Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 19:49)
O man cambala patinka  mirksiukas.gif

Kiekvienas renkasi sau giminingą sielą
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 19:52)
Kiekvienas renkasi sau giminingą sielą

arba pagal savo entelekta biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 19:48)
cambala, nesu as pukuota, tik kad jus nesat man tokia reiksminga, kad eikvociau energija epitetams  biggrin.gif  ax.gif

Oi, tik nereikia cia tu mandagumu. Viskas daug paprasciau - nepatinka skaityt - spaudi ignor. Kam tie moralai?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 19:49)
O man cambala patinka  mirksiukas.gif

O tu man ne.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 20:00)

O tu man ne.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va, o dabar pasiziurekit abi i save mirksiukas.gif ja ne takaja lotuliukas.gif
mes visos cia ne be reikalo susirinkom, musu visu sielos cia giminingos.

Kin, tu per daug pasikelusi, gal del to ir neisirenki vyro, labai lengva pakliti i puikybe, ypac kai intelektas isvystytas, nes sirdis tada daznai stringa, be to gyvenime tau sekasi - tai irgi prideda puikybes, tai ka rasei pirmai apie vyrus, tai irgi i tai rodo mirksiukas.gif Bet tik tau paciai spresti nori ar nenori keistis kazkiek ir nusileisti is savo intelekto aukstumu, ne intelektas pas zmogu svarbiausia - sirdis.
O cambala man patinka, nes ji gana nuosirdi , atvira, sako ka galvoja, nesvarbu, kad jos mintys nebutinai tiesa, bet ji nekanda is uz pasalu, kaip daugelis cia, pas ja sirdis gana gerai veikia, as net zinau, kodel ji ant manes tiek puola, ji jauciais kaip kovotoja uz tiesa, tarsi gina ir saugo kitus, kuriuos, juos poziuriu as izeidziau, tik va ji per daug tame uzsikerta, bet ne tame esme. Gyvenime manau, pazinusi mane gyvai, kitaip sneketu, bet ji patikimas zmogus, nepadarys zapadlo uz akiu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 20:00)
O tu man ne.

Tai nesvarbu , as tai ne tam pasakiau, kad kazkam patikti, pasakiau savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Jus is tikruju turetumet vadovautis tokiais zodziais ir pamatytumėt kaip butu lengviau gyventi:
'Nesukite sau galvos dėl to, ką žmonės mano apie jus. Jie pernelyg užsiėmę, mąstydami, ką jūs manote apie juos.'
Atsakyti

vienas man yra pasakes, kad mano kiausai kietesni uz bet kurio is jo pazistamu vyru. 

Kiausai yra silpni. Silpniausia kuno vieta, menkiausias smugis ir savininkas jau ant zemes raitosi. Va mot lyg organai tai kieti, gali  nauja zmogu i pasauli isstumti. Ir net ne viena.

Tai kodel yra pasakymas “boba su kiausais?”. Kam man tu kiausu? Kaip tik silpna vieta prisideciau.

Atsakyti

Jus is tikruju turetumet vadovautis tokiais zodziais ir pamatytumėt kaip butu lengviau gyventi:
'Nesukite sau galvos dėl to, ką žmonės mano apie jus. Jie pernelyg užsiėmę, mąstydami, ką jūs manote apie juos.'

Nu nebent tas zmogus mano sefas. Tada biski rupi, o siaip tai tiesa. 

Atsakyti
Lutuke, siaip gana idomu girdeti, kad as pasikelusi ir apie puikybe, kai tuo tarpu gyvenime man sako, kad esu paprasta kaip 3 kapeikos (cia is vieno budulio girdejau, kai normaliai atsakiau i jo klausima) arba kad esu is tu zmoniu, kurie tikriausiai su visais surastu bendra kalba.
Taip, as nebendrauju su bet kuo. Koks narkomanas ar is kalejimo isejes nesudomintu. Kaip ir tas, kuris vos siaip ne taip abecele ismokes.
Beje, kazkada pazinojau viena labai apsisvietusi santechnika, kuris daug rimtu knygu skaite. Taigi ne issilavinimas svarbiausia, o mastymas ir ismintis.
Mano draugu tarpe nera ziurinciu milijonus turkisku ar meksikietisku serialu, gerianciu klubuose iki paryciu ar nezinanciu, kaip atrodo knyga.
Tiesiog taip yra.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 20:06)
Kin, tu per daug pasikelusi, gal del to ir neisirenki vyro,

Visai nepasikelus ir dar yra nuosirdi. Apie tai galima spresti, kaip zmogus reaguoja i kritiskas mintis.

Tai ir atbaido "normalius" vyrus. Jau apie intelekto mazinimo kursus anksciau diskutavome... kin lyg tada nebuvo diskusijose.

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 20:16)
kai tuo tarpu gyvenime man sako, kad esu paprasta kaip 3 kapeikos

Maza kas ka sako, bet taip nera ir tai vidutinybes gasdina.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 20:16)
Jau apie intelekto mazinimo kursus anksciau diskutavome... kin lyg tada nebuvo diskusijose.

Galima santrauka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 05, 20:10)
Kiausai yra silpni. Silpniausia kuno vieta, menkiausias smugis ir savininkas jau ant zemes raitosi. Va mot lyg organai tai kieti, gali  nauja zmogu i pasauli isstumti. Ir net ne viena.</p><p>Tai kodel yra pasakymas “boba su kiausais?”. Kam man tu kiausu? Kaip tik silpna vieta prisideciau.</p><p></p>

todel ,kad padaras su kiausiais yra vyras, nesakysi gi su bbiu lotuliukas.gif ir pagal kai kieno supratimu, vyras turi buti kietas , stiprus, o moteris svelni, jautri, todel pasakymas moteriai, kad esi boba su kiausiais yra tik pasakymas, kad ji stipri, kieta, bet ne geraja prasme. Taip dazniausiai sako, ne tik vyriskom moterim, bet nejautriom moterim, labai grieztom, grubiom.
nes galima buti stipriai ir moteriskai, pvz sako mano mama labai stipri moterisarba mano zmona , o galima buti bobai su kiausiais biggrin.gif
Atsakyti