Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2018 10 04, 12:11)
Jeigu ne miške žiemą - nėra jokio malonumo, kai aplink tave glaustosi kas nors su ledinėmis galūnėmis. Šildytis galima ir atskirai, nesukeliant kitam diskomforto. “Man šalta, sušildyk mane”. Rimtai?!

rimtai, tam zmones esam mirksiukas.gif
mamos sildo vaikus,jei jie susala, vyrai - moteris, toks gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti

Nakvisa moteri s ir ne jauna, tiketinai jusu amziaus biggrin.gif

o del davimo, tai daznai taip buna, kad moterys duoda duoda ir duoda, ir nieko atgal negauna biggrin.gifduoti irgi reikia ismintingai. Vyrai linke i egozima ir retas kuris save nusiskriaus, moterys linkusios i altruizma, ir reta kuri pirmiausia apie save galvos, o ne apie seima.

Galvojau, kad čia vyras  :lol: Kažkaip nemoteriškos mintys pasirodė 

Aš nekalbu apie kraštutinumus. Prasidėjo kalba kas geriau graži ar protinga (pati ir pradėjau :lol: )... Protinga moteris neleis būti išnaudojama, tas žodis gal nevisai tinka tai ką noriu pasakyti. Vyras turi suprasti, kaip ir moteris, kad visi turim poreikius. O kitą vertus ar reikia į tokius slunkius, kurie tik patys sau rūpi dairytis, geriau apeiti tokius ratu. O, kad moterys negalvoja apie save, o tik apie šeimą, tai pačios kaltos. Kai pradėtų rūpintis pirma savimi, o tik paskui šeima, tada ir problemos išsispręstu, bet tai suvokti nevisos gali. Lieka be atgalinio ryčio. Nors gali būti ir atvirkščiai, yra ir taip, kad vyrai pamiršę save rūpinasi šeima, rezultatas galiniame variante toks pat. Kodėl kažkas turi mylėti žmogų, jeigu jis savęs nemyli? Kam toks bus įdomus? :hm: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 04, 12:13)
rimtai, tam zmones esam  mirksiukas.gif
mamos sildo vaikus,jei jie susala, vyrai - moteris, toks gyvenimas  biggrin.gif

Tai ir šildyk. Negyvenu ekstremaliomis sąlygomis, aplink esantys asmenys yra pakankamai įgalus atlikti jiems būtinuosius veiksmus. Esant dalinai neįgaliems (dėl amžiaus ar patirties stokos) galima padėti ir pasirūpinti. Visa kita - patys. Savo rankutėmis ir kojytėmis.
Atsakyti

vienam rusu forume esu , jiem vieniem smagu kad is pribaltikos,kitiem -burzujus :)  ten visa rusija susirenka -perspjaut nepavyksta. bet  zmones yra paprasti ju zmonos ir paprastos kepa siuna lipdo ...  cia jie skaitytu visas feministem :)

Laba diena, ir kepam ir siūvame ir gėles rinktines auginame.... ir labai jau paprastos, bet nereiškia, kad pas mus galvoje tik apie maisto gamybą mintys sukasi. Dar be buities rūpesčių kartais būna noras ir pamąstyti apie šį bei tą ir pamąstymais pasidalinti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 04 spalio 2018 - 11:20

Gerai pagalvojus, tai mes visai nenukrypom nuo temos. Kai pabendrausi su  tokiomis moterimis kaip m.............. "išsikultūrinsi",,,,,,,,,,,,,,,,,nebūna, greitai "pagaunamos", o ir pačios ieško vertų savęs. 

Manau, kad svarbu, suprasti ko nori, o tada moteris savaime į tavo gyvenimą ateis, tokios kokios reikia, nes į kitokias ir nesidairysi. Vyrams gal moteris pažinti verta  :hmm: patiems tik į naudą.  Vyrai dažniausiai nori gražių (negali pykti, fiziologija tokia), bet nežinau  ar mąsto kokios vertybės pas tą moterį, kas galvoje, apskritai ar moka suregzti protingą sakinį.

Gal tu dar labai jaunas? 

svarbu nenusikulturint :) 

grozi -kiekvienas savaip supranta nes kitam gali buti negrazi  ;)

o moteru norai nevienodi  

Atsakyti

Laba diena, ir kepam ir siūvame ir gėles rinktines auginame.... ir labai jau paprastos, bet nereiškia, kad pas mus galvoje tik apie maisto gamybą mintys sukasi. Dar be buities rūpesčių kartais būna noras ir pamąstyti apie šį bei tą ir pamąstymais pasidalinti. 

like, man patinka kurybingi zmones ;) su jais idomu pabendrauti ,neskirstau lyciu .

Atsakyti

like, man patinka kurybingi zmones ;) su jais idomu pabendrauti ,neskirstau lyciu .

Man irgi tokie patinka. Neskirstau ir aš lyčių. Įdomių gali būti tiek  vyrų, tiek moterų,ir atvirkščiai. Vien, kad žinosi daug  bandelių ir kepsnių receptų  nebūsi įdomus. Turi būti platesnis žmogaus akiratis, kad būtų įdomu bendrauti ir dalintis mintimis. Todėl ir moteris ar vyras santuokoje turi ne tik išore žavėti. 

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 10 04, 12:16)
Tai ir šildyk. Negyvenu ekstremaliomis sąlygomis, aplink esantys asmenys yra pakankamai įgalus atlikti jiems būtinuosius veiksmus. Esant dalinai neįgaliems (dėl amžiaus ar patirties stokos) galima padėti ir pasirūpinti. Visa kita - patys. Savo rankutėmis ir kojytėmis.

nu taip zinoma, visi turim savim pasirupinti, snekejai apie tuos atvejus, kai mums prireikia pagalbos, kad ir bunant suaugusiam, esma bendruomene, zmonija, gyvenam seimom, nesam kazkokios atskiros planetos kas sau skraidanciom ir manau normalu vienas kitam padeti.
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 04, 12:31)
Man irgi tokie patinka. Neskirstau ir aš lyčių. Įdomių gali būti tiek  vyrų, tiek moterų,ir atvirkščiai. Vien, kad žinosi daug  bandelių ir kepsnių receptų  nebūsi įdomus. Turi būti platesnis žmogaus akiratis, kad būtų įdomu bendrauti ir dalintis mintimis. Todėl ir moteris ar vyras santuokoje turi ne tik išore žavėti. </p>

kazkaip as gyvenimme nemastau niekad, kad turiu kazka zaveti, esu kokia esu, darau tai kas patinka man, ta parsem ir su savo isore ir vidum, o jau jei patinku kazkam kokia esu - gerai, nepatinku - tai jiem nepasiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 04, 12:42)
nu taip zinoma, visi turim savim pasirupinti, snekejai apie tuos atvejus, kai mums prireikia pagalbos, kad ir bunant suaugusiam, esma bendruomene, zmonija, gyvenam seimom, nesam kazkokios atskiros planetos kas sau skraidanciom ir manau normalu vienas kitam padeti.

Nešokinėk su mintimis ir išvadomis. Teigiu, kad suaugęs, įgalus asmuo yra pilnai atsakingas tik iz save, savo veiksmus ir geba pats patenkinti savo lūkesčius, o ne laukti kol kažkas atliks “pareigą”. Jeigu norima, kad šalia esantis asmuo atliktų savo “pareigas” geriau tureti visus reikalavimus atitinkantį asmenį (fizinis grožis, eksterjeras), kuriam nekeliami jokie intelektualiniai reikalavimai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 04, 10:48)

Dar. Normalus zmones yra neistikimi. Istikimi buna mazesne dalis zmoniu, tokie klausimai kyla irr kyla

kiekvinas sprendzia paga save ar ne
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 10 04, 12:48)
Nešokinėk su mintimis ir išvadomis. Teigiu, kad suaugęs, įgalus asmuo yra pilnai atsakingas tik iz save, savo veiksmus ir geba pats patenkinti savo lūkesčius, o ne laukti kol kažkas atliks “pareigą”. Jeigu norima, kad šalia esantis asmuo atliktų savo “pareigas” geriau tureti visus reikalavimus atitinkantį asmenį (fizinis grožis, eksterjeras), kuriam nekeliami jokie intelektualiniai reikalavimai.

as ir nesokineju, pati pirma mano zinute buvo apie rupinimasi vienas kitu, ne jokias pareigas. mirksiukas.gif
Atsakyti

Sportininkes moterys irgi neblogos :)  Bet cia vyrukams daugiau

Atsakyti