Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 15:19)
lotuliukas.gif ai nu jau nustok pasakas pasakoti  mirksiukas.gif
aisku kirpeja gali atsakyti uteliu turinciam zmgui, ar girtam, ar kokiam prasmirdusiam, bet jei ateina zmogus tu jam morales testu nedarysi, kokia kalba kiek kaip sneka, juo labiau, kad masazo metu gali paprasciausiai tyleti.
Daugiau klientai renkasi masazistes, o ne atvirksciai, jei gali uzsimoketi uz paslauga ir nesi koks su atvirom zaisdom ar asocialas, niekas tau neatsakys, nebent priplaukusi masaziste, renkanti klientus palei savo serganti makufeli.. lotuliukas.gif

Is kur tu istraukei, kad as esu masaziste?
Dirbu grozio srity, galiu sau leist priimt tas klientes, kurios patenkintos mano darbu ir kuriomis patenkinta as. Dirbu is malonumo, del to kad patinka, ne del pinigu, nes ju pakanka.
Dirbciau masaziste - kokiu apskreteliu irgi nemasazuociau.
Ar jau aiskiau?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 15:24)
vienas is mokyklos laiku (as nustojau su juo kalbeti, nes maciau, kad tie santykiai niekur neveda)
vienas is studiju laiku (analogiska situacija)
vienas is jau velesniu laiku. tie santykiai nuprogresavo toliausiai, bet paskui uzstrigo, o paskui jis pridare nesamoniu, po kuriu sukroviau jo daiktus.
zinau, blogiete as. Gal netgi ragana. Bet daiktus kroviau be skandalu.
Juk ne esme, kas nustojo kalbeti ar daiktus sukrove, esme, kas pirmas is tu santykiu realiai pasitrauke...

Tai vis kazkas TAU netiko vyruose.
Supranti, turbut, kad kol pati nepasikeisi vyro nerasi?
Pala, atleisk, tu ne berniuka augini, o mergaite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 spalio 2018 - 14:30
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 15:14)
Pradzioj priimi visus norincius, paskui atsiranda pagal rekomendacijas, paskui jau gali rinktis dirbti tau su kokia ar ne. Ir pamazu atsijoji tau nepatinkancias ar " per daug ismanancias", nors nieko nenusimano.

biggrin.gif biggrin.gif
gera meistrė net neatsimins visų vardų ar pavardžių, net mažesniame mieste biggrin.gif žinau ką sakau, pažįstu gerai tokių meistrių iš tiesų, o ne iš svaigalų. Paskambina moteris ir pasako vardą tiesiog, užrašo laisvame laike ir tiek žinių. Per telefoną ir tas balsas skiriasi kažkiek, kur ten visas klientes atsimins? Be to, tikrai neturi kada nagrinėti ar ta klientė, tokiu vardu kažkada kažko tokio neužvėmė kėdėje. Geras meistras prisitaiko prie kliento, kuris pinigus duoda, tuo jis ir geras meistras.
O tau iki tokių kaip iki Mėnulio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 15:26)
Dirbu grozio srity, galiu sau leist priimt tas klientes, kurios patenkintos mano darbu ir kuriomis patenkinta as. Dirbu is malonumo, del to kad patinka, ne del pinigu, nes ju pakanka.
Ar jau aiskiau?

Blakstienas priaugini?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 15:26)
o labai geras meistras anksciau ar veliau pasiekia toki lygi, kai jam nebereikia net savaitgaliais pachalinti, jis jau gali rinktis ir nustatineti savo kainas  mirksiukas.gif

Kin snekam apie kirpejus ir masazistus, ir visazistus, visi jei dirba savaitgaliais, net geriausi meistrai, tokia darbo specifika, nu, aisku, gal ir yra keli pasaulyje, kokie zvaigzdziu stilistai, bet snekam apie realius zmones.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 05, 14:45)
Gal jie gali islysti is draugu zonos? Arba ir kuo blogai draugas?

As nesuprantu tu vyru niekaip. Na draugu zona tai visos galimybes, cia kaip lape i vistide ileisti.

Draugu zona, kai gali bendrauti ir pazinti zmogu neisipareigojant. O po to arba artejama, arba nutolstama (abejingai ar su nusivylimu).

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 15:28)
Tai vis kazkas TAU netiko vyruose.
Supranti,  turbut,  kad kol pati nepasikeisi vyro nerasi?

ne vyruose, o santykiuose. vyrai kaip ir normalus buvo. tik nepribrende rimtiems santykiams.
vienas man yra pasakes, kad mano kiausai kietesni uz bet kurio is jo pazistamu vyru. Nors as nemaskatuoju jais ir nesimatuoju, bet kazkokiu budu vyrai mato, kad primusto suniuko akimis neziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 05, 15:26)
o labai geras meistras anksciau ar veliau pasiekia toki lygi, kai jam nebereikia net savaitgaliais pachalinti, jis jau gali rinktis ir nustatineti savo kainas  mirksiukas.gif

tiesos gal kažkiek yra, bet tik ne jos atveju, kai ji sėdėjo eilę metų mamą slaugydama be darbo, o dabar jau meistrių meistrė.
Jinai yra juokingas žmogus. Ji daug daugiau pasiektų gyvenime, jei paprašytų pagalbos, ištiestų ranką ir sakytų: žmonės man sunku, man blogai, palaikykite mane. O dabar ji sau tik kenkia, vaizduodama nežinia čia ką.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 15:26)
Ar jau aiskiau?

as nesakau, kad tu dirbi, as tik atsakinejau i tavo zinute, sneku bendrai, ne apie tave.
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 14:55):
Kazi kuri masaziste sutiktu masazuoti kazkokia asocialia boba, kuri keikiasi kaip paskutine muzike?

o tu manau is vis niekur nedirbi, kad tokisu vejus sneki arba turi labai mazai klienciu ir sau susikurei pasaka, kad renkiesi lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 15:31)
Kin snekam apie kirpejus ir masazistus, ir visazistus, visi jei dirba savaitgaliais, net geriausi meistrai, tokia darbo specifika, nu, aisku, gal ir yra keli pasaulyje, kokie zvaigzdziu stilistai, bet snekam apie realius zmones.

bet tai yra darbo grafikas, o ne pachalinimas ax.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 15:31)
As nesuprantu tu vyru niekaip. Na draugu zona tai visos galimybes, cia kaip lape i vistide ileisti.
Draugu zona, kai gali bendrauti ir pazinti zmogu neisipareigojant. O po to arba artejama, arba nutolstama (abejingai ar su nusivylimu).

pritariu ax.gif
man visai patiktu pirma pazinti vyra kaip zmogu, o paskui jau i visokius akyciu mirksejimus eiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 15:28)
biggrin.gif  biggrin.gif
gera meistrė net neatsimins visų vardų ar pavardžių, net mažesniame mieste biggrin.gif žinau ką sakau, pažįstu gerai tokių meistrių iš tiesų, o ne iš svaigalų. Paskambina moteris ir pasako vardą tiesiog, užrašo laisvame laike ir tiek žinių. Per telefoną ir tas balsas skiriasi kažkiek, kur ten visas klientes atsimins? Be to, tikrai neturi kada nagrinėti ar ta klientė, tokiu vardu kažkada kažko tokio neužvėmė kėdėje. Geras meistras prisitaiko prie kliento, kuris pinigus duoda, tuo jis ir geras meistras.

butent
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 15:28)
biggrin.gif  biggrin.gif

hmmmm... mano kirpeja turi savo klienciu rata, kiekviena zino, is gatves pas ja nelabai ir buna.
Atsakyti