Jei vyras vaiko nedrasko, tai normali moteris rupesti vyru mato, kaip rupesti vaiku. Nes vyrui rupescio reikia nedaug, o jei jis daugiau pagelbes tai jau bus didelis pliusas.
Exe man sekso dave kiek reikia, o as ir vystyklus skalbiau ir vaika vezimelyje parkuose valandomis veziojau. Tikrai nebuvo sunku.
O jei butu kokia konfliktine, tai butume edesi, o tai vaikuii butu geriau
Jei vyras vaiko nedrasko, tai normali moteris rupesti vyru mato, kaip rupesti vaiku. Nes vyrui rupescio reikia nedaug, o jei jis daugiau pagelbes tai jau bus didelis pliusas.
Exe man sekso dave kiek reikia, o as ir vystyklus skalbiau ir vaika vezimelyje parkuose valandomis veziojau. Tikrai nebuvo sunku.
O jei butu kokia konfliktine, tai butume edesi, o tai vaikuii butu geriau
Ko as cia ateinu, kaip manot?
Pakalbet pie exe...
Su MB nepakalbesi juk... tabu... apie kitka - pasikalbam be problemu. Va tik aie exe neturiu su kuo pasneket
Na moterytes, tai nepasidalinate vyriškių dėmesio, ane Ką mes be jų darytume
Ko as cia ateinu, kaip manot? Pakalbet pie exe... Su MB nepakalbesi juk... tabu... apie kitka - pasikalbam be problemu. Va tik aie exe neturiu su kuo pasneket
Va toks nuoširdumas ir mane paperka. Vis dar širdį skauda?
Dėl kin, tai pritariu abejojančiom, nesidėlioja detales....
O kin tik tiek galiu pasakyti, išmintinga moteris neleis vyrui jaustis kvailiu, nors ir vyras gali žinoti, kad jo moteris protinga. Čia atsakymas į vieną postą, tik neberandu, tiek prikalbeta. Ir apskritai jeigu su kiaušais.... gal ne vyro tokiai moteriai reikia? Pamąstymui.
.Buvusieji partneriai visada palieka didelį antspaudą, jų pamiršti neišeina.O jei dar vaikai lieka.
Klysti. Iseina pamirst. As savo buvusios net neprisimenu nors apie 5 metus kartu prabuvom. Jei bandau ka nors prisimint, ka kartu veikem ir pan tai nieko negaliu atsimint isskyrus skyrybu prcesa, pacia ta pabaiga. Na ir aisku vaika(mergaite 3m ) dar numete ant galvos, auginau vienas paskui iki kol mazdaug I mokykla eit pradejo. Zodziu antspaudo jokio exe nepaliko. Na nebent kelias pamokas gyvenimiskas, kurias sekmingai pritaikiau veliau savo ir naujos zmonos naudai.
Ar sunku isivaikinti? Ne. Ar sunku isivaikinti vienisai moteriai? Daug sunkiau, nei poroms. Ar sunku "gauti" kudiki? Nezinau, negaliu atsakyti. Is pazistamu isivaikinusiu ne viena ir ne dvi "gavo" kudikius. Lygiai kaip ir vyresnius vaikus ne viena ir ne dvi. Mano buitis sutvarkyta, pati psichologiskai pasiruosusi, nestumo ir gimdymo nenuvarginta, vaikas ramus, nereikia visa para ant ranku nesiot. O del auklytes - jos gi reikia - ar man pas gydytoja nueiti (netempsi gi kudikio i virusuota poliklinika), ar pas kirpeja, ar dokumentus kokius susitvarkyti. Normalu tureti retkarciais pagalba is salies, gi niekas nekalba apie kudikio palikima auklytei visai dienai. Kas vyra turejot vaikus augindamos, tai suprantama, kad auklyciu neieskojot, nes vyrui porai valandu vakare palikdavot, o as tokio kai neturiu, tai man reikia kito zmogaus pagalbos. Gerai dar, kad parduotuvems laiko gaisti nereikia, nes viska i namus atveza ir maisto, ir kitu prekiu parduotuves, ir vaistines. Tai kokios detales jums nesueina? Kad ne visa para i kudikio uzpakali ziuriu? Tegu gyvenimas ir persiverte, bet nepamirsau pasaulio uz lango.
Alio, burba, as kin klausiau del kokios priezasties ji issiskyre, rasiau, kad vyro ieskant, ne moteru papludimy reikia gulet. Ja tada irgi visi gyre? Tema 700 psl, as tikrai visko neseku.
Cia tu skaitai " subtiliu spilkavimu"?