nu kai viskas savo vietose tai ir gerai, jei jaunas vyras dar neusbrendas, tai normau, jei 40+ dar nesubrendes tai jau blogai. Branda aisku yra vertybe, nes tai ismintis, bet aisku ne visi ja pasiekia ir pensijoje.
cia apie save?
Papildyta:
</p><p>Tai man sitas pseudofilosofas, gyvenimo kouceris, lygiai taip pat atrodo. Sneketi apie visokias energijas, visata ir t.t. naudinga tik jam paciam - zmones, kurie nesupranta pagalvos, kad va koooks protingas. Man cia aiski manipuliacija ir jis atrodo narcizas. Kiek as suprantu jis is to ir gyvena, kad paskaiteles skaito, bet va ar jo tikslas is tikruju padeti zmonems, ar tik save parodyti ir pinigus susirinkti. Is kalbejimo manieros, speju, kad antras variantas.
</p><p>Kitas dalykas, kad visokius terminus naudojant reikia suprasti, kas tai yra. As nuosirdziai manau, kad jis nelabai supranta, tik mala bele malt.
</p>
as manau, kad tu sprendi pagal save jei pati nesupranti, manai, kad ir kiti nesupranta . Trockio ne viskas, ka jis sneka man patinka, bet tai, ka jis sneka tikrai paprastai ir aiskiai, jokiu ten kakzokiu super sudetingu terminu tikrai nera, bet kai tu is esmes neigi dvasine sfera, tai nafiga nagrineti tau tokius straipsniu, kai nusistatymas pirmas, kad sneka apei nesamones, ka sneegzituoja, tai kaip i svis gali surpasti apie ka jis sneka? kaip man kas sneketu apie rozinius menulio nykstukus.
Papildyta:
Atsakydamas i si klausima galbut suprastumei, kodel kiti zmones tampa blogesni.
vat butent tiskli mintis