Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

sako gi tau i pakasynas spesi lotuliukas.gif

O aš ir muštynėse noriu sudalyvauti.Žinoma kaip žiūrovė.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 05, 21:00)
O aš ir muštynėse noriu sudalyvauti.Žinoma kaip žiūrovė.
</p>

Argi kaciu pjautynes galima vadinti tokiu rimtu zodziu kaip mustynes? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 05 spalio 2018 - 20:03
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 20:58)
Pasitikrinti, ar nesuskiles tamstos kristolinis rutulys  biggrin.gif
Bijai suklysti? Bet kodel? Juk jei suklysi, is forumo tamstos niekas neismes  biggrin.gif
As nezaidziu. Su dideliu apgailestavimu persiregistravau, nes mane ir cia persekiojo mano ex.
Teisingi leliai tokiu laiku jau miega  mirksiukas.gif

Pasakok savo pasakas naujai auditirijai. Iki tavo prisiregistravimo kin nicu niekas cia nieko nepersekiojo. Nebent pries kokius 7 metus.
Teisingi leliai miega nuo pietu iki vakaro blink.gif ? Ir cia pas ka tik " isivaikinusia mama"?. Tau butu pofik supermamkos ir visa kita, jei isivaikintum vaika. Mes kada katina uzsiveisem - rupescio buvo. Jau net nekalbu apie vaika, kuriam " dar dantys nedygsta".
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 21:13)
Pasakok savo pasakas naujai auditirijai. Iki tavo prisiregistravimo kin nicu niekas cia nieko nepersekiojo. Nebent pries kokius 7 metus.
Teisingi leliai miega nuo pietu iki vakaro blink.gif ? Ir cia pas ka tik " isivaikinusia mama"?. Tau butu pofik supermamkos ir visa kita, jei isivaikintum vaika. Mes kada katina uzsiveisem - rupescio buvo. Jau net nekalbu apie vaika, kuriam " dar  dantys nedygsta".

Pries 7 metus sm buvo labai kulturinga vieta biggrin.gif
Tiesa, jus to negalite zinoti, nes jusu cia dar nebuvo biggrin.gif
As organizuotas zmogus, o vaikas ramus mirksiukas.gif turiu laiko ir valgyt pasigamint, ir namus susitvarkyt, ir vaika priziuret, ir dirbu dar siek tiek.
Butebt tie, kuriems dar dantys nedygsta, daugiau miega biggrin.gif
Atsakyti

Argi kaciu pjautynes galima vadinti tokiu rimtu zodziu kaip mustynes? biggrin.gif

O aš,naivuolė, galvojau,kad mūšis bus rimtas, su visais kovos atributais.Pvz, dailusis keptuvių mėtymas.

Atsakyti

Teisingi leliai miega nuo pietu iki vakaro blink.gif? Ir cia pas ka tik " isivaikinusia mama"?. Tau butu pofik supermamkos ir visa kita, jei isivaikintum vaika. Mes kada katina uzsiveisem - rupescio buvo. Jau net nekalbu apie vaika, kuriam " dar dantys nedygsta".

SM sekliai morkos. :D 

Man tai patiko kai kazkada nuejau i viena tema apie savo ugdymo istaiga, parasiau FAKTUS. Gavau atsakyma, kad ka as cia meluoju, tikrai taip nera. Parasyciau dabar irgi kai kuriuos dalykus apie save, as garantuoju sakytu kai kurios nares, kad issigalvoju.  :D 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 21:18)
Pries 7 metus sm buvo labai kulturinga vieta  biggrin.gif
Tiesa, jus to negalite zinoti, nes jusu cia dar nebuvo  biggrin.gif
As organizuotas zmogus, o vaikas ramus  mirksiukas.gif  turiu laiko ir valgyt pasigamint, ir namus susitvarkyt, ir vaika priziuret, ir dirbu dar siek tiek.
Butebt tie, kuriems dar dantys nedygsta, daugiau miega  biggrin.gif

Buvau.
Jus savo grazia istorija sekit lopams.
Bet kokio ramumo ka tik isivaikintas vaikas bus pirmoj vietoj nei supermamku paistalai " kur rasti vyra".

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 05, 21:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72224022" data-time="1538763197"><div><p>Pasakok savo pasakas naujai auditirijai. Iki tavo prisiregistravimo kin nicu niekas cia nieko nepersekiojo. Nebent pries kokius 7 metus.
Teisingi leliai miega nuo pietu iki vakaro vartotojo įkelta nuotrauka? Ir cia pas ka tik " isivaikinusia mama"?. Tau butu pofik supermamkos ir visa kita, jei isivaikintum vaika. Mes kada katina uzsiveisem - rupescio buvo. Jau net nekalbu apie vaika, kuriam " dar dantys nedygsta".</p></div></blockquote><p>SM sekliai morkos. biggrin.gif </p><p></p><p>Man tai patiko kai kazkada nuejau i viena tema apie savo ugdymo istaiga, parasiau FAKTUS. Gavau atsakyma, kad ka as cia meluoju, tikrai taip nera. Parasyciau dabar irgi kai kuriuos dalykus apie save, as garantuoju sakytu kai kurios nares, kad issigalvoju.  biggrin.gif </p>

Kai busi jau mama- suprasi sekanti mano posta.
Atsakyti

Kai busi jau mama- suprasi sekanti mano posta.

As suprantu tavo posta. Man irgi keista pasirode, kad Kin laiko SM turi. As galvojau visa tai dar tik kazkada ivyks, del to ir laisva. Nusistebejau, kai parase, kad JAU.

Tik as dazniausiai nelinkusi kazka melu kaltinti, nes visko buna gyvenime. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 05, 21:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72224045" data-time="1538763952"><div><p>Kai busi jau mama- suprasi sekanti mano posta.</p></div></blockquote><p>As suprantu tavo posta. Man irgi keista pasirode, kad Kin laiko SM turi. As galvojau visa tai dar tik kazkada ivyks, del to ir laisva. Nusistebejau, kai parase, kad JAU.</p><p></p><p>Tik as dazniausiai nelinkusi kazka melu kaltinti, nes visko buna gyvenime. </p>

Kadangi mano draugu pora isivaikino, kin vienisa mama pasirode itartinas ivaikinimas.Viskas per daug paprasta ir lengva. Ypac kai ieskoma auklytes

Jei kazka uzgaunu - atsiprasau.

Oi, tai tu isvis sventoji. ( tik netiesiogiai suprask). Tu nemelage, labai sazininga, dar jauna, tai tau ir nesuprantami zdraicu verpiniai. Sita jau tau sakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 05 spalio 2018 - 21:11
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 21:25)
Buvau.
Jus savo grazia istorija sekit lopams.
Bet kokio ramumo ka tik  isivaikintas vaikas bus pirmoj vietoj nei supermamku paistalai " kur rasti vyra".

nea...

pirmiausia protinga, mylinti savo kudyki mama, pasirupins vyro poreikiais.
Kudykis negaales augti saugus, jei bus razborkes ir konfliktai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 22:03)
nea...

pirmiausia protinga, mylinti savo kudyki mama, pasirupins vyro poreikiais.
Kudykis negaales augti saugus, jei bus razborkes ir konfliktai

Kokio vyro? Kurio nera ir iesko?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 05, 21:30)
As suprantu tavo posta. Man irgi keista pasirode, kad Kin laiko SM turi. As galvojau visa tai dar tik kazkada ivyks, del to ir laisva. Nusistebejau, kai parase, kad JAU.</p><p></p><p>Tik as dazniausiai nelinkusi kazka melu kaltinti, nes visko buna gyvenime. </p>

o man nekeista, butent, jei ji vienisa, o pasikalbeti su kazkuo gi norisi,o jei kam is aplinkos pasakys, va man stogas vaziuoja ar pavargau gi prasides, o tai kam tau to reikejo ir t.t.
o to laiko tikrai yra su leliuku, jei jis ilgiau miega, kiek maciau maitinimamu misinukais - tai jie ramiai ismiega ir 3 ir 4 valandas, juo labiau ne naujagymis, o jei pabuves globos namuose, ta priprates ramiai vienas guleti.
Atsakyti