Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Na moteris savee gerbianti uz eura neatsiduos. Gal 50 euru paprasytu?

Bet cia nuo moters priklauso, idomu butu pamatyt Ubuntienes kainininka, ten gal keturzenkles sumos butu... taaupo vyras pusmeti, dar pasiskolina, tada gauna

man vienas gyresi kad is ,,bobos,, uz dyka gauna ,zmona gal uz kazka duotu ar uz kazka myletusi . daug visokiu apibudinimu ir budu

Atsakyti
Paanalizuokim trp biggrin.gif
Paimkm ta pacia burba ir lutuke. Pirmoji persiedus kadais su visom senon narem kaip ginkla " pasieme globon" truputi protine negalia turincia. Burba limksminasi, o anoji nesupranta. Bet globotine iskart burbai paklusta. Kaip suo.
Antrad dar burbai ( nors lutuke su protavimu nekazka) savimyla paglosto neva ji " psichologe"😂.

Monteverte. Kas per zmogus - atsiveria ne is karto. Kaip Ilgaplauke norejo tapti lydere, nukvako amzinai jauna ir prazilusi, taip ir naujoji Monteverte kuo tolyn - tuo kvailyn. Reitingai visiskai nukrito. Ant tiek su savim nebesusitvarko, kad prisigalvoja nebutu dalyku, eina i ja nervuojanciu nariu temas, kur buvo gal pries 10 metu ir sneka bile ka, kad jos zodis paskutinis😂😂.
Monteverte, paaiskink man viena dalyka - prie ko cia Aimejos nepatogumai isprasyti svetimus vaikus is savo kiemo ir neva drebejimas del savo vyro. Kaip tas risasi?
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 05, 13:33)
man vienas gyresi kad is ,,bobos,, uz dyka gauna ,zmona gal uz kazka duotu ar uz kazka myletusi . daug visokiu apibudinimu ir budu</p>

Kokiu slyksciu santykiu yra mano akim ziurint, kaip galima taip apie savo zmona sneketi? blink.gif
Aplamai jei seimoje kazkas kazka kazkam uz kazka daro - tai jau yra prostitucija.
Ta prasme stampai pase, neisgelbeje nei nuo protitucijos, nei nuo paleistuvavimo, deja...
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 05, 13:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuolat" data-cid="72223040" data-time="1538723090"><div><p>Klausimas tiems kas dalyvaujate ne lietuviškuose forumuose. Ar kitataučiai irgi tyciojasi vieni iš kitų? Aciū už atsakymus  4u.gif</p></div></blockquote><p>pvz rusu forume kas ne i tema trina moderatoriai, oskorblenije drugova -banas menesiui . cia kas ka nori ta raso ,o medaratorius pasiulo knopke paspaust kad nematytum oponento smile.gif</p>

Neber cia jokiu moderatoriu.
Cia be moderatoriu puikiai susitvarkom. Buvo toks atvejis ir ne viena karta. Ubuntienei boikotas buvo paskelbtas, nieks nereagavo i ja, pasirasinejo pati su savim ir problema issisprende.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 13:36)

jau geriau tu neanalizuok , nu visai ne tavo sritis ... unsure.gif
ka tu ten darai gyvenime grozio salone sakai dirbi? tai va savo srities ziniom geriau dalinkis, neatrodys taip graudziai juokinga...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 13:36)
Paimkm ta pacia burba ir lutuke. Pirmoji persiedus kadais su visom senon narem kaip ginkla " pasieme globon" truputi protine negalia turincia. Burba limksminasi, o anoji nesupranta. Bet globotine iskart burbai paklusta. Kaip suo.
Antrad dar  burbai ( nors lutuke su protavimu nekazka) savimyla paglosto neva ji " psichologe"😂.

Monteverte. Kas per zmogus - atsiveria ne is karto. Kaip Ilgaplauke norejo tapti lydere, nukvako amzinai jauna ir prazilusi, taip ir naujoji Monteverte kuo tolyn - tuo kvailyn. Reitingai visiskai nukrito. Ant tiek su savim nebesusitvarko, kad prisigalvoja nebutu dalyku, eina i ja nervuojanciu nariu temas, kur buvo gal pries 10 metu ir sneka bile ka, kad jos zodis paskutinis😂😂.
Monteverte, paaiskink man viena dalyka - prie ko cia Aimejos nepatogumai isprasyti svetimus vaikus is savo kiemo ir neva drebejimas del savo vyro. Kaip tas risasi?

Tavo krištolinis rutulys visiškai išėjo iš rikiuotės, jei manai, kad aš ta Ilgaplaukė. Jos net rašymo stilius absoliučiai kitoks biggrin.gif
Koks tu nabagas žmogus turi būti, kad visur aš tau vaidenčiaus? Taip manęs bijai? biggrin.gif Jei būtumei tokia drąsi ir krūta kokia dediesi čia, taigi tą šeimą ten ant suoliuko būtum pakalbinus, būtum sušukusi mano niką ar pan., kad "pagautum mane".
O dabar esi pššš. Tipo labai drąsuolė biggrin.gif
Ir Aimeja tokia pati. Iš savo kiemo net vaiko svetimo užknisusio neišprašo, dreba kalnuose, keltuvo net bijo, su išsitaškiusia psichika žmogus, o čia kitus dar drįsta puldinėti, kažkuo kaltinti biggrin.gif
Tuo ir siekasi, kad blogai pas ją su vyru. Manęs neapgausit jūs nei viena, nes aš matau tokius dalykus tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 14:20)
O tai tu alkoholikė? Tu gi pilna temą apie alkoholikus privariusi biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taip ir galvojau. Tu nuspejama. biggrin.gif Rask parasyta mano nors viena fraze, kad geriau ar geriu. biggrin.gif O paskui vartymasi, kad ne ne as to nesakiau., nors tema buvo apie alkoholikus. As daug apie ka kalbejau SM. Net meiluziu temose. biggrin.gif Bet visur kur ka rasiau buvo taip kaip yra. O ne vienoje temoje ta, o kitoje priesingai.
Kaip zmogus neturi ka daryti, o eina ir iesko senu temu 10 m. senumo. Viska ka rasau apie tave, tai atsimenu, tose temose dalyvavau, rasiau, skaiciau tuo metu, o ne dabar einu ieskot. Tikrai paaugles proto vadove.
Atsakyti
kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei..., ... jis pats ateitų ČIA? ;)
perskaiciau dabar temos pavadinima ir pagalvojau, jei ateitu , greit pabegtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 05, 13:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Taip ir galvojau. Tu nuspejama.  biggrin.gif  Rask parasyta mano nors viena fraze, kad geriau ar geriu.  biggrin.gif O paskui vartymasi, kad ne ne as to nesakiau., nors tema buvo apie alkoholikus. As daug apie ka kalbejau SM. Net meiluziu temose.  biggrin.gif  Bet visur kur ka rasiau buvo taip kaip yra. O ne vienoje temoje ta, o kitoje priesingai.
Kaip zmogus neturi ka daryti, o eina ir iesko senu temu 10 m. senumo. Viska ka rasau apie tave, tai atsimenu, tose temose dalyvavau, rasiau, skaiciau tuo metu, o ne dabar einu ieskot. Tikrai paaugles proto vadove.

Tai įkelti visiems tavo postus kuo tu gyriesi? biggrin.gif O ant kitų varai, kad laimė mėgsta tylą, reik tylėti? biggrin.gif
Apgailėtina būtybė.
Man nereikia kapstytis senose temose. Man užtenka susikaupti ir pagalvoti: Aimeja, prisijungusi tokiais ir tokiais metais į SM ir aš tave išryškinu biggrin.gif O tu ir patvirtinai, kad dalyvavai alkoholio temose biggrin.gif
Atsakyti

kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei..., ... jis pats ateitų ČIA? ;)
perskaiciau dabar temos pavadinima ir pagalvojau, jei ateitu , greit pabegtu lotuliukas.gif

Tikrai taip...Jei reiktu rinktis kazka is cia diskutuojanciu tai nera ne vienos normalios kuri bent i zmogu butu panasi ir zmoniskai mastytu/kalbetu/bendrautu. 

Vienos rietenos, plauku pesiojimai ir 10 metu postu prikaisiojimai-tokia zmona butu tikras kosmaras namuose, isvyciau lauk po savaites. 

Na gal KIN kitokia, vaikeli issivaikina tik geros sirdies zmones, todel ja isskirciau ir raganu tarpo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 05 spalio 2018 - 12:55
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 13:40)
jau geriau tu neanalizuok , nu visai ne tavo sritis ...  unsure.gif
ka tu ten darai gyvenime grozio salone sakai dirbi? tai va savo srities ziniom geriau dalinkis, neatrodys taip graudziai juokinga...

Neaiskink ka man daryt
Papildyta:
QUOTE(emiss @ 2018 10 05, 13:51)
Tikrai taip...Jei reiktu rinktis kazka is cia diskutuojanciu tai nera ne vienos normalios kuri bent i zmogu butu panasi ir zmoniskai mastytu/kalbetu/bendrautu. </p><p></p><p>Vienos rietenos, plauku pesiojimai ir 10 metu postu prikaisiojimai-tokia zmona butu tikras kosmaras namuose, isvyciau lauk po savaites. </p>

Tai matai, kaip tau su zmona pasiseke. Tikras angelas ji. Tai nesiok ant ranku ir ziurek neprarask, nes rinktis tai ner is ko.
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 05, 13:51)

Tikrai taip...Jei reiktu rinktis kazka is cia diskutuojanciu tai nera ne vienos normalios kuri bent i zmogu butu panasi ir zmoniskai mastytu/kalbetu/bendrautu. 

Vienos rietenos, plauku pesiojimai ir 10 metu postu prikaisiojimai-tokia zmona butu tikras kosmaras namuose, isvyciau lauk po savaites. 

Na gal KIN kitokia, vaikeli issivaikina tik geros sirdies zmones, todel ja isskirciau ir raganu tarpo. 

ir vienintele be vyro, tai kur tie vyrai ziuri? lotuliukas.gif
Atsakyti