QUOTE(kin @ 2018 06 13, 16:12)
oho, pasirodo, jei siuo metu gyvenu viena, tai tik vakar gimusi
as po jusu asmenini gyvenima nesiknisu, tai ir i manaji nosies nekiskit.
as po jusu asmenini gyvenima nesiknisu, tai ir i manaji nosies nekiskit.
Prie ko cia vakar gimusi, tik ilgu santykiu irgi neturit, kaip suprantu ?
Cia ne del knisimosi, cia tik suprsti su kokia patirtim diskutuoju. Kodel pirmai paklauasiau, kiek ilgai esat su vyru, nes jusu sursytos mintys pasirode labai teorines arba jei gyvenama kokius 5-10 m su vyru, buvo keista, jei ilgai gyvenate su vyru, visgi pasirode ne. Stai, kai zmogus isgyvenes 50-70 m seimoje ir man sakytu, kad mano mintys klaidingos tada susimastyciau, bet kai zmones, kurie patys neturi seimos ar ilaglaikiu santykui aiskina man, kad ne taip reikia gyveni su vyru, atleiskit, bet neitikinama.
trorijos visgi sau , o praktika sau, ir galu gale gal visiems skirtingai, juk ne visiem vienodu dalyku reikia ar ne?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 16:57)
Cia labai subjektyvu. Mano nuomone tai privalumas, kad moteris viena.
Reiskia jos reikalavimai auksti (geriau vienai o ne su bet kuo), tai reiskia, kad ji ne kiekvieno nosiai.
Asmenybes verte sudaro vidinis pasaulis.
Sakysim Ubunte irgi cia parasineja graziai, bet deja, atrodo, kaip kitu minciu kartojimas, nes nemoka interpretuot tos informacijos. Kin raso savo mintis.
Kokie dar reitingai... normaliu zmoniu su kuriais imanoma bendrauti yra taip mazai.
Reiskia jos reikalavimai auksti (geriau vienai o ne su bet kuo), tai reiskia, kad ji ne kiekvieno nosiai.
Asmenybes verte sudaro vidinis pasaulis.
Sakysim Ubunte irgi cia parasineja graziai, bet deja, atrodo, kaip kitu minciu kartojimas, nes nemoka interpretuot tos informacijos. Kin raso savo mintis.
Kokie dar reitingai... normaliu zmoniu su kuriais imanoma bendrauti yra taip mazai.
ne ji neparase, nei vienos savo minties, o ir praktikoje nepatikrinta.