Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 15:52)
<p>Monteverte,
</p><p>kam taip toli dairaisi..? LT žmonių yra ženkliai per daug. Vis dar. Bet žmonės juda gi. Juda, netupi vietoj... biggrin.gif
</p><p></p><p>Jei vyras nevaisingas, jis vertas gailesčio. Ten kur prasideda gailestis, baigiasi meilė. Taip sako. Jie. Ar jie teisūs... ne man spręsti. Bet lutuke tuoj parašys čia, tik 123 ir viskas. Ji ant bangos dabar biggrin.gif
</p>

Labai jau nelanksčiai jūs. Gali būti koks vaisingas pijokas ir vaikai jo nekokie, o gali būti nevaisingas koks aukšto lygio profesorius, išradėjęs ar pan.
Kaip galima žmogaus vertė vaikais matuoti? Nesąmonė kažkokia. Ir šiaip, nu jkam jūs dabar toks įdomus su vaikais, besimaudantys ežere visi? Man pvz. nebūtumėt įdomus, nes man nepatinka svetimi vaikai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 13, 16:03)
Klausimas kitas, jei abu vaisingi ir nori myletis, tai kaip ta vaiku skaiciu reguliuoti, kad nezudyti?

Prezervatyvu arba natūraliu būdu, kai ten skaičiuoja, matuoja dienas, temparatūras ir t.t., nieko sveikiau ir geriau dar neatrasta
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 13, 16:03)
del zmoniu skaiciaus nesutikciau, visata begaline, zmoniu gali buti daug daugiau, tik beda,kad didele dalis degraduoja, o ne tobuleja, kad sugebetu apgyvendinti kitas planetas.

ooo, o ko jau rūpi kitos planetos? negana šita nušikta, nuteršta? dar kelias sugadinti? nematau vertybės šitokiame žmonių skaičiuje niekaip ax.gif jei negimė tose planetose, vadinasi ne jų nosiai
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 15:52)
Jei vyras nevaisingas, jis vertas gailesčio. Ten kur prasideda gailestis, baigiasi meilė.

visi zmones verti gailescio, jei yra nevaisingi, bet vaiku nori tureti. Ir nesvarbu tai vyrai, ar moterys. Tuomet tai juk kaip nepagydoma liga. Bet nesutinku, kad meile baigiasi. Juk zmones gyvena is jei antra puse suluosinta - atsiseda ant vezimelio ar veidas tampa subjaurotas. Meile del to tikrai nesibaigia. O kas nori, tas iesko iseities. Ar susitaiko, kad vaiku nebus (pazistu tokius zmones), arba isivaikina, arba pastoja nuo kito (pvz. dirbtinis apvaisinimas arba ne dirbtinis biggrin.gif ).

QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 16:16)
prisipažinai, kad esi viena. Tai buvo uno errore fatale. Tavo reitingas krito. Iš karto.

kodel reitingas krito? Tai jei as issiskirsiu po 15 santuokos metu (ar daug veliau), arba tapsiu nasle,tai jau reiks, kad nieko apie meile seile neismanau ir negaliu savo ismintim pasidalint ar siaip pafilosofuot forume blink.gif
Atsakyti
lutuke, juokingai atrodo, kai nesugebama diskutuoti apie issakytas mintis argumentais, o tiesiog bandoma jas bukai paneigti kapstantis po asmenybinius aspektus arba kvestionuojant minciu originaluma.
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 17:50)
"Jei siandien turit ilgalaikius santykius, tai dar nereiskia, kad rytoj vis dar turesit."

Vis del to tema buvo "kur rasti vyra. kai tau ..."
Kai kas ieskosi moters.

Net UK podruzkiu (na tokiu kur perdarytos) forume buvo tema, kaip surasti. Tai ten aiskiai pasake, - kurios nori tos susiranda. Viena net: "Jei jau as susiradau, tai visos galit"

Gal tikrai vakaru Europoje viskas paprasciau. manau paprasciau. Na tai kokios problemos? Nera darbo emigruojat, nera vyro - emigruojat...

Ka Klajokliui patarti, tai nezinau. Pagal savo patirti susidariau nuomone, kad moterims vyru aplamai nereikia. Daugumai ju. Reikia vyro ivaizdzio salia, reikia vyrisku savybiu, bet pacio vyriskumo - nereikia. Arba nori ji labai pigiai gauti ir nevertinti. Klajoklis tikisi, kad sutiks moteri, kuri ji myles...

Netikiu, nors uzmusk. Tai vyrai DUODA meile, moterys DUODA seksa. Kai kurios net to jau nori neduot.

Ka cia Ubuntiene minejo? kad duoti neprivaloma? Nustokit vyrai DUOTI moterims meile. Paaiskinkit, kad dabar jau ne romantizmo laikai ir ta paslauga jos turi nusipelnyti uzsidirbdamos kreditus (uz gera elgesi, kaip sunys skanestus uzsidirba vykdydami komandas) ar dar ka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 13 birželio 2018 - 18:13
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 13, 19:03)
Prezervatyvu arba natūraliu būdu, kai ten skaičiuoja, matuoja dienas, temparatūras ir t.t., nieko sveikiau ir geriau dar neatrasta
Papildyta:

ooo, o ko jau rūpi kitos planetos? negana šita nušikta, nuteršta? dar kelias sugadinti? nematau vertybės šitokiame žmonių skaičiuje niekaip ax.gif jei negimė tose planetose, vadinasi ne jų nosiai

Nu siais budais besisaugant dauguma is musu atsiradom biggrin.gif ka as ir sakiau siaip nieko baisaus naudoti ne hormonines aps priemones jei siu ometu nesinori vaiko, bet pastojus nesidaryti aborto, atrodo paparsta, bet va kiek sukele bangu si mintis lotuliukas.gif

tai ka ir sakau, kol sios nesutvarkysim ir nepatobulesim, nematyti mums kitu planetu, nors ka ten gali zinoti....man aplamai kiekybe pati savaime nera vertybe, nebent isreiksta eurais lotuliukas.gif , bet tai jau ne man spresti, kam gyventi, o kam mirti.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 19:13)

Netikiu, nors uzmusk. Tai vyrai DUODA meile, moterys DUODA seksa. Kai kurios net to jau nori neduot.

Ka cia Ubuntiene minejo? kad duoti neprivaloma? Nustokit vyrai DUOTI moterims meile. Paaiskinkit, kad dabar jau ne romantizmo laikai ir ta paslauga jos turi nusipelnyti uzsidirbdamos kreditus (uz gera elgesi, kaip sunys skanestus uzsidirba vykdydami komandas) ar dar ka...

Ko ieskosi ta ir rasi gyvenime. mirksiukas.gif

O gal Uogiene, kad jau iskraipom tai iki galo ? bigsmile.gif
Galima pasitikslinti, kaip ta vyru duodama unikali tike jiem vieniem budinga meile atrodo? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 birželio 2018 - 18:16

Monteverte,

"Nesąmonė kažkokia. Ir šiaip, nu jkam jūs dabar toks įdomus su vaikais, besimaudantys ežere visi? Man pvz. nebūtumėt įdomus, nes man nepatinka svetimi vaikai."

Rikošetas tau dabar bus :P -- Man absoliučiai dzin, kaip aš atrodau prie ežero kartu su besimaudančiais savo vaikais. Aš juos ten pasiimu, kad vaikai tiesiog gerai praleistų laiką. Ir kad ryšį palaikytume, be to. Man tikrai nėra noro kažką sudominti romantine prasme tuo metu... :P

Leksa,

negi tu nesupranti, kad visų tų, kurie filosofuoja, reitingai krinta automatiškai..? Paaiškinsiu tuoj :P -- Yra juk tas banalus posakis, kad tie, kuriems gyvenime sekasi (winners), tiesiog gyvena. Kaip žmooonės. Tuo tarpu tie, kuriems kažkas nesiseka [ lūūūzeriai! :P ], filosofuoja. Kad įprasmintų kažkaip savo kančią, tipo :P -- Reikia konkretaus pavyzdžio: Klajoklis8422, tarkim :D :D

"kodel reitingas krito? Tai jei as issiskirsiu po 15 santuokos metu (ar daug veliau), arba tapsiu nasle,tai jau reiks, kad nieko apie meile seile neismanau ir negaliu savo ismintim pasidalint ar siaip pafilosofuot forume"

O jums būtina viską čia priimti pažodžiui..?? Ir taip rimtai dar. Aš gi dažnai jus paprovokuoju (savo stiliumi) hiperbolizuodamas. Kad diskusija būtų įdomesnė truputį, nu :D

"Bet nesutinku, kad meile baigiasi. Juk zmones gyvena is jei antra puse suluosinta - atsiseda ant vezimelio ar veidas tampa subjaurotas."

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 19:11)
lutuke, juokingai atrodo, kai nesugebama diskutuoti apie issakytas mintis argumentais, o tiesiog bandoma jas bukai paneigti kapstantis po asmenybinius aspektus arba kvestionuojant minciu originaluma.

nelabai suprantu,kaip galima tokias mintis paneigti, ka cia daugiau galime diskutuoti ir ka irodytume???
jus turite savo pasauleziura, as savo, kam jas neigti?
Tik sakau man jusu netinka mirksiukas.gif is pradziu nuskabejo labai nerealiai, tai ka siulot, kad tai realiai kazkma veikia, paskui pasirodo ir realybeje to neisbandet. Man, is tiesu, patinka pasimokinti is zmoniu, kurie kazka jau patyre per praktika, pasitikrino, igyvendino.

Ne as kvestionuoju, - Idomucia parse apie tai, as tik atsakiau, kad orginaliu minciu sioje diskusijoje nepastebejau, kam sakyti, kad cia mano mintys, jei jos ne jusu? Galima sneketi apie savo patirti, realiu savu minciu turim labai mazai ir rasti jas net nelengva tarp visu mums iskiepytu filosofiju, kulturu religiju ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 13, 19:21)
nelabai suprantu,kaip galima tokias mintis paneigti, ka cia daugiau galime diskutuoti ir ka irodytume???
jus turite savo pasauleziura, as savo, kam jas neigti?
Tik sakau man jusu netinka  mirksiukas.gif  is pradziu nuskabejo labai nerealiai, tai ka siulot, kad tai realiai kazkma veikia, paskui pasirodo ir realybeje to neisbandet. Man, is tiesu, patinka pasimokinti is zmoniu, kurie kazka jau patyre per praktika, pasitikrino, igyvendino.

Ne as kvestionuoju, - Idomucia parse apie tai, as tik atsakiau, kad orginaliu minciu sioje diskusijoje nepastebejau, kam sakyti, kad cia mano mintys, jei jos ne jusu? Galima sneketi apie savo patirti, realiu savu minciu turim labai mazai ir rasti jas net nelengva tarp visu mums iskiepytu filosofiju, kulturu religiju ir t.t.

Ok, tuomet nebera apie ka diskutuoti.
Jus vel darot prielaidas apie isbandymus/neisbandymus realybeje. Kam kalbeti apie tai, ko nezinot? ir dar tokiu uztikrintu visazines tonu?
Jei jus neturit originaliu minciu, tai uzjauciu 4u.gif as rasau mintis is savo galvos, o ne is nuorodu ar youtube filmuku, kaip tamsta.
Atsakyti

IDOMUCIA,

Taip, aš BŪTENT tokios tikiuosi. Arba jokios tada. Nes aš esu iš tų, kuris gali parašyti savo moteriai laikas nuo laiko keliasdešimt puslapių laišką apie tai, kokia ji faina visa [ aš gi -- rašytojas. Kas man reiškia čia? :D ]. Bet... ji turi tikrai mane mylėt. Ne šiaip sau.

"Klajoklis tikisi, kad sutiks moteri, kuri ji myles..."

Užmušt tavęs negalėčiau. Juo labiau už (ne)tikėjimą dar... Bet su teiginiu apačioje sutikti negaliu. Pernelyg kategoriškai suskirstei viską. Taip nebūna. Būna vyrų visokių. Būna visokių moterų. O romantizmo laikai nepraėjo toms ir tiems, kuriems (-ioms) jo vis dar reikia (žr. aukščiau). Teoriškai būtų čia taip, mano supratimu. O praktiškai kol kas nepasakysiu, nes... skaityti žinutę aukščiau apie tuos, kurie gyvena ir tuos, kurie tik filosofuoja apie gyvenimą :D

"Netikiu, nors uzmusk. Tai vyrai DUODA meile, moterys DUODA seksa. Kai kurios net to jau nori neduot."

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 19:17)
<p><strong>Monteverte</strong>,
</p><p></p><p><strong>"Nesąmonė kažkokia. Ir šiaip, nu jkam jūs dabar toks įdomus su vaikais, besimaudantys ežere visi? Man pvz. nebūtumėt įdomus, nes man nepatinka svetimi vaikai."</strong>
</p><p></p><p>Rikošetas tau dabar bus tongue.gif -- Man absoliučiai dzin, kaip aš atrodau prie ežero kartu su besimaudančiais savo vaikais. Aš juos ten pasiimu, kad vaikai tiesiog gerai praleistų laiką. Ir kad ryšį palaikytume, be to. Man tikrai nėra noro kažką sudominti romantine prasme tuo metu...

tai niekis, bus tai bus, nuo manęs gerai atšoksta ir grįžta siuntėjui smile.gif
o minties nesupratai. Aš apskritai apie vaikus, o ne tik kai maudosi ežere. Tu teigi, kad labai jau blogai nevaisingas, bet manau, kad jei dabar savo amžiuje ieškodamas moters būtum buvęs nevaisingas ir bevaikis, greičiau surastum smile.gif
Atsakyti

Viską žino tik vidutinybės. [ Jie bent taip mano patys. ] -- Tie, kurių genetinis kodas gavosi kiek įmantresnis [ savo laimei ar nelaimei - diskusijų objektas būtų jau atskiras..? :P ], žino, kad tos jų žinios yra gana ribotos ir taikytinos tik pakankamai gerai apibrėžtame kontekste :)

"Jus vel darot prielaidas apie isbandymus/neisbandymus realybeje. Kam kalbeti apie tai, ko nezinot? ir dar tokiu uztikrintu visazines tonu?"

Atsakyti

Dėl bevaikių nežinau. Bet dėl nevaisingų... joo, būna ir tokių, kurios tau iš karto pasiūlo vazektomiją. Atsisakiau iš karto :D :P -- Išeitų, kad tu teisi -- šiuo atveju. Prarandu kažkiek (greitų) šansų vis tik... :P :D

"Tu teigi, kad labai jau blogai nevaisingas, bet manau, kad jei dabar savo amžiuje ieškodamas moters būtum buvęs nevaisingas ir bevaikis, greičiau surastum :)"

Atsakyti