QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 13:36)
Paanalizuokim trp
Paimkm ta pacia burba ir lutuke. Pirmoji persiedus kadais su visom senon narem kaip ginkla " pasieme globon" truputi protine negalia turincia. Burba limksminasi, o anoji nesupranta. Bet globotine iskart burbai paklusta. Kaip suo.
Antrad dar burbai ( nors lutuke su protavimu nekazka) savimyla paglosto neva ji " psichologe"😂.
Monteverte. Kas per zmogus - atsiveria ne is karto. Kaip Ilgaplauke norejo tapti lydere, nukvako amzinai jauna ir prazilusi, taip ir naujoji Monteverte kuo tolyn - tuo kvailyn. Reitingai visiskai nukrito. Ant tiek su savim nebesusitvarko, kad prisigalvoja nebutu dalyku, eina i ja nervuojanciu nariu temas, kur buvo gal pries 10 metu ir sneka bile ka, kad jos zodis paskutinis😂😂.
Monteverte, paaiskink man viena dalyka - prie ko cia Aimejos nepatogumai isprasyti svetimus vaikus is savo kiemo ir neva drebejimas del savo vyro. Kaip tas risasi?
Tavo krištolinis rutulys visiškai išėjo iš rikiuotės, jei manai, kad aš ta Ilgaplaukė. Jos net rašymo stilius absoliučiai kitoks
Koks tu nabagas žmogus turi būti, kad visur aš tau vaidenčiaus? Taip manęs bijai?
Jei būtumei tokia drąsi ir krūta kokia dediesi čia, taigi tą šeimą ten ant suoliuko būtum pakalbinus, būtum sušukusi mano niką ar pan., kad "pagautum mane".
O dabar esi pššš. Tipo labai drąsuolė
Ir Aimeja tokia pati. Iš savo kiemo net vaiko svetimo užknisusio neišprašo, dreba kalnuose, keltuvo net bijo, su išsitaškiusia psichika žmogus, o čia kitus dar drįsta puldinėti, kažkuo kaltinti
Tuo ir siekasi, kad blogai pas ją su vyru. Manęs neapgausit jūs nei viena, nes aš matau tokius dalykus