Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 11:09)
Nu teip teip, vakar irgi apie prezidento rinkimus varteisi isi nusikalbejimo, uzuot pripazinusi kad klydai.
Nu nebent jis kotlieto nori, o tu ji mezgi kaip darzove toliau, pupu gauna vargsas, tada sedi apsipatenkines.  Ir tavo kraujas nuo pykcio tada nebekunkuliuoja.

Kas blogai su tavo gyvenimu? Pasakyk? Tave turi draskyti is vidaus kazkas taip stipriai, zaizdos buti uzpuliave taip smarkiai...ir senai...nes toks kiekis negatyvo negali virsti is stabilaus, savo gyvenimu patenkinto individo.

Esi savo baimių įkaitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 spalio 2018 - 10:52
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 10:14)

Aš žinok, nors galėčiau ir mokėčiau, net paprasčiausio "privaroto" savo vyrui nepadariau, visiškai jo nerišu. Supranti? Man to nereikia, jei ne tas, bus kitas. Patikėk, aš su savo duomenimis neprapulsiu, be to ir taip tarp vyrų sukuosi tongue.gif Visada ir užsienyje rasiu, ten daug laisvų. Mano giminės užsienyje gyvena, bet kada priims. Tu geriau saviškiu rūpinkis, nes tuoj visiškai viena sėdėsi biggrin.gif

O ar kazkas snekejo apie kazkokius" privarotus"? blink.gif Pati pradejai apie tai sneket, tai reiskias issiduodi. O dar kai esi nukvakusi nuo savo eziterijos, tai visko gali but pas tave.

Oi, kas suniui uodega pakels, jei ne jis pats? Nebent Montverte. Aisku isvaizdos tu nekazka, bet nekiekvienas turi but grazuolis, visokiu yra, visokiu reikia, bet jau protelis tavo paaugles. O ir tikri vyrai nori buti savimi, o ne kaip juos sumegzs.
Va uzsieny gal ir rasi. Koki babaju, kur jam Europoj reikia apsigyvent, arba koki diedeli, kuri karsint reikia.
O ka, paskutinis gal nieko variantas. Mano viena klasioke prostitucija uzsiiminejo. Nuo savo darbo greit suseno, subaisejo, atrado seneli Vokietijoj, susizenyjo abu, ta pora meteliu ji pakarsino ir jam pasimirus namus turi ir dar kavine atsidare.
Tai rinktis tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 05, 09:19)

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 05, 10:04)
<p>Klausimas tiems kas dalyvaujate ne lietuviškuose forumuose. Ar kitataučiai irgi tyciojasi vieni iš kitų? Aciū už atsakymus  4u.gif </p>

nesu dalyvavusi jokiam kitatauciu forume, bet tai galima gi ir paciai pasiziuret fb, kur yra pvz kazkokios temos is uzsienieciu, aisku pasisaipo, visi mes gi zmones, paziurekit kaip is Trampo saiposi patys amerikeiciai. Bet gyvendama Airijoje, tokiu masisku pasaipu nemaciau kaip LIetuvoje, ziniasklaidoje ar tarp vaiku ar suaugusiu, buti tai yra, bet tikria ne tiek daug, pvz apie politika zmones beveik nesneka, nebent koks referendumas, tai aptraineja, bet nei per ziniasklaida, nei tarp politiku visokiu vatkniku, kgbistu ( nu atitinkamai pagal vieta atitikmenu ) purvo pylimu su keiksmazodziais nesu maciusi. Daugiau yra toks padorus jumoras, siek tiek satyros, kaip ir pas mus buvo pries koki 20 metu, bet kas dabar daros Lietuvoje tai man baisu atsivers zinaisklaida, ar politiku fb profilius, varo ir varo vienas ant kito...ir tautieciai ta pati daro is paskos, tavo siek tiek kitokia nuomone viskas esi prorusiskas, atu moka kremlius, esi vatnikas, jei ne politines tenmos tai vel ten svaidosi debilais, durniais, ir dar baisesniais keiksmazodziais, net atrodo ir padorus turintys buti zmones...jei ne keiksmazodziais tai subtiliais pazeminimais. O paskui daro mokyklose savaite be patyciu, kas jau savaime atrodo kaip ironija blink.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 11:05)
Taip,  tas tiesa. O kodel,  tu galvoji,  as visada mamkose sakau  -  as esu jusu sielos veidrodis (kai moterys pradeda pykti ant manes)?  biggrin.gif  Mano uzbaninimai,  siuntinejimai manes nx ir kitur  biggrin.gif  tik parodo ant kiek giliai as prisikasiau iki tiesos.

mes visi vienas kitam veidrodziai, jei ypac zmones nenori patys i save pazvelgti atidziau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 11:44)

mes visi vienas kitam veidrodziai, jei ypac zmones nenori patys i save pazvelgti atidziau.

Bukime biedni, bet teisingi - gilių, zmogaus (pasnekovo) zarnas isvercianciu analiziu, tu nedarai. Paprasciausiai tau tai neduota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 spalio 2018 - 10:55
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 05, 10:46)
Kas katei uodega pakels... biggrin.gif Su savo duomenimis  biggrin.gif TIkrai grazus zmogus niekada to nesakys.
Kai jau matai, kad neisivartysi prisisnekejus, tai varai bile ka. Turiu gera atminti.

Tai tu niekada niekuo nepasigyrei šiame forume? Tikrai tikrai? O gal tau padaryti "in your face, Aimeja"?
O kas, jei sukelsiu vakare, nes dabar laiko neturiu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 11:09)
Nu teip teip, vakar irgi apie prezidento rinkimus varteisi isi nusikalbejimo, uzuot pripazinusi kad klydai.
Nu nebent jis kotlieto nori, o tu ji mezgi kaip darzove toliau, pupu gauna vargsas, tada sedi apsipatenkines.  Ir tavo kraujas nuo pykcio tada nebekunkuliuoja.

Čia vėl tavo eilinė nesąmonė? Tu gi, cvambalė, daug nesąmoniu kalbi, net trečiuoju asmeniu jau apie save pavarai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 11:52)
Tai tu niekada niekuo nepasigyrei šiame forume? Tikrai tikrai? O gal tau padaryti "in your face, Aimeja"?
O kas, jei sukelsiu vakare, nes dabar laiko neturiu biggrin.gif  biggrin.gif

Monteverte, ir tavo amzinas savo isvaizdos gyrimas rodo, kad vyras tau neistikimas...performuluosiu atsakyma- turi baimiu del savo vyro istikimybes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 11:22)
O ar kazkas snekejo apie kazkokius" privarotus"?  blink.gif Pati pradejai apie tai sneket, tai reiskias issiduodi. O dar kai esi nukvakusi nuo savo eziterijos, tai visko gali but pas tave.

Oi, kas suniui uodega pakels, jei ne jis pats? Nebent Montverte. Aisku isvaizdos tu nekazka, bet nekiekvienas turi but grazuolis, visokiu yra, visokiu reikia, bet jau protelis tavo  paaugles. O ir tikri vyrai nori buti savimi, o ne kaip juos sumegzs.
Va uzsieny gal ir rasi. Koki babaju, kur jam Europoj reikia apsigyvent, arba koki diedeli, kuri karsint reikia.
O ka, paskutinis gal nieko variantas. Mano viena klasioke prostitucija uzsiiminejo. Nuo savo darbo greit suseno, subaisejo, atrado seneli Vokietijoj, susizenyjo abu, ta pora meteliu ji pakarsino ir jam pasimirus namus turi ir dar kavine atsidare.
Tai rinktis tau 4u.gif

Tai man prikaišo, kad taip dėl savo vyro bijau, tai ir sakau, jei taip bijočiau, tai su privarotais dėdėtų, o dabar jei kas netenkina, lai eina sau.
Nu bet kai jūs abi realiai ir esate drebančios dėl tų vyrų, nes tu bijai, kad tave nusisėdėjusią namuose nuopušą pames, o ta visi kompleksuota, bijanti net iš savo kiemo vaikus nemielus išprašyti, irgi bijo, kad pames, tai jums tos temos apie tuos vyrus ir meilužes jų baisiai aktualios.
Vargšytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 11:05)
Taip,  tas tiesa. O kodel,  tu galvoji,  as visada mamkose sakau  -  as esu jusu sielos veidrodis (kai moterys pradeda pykti ant manes)?  biggrin.gif  Mano uzbaninimai,  siuntinejimai manes nx ir kitur  biggrin.gif  tik parodo ant kiek giliai as prisikasiau iki tiesos.

Tu apie save perdaug gerai galvoji. Dabar as tau sakau rimtai.
Tave banina moderatoriai, iki kokiu tu " tiesu prisikasi" ?😂
O jei sedi ir badai kiaurai pirtu , visiskai net ne i ta puse, tai ir belieka arba tave pasiust arba isvis nereaguot i tavo kvaila posta.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 11:56)
Tai man prikaišo, kad taip dėl savo vyro bijau, tai ir sakau, jei taip bijočiau, tai su privarotais dėdėtų, o dabar jei kas netenkina, lai eina sau.

Tiki privarotais😂😂

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 11:49)
Bukime biedni,  bet teisingi -  gilių,  zmogaus (pasnekovo) zarnas isvercianciu analiziu, tu nedarai. Paprasciausiai tau tai neduota.

ne, as ne apie tai, as apie tai, kad kitame pastebime, matome, ir mus erzina tie dalykai, kuriuos turime patys. Tai ka sakai daranti, daugiau yra psichologo, psichoterapiauto gal darbas, bet ne buvimas veidrodziu, Veidrodis nieko neanalizuoja, nebent koks ismanusis, kaip is to filmuko veidrodeli veidrodeli pasakyk, kas pasaulyje graziausia biggrin.gif

O tu taip, labai geru zinuciu parasia, ir labai tiksliu, reikejo kokia psichologe dirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 05, 12:01)
Tu apie save perdaug gerai galvoji. Dabar as tau sakau rimtai.
Tave banina moderatoriai, iki kokiu tu " tiesu prisikasi" ?😂
O jei sedi ir badai kiaurai pirtu , visiskai net ne i ta puse, tai ir belieka arba tave pasiust arba isvis nereaguot i tavo kvaila posta.

Excuses excuses excuses...

Cia labai gerai parodo tavo neigimo taktiką 'apsimesiu, kad pas mane viskas gerai ir GAL kiti taip pagalvos irgi"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 spalio 2018 - 11:12
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 05, 12:02)
ne, as ne apie tai, as apie tai, kad kitame pastebime, matome,  ir mus erzina tie dalykai, kuriuos turime patys. Tai ka sakai daranti, daugiau yra psichologo, psichoterapiauto gal darbas, bet ne buvimas veidrodziu, Veidrodis nieko neanalizuoja, nebent koks ismanusis, kaip is to filmuko veidrodeli veidrodeli pasakyk, kas pasaulyje graziausia  biggrin.gif

O tu taip, labai geru zinuciu parasia, ir labai tiksliu, reikejo kokia psichologe dirbti  mirksiukas.gif

Žmogus gali pasisakinėti kokiomis nori temomis, nes žmogus gali būti labai įvairiapusiškas, jį gali dominti labai daug kas. Bet "veidrodis" pasimato tik tada, ant ko jis ciklinasi, kas jį suerzina.
Jei žmogus negali ramiai perskaityti apie kito žmogaus grožį - jis turi problemų su savo saviverte, ypač jei nuolat apie tai prisimena.
Jei žmogus negali ramiai perskaityti, kad kitas žmogus gali kada nori įlysti į kito šeimos nario telefonąir kitas tšeimos narys nesupyks - jis turi problemų su paslaptimis savo šeimoje.
Jei žmogus negali skaityti apie mitybą ir kaip kas nors lengvai ir su malonumu gali valgyti išskirtinai - vadinasi tas žmogus pats priverstas save ribotis maiste, tik jam tą daryti labai sunku, jis norėtų prisiėsti kaip kiaulė ir apsipatenkinti, bet negali, todėl kabinėjasi prie kito nuolat, kuris laimingas savo apribotoje mityboje
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 05, 11:47)
Monteverte 8 metu senumo postus iskasineja ir kaisioja, tai tau jos neperspjaut smile.gif

Tikrai neturiu jokio noro kelti senus postus, bet negaliu pakesti kai zmogus meluoja. Turiu gera atminti. Rase daug kaip tikrina vyra, nes nepasitiki, kaip vyrus reikia laikyti supanciotus, kaip reikia visa laisva laika buti su vyru, kad jis neitu vienas, nes sutiks geresne ir t.t. Ten nei zodzio nebuvo apie tai, kad rupi vyro saugumas. Butu sakius, kad viska daro del jo saugumo, del to, kad myli ir t.t. tikrai nesikabinciau. Ten buvo visa tema jos paranojos, kad reikia sekti ir kontroliuoti vyra ne del jo saugumo, o kad nenuklystu, neapgaudinetu ar ko nepridarytu. O paskui aiskina, kad pas ja puikus santykiai, kad kiti pavydi. Ko pavydet? Tai gal ji pavydi, kad seimose yra pasitikejimas vienas kitu ir nera kontroles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 05 spalio 2018 - 11:23