Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 22:07)
Kokio vyro? Kurio nera ir iesko?

Na dabar pasirupina ir savimi, kad nenuciuoztu stogas... pabendrauja. Tai svarbu.
Butu vyras, gal pasirupintu vyru. Man nepatiko suvokimas, kad jei moteris rupinasi vaiku, tai koncentruojasi i viena.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 22:08)
o man nekeista, butent, jei ji vienisa, o pasikalbeti su kazkuo gi norisi,o jei kam is aplinkos pasakys, va man stogas vaziuoja ar pavargau gi prasides, o tai kam tau to reikejo ir t.t.
o to laiko tikrai yra su leliuku, jei jis ilgiau miega, kiek maciau maitinimamu misinukais - tai jie ramiai ismiega ir 3 ir 4 valandas, juo labiau ne naujagymis, o jei pabuves globos namuose, ta priprates ramiai vienas guleti.

Ka cia nusikalbi
Mes katina parsivezem maziuka, vyras is darbo per pietu pertrauka veze maisto ir kraiko , visi lekem ziuret kai pasiks / pamis i dezute, kad paestu, kai miegojo, tipeno ziurejom, pirmos savaites taip ir praejo....O jei vaikas butu - tai isvis, cia zmogutis, tik lakstyk aplini, ciucink, apart misinuku i lauka su vezimu veziok ir i kudikiu uzsiemimus veziok su kitom mamasom. Supermamkos pacioj pradzioj tikrai isgaruotu, laiko nebutu.Nebent ka tik iskeptose mamkuose. Bet tikrai ne sitoj temoj

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 22:18)
Man nepatiko suvokimas, kad jei moteris rupinasi vaiku, tai koncentruojasi i viena.

Jums patiks...😂😂😂.
Po moters apsivaikavimo vyras turetu truputi suprast, kad jis kol kas ne nr 1.
Atsakyti
Asmeniskai as pagalvojau, kad gal kin pradejo dirbti budincia arba laikina globeja, nes toks jausmas, kad net nelabai zinojo ka isivaikina. smile.gif Isivaikinti kudiki, kuriam dar dantukai nedygsta, vienisai labai sunku, nes pirmenybe poroms.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 05, 22:26)
Asmeniskai as pagalvojau, kad gal kin pradejo dirbti budincia arba laikina globeja, nes toks jausmas, kad net nelabai zinojo ka isivaikina.  smile.gif Isivaikinti kudiki, kuriam dar dantukai nedygsta, vienisai labai sunku, nes pirmenybe poroms.

POROMS.
Todel ir idomu stebet kaip pasakas seka. Neveltui pries kelias dienas papasakojau apie seima, kuri mergyte isivaikino. Taip is tolo.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 22:32)
POROMS.
Todel ir idomu stebet kaip pasakas seka. Neveltui pries kelias dienas papasakojau apie seima, kuri mergyte isivaikino. Taip is tolo.

ai jus nepersistengit su Aimeja su tais savo krikstuoliniais rutuliais mirksiukas.gif
nieko man nei keisto , nei neiprasto
Atsakyti

Kadangi mano draugu pora isivaikino, kin vienisa mama pasirode itartinas ivaikinimas.Viskas per daug paprasta ir lengva. Ypac kai ieskoma auklytes

Jei kazka uzgaunu - atsiprasau.

Oi, tai tu isvis sventoji. ( tik netiesiogiai suprask). Tu nemelage, labai sazininga, dar jauna, tai tau ir nesuprantami zdraicu verpiniai. Sita jau tau sakiau.

Na as irgi pagalvojau, kad vienai isivaikint nera lengva, plius "gauti" kudyki isvis sunku, bet apie ivaikinima esu girdejus tik is Nomedos akciju, tai zinau panasiai tiek, kiek apie isejima is matricos, todel kazkokiu isvadu nedarau.

Juo labiau, kad man kazkaip SM temas skaitant svarbu atskirti temas, kurios gali buti jautrios. Ir jei atrodo, kad autorius rasant meluoja, pasilaikysiu savo nuomone sau, net jei labai maza tikimybe, jog tema tikra. As pagalvoju kaip nemalonu yra, jei ateini, islieji sirdi, o tada dar turi irodineti, kad tema tikra.

Jo, as beveik sventoji. :D Nu nematau as reikalo skiesti ir issigalvoti. Yra tik vienas mazas dalykas, kuris nebeteisingas apie mane, bet as vardan savo anonimo issaugojimo nesakysiu. Jei pradesiu cia chronologiskai pokycius gyvenime delioti, bus ne kazka. Ir jis nieko nekeicia vistiek. 

Atsakyti
Eikit, jus, naivuoliai😂😂.
Kai sm prisiregistravau, buvo tokua labai faina nare Raudona Saule. Faina savo astriu protu ir paprastumu ir humoro jausmu. Tai ana sake daug ka is neturejimo ka veikt susikuria, koki nilori personaza, kokia nori istorija.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 05, 22:39)
Jo, as beveik sventoji. biggrin.gif Nu nematau as reikalo skiesti ir issigalvoti. Yra tik vienas mazas dalykas, kuris nebeteisingas apie mane, bet as vardan savo anonimo issaugojimo nesakysiu. Jei pradesiu cia chronologiskai pokycius gyvenime delioti, bus ne kazka. Ir jis nieko nekeicia vistiek. 
</p>

Su ta " sventaja" gal jau gali neparaidziui suprasti? biggrin.gif
Tu reta, teisinga mergina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 22:24)
Ka cia nusikalbi
Mes katina parsivezem maziuka, vyras is darbo per pietu pertrauka veze maisto ir kraiko , visi lekem ziuret kai pasiks / pamis i dezute, kad paestu, kai miegojo, tipeno ziurejom, pirmos savaites taip ir praejo....O jei vaikas butu - tai isvis,  cia zmogutis, tik lakstyk aplini, ciucink, apart misinuku i lauka su vezimu veziok  ir  i  kudikiu uzsiemimus veziok su kitom mamasom. Supermamkos pacioj pradzioj tikrai isgaruotu, laiko nebutu.Nebent ka tik iskeptose mamkuose. Bet tikrai ne sitoj temoj

nu tai cia jau perdeta reakcija biggrin.gif
nu ko tau taip norisi visiem vadovauti ir visus ant vieno kurpaliaus mauti, nu kur nori ten buna, kur nori su kuom nori ten bendrauja, nieko nei keista, nei neiprasto, nei kazko neimanoma.
Ji negimde, jai hormonai nepersitvarke, kitoks ir poziuris ir kitaip i viska ziuri, ir ruosesi tikriausia, pajamu turi normaliai, buitis sutvarkyta, gal nenori su kitom mamomis ten vezimukus stumdytis, nu kodel visi turi buti vienodi?
As tai kokius pirmus 3 metus buvau prapuolusi is pasaulio biggrin.gif , pirmas gime paskui neuzilgo antras, tai visa buvau paskendusi tame, megavausi kiekviena diena, tai buvo nuostabus laikas. Bet su draugem susikambindavom kartais paplepedavom, ypac antras jau daug lengviau viskas. Bet po gimdymo reikia ir atsigauti ir jegas atgauti ir i pusiausvyra nuo visos euforijos sugristi i realybe.
As nezinau kaip buna, kaip isivaikini, kaip jautiesi, kaip ruosiesi, todel nesiimu nieko teisti, spresti, komentuoti, kaip ji gyevna, ka daro, nu kam visa tai.
Ir taip jai tikriausiai nelengva, o cia dar karksit abi, nu kam?tegul nors cia ateina isispasakoja, pasisneka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 spalio 2018 - 21:50
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 22:44)
nu tai cia jau perdeta reakcija  biggrin.gif
nu ko tau taip norisi visiem vadvauti ir visus ant vieno kurpaliaus matui, nu kur nori ten buna, kur nori su kuom nori ten bendrauja, nieko nei keista, nei neiprasto, nei kazko neimanoma.
Ji negimde, ai hormonai nepersitvarke, kitoks ir poziuris ir kitaip i viska ziuri, ir ruosesi tikriausia, pajamu turi normaliai, buitis sutvarkyta, gal nenori su kitom mamoms ten vezimukus stumdytis, nu kodle visi turi buti vienodi?
as tai kokius pirmus 3 metus buvau prapuolusi, pirmas gime paskui  neuzilgo antras, tai vsi abuvau paskendusi tame, megavausi kiekviena diena, tai buvo nuostabus laikas. Bet su draugem susikambindavom kartais paplepedavom, ypac antras jau daug lengviau viskas. Bet po gimdymo reikai ir atsigauti ir jegas atgauti ir i pusiausvyra nuovisos euforijos sugristi i realybe.
As nezinau kaip buna, kaip isivaikini, kaip jautiesi, kaip ruosiesi, todel nesimu nieko teisti, spresti, komentuoti, kaip ji gyevna, ka daro, nu kam visa tai.
Ir taip jai tikriausiai nelengva, o cia dar karksit abi, nu kam?tegul nors cia ateina isispasakoja, pasisneka...

Kokia perdeta reakcija? Isigyjai suni, kate, galop nusipirkai nauja telefona, auto - zinok tikrai nesedesi supermamku pliurpaluose apie nieka. Noresi isbandyt. Arba pradzioj eisi i kaciu/ sunu skyriu arba i auto ar telefonu, jei gyvai nesugebi aplink nagrinet.
Ir ne prie ki cia gimdzius ar ne. Tu pagimdzius lelius pvz kokiam skyrely " kaip isgelbet Planeta nuo tersalu" dalyvavai? Abejoju.

Niekas cia neteisia. Tiesiog pastebejimas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 22:55)
Kokia perdeta reakcija? Isigyjai suni, kate, galop nusipirkai nauja telefona, auto - zinok tikrai nesedesi supermamku pliurpaluose apie nieka. Noresi isbandyt. Arba pradzioj eisi i kaciu/ sunu skyriu arba i auto ar telefonu, jei gyvai nesugebi aplink nagrinet.
Ir ne prie ki cia gimdzius ar ne. Tu pagimdzius lelius pvz kokiam skyrely " kaip isgelbet Planeta nuo tersalu" dalyvavai? Abejoju.
Niekas cia neteisia. Tiesiog pastebejimas.

nu isigijusi kaciuka tikrai nieko nepasikeite mano ta sgyvenimas, todel ir sakau, kad perdeta, aisku nusipirkom ko reikia, rupinomes, nu bet ka ten ziuret, kaip sika? ne nu neziurejau tikrai biggrin.gif
Nereikia tokiu pastebejimu, nes ne visi vienodi, yra moteru, kur pagimdziusios iseina i darba tuoj pat mirksiukas.gif
Atsakyti

Eikit, jus, naivuoliai😂😂.
Kai sm prisiregistravau, buvo tokua labai faina nare Raudona Saule. Faina savo astriu protu ir paprastumu ir humoro jausmu. Tai ana sake daug ka is neturejimo ka veikt susikuria, koki nilori personaza, kokia nori istorija.
Papildyta:
Su ta " sventaja" gal jau gali neparaidziui suprasti? biggrin.gif
Tu reta, teisinga mergina.

As netycia radau, kad viena nare yra mano pazistama. Ir ji SM tiek pagrazindavo savo gyvenima ir save, snekedavo apie savo seimos nariu pasiekimus, lyg jos butu. Juokinga budavo skaityti.

As ir nesupratau paraidziui.

Aciu :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 23:09)
nu isigijusi kaciuka tikrai nieko nepasikeite mano ta sgyvenimas, todel ir sakau, kad perdeta, aisku nusipirkom ko reikia, rupinomes, nu bet ka ten ziuret, kaip sika? ne nu neziurejau tikrai  biggrin.gif
Nereikia tokiu pastebejimu, nes ne visi vienodi, yra moteru, kur pagimdziusios iseina i darba tuoj pat  mirksiukas.gif

O ar neturinciai vaiku moterei, apie maziuli svajojancia ir isivaikinusiai turetu nepasikeisti gyvenimas?
Atsakyti