Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 13, 16:12)
oho, pasirodo, jei siuo metu gyvenu viena, tai tik vakar gimusi  biggrin.gif  bigsmile.gif
as po jusu asmenini gyvenima nesiknisu, tai ir i manaji nosies nekiskit.  cool.gif

Prie ko cia vakar gimusi, tik ilgu santykiu irgi neturit, kaip suprantu ?
Cia ne del knisimosi, cia tik suprsti su kokia patirtim diskutuoju. Kodel pirmai paklauasiau, kiek ilgai esat su vyru, nes jusu sursytos mintys pasirode labai teorines arba jei gyvenama kokius 5-10 m su vyru, buvo keista, jei ilgai gyvenate su vyru, visgi pasirode ne. Stai, kai zmogus isgyvenes 50-70 m seimoje ir man sakytu, kad mano mintys klaidingos tada susimastyciau, bet kai zmones, kurie patys neturi seimos ar ilaglaikiu santykui aiskina man, kad ne taip reikia gyveni su vyru, atleiskit, bet neitikinama.
trorijos visgi sau , o praktika sau, ir galu gale gal visiems skirtingai, juk ne visiem vienodu dalyku reikia ar ne?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 16:57)
Cia labai subjektyvu. Mano nuomone tai privalumas, kad moteris viena.
Reiskia jos reikalavimai auksti (geriau vienai o ne su bet kuo), tai reiskia, kad ji ne kiekvieno nosiai.
Asmenybes verte sudaro vidinis pasaulis.
Sakysim Ubunte irgi cia parasineja graziai, bet deja, atrodo, kaip kitu minciu kartojimas, nes nemoka interpretuot tos informacijos. Kin raso savo mintis.
Kokie dar reitingai... normaliu zmoniu su kuriais imanoma bendrauti yra taip mazai.

ne ji neparase, nei vienos savo minties, o ir praktikoje nepatikrinta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 13, 17:30)
Prie ko cia vakar gimusi, tik ilgu santykiu irgi neturit, kaip suprantu ?
Cia ne del knisimosi, cia tik suprsti su kokia patirtim diskutuoju. Kodel pirmai paklauasiau, kiek ilgai esat su vyru, nes jusu sursytos mintys pasirode labai teorines arba jei gyvenama kokius 5-10 m su vyru, buvo keista, jei ilgai gyvenate su vyru, visgi pasirode ne. Stai, kai zmogus isgyvenes 50-70 m seimoje ir man sakytu, kad mano mintys klaidingos tada susimastyciau, bet kai zmones, kurie patys neturi seimos ar ilaglaikiu santykui aiskina man, kad ne taip reikia gyveni su vyru, atleiskit, bet neitikinama.
trorijos visgi sau , o praktika sau, ir galu gale gal visiems skirtingai, juk ne visiem vienodu dalyku reikia ar ne?

Jus nezinot, nei kiek man metu, nei kiek laiko ilgalaikiuose santykiuose gyvenau. Zinot tik siandienini statusa.
Taigi visi jusu parasymai yra tik prielaidos bigsmile.gif biggrin.gif
P.S. yra sakoma, kad ir gudri vista sikna issidilgina, taip kad nespjaukit i vandeni. Jei siandien turit ilgalaikius santykius, tai dar nereiskia, kad rytoj vis dar turesit.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 13, 17:32)
ne ji neparase, nei vienos savo minties, o ir praktikoje nepatikrinta.  mirksiukas.gif

tai kieno mintis rasiau? blink.gif kaimynes?
prielaidos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 17:35)
Jus nezinot, nei kiek man metu, nei kiek laiko ilgalaikiuose santykiuose gyvenau. Zinot tik siandienini statusa.
Taigi visi jusu parasymai yra tik prielaidos  bigsmile.gif  biggrin.gif
P.S. yra sakoma, kad ir gudri vista sikna issidilgina, taip kad nespjaukit i vandeni. Jei siandien turit ilgalaikius santykius, tai dar nereiskia, kad rytoj vis dar turesit.
Papildyta:
tai kieno mintis rasiau?  blink.gif  kaimynes?
prielaidos...  ax.gif

Nu abejoju ar 70 m jums ir kad nugyvenot 50 m santuokoje , jei taip tai pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Taip zinoma, kad niekas negali garantuoti, tik visgi gana ilgai jau esu seimoje ir vis myliu ir vis esu mylima ir dar seksas neigriso ir netapo rutina ir vis dar traukia mano vyras ir as ji, tai gal visgi mano gyvenimo modelis man veikia? kaip manot?

Taigi, pati raset ar sakysit, kad cia taip pati susigalvojot is nieko neisgirdusi?taip priemet jus tas mintis, patikejot, bet jos ne jusu.
taip sako katalikybe.
Bet yra ir kitu teoriju del sekso poroje. Seksas mylincioje poroje yra keitimasis energija, o ne jos svaistymas...Tuo tarpu kitose kulturose seksas yra savaime geris, jei jis vyksta mylincioje poroje, linkint vienas kitam ko geriausia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 13, 17:46)
Nu abejoju ar 70 m jums ir kad nugyvenot 50 m santuokoje , jei taip tai pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Bet yra ir kitu teoriju del sekso poroje. Seksas mylincioje poroje yra keitimasis energija, o ne jos svaistymas...Tuo tarpu kitose kulturose seksas yra savaime geris, jei jis vyksta mylincioje poroje, linkint vienas kitam ko geriausia.

jus pati dar 50 metu santuokoje nepragyvenusi, tai kam jums zmogus diskusijai su 50 metu patirtimi? biggrin.gif
nagi nagi, imeskit nuoroda, is kur paemiau biggrin.gif
Vedu, Torsunovo ar dar kieno tai mintys?
Kitos teorijos gali buti ir mano asmenines teorijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 13, 16:32)
bet kai zmones, kurie patys neturi seimos ar ilaglaikiu santykui

Siaip diskutuojame, ne apie 300 ar kiek ten metu gyvenancius vezlius, o apie zmones kuriu aktyvaus gyvenimo laikas yra labai ribotas, realiai gal is vis 50 mettu ar kiek daugiau.
Tiek pragyvene, jie jau neretai nesugeba adekvaciai mastyti ir diskutuoti, be to keiciasi laikmetis. Kas buvo OK 1960, gali buti nesuprasta 2010.

Todel gal realiai apibrezkit ilgalaikius santykius. Manau 10+ metu jau yra ilgalaikiai santykiai.
Tai as turiu net pora tokiu patirciu ir pastebimai ilgesniu nei 10 metu.

O 80 meciu nuomone su visa pagarba mane nelabai domina, nes ten buvo kitas mentalitetas ir senesni asmenys sunkiai transformuoja savo zinias i kazka universalesnio
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 17:54)
jus pati dar 50 metu santuokoje nepragyvenusi, tai kam jums zmogus diskusijai su 50 metu patirtimi?  biggrin.gif
nagi nagi, imeskit nuoroda, is kur paemiau  biggrin.gif
Vedu, Torsunovo ar dar kieno tai mintys?
Kitos teorijos gali buti ir mano asmenines teorijos  mirksiukas.gif

Tai butent tam, kad pamokytu kazka, nes kam man toks ,kuris nei puse tiek nenugyveno kiek as su vyru?
nes jus ka suraset, tai nieko naujo kaip ir sakiau, nieko ko nebuciau dariusi ar nedarau ir pati biggrin.gif
Nauju minciu, apie kurias jau nebuciau skaiciusi kazkur nepastebejau pas jus. Taigi ne tik vedos kalba apie santykius ar ne?Torsunovas savo minciu irgi neisako, tik vedu interpretavimas, bet man patinka jo jumoro jausmas biggrin.gif

Kokia konreciai jusu paciu ismastyta mintis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 13, 17:20)
Kokia konreciai jusu paciu ismastyta mintis? bigsmile.gif

Pirma kin mintis buvo, kad savo mylimam vyrui galim tiesiog suteikti savo kuna pajusti malonuma. Tokios minties jus nesuvokiat. Tiesiog jums neduot jos suvokti.

Pradeda teorijas apie kazkoki dresiravima, sunu tipo, kad gyvunas zinotu savo vieta. Nusipaistet net, kad galima vyro neileisti i namus, jei blogai elgiasi.
Gal ir esti galima neduot ar uzdeti elektrosokine dresiravimo apykakle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 13 birželio 2018 - 17:26
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 18:02)
Siaip diskutuojame, ne apie 300 ar kiek ten metu gyvenancius vezlius, o apie zmones kuriu aktyvaus gyvenimo laikas yra labai ribotas, realiai gal is vis 50 mettu ar kiek daugiau.
Tiek pragyvene, jie jau neretai nesugeba adekvaciai mastyti ir diskutuoti, be to keiciasi laikmetis. Kas buvo OK 1960, gali buti nesuprasta 2010.
Todel gal realiai apibrezkit ilgalaikius santykius. Manau 10+ metu jau yra ilgalaikiai santykiai.
Tai as turiu net pora tokiu patirciu ir pastebimai ilgesniu nei 10 metu.
O 80 meciu nuomone su visa pagarba mane nelabai domina, nes ten buvo kitas mentalitetas ir senesni asmenys sunkiai transformuoja savo zinias i kazka universalesnio

nu mano pozruris siuo klausimu kitoks, vertinu isminti, aisku visokiu yra zmoniu, kurie degradave ar ligoti aisku nelabai ka is ju suzinosi, bet tikrai ne visi seni tokie. O universalios tieso vienodos visais amziasi, meile, pagarba, kad ir tas pats seksas ar vaiku pradejimas, nesiskiria. biggrin.gif

Nejuokinkit, 10 m - tai niekas, juos galima autopilotu nugyventi isisukus i darbus ir vaikus ypac. 15 sako buna tokios pirmosios rimtesnes krizes. o siaip manau 20-30 m jau kazkoks rimtesnis periodas. O va 50-70 m santuokos jau verta pagarbos ir isklausymo. Siandien vaziujant per radija vienas senas zmogus pasake, kad ilgos, laimingos santuokos pasalptis - skirtingi vonio kambariai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 18:25)
Pirma kin mintis buvo, kad savo mylimam vyrui galim tiesiog suteikti savo kuna pajusti malonuma. Tokios minties jus nesuvokiat. Tiesiog jums neduot jos suvokti.
Pradeda teorijas apie kazkoki dresiravima, sunu tipo, kad gyvunas zinotu savo vieta. Nusipaistet net, kad galima vyro neileisti i namus, jei blogai elgiasi.
Gal ir esti galima neduot ar uzdeti elektrosokine dresiravimo apykakle?

o jus tokios minties nesaket, ot nauja orginali mintis lotuliukas.gif i rtaip nesake kataliku baznycia 1000 metu lotuliukas.gif

cia tik jusu interpretacija, pagal sugedimo laipsni, to ka sakau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 birželio 2018 - 17:48
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 13, 17:27)
O va 50-70 m santuokos jau verta pagarbos ir isklausymo.

70 metu santuokos? Jei zenyti 10 metu vaikus, tai gal ir visai realu matyt 80 mecius 70 metu santuokoje. Nusipaistot...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 13, 17:27)

o jus tkios minties nesaket, ot nauja orginali mintis lotuliukas.gif

Mes cia apie zmoniu mintis, o ne ju orriginaluma. Vel kazka painiojat
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 18:30)
70 metu santuokos? Jei zenyti 10 metu vaikus, tai gal ir visai realu matyt 80 mecius 70 metu santuokoje. Nusipaistot...
Papildyta:
Mes cia apie zmoniu mintis, o ne ju orriginaluma. Vel kazka painiojat

Tai gal jus nusipaisot? mano vyro seneliai isgyveno ilgiau nei 70 m santuokoje. mirksiukas.gif

Nelabai suprantu jusu?Juk jei mintis yra to zmogaus, ji yra unikali, jei jau senai 1000m taip snekama, tai kokia cia to zmogaus mintis? tai priimta svetima mintis ir itiketa. mirksiukas.gif
seniau, net nebuvo i prievartavimo skundus reaguojama seimoje, nes moteris privalejo visada sutikti, laimei laikai ir zmoniu supratimas keiciasi. Gal pe rvelai gimet Iodmucia ar atejot tiesiai is tu laiku, kai tai buvo norma ir dabar nesusiprantat siuose laikuose? bigsmile.gif jau mano poziurisi daug kur is dinozauru laiku, bet su jumis negaliu lenktyniuoti tame lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 birželio 2018 - 17:58

kin,

Atsiprašau už naujoko nuomonę, bet kai aš čia atėjau, man tuoj pat susidarė įspūdis, kad visos čia užeinančios ne tik kad laimingai ištekėjusios, bet dar ir žino a priori, kad kam jau kam, o joms TAS tikrai nei vienai negresia... Jos gi "valdo situaciją", kaip galėtų aplamai būti daaar kitaip..?? :P

"Jei siandien turit ilgalaikius santykius, tai dar nereiskia, kad rytoj vis dar turesit."

Atsakyti
Klajokli,
kas per buki zmones to gali nesurpasti? rytoj musu is vis gali nebebuti, ka jau kalbeti apie santuokas ir kitus zmones salia musu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 birželio 2018 - 17:56