paspaudi ctrl + z klavisus ir grazina istrinta teksta arba siaip garzina veiksmu atgal.
paspaudi ctrl + z klavisus ir grazina istrinta teksta arba siaip garzina veiksmu atgal.
Tai kad tu ir dabar vis dar vedes
ne tame esme, kas konkreciam vyrui ar moteriai brangu, o aplamai situacija salyje. Yra kazkoks iskrypimas Lietuvoje su kainu ir atlyginimu santykiu. Didele dalis dasiduria is seselio tai ir tyli visi siknas surauke.
Jei si persona isvis yra vyras. Dar reikia isitikinti tuo.
vava
Visur brangu, ne tik Lietuvoje. Anglijoje infliacija isisiubavo visu greiciu,
O geras vyras ir Afrikoje - geras vyras. Prie jo moteriai nereikia galvoti ka rytoj vaikai valgys ar kiek kainuoja blakstienu tušas
Tai kad tu ir dabar vis dar vedes
As vis dar vedes tik del vienos priezasties- nes sioj situacijoj man geriau tureti zmona, nesvarbu kokia, nei netureti absoliuciai jokios. Nes kai parasysiu, kad zmona jau isvyko ir paliko mane viena, man nuo to tikrai nebus geriau. O ar atsiras kita ar ne tai cia klausimas. Nenoriu baigt kaip tu. Nedarei kompromisu ir dabar viena sedi. Jei moteris gali be vyro gyvent, tai vyrui be moters zymiai sunkiau ir as pasiruoses bet kokiems kompromisams. Bet kai tik kita normali pairodys horizonte viskas pasikeis.
Jei si persona isvis yra vyras. Dar reikia isitikinti tuo.
Vienintelis budas isitikint tai nusimaut kelnes. Kitu budu nera.
O geras vyras ir Afrikoje - geras vyras. Prie jo moteriai nereikia galvoti ka rytoj vaikai valgys ar kiek kainuoja blakstienu tušas
Tokiam vyrui ir moters reikia geros, kur nereiks galvoti ar duos rytoj sekso ar ne. Ka ten sekso. Pasimylejimo normalaus. Ir aisku ar tortus keps.
Pagal tavo apibrezima maniske galejo del rytdienos nepergyvent visiskai, bet ji mane verte kasdien pergyvent. Ir dabar dar vercia. Na bet ir as dabar ja jau priverciau kitom akim I ateiti pasiziuret tai kaip ir lygiosios.
tas tai taip bet geros moterys ir turi gerus vyrus
tas tai taip bet geros moterys ir turi gerus vyrus
Netiesa. Kartais geros moterys turi blogus vyrus, arba geri vyrai turi prastas moteris. Cia tik kai susipazysti/susituoki viskas yra gera, o paskui tos vystymosi kreives issiskiria ir vienas kazkuris pasidaro jau blogas.
Pvz vyras per daug dirba kad i burbancios apibrezima itilpt ir padaryt kad moteriai nereiktu galvot ka rytoj vaikams valgyt duot ar kiek ant blakstienu tuso isleist. Tai jis tuomet pasidaro blogas vyras ir ta apibrezima jau reikia kazkaip pakeist. Cia tiesos senos kaip pasaulis-pradziai moteris visko nori, bet kai joms tas buna padeta, jos pamato kad visa tai gavo pacio vyro namuose nebuvimo saskaita. Ir tuomet jos vel nepatenkintos. Kitaip tariant itikt moteriai yra sunku ka tu ten del jos nedarytum.
Man tai tas pats tai nieko netikrinsiu.