Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ooooooo biggrin.giftau, matau, nesvetimas bobiškas pavydas, kai vyrai giria kita moteri biggrin.gif

tai kad foto nera nei vienos-tai ka cia girti?

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 05, 19:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72223807" data-time="1538755568"><div><p>Ooooooo vartotojo įkelta nuotraukatau, matau, nesvetimas bobiškas pavydas, kai vyrai giria kita moteri vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tai kad foto nera nei vienos-tai ka cia girti?</p>

O kam tos foto? Pabukime visi tokie, kokie nesam realybeje. Isivaizdyokime pasnekovus geresniais, nei jie yra is tikruju. Kaip malonu savo pasnekovus isivaizduoti Apolono isvaizdos lovelasais biggrin.gif
Atsakyti

O tai jūs dar neužsimušėte?Maniau iš darbo nors į pakasynas spėsiu.crazy.gif Skaitau ir džiaugiuosi,kad arti manęs tokių nėra.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 19:14)
Man kitu nuomone ne rodiklis. Niekam ir niekada. Sakau ka matau.
Tavo savimeilė butu paglostyta,  jei emiss butu paminejes/us tave. Dabar gi truputi nusivylei,  todel subtiliai špilkuoji kin  biggrin.gif

😂😂sudina tu " psichologe". Kliente turetum nebent kaip lutuke.
Man giliai dzin kas cia ka giria ar kibina, zenyjasi ar skiriasi.
Tiesiog kin dave suprast, kad gali buti nemandi, todel ir buvo toks pastebejimas.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 19:30)
😂😂sudina tu " psichologe". Kliente turetum nebent kaip lutuke.
Man giliai dzin kas cia ka giria ar kibina, zenyjasi ar skiriasi.
Tiesiog kin dave suprast, kad gali buti nemandi, todel ir buvo toks pastebejimas.

Gali dabar vartytis kaip nori. Visi gali perskaityti tavo postus, skirtus kin, po to, kai ja pagyre temos vyrai
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 05, 19:29)
<p>O tai jūs dar neužsimušėte?Maniau iš darbo nors į pakasynas spėsiu.vartotojo įkelta nuotrauka Skaitau ir džiaugiuosi,kad arti manęs tokių nėra.
</p>

Dar ne. Skelbiamas supermamku susirinkimas gyvai. Rytoj 10 valanda ant Gedimino kalno.
Va tada ir i pakasynas spesi.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 19:32)
Gali dabar vartytis kaip nori. Visi gali perskaityti tavo postus,  skirtus kin,  po to,  kai ja pagyre temos vyrai

Alio, burba, as kin klausiau del kokios priezasties ji issiskyre, rasiau, kad vyro ieskant, ne moteru papludimy reikia gulet. Ja tada irgi visi gyre? Tema 700 psl, as tikrai visko neseku.
Cia tu skaitai " subtiliu spilkavimu"?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 19:39)

Alio, burba, as  kin klausiau del kokios priezasties  ji issiskyre, rasiau, kad vyro ieskant, ne moteru papludimy reikia gulet. Ja tada irgi visi gyre? Tema 700 psl, as tikrai visko neseku.
Cia tu skaitai " subtiliu spilkavimu"?

Nu da da...ty nie takaja, ty ždioš tramvaja...mhh mhh
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 19:41)
Nu da da...ty nie takaja,  ty ždioš tramvaja...mhh  mhh

Zdu zdu. Tavo fintus tikrai zinau. Nekimba man jie.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 05, 19:29)
<p>O tai jūs dar neužsimušėte?Maniau iš darbo nors į pakasynas spėsiu.vartotojo įkelta nuotrauka Skaitau ir džiaugiuosi,kad arti manęs tokių nėra.
</p>

dar viena as ne tokia lotuliukas.gif angel.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 19:03)
Tai tu ir gali but nemandagi?
Geriau nereikia, reitingai nukris biggrin.gif .
Papildyta:
Nu cia jau ne apie mane. As labai pasiutusi ir bloga ax.gif .

dabar lengtyniausim kuri blogesne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 19:44)
Zdu zdu. Tavo fintus tikrai zinau. Nekimba man jie.

Neidomi tu pašnekovė - negatyvas, negatyvas, negatyvas. Nemaciau ne vieno tavo temos gvildenimo, kad sudomintu tavo mintys, kad pagalvociau 'o visdelto nedurna ta cambala'. Taip dar nebuvo. O ar bus?
Atsakyti
cambala, nesu as pukuota, tik kad jus nesat man tokia reiksminga, kad eikvociau energija epitetams biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
O man cambala patinka mirksiukas.gif
Atsakyti