Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

galutinai iskrypot nuo temos pavadinimo ,pradejot viena ant kitos varyt, o tokiom materijom diskutuojat kad man vargsui reikia wikipedija paskaityt . visgi kultura yra kultura jos nepakelia aukstasis mokslas ar turimas pinigu kiekis ... 

Gerai pagalvojus, tai mes visai nenukrypom nuo temos. Kai pabendrausi su  tokiomis moterimis kaip mes, taip "išsikultūrinsi", kad wikipedijos greitai nebereikės skaityti  :hmm:   :lol: , o gal ir suprasi kokios ieškai (suprantu kad ieškai?): išmintingos ar gražios, o gal viso komplekto pageidausi. Bet tada ir pačiam su savimi reikės padirbėti, wikipedijos neužteks, nes tokios nesimėto, vienišos nebūna, greitai "pagaunamos", o ir pačios ieško vertų savęs. 

Manau, kad svarbu, suprasti ko nori, o tada moteris savaime į tavo gyvenimą ateis, tokios kokios reikia, nes į kitokias ir nesidairysi. Vyrams gal moteris pažinti verta  :hmm: patiems tik į naudą.  Vyrai dažniausiai nori gražių (negali pykti, fiziologija tokia), bet nežinau  ar mąsto kokios vertybės pas tą moterį, kas galvoje, apskritai ar moka suregzti protingą sakinį.

Aukštasis mokslas suteikia žinių, mąstyti vargu ar išmoko, na gal.  O diskusijoms reikia mąstančių žmonių, gebėti analizuoti, atlikti sintezę, lyginti, apibendrinti ir pan. Aukštasis mokslas gerai, jeigu gebi naudotis tomis žiniomis. 

Gal tu dar labai jaunas? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 04 spalio 2018 - 07:42

Na nemanau kad imanoma pritapti prie kitu saliu forumu. Ten liaudis kita su kitokiu pasaulio suvokimu, kitokiom vertybem(nebutinai geresnem) ir su jais paprasciausiai bendros kalbos nerasi, nebent ju stilium diskutuosi. Pvz australai labai pavirsutiniski, pas juos viskas tokiom bendrom visuotinai priimtimnom tieisom sukasi, skaitai ir galvoji ar cia aplamai yra asmenybiu. 

Be to dar kalbos barjeras yra. Vienas dalykas yra rasyti ilgas paklodes kaip lutukes ir berti mintis kaip zirnius i siena, o kitas rinki zodzius ir frazes ir dar galvoti ar tinkamai sudeliojai, ar tikrai issireiskei ta ka norejai pasakyti. 

Cia jau kur uzaugom, kokia kultura turim, ten geriausiai sekasi ir bendrauti, nesvarbu kokia tema ir ar graziai ar rietenom, svarbu komunikacijos ir saviraiskos platforma yra ta kurioje jautiesi kaip zuvis vandeny. 

Kalba yra svarbiausiai komunikacijos priemonė. Bet gi būna, kad mes ir tarp lietuvių nesusišnekame. Kiekvienas tą patį tekstą supranta savaip, su savomis interpretacijomis. Kas atrodo vienam svarbu, kitas tų dalykų nepastebi. Dar ir nuo žmogaus patirties tas suvokimas kažkiek priklauso. O jau kalbant apie užsieniečius, tai teisingai, išaugę kitoje kultūroje, turint kitokią patirtį vargu ar mąstys taip kaip mes. Apskritai, gerai pagalvojus,  kiek tarp mūsų lietuvaičių mąstančių ir analizuojančių ir giliau į viską žvelgiančių :hmm:​ , tai apie užsieniečius nėra net ką kalbėti. 

Atsakyti

as manau, kad tu sprendi pagal save lotuliukas.gifjei pati nesupranti, manai, kad ir kiti nesupranta . Trockio ne viskas, ka jis sneka man patinka, bet tai, ka jis sneka tikrai paprastai ir aiskiai, jokiu ten kakzokiu super sudetingu terminu tikrai nera, bet kai tu is esmes neigi dvasine sfera, tai nafiga nagrineti tau tokius straipsniu, kai nusistatymas pirmas, kad sneka apei nesamones, ka sneegzituoja, tai kaip i svis gali surpasti apie ka jis sneka? kaip man kas sneketu apie rozinius menulio nykstukus.

As ne dvasine sfera neigiu, o ezoterinius kliedesius. Tas autorius labai tau tinka, nes tu irgi megsti sneketi apie dalykus, kurie egzistuoja tik tavo fantazijose. Pvz gi neseniai rasei apie “tekancia moteriska energija”. Ji tiek reali, kiek roziniai nykstukai, bet tau pastarieji juokingi, o va energija labai rimta. 

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 04, 02:12)
Stai pvz ka man vienas indas parase:

Indai, visokie aborigenai - nera pavyzdys.
Su rusais jau sunku susisshneket, nes jie uzzhstrigo savo postsovietiniam etape. Paskende visokiose probleemose. Tie rusai, kurie isvyko, visai normalus.
Vokieciai - nelabai mastantys, bet geri zmones. Nuobodu su jais.
Anglai, ten labai ivairios socialines grupes. Daug buduliu, daug rabotjagu, bet yra nemazai ir protingu mastanciu zmoniu
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 04, 08:19)
Vyrai dažniausiai nori gražių (negali pykti, fiziologija tokia), bet nežinau  ar mąsto kokios vertybės pas tą moterį, kas galvoje, apskritai ar moka suregzti protingą sakinį.

Na jei realiai galvoti, man užtektų gražios. Protingos nereikia, nes pradėtų kvestionuoti kiekvieną sprendimą, aiškinti savo siekius, požiūrį ir pan. Užtektų tokios gražios, kuri namie tvarkytusi ir vakare smegenų nelestų.
Neveltui matyt yra vyrų, kuriems moteris su išsilavinimu yra “sugedusi prekė” ir jos vertė krenta su lyg kiekvienu aukštesniu išsilavinimu. Geriausiai tokia, kuri moka elementarąją matematiką ir tiek.
Atsakyti

Na jei realiai galvoti, man užtektų gražios. Protingos nereikia, nes pradėtų kvestionuoti kiekvieną sprendimą, aiškinti savo siekius, požiūrį ir pan. Užtektų tokios gražios, kuri namie tvarkytusi ir vakare smegenų nelestų.
Neveltui matyt yra vyrų, kuriems moteris su išsilavinimu yra “sugedusi prekė” ir jos vertė krenta su lyg kiekvienu aukštesniu išsilavinimu. Geriausiai tokia, kuri moka elementarąją matematiką ir tiek.

Bet ar nereikia moteriškei proto, kad vyrui vakare smegenų nelestų? Suprastų vyro ir savo poreikius konkrečiu momentu, esant reikalui mokėtų rasti kompromisus. Gal ji tuo metu užsinorės naujos rankinės, kai vyrui pvz. svarbios futbolo rungtynės ir savo spiegimu išvarys vyrą iš kantrybės, nes jos poreikiai bus aukščiau už vyro. Ir kiek įdomi tokia moteris bus savo vyrui, jeigu ji nebus įdomi niekam. Pakurstyti, kad neišsikvėptų santykiai ir išlaikyti santuoką irgi reikia sumanumo, gal net išminties. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 04 spalio 2018 - 08:19
QUOTE(Nakviša @ 2018 10 04, 09:05)
jos vertė krenta su lyg kiekvienu aukštesniu išsilavinimu.

Issilavinimas proto jei ka neduoda, tik ismokstama, kai kuriu triuku. Kita vertus - bukam gali buti prroblema igyti issilavinima, tai jau kazkoks rodiklis. Taciau moteriskos universitetines specialybes paprastai nereikalauja turet proto, tai ir cia ne ka suzinosi.
Reikia atkreipti demesi i moteris kurios igijo vyriskos specialybes issilavinima. Jos masto giliau...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 04, 07:39)
Ji tiek reali, kiek roziniai nykstukai, bet tau pastarieji juokingi, o va energija labai rimta. </p>

Pritariu tavo postui. mirksiukas.gif Tik nepritariu apie rozinius nykstukus. As kai buvau 6-7 metu, tikejau, kad jie gyvena miske. Net ieskojau ju. Bet ne roziniu. unsure.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 04, 07:49)
Indai, visokie aborigenai - nera pavyzdys.
Su rusais jau sunku susisshneket, nes jie uzzhstrigo savo postsovietiniam etape.  Paskende visokiose probleemose. Tie rusai, kurie isvyko, visai normalus.
Vokieciai - nelabai mastantys, bet geri zmones. Nuobodu su jais.
Anglai, ten labai ivairios socialines grupes. Daug buduliu, daug rabotjagu, bet yra nemazai ir protingu mastanciu zmoniu

Pritariu. Rusiskai galiu laisvai rasyti, tik va apie ka kalbeti su jais? Kai ju smegenys praplautos? As net su rusakalbiais, gyvenanciais cia NO eile metu, nesusisneku. Jiems Putinas, kaip Dievas. Nesu nei uz nei pries Putina ar dar koki kita politika, tiesiog nemegstu bet kokio aklo garbinimo. blink.gif
Apie vokiecius parasei, kaip apie norvegus. Geri zmones, bet naivus. Nemastantys. Bet jiems ir nereikia mastyti daug. Pinigai patys ateina. O lietuviai turi eiti link pinigu. blink.gif
Pas juos apie atlyginima sako: Ateis pinigai.

Labas rytas liaudis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 04, 09:17)
Bet ar nereikia moteriškei proto, kad vyrui vakare smegenų nelestų? Suprastų vyro ir savo poreikius konkrečiu momentu, esant reikalui mokėtų rasti kompromisus. Gal ji tuo metu užsinorės naujos rankinės, kai vyrui pvz. svarbios futbolo rungtynės ir savo spiegimu išvarys vyrą iš kantrybės, nes jos poreikiai bus aukščiau už vyro. Ir kiek įdomi tokia moteris bus savo vyrui, jeigu ji nebus įdomi niekam. Pakurstyti, kad neišsikvėptų santykiai ir išlaikyti santuoką irgi reikia sumanumo, gal net išminties. </p>

Kam jai protas? Mano žodis paskutinis ir lemiamas.
Na vat pareini iš darbo norisi absoliučios tylos, kokių durnų klausimų ar zyzymų. Elemtariems poreikiams turi tam tikrą išlaidų eilutę ir tiek.
Logiškai galvojant - santuoka yra vienas didelis minusas. Aukoji savo laiką, savo poreikius, norus. Vardan ko? Jeigu mano pajamos didesnes ar vienintelės, man dar reikia kvaksinčią vištą išklausyti?
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 04, 02:19)

<p>O kodel tu manai kad sekso norejimas ir jo reikalavimas is savo partnerio yra nebrandumo pozymis?

Pats REIKALAVIMAS yra vaikiskumas. Kaip gali antra puse REIKALAUTI tokio ar kitokio dalyko? Seksas (ar pvz.maisto gaminimas, indu plovimas) turi buti abipusiu susitarimu, o ne, kad kazkas to REIKALAUJA, o kitas privalo paklusti. Kas cia, vergija kokia???
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 10 04, 09:33)
Pats REIKALAVIMAS yra vaikiskumas. Kaip gali antra puse REIKALAUTI tokio ar kitokio dalyko? Seksas (ar pvz.maisto gaminimas, indu plovimas) turi buti abipusiu susitarimu, o ne, kad kazkas to REIKALAUJA, o kitas privalo paklusti. Kas cia, vergija kokia???

Jusu mastymas yra vaikiskumas. Reikalavimas tai yra tam tikras bendravimo metodas ir jis normaliai taikomas tie visuomeneje tie seimoje. Sakysim, tevai reikalauja, kad paauge vaikai susitvarkytu zaislu, kad rimtai ziuretu i moksla.
Problema yra kokia procenta bendravimo sudaro reikalavimai. Jei dideli, tai kazkas ne visai sveiko.

Jei ka reikalavimas skiriasi nuo privertimo, taigi visai neitakoja abipusio susitarimo ar jo nebuvimo.
Tai tiesiog kitos savo nuomones pateikimo budas (su priedu, kad esu tuo isitikines ir laukiu pritarimo). Kitas zmogus tada gali pritarti, priestarauti ar ignoruoti. SU atitinkamom pasekmemis.
Reikalavimu ignoravimas yra pasyvi AGRESIJA ir galima tiketis eskalacijos, todel laukiama ar apritarimu ar priestaravimu(kurie gali buti konstruktyvus ar pav. isteriniai)

Siaip nuomones pareiskimas suteikia daugiau laisviu... ja galima ir ignoruot...
Atsakyti

Kam jai protas? Mano žodis paskutinis ir lemiamas.
Na vat pareini iš darbo norisi absoliučios tylos, kokių durnų klausimų ar zyzymų. Elemtariems poreikiams turi tam tikrą išlaidų eilutę ir tiek.
Logiškai galvojant - santuoka yra vienas didelis minusas. Aukoji savo laiką, savo poreikius, norus. Vardan ko? Jeigu mano pajamos didesnes ar vienintelės, man dar reikia kvaksinčią vištą išklausyti?

Išmintingos moterys nekvaksi, va toks ir skirtumas. Jos žino kada ir ką, ir su kuo, ir apie ką  kalbėti.

Apie tavo požiūrį į moteris net komentuosiu. Reikia būti užaugusiu vyrų, kad suprasti. 

Atsakyti