Ziurek saugokis, o tai daug liutuku atsivesi.
viskas reiskia zmona issidavei
. Ko tavo zmona sexo nenori - tai pazourek i veidrodi geriau - gal ragus kazkaip iziuresi.
Ir taip ir anaip ziurejau, bet jokiu ragu nemaciau. Na kartais vienas ragas buna, kuri norisi zmonai istatyt, bet dazniausiai zmonos tuo metu nebuna.
is tisutai as kalnu nekelciu, bet Cairnse i ta kalniuka su apzvalgos aikstele lipau ir to tavo Cairnso klimato nekenciu
Rasai kaip mano zmona. Gat tu ir esi ji. Jei nebutum, tai rasytum kad "nekentei" arba " nepatiko". O dabar rasai esamuoju laiku. Lyg vis dar cia gyventum.
Kin, kokioj šalyje gveni?
O koks skirtumas?
Rasai kaip mano zmona. Gat tu ir esi ji. Jei nebutum, tai rasytum kad "nekentei" arba " nepatiko". O dabar rasai esamuoju laiku. Lyg vis dar cia gyventum.
mesk jau zmona is galvos -bereikalingas minciu svaistymas ,buve ex kaip seni batai;suplyse,kreivi. ka nera nauju batu pirkti ;)
O koks skirtumas?
man kazkada viena mergina pazintyse parase ;kad jai reikia diplominiam darbui medziagos )
Kitose forumuose nesilankau. Tik esu prisiregistravusi FB norvegu, kurie gyvena Tailande, grupeje. Kartais ten irgi vyksta pestynes. Ir gan arsios.
perskaiciau dabar temos pavadinima ir pagalvojau, jei ateitu , greit pabegtu
Buten. Ta pati sakiau Kin, kai ji klause nuomones apie tai.
Stipri motera.
Kad nesakytu: "baba s jaicami" ir nekiltu kokiu itarimu, tai kai kurios ejo i intelekto mazinimo kursus, kad galetu mastyti kaip katalogines blondines ...
Kalbejausi su viena, uzmusantis ispudis liko. Isivaiduoju vyrus tokios veza, jie save isivaizduoja proto galiunais...
Patiko vienos blondines atsakymas apie protinguma: O gal buti neprotingai naudingiau? Ir tuo paciu buti labai protingai, kad nuslepti tai nuo vyro.
Papildyta:
Jaazus marija, kaip uzveda supermamkos...Diena neturejau kas veikt, o dabar jau idomu pasidare
Kaip supratau pakartojimo nebus?
Lutukei pritariu, kai rase apie patycias.
Diskusijoje apie Kin susilaikysiu. Neturiu teise spresti, teisti ar kritikuoti, tik abejones yra ir pas mane. Ir nuosirdziai Kin atsiprasysiu, jei/kai abejones nepasitvirtins.
Labai jau viskas greitai ivyko. Jei nenorejo nieko pasakoti apie procesa, tai po jo irgi nebutina pasakoti. Bet cia tik mano nuomone.
Spermos?