Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 15:29)
Blakstienas priaugini?

Ne. Turbut labai nuobodus darbas. Vis juoda ir juoda, tas pats per ta pati, jokio savo kurybos inesimo.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 15:32)
ne vyruose, o santykiuose. vyrai kaip ir normalus buvo. tik nepribrende rimtiems santykiams.
vienas man yra pasakes, kad mano kiausai kietesni uz bet kurio is jo pazistamu vyru. Nors as nemaskatuoju jais ir nesimatuoju, bet kazkokiu budu vyrai mato, kad primusto suniuko akimis neziuresiu.

kas is vis per mistika tie rimti santykiai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 15:31)
Kin snekam apie kirpejus ir masazistus, ir visazistus, visi jei dirba savaitgaliais, net geriausi meistrai, tokia darbo specifika, nu, aisku, gal ir yra keli pasaulyje, kokie zvaigzdziu stilistai, bet snekam apie realius zmones.

Mūsų su vyru masažistė, bent pas ja mes jau vaikstom daugiau kaip desimt metu, karta per menesi, tai ji gali sau leisti jau nedirbti, nes ir masazistes turi, ir kirpejus, ir rt.t. Bet...bet BUTENT penktadieni sestadieni dirba del pastoviu savo klientu. Ne pirmadieniais, o sestadieniais, nes mums - jos klientams taip patogiau, o ne jai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 15:28)

gera meistrė net neatsimins visų vardų ar

Siaip tai visos klientes i telefona suvestos, didelio proto ir atminties cia nereikia. O ir prisiskambinusios prisistato.
Atsakyti
bet kazkokiu budu vyrai mato, kad primusto suniuko akimis neziuresiu.

Ant to tai panasi i MB...

As visuomet, net gyvenant su exe, svajojau apie prottinga moteri, kuri butu lygiaverte... Kuria prasme?... Na kad butu gal mazesne atsakomybe, kad ne nuo manes tik priklausytu viskas. Kad butu su kuo pasitarti.

Noreti kad kazkas butu antrarusis - silpnumo pripazinimas, tai kokie ten vyrai...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 15:37)
Ne. Turbut  labai nuobodus darbas. Vis juoda ir juoda, tas pats per ta pati, jokio savo kurybos inesimo.

Nagu meistre? Daug spalvu, kurybos iki valei.
Papildyta:
ne vyruose, o santykiuose. vyrai kaip ir normalus buvo. tik nepribrende rimtiems santykiams.
vienas man yra pasakes, kad mano kiausai kietesni uz bet kurio is jo pazistamu vyru. Nors as nemaskatuoju jais ir nesimatuoju, bet kazkokiu budu vyrai mato, kad primusto suniuko akimis neziuresiu.

Koją pakiša auklėjimas?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 15:37)
hmmmm... mano kirpeja turi savo klienciu rata, kiekviena zino, is gatves pas ja nelabai ir buna.

aš pažįstu tokių, kurios dirba 6 dienas per savaitę, pilnu tempu, nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro. Nelabai tikiu, kad visas atsimena smile.gif Būna ir nauji žmonės ateina, seni atkrenta, kad ir dėl emigracijos pvz.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 15:32)
tiesos gal kažkiek yra, bet tik ne jos atveju, kai ji sėdėjo eilę metų mamą slaugydama be darbo, o dabar jau meistrių meistrė.

😂😂😂.
Gu tikrai ligone
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 15:42)
Nagu meistre? Daug spalvu,  kurybos iki valei.
Papildyta:

Ne.
Daugiau nesakysiu. Taip idomiau. Va dar tegu lutuke spelioja ka emsis isimylejes. Turesit veiklos 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 15:52)
Va dar tegu lutuke spelioja ka emsis isimylejes. Turesit veiklos  4u.gif .

taigi aisku, kad mane biggrin.gif sake, as vienintele ne ragana biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 15:40)
Ant to tai panasi i MB...

As visuomet, net gyvenant su exe, svajojau apie prottinga moteri, kuri butu lygiaverte... Kuria prasme?... Na kad butu gal mazesne atsakomybe, kad ne nuo manes tik priklausytu viskas. Kad butu su kuo pasitarti.

Noreti kad kazkas butu antrarusis - silpnumo pripazinimas, tai kokie ten vyrai...

mano nuomone, toie ir turi buti normalus dvieju suaugusiu zmoniu partneriski santykiai, o ne tevo-vaiko.

QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 15:42)
Koją pakiša auklėjimas?

ir dar kaip. kiek mane moke, kad reikia pries vyrus apsimesti kveilesne, o nesigauna ir vsio unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 15:31)
Kin snekam apie kirpejus ir masazistus, ir visazistus, visi jei dirba savaitgaliais, net geriausi meistrai, tokia darbo specifika, nu, aisku, gal ir yra keli pasaulyje, kokie zvaigzdziu stilistai, bet snekam apie realius zmones.

Prasuk kada pro grozio paslaugas teikiancius salonus ir paziurek darbo laika.
Dar koki sestadieni iki pietu siltuoju sezonu dirba ir kirpejos ir visazistes, nes daug vestuviu ir kitokiu svenciu, o kad sestad sekmad kas dirbtu - tai nebent neturi ko valgyt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 15:57)
Prasuk kada pro grozio paslaugas teikiancius salonus ir paziurek darbo laika.
Dar koki sestadieni iki pietu siltuoju sezonu dirba ir kirpejos ir visazistes, nes daug vestuviu ir kitokiu svenciu, o kad sestad sekmad kas dirbtu - tai nebent neturi ko valgyt.

arba kaip paslauga senam geram klientui. isskirtiniais atvejais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 15:28)
biggrin.gif  biggrin.gif
gera meistrė net neatsimins visų vardų ar pavardžių, net mažesniame mieste biggrin.gif žinau ką sakau, pažįstu gerai tokių meistrių iš tiesų, o ne iš svaigalų. Paskambina moteris ir pasako vardą tiesiog, užrašo laisvame laike ir tiek žinių. Per telefoną ir tas balsas skiriasi kažkiek, kur ten visas klientes atsimins? Be to, tikrai neturi kada nagrinėti ar ta klientė, tokiu vardu kažkada kažko tokio neužvėmė kėdėje. Geras meistras prisitaiko prie kliento, kuris pinigus duoda, tuo jis ir geras meistras.
O tau iki tokių kaip iki Mėnulio 4u.gif

Nebesvaik, mazuose miestuose vvisi pazista vieni kitus ir viska atsimena. Zinau ka sakau. Pardavejos kosmetologes masaztes ir tt.
Atsakyti