Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 07, 14:10)
1. Vaiksciojot uz rankuciu ir dovanojo jis dovanas. Aisku

2. Kiek minejot, tai akcentavot, kad exuosvene ten sakee, kad jums deretu automobili nupirkti exui, dabar jau pasirodo, kad pati zadejo kazka pirkti

Jus pragyvenot su tuo ex kiek? 12 metu koki?

Sekantis klausimas po to bus, del suderinimo ivaikinimo planu kurie jau keliolika metu (matyt prasidejo, kaip paaiskejo exo vaisingumo problemos).
jei dar kitoks variantas, tai atsiskleistu faktas, kad visi tie vyrai tik irankiai kazkokiuose planuose. Tada gal ir lelius tik irankis. (dazniausia pasitaikantis variantas, jei ka. Paprastai moterys PASIDARO vaika. Na ne su bet kuo, bet vedes irgi gali buti, tai juk ne kokia genetine liga)

Matot, kiekvienas faktas kelia vis daugiau klausimu. teisingi darot, kad kai kurias detales pakeiciat, bet cia ne detales...
As visai negalvoju, kad jus kazka ishsigalvojat, bet kol kazkurios cia dirba itariu Sekliu morka, tai jus atskleidziat daugiau pasaliniu dalyku, kurie labai vienas kita papildo ir pattvirtina.

Daug detaliu naudojama, sakysim jei prisimenat jusu reakcija i mano informacija, kad kai buv. drauge su manimi kariavo ir nesilanke tai susiradau kita.
Jus sureagavot labaii saliskai ir formaliai. Tai man buvo idomi informacija. Lyg butumet mano buv drauges vietoje, kuri rupinosi tik savimi.

1. O tarpiniu variantu nera? Tik vaiksciojimas uz rankuciu ir gyvenimas kartu?
2. Taip, automobili, pagal ja, as turejau nupirkti. Kitokiu daiktu zadejo pirkti ji biggrin.gif
Ne, ivaikinimo mintis buvo is dar seniau, kai ex dar net nepazinojau ir apie jo nevaisinguma, atitinkamai, nieko nezinojau. Sita ideja buvo iaugusi manyje labai seniai ir nepriklausomai nuo vyru, mano biologiniu vaiku ar pan.
Atsakyti

jus necituokit mano tekstu, noredamas pafilosuofuoti ir padejuoti, nes cituojat apie batus, o rasot apie vartus biggrin.gif

Na, filosofe cia pas mus tu esi. As galiu trumpai tik tiek pasakyt-as moteri myliu darbais, o ne zodziais. Ir meile rodau darbais, ir rupesti rodau apciupiamais dalykais ir demesio skiriu kazka darydamas o tusciomis kalbomis.  Tai tiek. Kitoms patinka kai vyrai is tuscio I kaiura per dienas pilsto bet realiai nieko nedaro. As taip nemoku. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 07, 13:44)
Tai paskutinis buvoo skupus ir finansinis isnaudotojas, o kazkokss pries tai - dosnus dovanose ir t.t.
Sunku patiket kad apie ta pati zmogu.

Toliau... uosvienes vaidmuo labai keistas. Paprastai uosvenes nesikisa i kartu gyvenanciu nesusituokusiu gyvenimus ir neaiskina, ka cia pirkti...

Is kitos temos.
Pastebejau, kad moterys buna iniciatores sprendimo tuoktis ar ne, taip pat jos sprendzia del pradejimo gyvent nesusituokus...

as aisku neseku visu Kin zinuciu, bet susidariau nuomone, kad ji gyveno su vienu vyru ilgai, su juo ir issiskyre, po to lyg ir neturejo su nieko santykiu. O pries tai paminejo kelis vaikinus, su kuriais draugavo.

Nu cia dabar is kur tai istrauket? blink.gif kisasi ir dar kaip, ir butus nuperka, ir patarineja ka pirkti, koks skirtumas susituoke ar ne? jei gyvena kartu, kas dabar gana iprasta, tai ir visa kita gi bendrauja su tevais ir t.t. cia ne nuo santuokos priklauso, o nuo zmoniu charakteriu.
kiekvienas sprendzia uz save, jei vyras nenores, jo gi nepriversi nei kartu gyventi, nei tuoktis...
Atsakyti

N

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 07 spalio 2018 - 13:59
QUOTE(emiss @ 2018 10 07, 14:17)
Na, filosofe cia pas mus tu esi. As galiu trumpai tik tiek pasakyt-as moteri myliu darbais, o ne zodziais. Ir meile rodau darbais, ir rupesti rodau apciupiamais dalykais ir demesio skiriu kazka darydamas o tusciomis kalbomis.  Tai tiek. Kitoms patinka kai vyrai is tuscio I kaiura per dienas pilsto bet realiai nieko nedaro. As taip nemoku. </p>

aha matom cia labai akivaizdziai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 07, 14:16)
1. O tarpiniu variantu nera? Tik vaiksciojimas uz rankuciu ir gyvenimas kartu?

Siaip, jei vyras kazkur kitur gyvena del kazkokiu priezasciu, tai nereiskia, kad tie zmones - ne pora.
O jei pora, tai fizinis kartu gyvenimas yra tik nereiksminga detale.

Kitas variantas - zmones miega su atsitiktiniais asmenimis

QUOTE(kin @ 2018 10 07, 14:16)
2. Taip, automobili, pagal ja, as turejau nupirkti. Kitokiu daiktu zadejo pirkti ji  biggrin.gif
Ne, ivaikinimo mintis buvo is dar seniau, kai ex dar net nepazinojau ir apie jo nevaisinguma, atitinkamai, nieko nezinojau. Sita ideja buvo iaugusi manyje labai seniai ir nepriklausomai nuo vyru, mano biologiniu vaiku ar pan.

Na tai krypsta i tai , kai tie vyrai nieeko nereiskia jusu gyvenime ir tai jiems nepatinka. Jus turit savo tikslus ir gyvenat pati sau.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 07, 13:58)
Tai nusimauk,  ant subines uzrasyk -  myliu bankucheną,  ir nufotografuok

lotuliukas.gif geriua neprasyk, o tai ides realiai kieno nors sikna lotuliukas.gif
Atsakyti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 07 spalio 2018 - 14:00

lotuliukas.gifgeriua neprasyk, o tai ides realiai kieno nors sikna lotuliukas.gif

Anksciau buciau dar idejes, bet dabar jau nebe. Parodet savo tikruosius veidus, šmaikštašiknės.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 07, 12:14)
Va, per zinias rodo, kad ryt pasaulio pabaiga. Eik isijunk ir pakomentuok paskui.

Tai kokias ten žinias dundukams žiūri? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 07, 14:23)
Tikroji pragyvenimo lygio verte nematuojama pinigine israiska, o darbo valandomis. Jei Lietuvoje tau reikia dirbti pusvalandi kad hamburger nusipirkt, tai Australijoje uztenka vos tris minutes.

Normaliai tas hamburger kainuoja 2-3 eurus. AUS vidutine alga yra mazdaug 25 proc didesne neii UK. Tai kazkur 2300 euru netto i menesi ar 100 euru i diena ar 13 euru i valanda
Taigi dirbti reikia 10-15 minuciu

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 07, 13:01)
As vis dar vedes tik del vienos priezasties- nes sioj situacijoj man geriau tureti zmona, nesvarbu kokia, nei netureti absoliuciai jokios. Nes kai parasysiu, kad zmona jau isvyko ir paliko mane viena, man nuo to tikrai nebus geriau. O ar atsiras kita ar ne tai cia klausimas. Nenoriu baigt kaip tu. Nedarei kompromisu ir dabar viena sedi. Jei moteris gali be vyro gyvent, tai vyrui be moters zymiai sunkiau ir as pasiruoses bet kokiems kompromisams. Bet kai tik kita normali pairodys horizonte viskas pasikeis. 

nieko nieko, nusipirksi torčiukų prie arbatos ir išgyvensi biggrin.gif
Atsakyti