QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 05, 09:19)
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 05, 10:04)
<p>Klausimas tiems kas dalyvaujate ne lietuviškuose forumuose. Ar kitataučiai irgi tyciojasi vieni iš kitų? Aciū už atsakymus
</p>
nesu dalyvavusi jokiam kitatauciu forume, bet tai galima gi ir paciai pasiziuret fb, kur yra pvz kazkokios temos is uzsienieciu, aisku pasisaipo, visi mes gi zmones, paziurekit kaip is Trampo saiposi patys amerikeiciai. Bet gyvendama Airijoje, tokiu masisku pasaipu nemaciau kaip LIetuvoje, ziniasklaidoje ar tarp vaiku ar suaugusiu, buti tai yra, bet tikria ne tiek daug, pvz apie politika zmones beveik nesneka, nebent koks referendumas, tai aptraineja, bet nei per ziniasklaida, nei tarp politiku visokiu vatkniku, kgbistu ( nu atitinkamai pagal vieta atitikmenu ) purvo pylimu su keiksmazodziais nesu maciusi. Daugiau yra toks padorus jumoras, siek tiek satyros, kaip ir pas mus buvo pries koki 20 metu, bet kas dabar daros Lietuvoje tai man baisu atsivers zinaisklaida, ar politiku fb profilius, varo ir varo vienas ant kito...ir tautieciai ta pati daro is paskos, tavo siek tiek kitokia nuomone viskas esi prorusiskas, atu moka kremlius, esi vatnikas, jei ne politines tenmos tai vel ten svaidosi debilais, durniais, ir dar baisesniais keiksmazodziais, net atrodo ir padorus turintys buti zmones...jei ne keiksmazodziais tai subtiliais pazeminimais. O paskui daro mokyklose savaite be patyciu, kas jau savaime atrodo kaip ironija
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 11:05)
Taip, tas tiesa. O kodel, tu galvoji, as visada mamkose sakau - as esu jusu sielos veidrodis (kai moterys pradeda pykti ant manes)?
Mano uzbaninimai, siuntinejimai manes nx ir kitur
tik parodo ant kiek giliai as prisikasiau iki tiesos.
mes visi vienas kitam veidrodziai, jei ypac zmones nenori patys i save pazvelgti atidziau.