.
Slept vaiko neketinu
pamenu mokykloj vaikai apkalbedavo ta vaika ,kad jis turi netikrus tevus .
gal vaikas kai suzino nusimena laabai ..
tau rimtai kuku, jei pagalvojai, kad as nors kiek suabejojau, kad emis is vis turi zmona ir kad ta jo zmona gali buti kin
Cia kai trys neiginiai sakinyje tai taip ir neaisku liko abejoji tu kad as turiu zmona ar ne.
Kas lieca kin-ne tikrai ne mano zmona. Permeciau daug maz visus jos postus SM parasytus ir nors atititkimu daug, charakteris su maniske panasus, bet labai jau KIN kalbose jauciasi tas sekso norejimas. Moteris kuri nenori sekso tikrai metu metus netauks forume apie sekso nauda ir svarba santykiams. Pvz Kin sako kad seksas yra santykiu klijai, o maniske sako kad daznas seksas yra tas dalykas kuris santykius pleso ir trukdo tikrai meilei.
O zmones gi panasus daug maz, pas daug ka panasus poreikiai todel tikriausiai bet kurioje moteryje galima rast kazkokiu atitikimu. Cia panasiai kaip extrasensai-ji zino kad apie 80% visu zmoniu istorijos yra vienodos, todel ir pataikymo procentas aukstas kai reikia kazka zmogui pasakyt kas ten jo praeityje buvo ar nebuvo. Na kaip ir moterys apie vyrus galvoja-kad jie visi daug maz vienodi.
Ir siaip Kin metu pradzioje sake svere apie 130kg, taigi gan apvali moteris, maniske panasiai kaip ir as, nezinau tiksliai bet apie 60-70. .
Virsvoris irgi yra viena is priezasciu kodel Kin vyro negalejo normalaus rast, nes paprastai vyrai turi kitokius grozio standartus. Todel pametus vilti vaika isivaikino, nes suprato kad vyro ilgokai teks ieskot kol pyragus megsta. O ji juos megsta ir atsisakyt neketina.
Nesakau kad stambios moterys blogos, pats kazkada turejau tokia meiluze kai jaunas buvau, bet cia tam tarpiniam periode kai jau issiskyres buvau ir tieisog reikejo sekso, o ji kaimynka buvo tai uzeidavo daznokai. Bet baiges kaip su visom meiluzem-ji nesisaugojo, vaikas, pasakiau kad nevesiu, tuomet abortas ir ate. Bet negaliu pasakyt kad man labai patikdavo ant stambios uzgriut-toks labai limituotas pasirinkimas kokia poza gali, ant virsaus negali nes sutraiskys, geriausia aisku suniukas. Zodziu stambi tai tik is desperacijos. Taigi Kin tikrai ne ta kuri buvo mintis kilusi kad ji yra. O ir apie Australija ji niekur cia nerase kai buvo, na nebutina aisku, nors keista kad mamkoms nepasigyre.
Nori, tik reikia užnorinti .
Vis dar bandau uznorint, bet rezultatu kolkas jokiu. Na per daug matyt vis tik aplinka veikia, todel ne tas galvoj. Kartasi buna kad vyras toje aplinkoje nublanksta ir tampa toks mazas, o visa kita atrodo taip svarbu ir didelio. Vistiek seksas yra toks dalykas kad nori ir malonu tik tada kai jau isorines aplinkybes netrukdo ir negniuzdo. Tuomet gali ir apie save pagalvot ir apie malonumus. O kai viskas is issores tave kasdien atakuoja, nera laiko sau skirt, tieisog kovoji su viskuo aplinkui ir smegenys tuo perkrautos buna.
Na bet ka as gali padaryt, nieko. Cia jos pasirinkimas kariaut su aplinka, ne mano. As greitai prie visko prisitaikau, o ji bet kokia kaina nesvarbu kiek laiko tam reiks bet vistiek pasiryzus savo pasiekt. Ir kai man atrodo kad situacija beviltiska, jai yra principo reikalas toliau ginklais zvangint ir kratyt savo gyvenima kaip barskuciu krepsi, vietoj to kad megautis paprastesniais pasirinkimais.