Mano pati pirma žinutė buvo apie žmonos pasirinkimą ir jos pareigas.
Siaip kai gerai pagalvoji tai jei mintys apie pareigas seimoje aplanko tai reiskia greit bus laikas skirstytis.
Sportininkes moterys irgi neblogos Bet cia vyrukams daugiau
Na gal vyrams ir gerai sportininkės, kažkuria prasme . Bet žinant,. kad moteriškiems hormonams gamintis reikalingas riebalinis sluoksnis, tai tada klausimas kas vyrus žavi moteryse. o pas tokias sportininkes būna padidėjęs testosterono kiekis. Ką daryti tokioms kaip aš, kai raumenų nesimato, vien iškilumai
Lutuke, tas žodis "žavėti" gal ir netinkamai parinktas tame sakinyje, turėjau šiek tiek kitą mintį, bet jau mano problema, žodynas skurdus
Tai ir skirkis. Kas tave laiko pririštą?
Tai ir skirkis. Kas tave laiko pririštą?
Zinai, kai pora desimtmeciu kartu pragyveni tai tu "laikanciu" ir "priristu" dalyku buna daugiau nei gali tiketis. Jei nieks nelaikytu tai be abejo kad kalba kitokia, bet nieks nelaiko ko gero tik kelis pirmus metus kol uz rankuciu dar susikibes vaikstai.
Veliau jau tos laikancios konstrukcijos labai sustipreja ir kartais pranoksta tavo norus ar poreikius.
Zurnalistes is NO, nuvaziavusios i Rusija, pabande is moteru paimti interviu. Bet joms nepasiseke. Nes visos moterys skubejo namo, maitinti savo vyrus karmit muza taip sako ruses.
Grizusios i NO, zurnalistes, parse reportaza.......apie grazias ir nelaimingas moteris ir ju invalidus vyrus.
Nes NO niekas nieko nemaitina. Labai sekmingai, visi (nepriklausomai nuo lytie )kurie grizta anksciau namo, gamina valgi seimai.
<div>
<p>Mano pati pirma žinutė buvo apie žmonos pasirinkimą ir jos pareigas.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Siaip kai gerai pagalvoji tai jei mintys apie pareigas seimoje aplanko tai reiskia greit bus laikas skirstytis. </p>
Ne... pareigos - normalus dalykas
Zurnalistes is NO, nuvaziavusios i Rusija, pabande is moteru paimti interviu. Bet joms nepasiseke. Nes visos moterys skubejo namo, maitinti savo vyrus karmit muza taip sako ruses.
Grizusios i NO, zurnalistes, parse reportaza.......apie grazias ir nelaimingas moteris ir ju invalidus vyrus.
Nes NO niekas nieko nemaitina. Labai sekmingai, visi (nepriklausomai nuo lytie )kurie grizta anksciau namo, gamina valgi seimai.
nu sakysit lietuves labai kitokios? cia bendravau su viena lietuve, mano metu ir tai negaledavo daznai kazkur iseiti, nes reikejo paduot vyrui valgyti, net ne isvirti, budavo isvirta, bet paduoti
Labai mazai pazystu rusiu artimiau,cia daugiau pas mus vyru rusu, viena jauna, tai ji nors tikrai gana gerai gamina ir daznai , bet tikrai nepanasi i kazkokia vargsele uzguita, greiciau atvirksciai, labai mokejo vyrus issirinkti, dabar gyvena su 3, nors kiek ju turejus, tai kazin ar pati zino skaiciu Zinau dar viena vyresnio amziaus seima, tai ten zmona tikrai daug gamina, ten nuvaziuoji tai pilnas stalas bulkuciu, pyragu, apkepeliu ir visa ko, labai malonus zmones, bet ji irgi jokia neuzgosta ar nelaiminga, ji nedirba, rupinasi namais, labai graizia atrodo, vyras dirba, bet labai graziai abu sutaria, tokia inteligentiska seima.
<p>Veliau jau tos laikancios konstrukcijos labai sustipreja ir kartais pranoksta tavo norus ar poreikius.</p>
Tada baik inkšti ant kiekvieno kampo, kaip tai blogai. Jeigu būtų blogai - išeitum. Jeigu neišeini vadinasi padėtis tave tenkina.
Gaminti šeimai reikia, kad visų pirma jie sveiki būtų ir laimingi, nes skanu, o ne "tėtukas vėl kažką primarmaliojo". Kai tėtukus maitina kavinės, valgyklos ir mamos maximos tiktai, tai našlės be laiko lieka po to...
Svarbiausia, kad tas vyras atneštų ta "mamutą", būtų iš ko gaminti ir kol žmona gamina, jis darytų kitus darbus, pavz. kambarius sutvarkytų. Kuo blogai?
Gaminti šeimai reikia, kad visų pirma jie sveiki būtų ir laimingi, nes skanu, o ne "tėtukas vėl kažką primarmaliojo". Kai tėtukus maitina kavinės, valgyklos ir mamos maximos tiktai, tai našlės be laiko lieka po to...
Svarbiausia, kad tas vyras atneštų ta "mamutą", būtų iš ko gaminti ir kol žmona gamina, jis darytų kitus darbus, pavz. kambarius sutvarkytų. Kuo blogai?
Nu as tai tikrai zinau vyru, kur uzsiima maistu ir tikrai yra vyriski, net labai. Kalbu ne tik apie virejus pagal profesija, bet ir paprastus namudinius vyrus, kur megsta gaminti ir daug gamina. Tu cia kazkokiu keistu stereotipu labai prisigaudzius. Gal dar pasakyk, kad virejai visi stori ir neprisiziureje, nes su maistu dirba?
Ne... pareigos - normalus dalykas
Tai as ir nesakau kad nenormalus.
Turejau galvoje kad paprastai tokiomis temomis su partneriu nekalbama, o jei tokios kalbos staiga rado poreiki, reiksia nieko gero.