Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(emiss @ 2018 10 07, 14:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1538911650" data-cid="72225247" data-author="lutuke123"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukageriua neprasyk, o tai ides realiai kieno nors sikna vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Anksciau buciau dar idejes, bet dabar jau nebe. Parodet savo tikruosius veidus, šmaikštašiknės.</p>

Gerai, kad ne šmaikštapapės
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 07, 14:27)
lotuliukas.gif geriua neprasyk, o tai ides realiai kieno nors sikna lotuliukas.gif

bet Burbė dar visai skromna moteris, galėjo gi ir iš prieko paprašyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 07, 14:32)
Tai kokias ten žinias dundukams žiūri? biggrin.gif

Tuo metu net teliko nebuvau isijungus, buvau kely. Parasiau nesamone ir tikrai pagalvojau, kad patiklioji lutuke nubegs ir ziures. biggrin.gif
Bet va ir tu, kausela, sureagavai😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 14:41)
Tuo metu net teliko nebuvau isijungus, buvau kely. Parasiau nesamone ir tikrai pagalvojau, kad patiklioji lutuke nubegs ir ziures.  biggrin.gif
Bet va ir tu,  kausela, sureagavai😂😂

Aha aha, dabar jau vartaisi, purtaisi prigauta, mažvaikė biggrin.gif
Atsakyti

Normaliai tas hamburger kainuoja 2-3 eurus. AUS vidutine alga yra mazdaug 25 proc didesne neii UK. Tai kazkur 2300 euru netto i menesi ar 100 euru i diena ar 13 euru i valanda
Taigi dirbti reikia 10-15 minuciu

Neteisinga info turi, sena.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 07 spalio 2018 - 14:04
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 07, 14:42)
Aha aha, dabar jau vartaisi, purtaisi prigauta, mažvaikė biggrin.gif

As net neabejoju, kad lutuke kazko panasaus ieskojo, gal ne per tv, bet kad kompe tai beveik garantuoju.
Ir tu irgi. Nes tai tavo ezoterine sritis, kurioje tu bludini.
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 07, 14:28)

<p>Tieisog man pasitaike tokia moteris kuriai reikia kad jai pilstytu is tuscio i kiaura ir serenadas dainuotu po langais.  Ji tu visu mano pastangu darbais nevertino ir nevertina, jai tai atrodo kaip default jei vyras yra. Man tai taip neatrodo. Del to ir sugriuvo viskas kai kantrybe truko. Tikiu kad yra moteru kurioms patinka kai vyrai savo meile ir rupesti rodo daugiau darbais nei zodziais. Kurios vertina ta fakta kad ir grazius namus turi, ir pinigu pasihopinimui ir vaikams nereikia galvot kaip rytoj valgyt nupirkt.  </p>

lotuliukas.gif tai ir sakau matom akiviazdziai toki konkretu vyriski, kuris nemoka pilstyt is tuscio i kiaura ir realiais darbais tevyne myli lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 14:47)
As net neabejoju, kad lutuke kazko panasaus ieskojo, gal ne per tv, bet kad kompe tai beveik garantuoju.
Ir tu irgi. Nes tai tavo ezoterine sritis, kurioje tu bludini.

teks nusivilti net neuspratau, kad man reikejo kazko ieskoti lotuliukas.gif kina ziuriu, tinginiauju, pasidariau baltos misraines tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 07, 14:36)
nieko nieko, nusipirksi torčiukų prie arbatos ir išgyvensi biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 07, 14:40)
bet Burbė dar visai skromna moteris, galėjo gi ir iš prieko paprašyt bigsmile.gif

O kur rasyti ant priekio? Skersai ar isilgai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 07, 14:38)
Gerai,  kad ne šmaikštapapės

bet tai oi koks smaisktus "vyriskis" biggrin.gif
Atsakyti

Galejo, bet suabejojo savim ar susilaikys pamacius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 07 spalio 2018 - 13:57
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 07, 14:52)
bet tai oi koks smaisktus "vyriskis" biggrin.gif

Mhhh mhhh...tiesiog svajonių vyras...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 07, 14:51)

teks nusivilti net neuspratau, kad man reikejo kazko ieskoti lotuliukas.gif kina ziuriu, tinginiauju, pasidariau baltos misraines  tongue.gif

Siaip tai kalba ejo apie tavo patikluma, nesugebejimas saltai mastyt ir logikos nebuvima.

Sitoj temoj su tuo " leliu", gedijymais ir plesymaisis, tai tu man labai priminei viena tokia bobele. Kazkada labai senai buvo tokia tema, kad mergos bernas uzsieny dirbo, ilgokai buvo nesimate, turejo neuzilgo grizt. Nieko ji savo neturejo, ilgai kure tuos santykius su juo, anas biski piniguotas buvo, planavo ateiti. Esme tokia, kad jai panizo ir isdave ji su kitu. Ejo aborta darytis, nes anas tamsus kazkoks buvo ir jei butu sitas suzinojes, kad ne jo ir kad aplamai isdave, butu palikes ir jokios ateities kartu. Tai va buvo ten tokia bobele, kuri zvakes degiojo, prase to vaisiais nenutraukt, kad jai atiduot, ana uzaugintu...
O realiai bobele turbut ne neisivaizdavo kas per atsakomybe, tik va saukt garsi buvo.
Ne tu ji, ne. Tik siaip prisiminiau.
Atsakyti