Na dabar pasirupina ir savimi, kad nenuciuoztu stogas... pabendrauja. Tai svarbu.
Butu vyras, gal pasirupintu vyru. Man nepatiko suvokimas, kad jei moteris rupinasi vaiku, tai koncentruojasi i viena.
Kadangi mano draugu pora isivaikino, kin vienisa mama pasirode itartinas ivaikinimas.Viskas per daug paprasta ir lengva. Ypac kai ieskoma auklytes
Jei kazka uzgaunu - atsiprasau.
Oi, tai tu isvis sventoji. ( tik netiesiogiai suprask). Tu nemelage, labai sazininga, dar jauna, tai tau ir nesuprantami zdraicu verpiniai. Sita jau tau sakiau.
Na as irgi pagalvojau, kad vienai isivaikint nera lengva, plius "gauti" kudyki isvis sunku, bet apie ivaikinima esu girdejus tik is Nomedos akciju, tai zinau panasiai tiek, kiek apie isejima is matricos, todel kazkokiu isvadu nedarau.
Juo labiau, kad man kazkaip SM temas skaitant svarbu atskirti temas, kurios gali buti jautrios. Ir jei atrodo, kad autorius rasant meluoja, pasilaikysiu savo nuomone sau, net jei labai maza tikimybe, jog tema tikra. As pagalvoju kaip nemalonu yra, jei ateini, islieji sirdi, o tada dar turi irodineti, kad tema tikra.
Jo, as beveik sventoji. Nu nematau as reikalo skiesti ir issigalvoti. Yra tik vienas mazas dalykas, kuris nebeteisingas apie mane, bet as vardan savo anonimo issaugojimo nesakysiu. Jei pradesiu cia chronologiskai pokycius gyvenime delioti, bus ne kazka. Ir jis nieko nekeicia vistiek.
Eikit, jus, naivuoliai😂😂.
Kai sm prisiregistravau, buvo tokua labai faina nare Raudona Saule. Faina savo astriu protu ir paprastumu ir humoro jausmu. Tai ana sake daug ka is neturejimo ka veikt susikuria, koki nilori personaza, kokia nori istorija.
Papildyta:
Su ta " sventaja" gal jau gali neparaidziui suprasti?
Tu reta, teisinga mergina.
As netycia radau, kad viena nare yra mano pazistama. Ir ji SM tiek pagrazindavo savo gyvenima ir save, snekedavo apie savo seimos nariu pasiekimus, lyg jos butu. Juokinga budavo skaityti.
As ir nesupratau paraidziui.
Aciu