Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 14:39)
<...> pažiūrėki į visus virėjus, ar jie tikrai jums sexy?

Mano vaikis netgi labai gražus. Dabar dar ir barzdą užsiaugino, super atrodo. Galėtų dar kg kelis priaugti, visai superinis. Ir apie sveiką maistą žino dar daugiau nei aš ar jo mergina.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 04, 14:46)
Nu as tai tikrai zinau vyru, kur uzsiima maistu ir tikrai yra vyriski, net labai. Kalbu ne tik apie virejus pagal profesija, bet ir paprastus namudinius vyrus, kur megsta gaminti ir daug gamina. Tu cia kazkokiu keistu stereotipu labai prisigaudzius. Gal dar pasakyk, kad virejai visi stori ir neprisiziureje, nes su maistu dirba? smile.gif

Uosvene patare zzmonai manes neprileisti prie virtuves darbu, kad gal tai isgydis nuo moteriskumo ligos. Nedalyvavimas namu tvarkyme irgi gydymo dalis.
Atsakyti

Jeigu būtų blogai - išeitum. Jeigu neišeini vadinasi padėtis tave tenkina.

Yra ir kitu spalvu paletej, ne vien juoda ir balta. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 04, 14:46)
Nu as tai tikrai zinau vyru, kur uzsiima maistu ir tikrai yra vyriski, net labai. Kalbu ne tik apie virejus pagal profesija, bet ir paprastus namudinius vyrus, kur megsta gaminti ir daug gamina. Tu cia kazkokiu keistu stereotipu labai prisigaudzius. Gal dar pasakyk, kad virejai visi stori ir neprisiziureje, nes su maistu dirba? smile.gif

nu aš tai tokių nepažįstu smile.gif
nestori daugumoje tai tik veganai ir vegetarai, nes organizmai apsitvarkę, nereikalauja visko podriad ragauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 14:39)
nu bet vėlgi, koks toks tikras, testosteroninis vyrukas gerai valgyti moka pasidaryti? pažiūrėki į visus virėjus, ar jie tikrai jums sexy? man ne.
Gaminti šeimai reikia, kad visų pirma jie sveiki būtų ir laimingi, nes skanu, o ne "tėtukas vėl kažką primarmaliojo". Kai tėtukus maitina kavinės, valgyklos ir mamos maximos tiktai, tai našlės be laiko lieka po to...
Svarbiausia, kad tas vyras atneštų ta "mamutą", būtų iš ko gaminti ir kol žmona gamina, jis darytų kitus darbus, pavz. kambarius sutvarkytų. Kuo blogai? ax.gif

oi buna buna, nemacius gal dar daug vireju biggrin.gif

ne tikrai nemanau, kad gaminimas maisto kazkaip mazina vyro vyriskuma biggrin.gif

pas mane irgi nemazai bendradarbiu gamina ir tikrai labai grauzus, ir vyriski vyrai, dauguma ir sportuoja gana rimtai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 spalio 2018 - 13:59
QUOTE(emiss @ 2018 10 04, 14:48)
<p>Yra ir kitu spalvu paletej, ne vien juoda ir balta. </p>

Tai taip. Bet savo subinę iš namų nesi tik tada, kuomet rasi kitą skylę. Tokia kaip plaštakė: biski čia nesigavo, tai plast plast plast. Kitur skylė geresnė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 14:52)
nu aš tai tokių nepažįstu smile.gif
nestori daugumoje tai tik veganai ir vegetarai, nes organizmai apsitvarkę, nereikalauja visko podriad ragauti smile.gif

Kadangi nesidomi ivairiu maistu, tai gal todel ir nezinai. Net Lt padangeje yra labai daug vyru, kurie visiskai nestori ir isivaizduok, ne vegetarai.
Atsakyti

Ar tikrai jums taip svarbi vyro išvaizda. Aš tada turiu prisipažinti, kad esu nenormali, dar viešai  :hmm: Man perdėtai demonstruojantys savo grožį vyrai šiek tiek kelia įtarimą.  Svarbu, kad vyras patrauklus ir tvarkingas, o grožis gi toks sąlyginis dalykas. Svarbu visai kiti dalykai pas vyrą :rolleyes:  

Valgyt man patinka gaminti, o vyrui patinka valgyti ką pagaminau, vyras tik už pagalbinį darbuotoją gali būti virtuvėje. Bet jis labai tvarkingas, tai leidžiu šioje sferoje pasireikšti, iniciatyvos nenumušu. Nevadinu tai aukos, darom tai kas geriausiai sekasi ir kas patinka. 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 04, 15:28)
<p>Ar tikrai jums taip svarbi vyro išvaizda. Aš tada turiu prisipažinti, kad esu nenormali, dar viešai  hmm.gif Man perdėtai demonstruojantys savo grožį vyrai šiek tiek kelia įtarimą.  Svarbu, kad vyras patrauklus ir tvarkingas, o grožis gi toks sąlyginis dalykas. Svarbu visai kiti dalykai pas vyrą rolleyes.gif  </p><p>Valgyt man patinka gaminti, o vyrui patinka valgyti ką pagaminau, vyras tik už pagalbinį darbuotoją gali būti virtuvėje. Bet jis labai tvarkingas, tai leidžiu šioje sferoje pasireikšti, iniciatyvos nenumušu. Nevadinu tai aukos, darom tai kas geriausiai sekasi ir kas patinka. </p>

taigi ne apie veidą šneka, o pilvus.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 04, 15:28)
<p>Ar tikrai jums taip svarbi vyro išvaizda. Aš tada turiu prisipažinti, kad esu nenormali, dar viešai  hmm.gif Man perdėtai demonstruojantys savo grožį vyrai šiek tiek kelia įtarimą.  Svarbu, kad vyras patrauklus ir tvarkingas, o grožis gi toks sąlyginis dalykas. Svarbu visai kiti dalykai pas vyrą rolleyes.gif  </p><p>Valgyt man patinka gaminti, o vyrui patinka valgyti ką pagaminau, vyras tik už pagalbinį darbuotoją gali būti virtuvėje. Bet jis labai tvarkingas, tai leidžiu šioje sferoje pasireikšti, iniciatyvos nenumušu. Nevadinu tai aukos, darom tai kas geriausiai sekasi ir kas patinka. </p>

Perteklinis riebalų sluoksnis absoliučiai nepageidautinas.
Atsakyti
Kad apie isvaizda sbekam, nereiskia, kad tai yra nr 1 santykiuose. Man tai niekad netrauke tie grazuoliukai.
Bet va dabar as supratau kai Monteverte kazkada sake, jog gaila vyro, kad kokius sudus valgytu, todel jam gamina. As cia kada analogiskai pajauciau gailesti toki pati biggrin.gif Tik mes i vegetarizmus greiciausiai nepulsime ir gali buti, kad tobuli sveikuoliai netapsime, bet as gaminu daug sveikiau uz MB, tai manau pasiliksime prie mano virtuves ir gal kiek patobulesime biggrin.gif Jis mielai su manim gamina ir mokosi ko nemoka. Man maisto gaminimas tai lyg ir laiko kartu leidimas visiems, bendravimas, netgi aoie svarbius dalykus, juk to laiko taip mazai buna.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 04, 16:40)

Bet va dabar as supratau kai Monteverte kazkada sake, jog gaila vyro, kad kokius sudus valgytu, todel jam gamina.

Tegul neseka pasaku. irnesakyk.gif Gamina todel, kad nori jog valgytu vegetariskai. Nustotu gamint tai netikiu, kad vyras pav. kavineje ar valgykloje imtu butinai be mesos. Valgytu viska kaip visi. O ir namuose manau greit atsirastu mesos-lasinuku, desrele ar siaip pasikeptu karbonada, o ne pupas virtu.
Atsakyti