Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

cia vyksta dvikove kartais trikove . 

Atsakyti

. Nustok vartytis, nes tu bijai tiesiog, kad tave paliks. As tikrai nepatingesiu ir vakare ikelsiu ka tu esi rasiusi apie savo vyro sekima ir kodel ta darai ir pamatysim kiek ten pas tave meiles ir rupescio del vyro, ir kiek paranojos, kad busi palikta. 

Matai kai ragana zino kad ji ragana, tai ji zino kad vyrai raganu nemegsta. Todel jos uzduotis yra slepti savo raganavimo fakta ir vaizduoti pelene. Bet vyrai nedurni, vistiek jaucia kad kazkas ne taip. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 13:40)

Tuo ir siekasi, kad blogai pas ją su vyru. Manęs neapgausit jūs nei viena, nes aš matau tokius dalykus tongue.gif  biggrin.gif

Tai negali tiesiog paaiskint kaip risasi santykiai su vyru ir nenorejimas/ negalejimas ( kaip supratau kad butu nelabai patogu isvaryti svetimus vaikus is kiemo, jei ramybes norisi) paprasyti atlaisvint kiema?
Klausiu labai paprasto klausimo, negi taip sudetinga atsakyt?
Atsakyti

Neaiskink ka man daryt
Papildyta:
Tai matai, kaip tau su zmona pasiseke. Tikras angelas ji. Tai nesiok ant ranku ir ziurek neprarask, nes rinktis tai ner is ko.

Ir tiesa ir netiesa. Pirmam gyvenimo etape tikrai pasiseke-neturiu kuo skustis. Buvo tikras angelas. 

Rinktis nebuna is ko kai nesusidelioji pries akis pasirinkimu.  Kai susidelioji-gali rinktis. Bet dar ne laikas man nei pasirinkimus deliotis nei rinktis. Dar liko kulku. Emociniai sprendimai niekada nebuvo pas mus igyvendinami, per daug abu racionalus ir logiski. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 05 spalio 2018 - 13:08
QUOTE(emiss @ 2018 10 05, 13:51)
<p>Tikrai taip...Jei reiktu rinktis kazka is cia diskutuojanciu tai nera ne vienos normalios kuri bent i zmogu butu panasi ir zmoniskai mastytu/kalbetu/bendrautu. </p>
<p> </p>
<p>Vienos rietenos, plauku pesiojimai ir 10 metu postu prikaisiojimai-tokia zmona butu tikras kosmaras namuose, isvyciau lauk po savaites. </p>
<p> </p>
<p>Na gal KIN kitokia, vaikeli issivaikina tik geros sirdies zmones, todel ja isskirciau ir raganu tarpo. </p>

Kin protinga mastanti, kaip is kitos planetos. Tiesiog malonu zinot, kad tokiu zmoniu buna. Tai svarbu kartais zinot, nes kai matai kokias varnas aplink: "Karrr, karrr" Tai pradeda atrodyti, kad kitokiu pauksciu jau ir nera pasaulyje
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 05, 14:00)
Matai kai ragana zino kad ji ragana, tai ji zino kad vyrai raganu nemegsta. Todel jos uzduotis yra slepti savo raganavimo fakta ir vaizduoti pelene. Bet vyrai nedurni, vistiek jaucia kad kazkas ne taip. </p>

Kartais vyrai buna lopai.
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 05, 14:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1538736983" data-cid="72223395" data-author="cambala"><div><p>Neaiskink ka man daryt
Papildyta:
Tai matai, kaip tau su zmona pasiseke. Tikras angelas ji. Tai nesiok ant ranku ir ziurek neprarask, nes rinktis tai ner is ko.</p></div></blockquote><p>Ir tiesa ir netiesa. Pirmam gyvenimo etape tikrai pasiseke-neturiu kuo skustis. Buvo tikras angelas. </p><p></p><p>Rinktis nebuna is ko kai nesusidelioji pries akis pasirinkimu.  Kai susidelioji-gali rinktis. Bet dar ne laikas man nei pasirinkimus deliotis nei rinktis. Emociniai sprendimai niekada nebuvo pas mus igyvendinami, per daug abu racionalus ir logiski. </p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Jeigu pas pati keiciasi zmogaus ivertinimas, tai kazkas negerai su vertintoju.
Atsakyti

Jeigu pas pati keiciasi zmogaus ivertinimas, tai kazkas negerai su vertintoju.

Matai vertintojai gali buti paveikti isoriniu aplinkybiu. Ir ju vertinimo isvados gali skirtis skirtingais laikotarpiais. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 14:06)
Kin protinga mastanti, kaip is kitos planetos. Tiesiog malonu zinot, kad tokiu zmoniu buna. Tai svarbu kartais zinot, nes kai matai kokias varnas aplink: "Karrr, karrr" Tai pradeda atrodyti, kad kitokiu pauksciu jau ir nera pasaulyje

klausimas, kazin ar ji nera gera, kad viena? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 14:45)

Man nereikia kapstytis senose temose. Man užtenka susikaupti ir pagalvoti: Aimeja, prisijungusi tokiais ir tokiais metais į SM ir aš tave išryškinu biggrin.gif O tu ir patvirtinai, kad dalyvavai alkoholio temose biggrin.gif

Taip gali kalbet tik nesveiko proto zmogus. Baigiu. Nes apima svetimos gedos jausmas. Eik paskaityt toliau 10 m. senumo temas, nes cia zinok visi patikejo tavo kliedesiais apie galias. Tai kam tikrini vyro telefona, taigi uztenka tik pagalvot ir jau zinai kur yra, buvo, ka ruosiasi daryt. Mergyte burtininke. biggrin.gif
Eik tu kokia knyga per savaitgali paskaitysi. Vis nauda. Nors koks tau kasdien savaitgalis.
Gali nekomentuot. Baigiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 14:10)
klausimas, kazin ar ji nera gera, kad viena?  biggrin.gif

Logika, tokiu situaciju, kur kas sudetingesne
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 14:15)
Logika, tokiu situaciju, kur kas sudetingesne

Bet idomu kodel tos geros moterys negali susirasti vyru.
Atsakyti