Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 20:07)
Jus is tikruju turetumet vadovautis tokiais zodziais ir pamatytumėt kaip butu lengviau gyventi:
'Nesukite sau galvos dėl to, ką žmonės mano apie jus. Jie pernelyg užsiėmę, mąstydami, ką jūs manote apie juos.'

tai visi žmonės taip, bet tik ne cambala su Aimeja biggrin.gif
jos be mūsų užsilenktų, nuvytų ir nudžiūtų
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 20:24)
Nu blyn, neveiksmingas receptas.
Kepiau tortus ir ne tik, namie niekada nenesiojau kelnaiciu, miegojau nuoga, bet taip ir neistekejau  biggrin.gif  na, bet jis kelmas ir buvo  rolleyes.gif

Viskas, tai pakuokis į Australiją. Emiss tokios su tortais ir visada pasiruošusius trokšta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 21:25)
Buvau.
Jus savo grazia istorija sekit lopams.
Bet kokio ramumo ka tik  isivaikintas vaikas bus pirmoj vietoj nei supermamku paistalai " kur rasti vyra".

biggrin.gif biggrin.gif
čia ta teisuolė, melo nekenčianti ir nikus keičianti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 06, 09:27)
pliac, nespėsiu, perkeliam laiką

Tai judink subine. Laiko del taves nieks nekilnos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 06, 09:25)
Kin, o jums su ivaikinimu ir kudikiu auginimu taip viskas aisku buvo? Nes tose atitinkamuose temose visiskai nedalyvaujat.

ivaikinimo temose padalyvavau anksciau.
o mamyciu temose apie pampersus kaip ir nereikia - turiu savo aplinkoje su kuo pasikonsultuoti, ko reikia.
dabar dar nespejaupasikonsultuoti, ka daryti, jei kudikis galvyte vis i viena puse suka, tai patarkit mirksiukas.gif

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 06, 09:33)
Viskas, tai pakuokis į Australiją. Emiss tokios su tortais ir visada pasiruošusius trokšta biggrin.gif

jau buvau toje Australijoje biggrin.gif ir Cairns'e buvau. Man ten klimatas nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 06, 09:38)
ivaikinimo temose padalyvavau anksciau.
o mamyciu temose apie pampersus kaip ir nereikia - turiu savo aplinkoje su kuo pasikonsultuoti, ko reikia.
dabar dar nespejaupasikonsultuoti, ka daryti, jei kudikis galvyte vis i viena puse suka, tai patarkit  mirksiukas.gif

As beveik patikejau
Demesio kudikis nori, todel ir suka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 06, 09:41)
As beveik patikejau
Demesio kudikis nori, todel ir suka.

nu kad ne. visada miega i viena puse nusukta galvyte, kalbinti stengiuosi is kitos, kad atsisuktu i mane. ka dar galima padaryti?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 06, 10:08)
nu kad ne. visada miega i viena puse nusukta galvyte, kalbinti stengiuosi is kitos, kad atsisuktu i mane. ka dar galima padaryti?

Siaip tai jei jums patinka tokiais dalykais zaisti mamkose - zaiskit.
Man tokie dalykai atrodo visai nejuokingi, ypac kai vaikai iesko tevu
https://www.supermam...owtopic=1006941
Atsakyti

reikejo ne tik namuose ........... :P

Būtent, taiklu  :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 06, 10:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72224311" data-time="1538807274"><div><p>reikejo ne tik namuose ........... tongue.gif</p></div></blockquote><p>Būtent, taiklu  rolleyes.gif</p><p></p><p></p>

o kur dar? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 06, 10:14)
Siaip tai jei jums patinka tokiais dalykais zaisti mamkose - zaiskit.
Man tokie dalykai atrodo visai nejuokingi, ypac kai vaikai iesko tevu
https://www.supermam...owtopic=1006941

bet kuris bent kazkiek mastantis forumietis supranta, kad as neprivalau atskleisti forume nei vaiko lyties, nei amziaus, nei kiek laiko jau pas mane, nes yra toks dalykas, kaip anonimiskumas.
Uztenka paties fakto, kad jau auginu vaika, nes mano klausimas gi ir buvo, kaip vyrai ziuri i vaika auginancia moteri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 06, 10:29)

bet kuris bent kazkiek mastantis forumietis supranta, kad as neprivalau atskleisti forume nei vaiko lyties, nei amziaus, nei kiek laiko jau pas mane, nes yra toks dalykas, kaip anonimiskumas.
Uztenka paties fakto, kad jau auginu vaika, nes mano klausimas gi ir buvo, kaip vyrai ziuri i vaika auginancia moteri  mirksiukas.gif

O kazkas klause tokiu anonimisku dalyku? blink.gif
Is mano puses buvo vienas vienintelis klausimas " tai kokio mazdaug amziaus vaikas".
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 06, 10:29)

Uztenka paties fakto, kad jau auginu vaika, nes mano klausimas gi ir buvo, kaip vyrai ziuri i vaika auginancia moteri  mirksiukas.gif

As ne vyras (bent jau negaliu jiems atstovauti), o vyrai ziuri i tokia moteri, kaip i moteri kuri Su PROBLEMA, gal reikia jaii pagalbos, tada JI BUS SUKALBAMESNE ir IR ZIURES MUSTO SUNIUKO ZVILGSNIU.
(jusu zodziai)

Tie kurie nori lygiavertes partneres - i tokia neziures.
Atsakyti

Tie kurie nori lygiavertes partneres - i tokia neziures.

Nesamone.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 06, 11:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72224388" data-time="1538812765"><div><p>Tie kurie nori lygiavertes partneres - i tokia neziures.
</p></div></blockquote><p>Nesamone.
</p>

Na gal vakarieciai... nes jie patys su problemomis
Atsakyti