Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 20:18)
Maza kas ka sako, bet taip nera ir tai vidutinybes gasdina.

As pati vidutinybe. Pagal mano mastelius.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 20:06)

O cambala man patinka, nes ji gana nuosirdi , atvira, sako ka galvoja, nesvarbu, kad jos mintys nebutinai tiesa, bet ji nekanda is uz pasalu, kaip daugelis cia, pas ja sirdis gana gerai veikia, as net zinau, kodel ji ant manes tiek puola, ji jauciais kaip kovotoja uz tiesa, tarsi gina ir saugo kitus, kuriuos, juos poziuriu as izeidziau, tik va ji per daug tame uzsikerta, bet ne tame esme. Gyvenime manau, pazinusi mane gyvai, kitaip sneketu, bet ji patikimas zmogus, nepadarys zapadlo uz akiu.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai nesvarbu ,  as tai ne tam pasakiau, kad kazkam patikti, pasakiau savo nuomone  mirksiukas.gif

Tau viskas gerai?
Jo, tu gal supratai, kad as nekenciu melo. Tai del manes didziausia blogybe. Nekenciu melagiu.

Oi, nu tai atvaryk ryt ant Gedimino kalno, apsikabinsim, pasibuciuosim ir toliau graziai bendrausim😘
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 20:18)
Visai nepasikelus ir dar yra nuosirdi. Apie tai galima spresti, kaip zmogus reaguoja i kritiskas mintis.

Tai ir atbaido "normalius" vyrus. Jau apie intelekto mazinimo kursus anksciau diskutavome... kin lyg tada nebuvo diskusijose.
Papildyta:
Maza kas ka sako, bet taip nera ir tai vidutinybes gasdina.

galima tureti labai gera kauke kai kuriem atvejams lotuliukas.gif

nereikai mazinti intelekto, reikia didinti meile sirdyje, kad butu harmonija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 20:18)
Galima santrauka?  ax.gif

Oi...kai pradesi vyra sutikineti prie namu duru, griztanti is darbo, su bankuchenu rankose ir be triusiku - tada ir apsizenysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 20:20)
nereikai mazinti intelekto, reikia didinti meile sirdyje, kad butu harmonija  biggrin.gif

O gal jau ir dabar tos meiles sirdyje daug? Gal jau ir dabar harmonija? Kas gali pasakyti, kada taip, o kada - dar ne?
Atsakyti

Lutuke, siaip gana idomu girdeti, kad as pasikelusi ir apie puikybe, kai tuo tarpu gyvenime man sako, kad esu paprasta kaip 3 kapeikos (cia is vieno budulio girdejau, kai normaliai atsakiau i jo klausima) arba kad esu is tu zmoniu, kurie tikriausiai su visais surastu bendra kalba.
Taip, as nebendrauju su bet kuo. Koks narkomanas ar is kalejimo isejes nesudomintu. Kaip ir tas, kuris vos siaip ne taip abecele ismokes.
Beje, kazkada pazinojau viena labai apsisvietusi santechnika, kuris daug rimtu knygu skaite. Taigi ne issilavinimas svarbiausia, o mastymas ir ismintis.
Mano draugu tarpe nera ziurinciu milijonus turkisku ar meksikietisku serialu, gerianciu klubuose iki paryciu ar nezinanciu, kaip atrodo knyga.
Tiesiog taip yr

As visiskai nepasakyciau, kad tu pasikelus. Man atrodai laikanti atstuma, intraverte, intelektuali, pakankamai pasitikinti savimi. 

Issilavinimas ne viska lemia, bet sutikime, kad apsiskaites santechnikas daugiau isimtis nei taisykle. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 20:21)
Oi...kai pradesi vyra sutikineti prie namu duru,  griztanti is darbo,  su bankuchenu rankose ir be triusiku -  tada ir apsizenysi  biggrin.gif

Nu blyn, neveiksmingas receptas.
Kepiau tortus ir ne tik, namie niekada nenesiojau kelnaiciu, miegojau nuoga, bet taip ir neistekejau biggrin.gif na, bet jis kelmas ir buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 20:18)
Galima santrauka?  ax.gif

Ai cia is podruzkiu (rusu) forumu.
Kad nesakytu: "baba s jaicami" ir nekiltu kokiu itarimu, tai kai kurios ejo i intelekto mazinimo kursus, kad galetu mastyti kaip katalogines blondines ...
Kalbejausi su viena, uzmusantis ispudis liko. Isivaiduoju vyrus tokios veza, jie save isivaizduoja proto galiunais...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 20:24)
Kepiau tortus ir ne tik, namie niekada nenesiojau kelnaiciu, miegojau nuoga, bet taip ir neistekejau  biggrin.gif  na, bet jis kelmas ir buvo  rolleyes.gif

Nu rimtai kelmas biggrin.gif
Atsakyti

Kepiau tortus ir ne tik, namie niekada nenesiojau kelnaiciu, miegojau nuoga, bet taip ir neistekejau biggrin.gifna, bet jis kelmas ir buvo rolleyes.gif

O dabar gerai pagalvok ir pasakyk kokie bendri tavo vyru bruozai. As turiu viena drauge, kuriai niekaip nesiseka. Bet juodai, ne tik santuoka nekvepia, bet jokiu normaliu santykiu neturejus, gyvenimo kartu, vaiksciojimo susikibus ranku, pazindinimo su tevais ir t.t. 

Ir beda is pradziu buvo tame, kad rinkosi visiskai netinkamus vyrus. Tokius, su kuriais santykiu nesukursi. Parodai koki normalu, tai jos netraukia. Is sono stebint buvo aiskus paveikslas vyro, o ji vis ant to pacio greblio vel ir vel. As tikiuosi susiprotes, kol dar ne menopauze, bet jau tokiam amziuje LT geru ir laisvu vyru mazai yra. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 05, 20:23)
As visiskai nepasakyciau, kad tu pasikelus. Man atrodai laikanti atstuma, intraverte, intelektuali, pakankamai pasitikinti savimi. </p><p>Issilavinimas ne viska lemia, bet sutikime, kad apsiskaites santechnikas daugiau isimtis nei taisykle. </p>

Apie pasikelima nieko nekomentuosiu. Bet jei pakeiti nica, tai del kazkokios priezasties tai darai, ar ne? Galbut nori kitis roles sm?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 20:16)
Lutuke, siaip gana idomu girdeti, kad as pasikelusi ir apie puikybe, kai tuo tarpu gyvenime man sako, kad esu paprasta kaip 3 kapeikos (cia is vieno budulio girdejau, kai normaliai atsakiau i jo klausima) arba kad esu is tu zmoniu, kurie tikriausiai su visais surastu bendra kalba.
Taip, as nebendrauju su bet kuo. Koks narkomanas ar is kalejimo isejes nesudomintu. Kaip ir tas, kuris vos siaip ne taip abecele ismokes.
Beje, kazkada pazinojau viena labai apsisvietusi santechnika, kuris daug rimtu knygu skaite. Taigi ne issilavinimas svarbiausia, o mastymas ir ismintis.
Mano draugu tarpe nera ziurinciu milijonus turkisku ar meksikietisku serialu, gerianciu klubuose iki paryciu ar nezinanciu, kaip atrodo knyga.
Tiesiog taip yra.

nu va, tik patvirtinai mano zodzius tame ka surasei is pradziu net abejojau, kai rasiau, bet dabar tik dar aiskiau.
Labai skirstai zmones, labai jautiesi auksciau uz tavo issireiskimu budulius ir visus kitus ar ne?nu tiesiog visa zinute ta saukia, tik va matomai moki uzsideti tam tikra kauk,e nu aisku su tau tinkamais zmonem smile.gif arba kai tai reikalinga.
bet tiek to nekreipk demesio mirksiukas.gif
Atsakyti