QUOTE(Nuolat @ 2018 10 05, 10:04)
<p>Klausimas tiems kas dalyvaujate ne lietuviškuose forumuose. Ar kitataučiai irgi tyciojasi vieni iš kitų? Aciū už atsakymus
</p>
Čia priklauso koks forumas, kiek objektyvūs ir dori moderatoriai. Jei moderatoriai š, tai net neskiria kas agresorius, kas pirmas pradėjo ir t.t. Pvz. kalnų forume lenkai žiauriai tyčiojasi, atrodo, kad gaili kalnų vienas kitam. Aišku, pas juos tų kalnų mažas gabaliukas, gal ir bijo, kad užterš, numindžios perdaug
gal pagal tai, kad lašas po lašo ir akmenį pratašo
Pas rusus yra forumas, kur moderatoriai žiauriai griežti, jokių simpatijų ir pažinčių nežiūri. Gali būti seniausias narys, bet jei ką užvarysi nemandagiai, įskaitant dėl politikos (net ant tų pačių lietuvių), tai banas be kalbų savam rusui.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 05, 10:08)
Baisu gyventi amzinoje paranojoje, kad kazkas dings. Nustok vartytis, nes tu bijai tiesiog, kad tave paliks. As tikrai nepatingesiu ir vakare ikelsiu ka tu esi rasiusi apie savo vyro sekima ir kodel ta darai ir pamatysim kiek ten pas tave meiles ir rupescio del vyro, ir kiek paranojos, kad busi palikta. Vakare. Dabar neturiu laiko. Nes jau tavo kliedesiai atsibodo.
Tau pačiai paranoja. Nu koks sveikas žmogus tiek nematomu nariu domėtųsi?
Vienatvė šeimoje tau stogą rauna.
Aš žinok, nors galėčiau ir mokėčiau, net paprasčiausio "privaroto" savo vyrui nepadariau, visiškai jo nerišu. Supranti? Man to nereikia, jei ne tas, bus kitas. Patikėk, aš su savo duomenimis neprapulsiu, be to ir taip tarp vyrų sukuosi
Visada ir užsienyje rasiu, ten daug laisvų. Mano giminės užsienyje gyvena, bet kada priims. Tu geriau saviškiu rūpinkis, nes tuoj visiškai viena sėdėsi