Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 10:40)

Baisu yra nežinot kur tavo artimasis, taip ir dingsta be žinios žmonės rolleyes.gif Bet kai jis tik šiaip tau prie statuso, meilės nėr, nu tai suprantama...

Baisu gyventi amzinoje paranojoje, kad kazkas dings. Nustok vartytis, nes tu bijai tiesiog, kad tave paliks. As tikrai nepatingesiu ir vakare ikelsiu ka tu esi rasiusi apie savo vyro sekima ir kodel ta darai ir pamatysim kiek ten pas tave meiles ir rupescio del vyro, ir kiek paranojos, kad busi palikta. Vakare. Dabar neturiu laiko. Nes jau tavo kliedesiai atsibodo.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 05, 10:04)
<p>Klausimas tiems kas dalyvaujate ne lietuviškuose forumuose. Ar kitataučiai irgi tyciojasi vieni iš kitų? Aciū už atsakymus  4u.gif </p>

Čia priklauso koks forumas, kiek objektyvūs ir dori moderatoriai. Jei moderatoriai š, tai net neskiria kas agresorius, kas pirmas pradėjo ir t.t. Pvz. kalnų forume lenkai žiauriai tyčiojasi, atrodo, kad gaili kalnų vienas kitam. Aišku, pas juos tų kalnų mažas gabaliukas, gal ir bijo, kad užterš, numindžios perdaug biggrin.gif gal pagal tai, kad lašas po lašo ir akmenį pratašo smile.gif
Pas rusus yra forumas, kur moderatoriai žiauriai griežti, jokių simpatijų ir pažinčių nežiūri. Gali būti seniausias narys, bet jei ką užvarysi nemandagiai, įskaitant dėl politikos (net ant tų pačių lietuvių), tai banas be kalbų savam rusui.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 05, 10:08)
Baisu gyventi amzinoje paranojoje, kad kazkas dings. Nustok vartytis, nes tu bijai tiesiog, kad tave paliks. As tikrai nepatingesiu ir vakare ikelsiu ka tu esi rasiusi apie savo vyro sekima ir kodel ta darai ir pamatysim kiek ten pas tave meiles ir rupescio del vyro, ir kiek paranojos, kad busi palikta. Vakare. Dabar neturiu laiko. Nes jau tavo kliedesiai atsibodo.

Tau pačiai paranoja. Nu koks sveikas žmogus tiek nematomu nariu domėtųsi?
Vienatvė šeimoje tau stogą rauna.
Aš žinok, nors galėčiau ir mokėčiau, net paprasčiausio "privaroto" savo vyrui nepadariau, visiškai jo nerišu. Supranti? Man to nereikia, jei ne tas, bus kitas. Patikėk, aš su savo duomenimis neprapulsiu, be to ir taip tarp vyrų sukuosi tongue.gif Visada ir užsienyje rasiu, ten daug laisvų. Mano giminės užsienyje gyvena, bet kada priims. Tu geriau saviškiu rūpinkis, nes tuoj visiškai viena sėdėsi biggrin.gif
Atsakyti
<p>Klausimas tiems kas dalyvaujate ne lietuviškuose forumuose. Ar kitataučiai irgi tyciojasi vieni iš kitų? Aciū už atsakymus  4u.gif </p>

As tik bobiskuose forumuose arba podruzkiu...
Ruses edasi viena su kita dar arsiau: "Ty dura,, ty dura" Na priklauso nuo adminu, jei tokias trumpina tai aisku elgiasi mandagiai, bet kai paleidzia vadzias - tai susipjauna kaip kales migom.

Olandes... na biski mate kulturos, bet tas noras pjautis toks didelis kaip rusu ar lietuviu. Tai sunkiai adminai suvaldo. Pjaunasi rafinuotai aisku bet skaudziai, tik nenusileidzia iki gatvinio keikimo.
Asmeniskumai - rytu Europieciu lygio, jei nepatinka mintis tai puolama asmenybe, is kur ir pan.

Angles... Adminai ten paprastai labai griezti... is karto trumpina. Bet kai kurios neislaiko ir pavaro kartais savo emocini nepasitenkinima, bet vyrauja toks kalejimo kulturingumas sakyciau, kai nariai mato adminu bizuna ir valdo bazara. Asmeniskumai sakyciau nevyrauja.

Vokietes... Ten sakyciau visa eile kulturingiau. Blogiausi konfliktai tai tiesiog konstruktyvus priesingu nuomoniu isdestymas, vokietes kazkaip visai nenukrypsta i asmeniskuma net labiausia nesutardamos
Atsakyti

Nezinau. Mamkos - mano vienintelis ir forumas, ir chatas, ir visas internetas (fb yra mano hobiui pasirodyti ir pamatyti ka kiti, tokie kaip as, kuria). Neisivaizduoju kaip keliuose forumuose galima sedeti kasdiena. Cia tik neturejimas jokio normalaus gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 10:27)
Nezinau. Mamkos -  mano vienintelis ir forumas,  ir chatas,  ir visas internetas (fb yra mano hobiui pasirodyti ir pamatyti ka kiti,  tokie kaip as,  kuria). Neisivaizduoju kaip keliuose forumuose galima sedeti kasdiena. Cia tik neturejimas jokio normalaus gyvenimo.

Nebutina sedeti, galima tureti patirti is seniau (keliu metu senumo)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 09:40)
Pykstamės dėl juokingų dalykų, po to daug juokiamės biggrin.gif Būtų nenormalu visai nepasižnaibyt, nuo idilės irgi nuprotėt galima. Kraujas turi būti karštas, verdantis, supranti? Ne toks sustingęs kaip pas tave tongue.gif
Papildyta:

Baisu yra nežinot kur tavo artimasis, taip ir dingsta be žinios žmonės rolleyes.gif Bet kai jis tik šiaip tau prie statuso, meilės nėr, nu tai suprantama... Bent dėl vaikų pasistenk, o tai dings tau bernužėlis mirksiukas.gif
Pažiūrėk tą nerealiai gerą filmą (gaila, pamiršau kaip vadinasi), bet jei nori, tai rasi. Esmė kaip vaikis jaunas išvarė į kanjonus vienas ir ten įkrito netyčia, užvirto ant jo rankos akmuo. Telefonas berods irgi ar tai išsikrovė ar pan., ar nukrito ir jis niekam negalėjo pranešti kur jis. Turėjo tik kamerą, kad viską fiksuotų su likusia ranka. O galiausiai dar būtų užtvindytas vandeniu. Jis ten berods 21 dieną prabuvo, tai ir myžalus savo gėrė ir visaip. Galiausiai turėjo pats sau plaštaką nusipjauti iš po akmens, kad gyvas apskritai liktų ir išlystų. Ir kai jau išsigelbėjo, tai jo moralas buvo toks: visada pranešu šeimai kur tiksliai išeinu.
Tu gi vaidini tokią socialiai atsakingą, pareigingą, o dabar tokį briedą surašei, kad galima nežinoti kur artimasis tavo. Išsiblaivyk, gal irgi jau užgėrinėji? smile.gif

Maciau ta filma, nerealiai geras.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 10:01)
Na moteris savee gerbianti uz eura neatsiduos. Gal 50 euru paprasytu?

Bet cia nuo moters priklauso, idomu butu pamatyt Ubuntienes kainininka, ten gal keturzenkles sumos butu... taaupo vyras pusmeti, dar pasiskolina, tada gauna

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 11:14)
Aš žinok, nors galėčiau ir mokėčiau, net paprasčiausio "privaroto" savo vyrui nepadariau, visiškai jo nerišu. Supranti? Man to nereikia, jei ne tas, bus kitas. Patikėk, aš su savo duomenimis neprapulsiu, be to ir taip tarp vyrų sukuosi tongue.gif Visada ir užsienyje rasiu, ten daug laisvų. Mano giminės užsienyje gyvena, bet kada priims. Tu geriau saviškiu rūpinkis, nes tuoj visiškai viena sėdėsi biggrin.gif

Kas katei uodega pakels... biggrin.gif Su savo duomenimis biggrin.gif TIkrai grazus zmogus niekada to nesakys.

Kai jau matai, kad neisivartysi prisisnekejus, tai varai bile ka. Turiu gera atminti.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 05, 10:46)
Kas katei uodega pakels... biggrin.gif Su savo duomenimis  biggrin.gif TIkrai grazus zmogus niekada to nesakys.
Kai jau matai, kad neisivartysi prisisnekejus, tai varai bile ka. Turiu gera atminti.

Monteverte 8 metu senumo postus iskasineja ir kaisioja, tai tau jos neperspjaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 10:36)
Nebutina sedeti, galima tureti patirti is seniau (keliu metu senumo)

Vistiek tai yra brangus laiko švaistymas....kai turi kuo uzsiimti, ka daryti, kuo dometis. Paprasciausia laiko keliems forumams neuztenka, jei gyveni pilnaverti gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 05, 10:49)
Vistiek tai yra brangus laiko švaistymas....kai turi kuo uzsiimti,  ka daryti,  kuo dometis. Paprasciausia laiko keliems forumams neuztenka,  jei gyveni pilnaverti gyvenima.

Bet nemazai suvoki, kaip zmones realiai gyvena, sakysim kokioje Olandijoje, Vokietijoje ar UK. Visai pakeicia poziuri...
Geriausia viska issiaiskinti pjaunantis, tada zmones pasako ka is tikruju galvoja... isiute.
Tik va vokiecius iki to sunku davaryt... gal jie kokie robotai? Man kartais taip atrode
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 05, 10:54)
Bet nemazai suvoki, kaip zmones realiai gyvena, sakysim kokioje Olandijoje, Vokietijoje ar UK. Visai pakeicia poziuri...
Geriausia viska issiaiskinti pjaunantis, tada zmones pasako ka is tikruju galvoja... isiute.
Tik va vokiecius iki to sunku davaryt... gal jie kokie robotai? Man kartais taip atrode

Taip, tas tiesa. O kodel, tu galvoji, as visada mamkose sakau - as esu jusu sielos veidrodis (kai moterys pradeda pykti ant manes)? biggrin.gif Mano uzbaninimai, siuntinejimai manes nx ir kitur biggrin.gif tik parodo ant kiek giliai as prisikasiau iki tiesos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 05, 09:40)
Pykstamės dėl juokingų dalykų, po to daug juokiamės biggrin.gif Būtų nenormalu visai nepasižnaibyt, nuo idilės irgi nuprotėt galima. Kraujas turi būti karštas, verdantis, supranti? Ne toks sustingęs kaip pas tave tongue.gif
Papildyta:

Nu teip teip, vakar irgi apie prezidento rinkimus varteisi isi nusikalbejimo, uzuot pripazinusi kad klydai.
Nu nebent jis kotlieto nori, o tu ji mezgi kaip darzove toliau, pupu gauna vargsas, tada sedi apsipatenkines. Ir tavo kraujas nuo pykcio tada nebekunkuliuoja.
Atsakyti