, kai as parasau, kad rasot daug?
Jei moka uz rasyma, tai ok, gal serialu scenarijus rasot, o cia atejot moteriska psichologija pastudijuoti ir medziagos darbui pasisemti? bigsmile.gif
Atsakyti

Vištos jūs vištos, visos čia. Tie mano vaikučiai mato mane tikrai ne kasdien dabar. O kiek čia prikarksėjot man visko jau... :P -- "Čiūčinti", "tos bailės Ajmėjkos" ir t.t. :))

Dabar pradėsit karksėt, koks jis niekšas, nes savo vaikus lanko per retai... vajeee :D :P

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 06 13, 20:59)
Butent. Bevaikei moteriai nerupi vyro vaikai. Jai reikia demesio sau ir tu rasai is savo puses. Bet ta kuri turi vaiku pati, visada ziures i tai kokie vyro santykiai su savo vaikais, ar jis juos myli, kaip elgiasi, nes jis kurs santyki ir su jos vaikais. Ir vaiku turinti moteris pirmiausia i savo gyvenima isileis toki vyra, kuris sugebes bendrauti su jos vaikais, o ne nores demesio tik sau. Analogiskai ir vyras. Ir jie abu spres abieju vaiku problemas bendrai. Pades vienas kitam. Ir turksis visi kartu.

Pasakei ir prisnigo biggrin.gif
Tai ko nesiturškia?
Atsakyti