rimtai, tam zmones esam
mamos sildo vaikus,jei jie susala, vyrai - moteris, toks gyvenimas
Nakvisa moteri s ir ne jauna, tiketinai jusu amziaus
o del davimo, tai daznai taip buna, kad moterys duoda duoda ir duoda, ir nieko atgal negauna duoti irgi reikia ismintingai. Vyrai linke i egozima ir retas kuris save nusiskriaus, moterys linkusios i altruizma, ir reta kuri pirmiausia apie save galvos, o ne apie seima.
Galvojau, kad čia vyras Kažkaip nemoteriškos mintys pasirodė
Aš nekalbu apie kraštutinumus. Prasidėjo kalba kas geriau graži ar protinga (pati ir pradėjau )... Protinga moteris neleis būti išnaudojama, tas žodis gal nevisai tinka tai ką noriu pasakyti. Vyras turi suprasti, kaip ir moteris, kad visi turim poreikius. O kitą vertus ar reikia į tokius slunkius, kurie tik patys sau rūpi dairytis, geriau apeiti tokius ratu. O, kad moterys negalvoja apie save, o tik apie šeimą, tai pačios kaltos. Kai pradėtų rūpintis pirma savimi, o tik paskui šeima, tada ir problemos išsispręstu, bet tai suvokti nevisos gali. Lieka be atgalinio ryčio. Nors gali būti ir atvirkščiai, yra ir taip, kad vyrai pamiršę save rūpinasi šeima, rezultatas galiniame variante toks pat. Kodėl kažkas turi mylėti žmogų, jeigu jis savęs nemyli? Kam toks bus įdomus?
vienam rusu forume esu , jiem vieniem smagu kad is pribaltikos,kitiem -burzujus ten visa rusija susirenka -perspjaut nepavyksta. bet zmones yra paprasti ju zmonos ir paprastos kepa siuna lipdo ... cia jie skaitytu visas feministem
Laba diena, ir kepam ir siūvame ir gėles rinktines auginame.... ir labai jau paprastos, bet nereiškia, kad pas mus galvoje tik apie maisto gamybą mintys sukasi. Dar be buities rūpesčių kartais būna noras ir pamąstyti apie šį bei tą ir pamąstymais pasidalinti.
Gerai pagalvojus, tai mes visai nenukrypom nuo temos. Kai pabendrausi su tokiomis moterimis kaip m.............. "išsikultūrinsi",,,,,,,,,,,,,,,,,nebūna, greitai "pagaunamos", o ir pačios ieško vertų savęs.
Manau, kad svarbu, suprasti ko nori, o tada moteris savaime į tavo gyvenimą ateis, tokios kokios reikia, nes į kitokias ir nesidairysi. Vyrams gal moteris pažinti verta patiems tik į naudą. Vyrai dažniausiai nori gražių (negali pykti, fiziologija tokia), bet nežinau ar mąsto kokios vertybės pas tą moterį, kas galvoje, apskritai ar moka suregzti protingą sakinį.
Gal tu dar labai jaunas?
svarbu nenusikulturint
grozi -kiekvienas savaip supranta nes kitam gali buti negrazi ;)
o moteru norai nevienodi
Laba diena, ir kepam ir siūvame ir gėles rinktines auginame.... ir labai jau paprastos, bet nereiškia, kad pas mus galvoje tik apie maisto gamybą mintys sukasi. Dar be buities rūpesčių kartais būna noras ir pamąstyti apie šį bei tą ir pamąstymais pasidalinti.
like, man patinka kurybingi zmones ;) su jais idomu pabendrauti ,neskirstau lyciu .
like, man patinka kurybingi zmones ;) su jais idomu pabendrauti ,neskirstau lyciu .
Man irgi tokie patinka. Neskirstau ir aš lyčių. Įdomių gali būti tiek vyrų, tiek moterų,ir atvirkščiai. Vien, kad žinosi daug bandelių ir kepsnių receptų nebūsi įdomus. Turi būti platesnis žmogaus akiratis, kad būtų įdomu bendrauti ir dalintis mintimis. Todėl ir moteris ar vyras santuokoje turi ne tik išore žavėti.