Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 18:26)
Taip, aš BŪTENT tokios tikiuosi. Arba jokios tada. Nes aš esu iš tų, kuris gali parašyti savo moteriai laikas nuo laiko keliasdešimt puslapių laišką apie tai, kokia ji faina visa [ aš gi -- rašytojas. Kas man reiškia čia? biggrin.gif ]. Bet... ji turi tikrai mane mylėt. Ne šiaip sau.

<strong>"Klajoklis tikisi, kad sutiks moteri, kuri ji myles..."</strong>

Buvo laikai as irgi tikejausi, bet greitai supratau, kaip tie emigrantai isvyke autobusu, kad svarai Anglijoje ant medziu neauga reikia sunkiai uzsidirbti.

taip ir meile reikia sukurti, ji arba neateina, arba buna trumpa arba labai netobula.

Past, Present and Future Lyrics

Agnetha Faltskog
Album: My Colouring Book

(The Past)
Past - well now let me tell you about the past
Past is filled with silent joys and broken toys
laughing girls and teasing boys
Was I ever in love?
I called it love
I mean - it felt like love
There were moments when...
well, there were moments when...

Pasisteenkit suprast siuos zodzius... Jie gana tiksliai isreiskia ta ka galit gauti...

Juk norisi kazko tikro, tiksliau kazko kaip filmuose.

Taigi kazkodel vienintelis keelias i kazka tikro buvo priminimas:
"Klausyk, as juk ne vyras, su manimi tie zaidimai neepraeis, man tiks tik tikri dalykai"

Kazko primena autoservisa, kur reikia duoti suprasti, kad ismanai automechanikoj ir kokios chalturos nepraeis...
Atsakyti

IDOMUCIA,

"Was I ever in love?
I called it love"

Tada mes mylėjom kitaip. Buvo viskas paprasčiau. Sukauptos patirtys yra filtras, kuris mums riboja tą paprastumą šiandien...

"Juk norisi kazko tikro, tiksliau kazko kaip filmuose."

Su tuo nesutiksiu turbūt. Kaip filmuose nebūna nieko. Filmai tam ir yra -- mūsų fantazijoms pastimuliuoti. Bet filmas baigiasi ir vėl eini į virtuvę makaronų kaist :P

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 19:00)
Bet filmas baigiasi ir vėl eini į virtuvę makaronų kaist tongue.gif

Ne. Tai gali buti tikrove. Paskui nusivili dauguma filmu. Ju mazai geru. Pamatai, kad yra daugiau zmoniu realybejee, kurie nenuleido lukesciu kerteles.
Kurie sugeba dziaugtis pasirinktu zmogumi ne maziau, kaip pradzioje, o gal net daugiau.
Daug dalyku imanoma realybeje, bet netikiu, kad tai nukrenta is dangaus, kaip koks palikimas is nezinomo dedes Amerikoje. Viska reikia kazkaip sukurti ir issaugot.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 13, 20:03)

Kaip galima žmogaus vertė vaikais matuoti? Nesąmonė kažkokia. Ir šiaip, nu jkam jūs dabar toks įdomus su vaikais, besimaudantys ežere visi? Man pvz. nebūtumėt įdomus, nes man nepatinka svetimi vaikai smile.gif

Nusisnekejai.
Jis butu idomus moteriai irgi turinciai vaiku.

QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 20:17)
<p><strong>"- Man absoliučiai dzin, kaip aš atrodau prie ežero kartu su besimaudančiais savo vaikais. Aš juos ten pasiimu, kad vaikai tiesiog gerai praleistų laiką. Ir kad ryšį palaikytume, be to. Man tikrai nėra noro kažką sudominti romantine prasme tuo metu...

Puikus atsakymas.
Monteverte tokiu dalyku tiesiog nesuvokia...
Atsakyti

"Viska reikia kazkaip sukurti ir issaugot."

Santykių [ tokių gaivių kaip pradžioje, arba beveik -- įvertinant dar, kad laikas keičia mus visus savaime :) ] palaikymas yra full-time job. Ne kiekvienam pagal pečius tai... Dar mažesnis procentas žmonių supranta, kad tai yra ir privilegija. Ne tik našta...

Filmų tikrai gerų žinau kokius 12-15. Ne daugiau.

Atsakyti

"Monteverte tokiu dalyku tiesiog nesuvokia.."

Ko gero, net ir negalima suvokti dalykų, kurie tau neaktualūs visai..? :)

Aimėja, hello! -- Bent kažkoks palaikymo žodis man ir čia. Nebesitikėjau nieko panašaus jau. Ačiū! :D

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 06 13, 20:13)
Nusisnekejai.
Jis butu idomus moteriai irgi turinciai vaiku.
Puikus atsakymas.
Monteverte tokiu dalyku tiesiog nesuvokia...

Gudresnei - sunkiai. Gudresnė ieškotų bent su vienu, ne dviem. Nu nebent jis milijonierius būtų, tai gal atpirktų.
Kaip matai, jis vis vienas, nors netgi romantiškos natūros
Atsakyti
Jis vienas ne todel, kad turi vaiku. Normaliai moteriai tie pora vaiku netrukdo.
Jis vienas, nes net kitu nariu pasisakymu cituot neismoko per tokio ilgumo tema...
Ir siaip - jo pasisakymuose daug zodziu, mazai esmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 13 birželio 2018 - 19:37

"Nu nebent jis milijonierius būtų, tai gal atpirktų."

Pašnekėjai kaip kokia Mis Lietuva. Tik neaišku dar, kelintų metų "laidos"... Gal jau pabuvus gerokai? :P -- Jei būčiau milijonierius, tokias "mises" galėčiau plukdytis tuzinais jachtomis, tik nežinau, ar man to reikėtų..? :D

"Kaip matai, jis vis vienas, nors netgi romantiškos natūros"

Pati sau prieštarauji dabar -- "netgi" netinka čia visai todėl, kad... romantiški tipai tokioms kaip tu [ kurių yra dauguma ] nereikalingi. Tik milijonieriai. Nebeeent :P :D

Atsakyti

Jis vienas ne todel, kad turi vaiku. Normaliai moteriai tie pora vaiku netrukdo.
Jis vienas, nes net kitu nariu pasisakymu cituot neismoko per tokio ilgumo tema...
Ir siaip - jo pasisakymuose daug zodziu, mazai esmes.

Linkiu, kad tau tik pačiai esmės nepritrūktu, mokslininke. Nori būti čia išmintingiausia..? Būk. Neužlindinėsiu... :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajoklis8422: 13 birželio 2018 - 19:42
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 20:39)
<p><strong>"Nu nebent jis milijonierius būtų, tai gal atpirktų."</strong>
</p><p>Pašnekėjai kaip kokia Mis Lietuva. Tik neaišku dar, kelintų metų "laidos"... Gal jau pabuvus gerokai? tongue.gif -- Jei būčiau milijonierius, tokias "mises" galėčiau plukdytis tuzinais jachtomis, tik nežinau, ar man to reikėtų..? biggrin.gif
</p><p></p><p><strong>"Kaip matai, jis vis vienas, nors netgi romantiškos natūros"</strong>
</p><p>Pati sau prieštarauji dabar -- "netgi" netinka čia visai todėl, kad... romantiški tipai tokioms kaip tu [ kurių yra dauguma ] nereikalingi. Tik milijonieriai. Nebeeent tongue.gif biggrin.gif
</p>

Tai ne žinok. Visoms tik ir rūpi svetimi naujų vyrų vaikai ir nori ne dėmesio sau, o kad tas su vaikais turkštųsi ar jų problemas spręstų smile.gif

Nu nesakyk. Kuriai moteriai nepatiktų parašytas eilėraštis, gėlių puokštė ar pažiūrėt į žvaigždes? Nu gal kokiai monstriūgai ir ne biggrin.gif Aišku, jei tik visa kita irgi tvarkoje: neapkiautęs vyras, ne po tiltu gyvena, uždirbantis ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 20:41)

Valioooo, pagaliau pramuse ir atsirado normalus pacitavimas yahoo.gif
pasirodo, kartais visai naudinga pakutenti vyriska ego ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 13 birželio 2018 - 19:44