</p><p>kam taip toli dairaisi..? LT žmonių yra ženkliai per daug. Vis dar. Bet žmonės juda gi. Juda, netupi vietoj...
</p><p></p><p>Jei vyras nevaisingas, jis vertas gailesčio. Ten kur prasideda gailestis, baigiasi meilė. Taip sako. Jie. Ar jie teisūs... ne man spręsti. Bet lutuke tuoj parašys čia, tik 123 ir viskas. Ji ant bangos dabar
</p>
Labai jau nelanksčiai jūs. Gali būti koks vaisingas pijokas ir vaikai jo nekokie, o gali būti nevaisingas koks aukšto lygio profesorius, išradėjęs ar pan.
Kaip galima žmogaus vertė vaikais matuoti? Nesąmonė kažkokia. Ir šiaip, nu jkam jūs dabar toks įdomus su vaikais, besimaudantys ežere visi? Man pvz. nebūtumėt įdomus, nes man nepatinka svetimi vaikai
Papildyta:
Prezervatyvu arba natūraliu būdu, kai ten skaičiuoja, matuoja dienas, temparatūras ir t.t., nieko sveikiau ir geriau dar neatrasta
Papildyta:
ooo, o ko jau rūpi kitos planetos? negana šita nušikta, nuteršta? dar kelias sugadinti? nematau vertybės šitokiame žmonių skaičiuje niekaip jei negimė tose planetose, vadinasi ne jų nosiai