Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nuolat,

tu kazkur klausei ar ir uzsienio forumuose vieni is kitu tyciojasi. As nezinau, bet anksciau ir SM taip nebuvo, nes moderatoriai trindavo zinutes ne i tema, ispedavo agresyvias nares, banindavo. Todel tokio bardako kaip dabar tikrai tikrai nebuvo. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 20:20)
Tau viskas gerai?
Jo, tu gal supratai, kad as nekenciu melo. Tai del manes didziausia blogybe. Nekenciu melagiu.

Oi, nu tai atvaryk ryt ant Gedimino kalno, apsikabinsim, pasibuciuosim ir toliau graziai bendrausim😘

man visada viskas gerai, as jau senai supratau tavo motyvus, tik tu nesupranti ,ka as rasau, bet tai neesme mirksiukas.gif
Atsakyti

Apie pasikelima nieko nekomentuosiu. Bet jei pakeiti nica, tai del kazkokios priezasties tai darai, ar ne? Galbut nori kitis roles sm?

Nu as jau rasiau kodel as keisciau. Kita motyvacija - kad niekas neatpazintu. Man dabar dzin siaip butu, bet suprantu kodel kitos keicia. Daug snekant, daug isplepi, jei kas mirksta SM, tai gali sudelioti viska ir atpazinti. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 20:21)
Oi...kai pradesi vyra sutikineti prie namu duru,   griztanti is darbo,   su bankuchenu rankose ir be triusiku -   tada ir apsizenysi  biggrin.gif

Nu Burbanti, kaip visada lotuliukas.gif
galima paklausti kam bankuchenas? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 20:22)
O gal jau ir dabar tos meiles sirdyje daug? Gal jau ir dabar harmonija? Kas gali pasakyti, kada taip, o kada - dar ne?

tik pati ir aisku tavo artimieji
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 05, 20:23)
As visiskai nepasakyciau, kad tu pasikelus. Man atrodai laikanti atstuma, intraverte, intelektuali, pakankamai pasitikinti savimi. </p><p>Issilavinimas ne viska lemia, bet sutikime, kad apsiskaites santechnikas daugiau isimtis nei taisykle. </p>

nu taip nepasakytum, nes pati esi tame paciame pasikelio lygyje mirksiukas.gif lotuliukas.gif
o reikia butinai, kad zmogus butu apsiskaites? jis kazkoks vertingesnis geresnis zmogus pasidaro?
as zinau zmoniu, kurie visai neapsiskaite, kurie ir skaityti prastai moka ar nemoka, bet jie labai geri zmones, labai ismintingi , bet tu to nesuprasi, pas tave kitos vertybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 spalio 2018 - 20:06

Dar ne. Skelbiamas supermamku susirinkimas gyvai. Rytoj 10 valanda ant Gedimino kalno.
Va tada ir i pakasynas spesi.

Nuoširdžiai dėkoju už pakvietimą.bet,va kol atbildėsiu iš periferijos,kol ką tai niekur nebespėsiu.Nei su jumis susipažinti, nei į sporto klubą.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 05, 20:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72223913" data-time="1538760739"><div><p>Apie pasikelima nieko nekomentuosiu. Bet jei pakeiti nica, tai del kazkokios priezasties tai darai, ar ne? Galbut nori kitis roles sm?</p></div></blockquote><p></p><p>Nu as jau rasiau kodel as keisciau. Kita motyvacija - kad niekas neatpazintu. Man dabar dzin siaip butu, bet suprantu kodel kitos keicia. Daug snekant, daug isplepi, jei kas mirksta SM, tai gali sudelioti viska ir atpazinti. </p>

Del ko tu noretum - supratau jau senai, ar vakar ar kada cia kalbejom.
Kin - sena nare, daug maz zinau kuri ( gal 90%, bet nerasysiu) . Bet jai tai naudinga. Tegu, negi gaila 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 05, 20:38)
Nuoširdžiai dėkoju už pakvietimą.bet,va kol atbildėsiu iš periferijos,kol ką tai niekur nebespėsiu.Nei su jumis susipažinti, nei į sporto klubą.
</p>

sako gi tau i pakasynas spesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 05, 20:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72223831" data-time="1538757579"><div><p>Dar ne. Skelbiamas supermamku susirinkimas gyvai. Rytoj 10 valanda ant Gedimino kalno.
Va tada ir i pakasynas spesi.

</p></div></blockquote><p>Nuoširdžiai dėkoju už pakvietimą.bet,va kol atbildėsiu iš periferijos,kol ką tai niekur nebespėsiu.Nei su jumis susipažinti, nei į sporto klubą.
</p>

Nu visas susitikimas vyks ir online, jei ka mirksiukas.gif .
Papildyta:
Jaazus marija, kaip uzveda supermamkos...Diena neturejau kas veikt, o dabar jau idomu pasidare
Atsakyti

Nu visas susitikimas vyks ir online, jei ka mirksiukas.gif. Papildyta: Jaazus marija, kaip uzveda supermamkos...Diena neturejau kas veikt, o dabar jau idomu pasidare
Tai eik veikt ka nors naudingo. As siandien dirbau 10 val, todel leisiu sau veikti bele ka ir sazine atjungsiu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 05 spalio 2018 - 19:49
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 20:40)
Kin - sena nare, daug maz zinau kuri ( gal 90%, bet nerasysiu) . Bet jai tai naudinga. Tegu, negi gaila 4u.gif .

Parasyk, man labai idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 05, 20:49)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72223943" data-time="1538761532"> Nu visas susitikimas vyks ir online, jei ka vartotojo įkelta nuotrauka. Papildyta: Jaazus marija, kaip uzveda supermamkos...Diena neturejau kas veikt, o dabar jau idomu pasidare</blockquote> Tai eik veikt ka nors naudingo. As siandien dirbau 10 val, todel leisiu sau veikti bele ka ir sazine atjungsiu. 

Ne taip supratai. Dabar idomiau ziuret kaip cia ka kazkas, nei kaip diena blevyzgaut apie nieka.
Susalau lauke, buvo neidomu, vyras grizo, pereme visus reikalus. O sm naujoves. Negi neidomu?
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 20:51)
Parasyk, man labai idomu  biggrin.gif

O kam?
Jei zaidi - zaisk toliau.
Parasiau kad 90 % , galiu ir nepataikyt.
O leliui prieziuros nereikia? Ar aukle radai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 20:56)
O kam?
Jei zaidi - zaisk toliau.
Parasiau kad 90 % , galiu ir nepataikyt.
O leliui prieziuros nereikia? Ar aukle radai?

Pasitikrinti, ar nesuskiles tamstos kristolinis rutulys biggrin.gif
Bijai suklysti? Bet kodel? Juk jei suklysi, is forumo tamstos niekas neismes biggrin.gif
As nezaidziu. Su dideliu apgailestavimu persiregistravau, nes mane ir cia persekiojo mano ex.
Teisingi leliai tokiu laiku jau miega mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 05 spalio 2018 - 19:59