Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(emiss @ 2018 10 03, 10:40)
Nezinau ar subrendimas yra vertybe. Ir nezinau ar labai jaunas vyras yra blogybe. Pas tave kazkaip viskas iskraipyta, isvartyta, susukta, chaotiska, zodziu bandau derintis prie ne visai normalios pasnekoves  isgalvoto personazo. Nenuostabu kad mazoka neuronu jungciu viskam suprocesint, ko pasekoje lengviausia aisku yra tieisog prilipdyk kokia etikete ir nx pasiust. </p>

nu kai viskas savo vietose tai ir gerai, jei jaunas vyras dar neusbrendas, tai normau, jei 40+ dar nesubrendes tai jau blogai. Branda aisku yra vertybe, nes tai ismintis, bet aisku ne visi ja pasiekia ir pensijoje.
cia apie save?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 03, 11:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuolat" data-cid="72220887" data-time="1538554143"><div><p>Aš irgi taip supratau. mirksiukas.gif Neskaičiau aš apie svorį ir kitų straipsnių, tiesiog užkliuvo tas palyginimas. Mes gi visi kažkokiu būdu reiškiame mintis, kiekvienas savaip. </p></div></blockquote><p>As pazinojau du genialius mokslininkus. Daug pasiekusius savo srityje. Mokslininkas Nr. 1 nuvaziaves i konferencija skaite paskaita apie savo darba. Tos paskaitos tikslas aisku buvo praplesti dalyviu zinias. Mokslininkas Nr. 2 sudalyvavo ir man pasake, kad vos buvo galima suprasti ir atrode, kad mokslininko Nr.1 uzdavinys yra ne kitus ismokyti, o pasirodyti, koks jis protingas.
</p><p>Tai man sitas pseudofilosofas, gyvenimo kouceris, lygiai taip pat atrodo. Sneketi apie visokias energijas, visata ir t.t. naudinga tik jam paciam - zmones, kurie nesupranta pagalvos, kad va koooks protingas. Man cia aiski manipuliacija ir jis atrodo narcizas. Kiek as suprantu jis is to ir gyvena, kad paskaiteles skaito, bet va ar jo tikslas is tikruju padeti zmonems, ar tik save parodyti ir pinigus susirinkti. Is kalbejimo manieros, speju, kad antras variantas.
</p><p>Kitas dalykas, kad visokius terminus naudojant reikia suprasti, kas tai yra. As nuosirdziai manau, kad jis nelabai supranta, tik mala bele malt.
</p>

as manau, kad tu sprendi pagal save lotuliukas.gif jei pati nesupranti, manai, kad ir kiti nesupranta . Trockio ne viskas, ka jis sneka man patinka, bet tai, ka jis sneka tikrai paprastai ir aiskiai, jokiu ten kakzokiu super sudetingu terminu tikrai nera, bet kai tu is esmes neigi dvasine sfera, tai nafiga nagrineti tau tokius straipsniu, kai nusistatymas pirmas, kad sneka apei nesamones, ka sneegzituoja, tai kaip i svis gali surpasti apie ka jis sneka? kaip man kas sneketu apie rozinius menulio nykstukus.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 03, 13:19)
O kas yra gera? Pagal kokius standartus?
Atsakydamas i si klausima galbut suprastumei, kodel kiti zmones tampa blogesni.

vat butent tiskli mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
galutinai iskrypot nuo temos pavadinimo ,pradejot viena ant kitos varyt, o tokiom materijom diskutuojat kad man vargsui reikia wikipedija paskaityt . visgi kultura yra kultura jos nepakelia aukstasis mokslas ar turimas pinigu kiekis ... 
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 03, 21:06)
galutinai iskrypot nuo temos pavadinimo ,pradejot viena ant kitos varyt, o tokiom materijom diskutuojat kad man vargsui reikia wikipedija paskaityt . visgi kultura yra kultura jos nepakelia aukstasis mokslas ar turimas pinigu kiekis ... 

Nu ko issiskyrei, tai jau supratau. O nauja rast ar sunku , jau pasimokei ar tiesiog taves neivertina?
Atsakyti
siandien pirma karta gyvai teko pamatyti labai idomiu dalyku, buvau konferencijoje, ir vienas is sneketoju buvo magas, kuris save vadino mokslininku, siaip konferencija IT isradimai atradimai, nauji bizniai ir t.t. visi zmones is tiksliuju mokslu, verslininkai, jokios ezoterikos, tas pranesejas snekejo apie pasamone ir samone kaip galima manipuliuoti zmonem per biznio susitikimus, apie kuno kalba ir t.t. parode kelis fokusus, ir visi buvom taip lengvai pasviire ir su kvadratinem akim lotuliukas.gif bet rimtai neisivaizduoju, kaip zmones sitai daro .
pvz vienas buvo 2 zmones atejo ant scenos, uzsimerke, jis lietesi prie vieno, bet abu jaute prisilietimus... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 03, 21:55)
ir vienas is sneketoju buvo magas, kuris save vadino mokslininku, siaip konferencija IT isradimai atradimai, nauji bizniai ir t.t. visi zmones is tiksliuju mokslu, verslininkai, jokios ezoterikos, tas pranesejas snekejo apie pasamone ir samone kaip galima manipuliuoti zmonem per biznio susitikimus, apie kuno kalba ir t.t. parode kelis fokusus, ir visi buvom taip lengvai pasviire ir su kvadratinem akim lotuliukas.gif bet rimtai neisivaizduoju, kaip zmones sitai daro .
pvz vienas buvo 2 zmones atejo ant scenos, uzsimerke, jis lietesi prie vieno, bet abu jaute prisilietimus... blink.gif

😂😂😂" magas be jokios ezoterikos" bigsmile.gif .😂😂
Ubunte, pridipazink, tu gi gyvendama Airijoj nepritampi ju forumuose, ten ismeta tave greit, Luetuvoj liaudis truputi lankstesne biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 spalio 2018 - 21:01
QUOTE(cambala @ 2018 10 03, 21:58)
Ubunte, pridipazink, tu gi gyvendama Airijoj nepritampi ju forumuose, ten ismeta tave greit, Luetuvoj liaudis truputi lankstesne biggrin.gif .

Bet ji pritaptu rusu forumuose ir manau yra ne vieno ju nare. Tik ten yra kietesniu smegenu leseju, dvasios giganciu, tai ten nesuzhibesi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 03, 21:58)

konferencija be ezoterikos, ismok kadanors skaityti mirksiukas.gif
nezinau nei vieno airisko forumo ir net nesu meginusi rasti, o kam? tu rimtai manai, kiekvienoje salyje yra supermama lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 03, 22:08)
Bet ji pritaptu rusu forumuose ir manau yra ne vieno ju nare. Tik ten yra kietesniu smegenu leseju, dvasios giganciu, tai ten nesuzhibesi.

nezinau nei vieno ir rusiko, nei nemeginciau jungtis, nes reiktu rusiskai skaityti , jau geriau tada angliskai, bet kadangi nei angliskai nesinori laisvalaikiu bendrauti, tai nafyga man rusiski?:lotuliukas.gif dar reiktu klavetura rusiska isivesti doh.gif
itariu pats ir ru saitus ziuri, ir skaitai ir matomai kokia siznais ziuri, nes labai zinai kas ir kaip ten rasoma lotuliukas.gif

is jusu su cambala gera porele twix iseitu lotuliukas.gif
bet siandien net jusu nussinekejimai man nenumusa nuostabos nuotaikos, kurioje vis dar esu, kaip zmones tokius dalykus daro, neikaip nesuprantu.....
Papildyta:
klausykti draugai mielieji gal jus rimtai vyras ir zmona? lotuliukas.gif kaip graziai ziuretumetes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 03, 22:08)

Kodel rusu? Nemanau. Tiesiog tai niekur nepritampanti moteriske, kur kokiuose vakarietiskuose forumuose buvo ismesta, o rusiskuose tai " liaudis begaline"...Kol supras kas ten kas...
Musu zmones lankstesni. Paskaito, pasijuokia sau, praeina toliau. Ja jau is musu forumo ismeta, kai kazkas tiesiogaiai i moderatorius neapsikentes kreipiasi.
Atsakyti

Na nemanau kad imanoma pritapti prie kitu saliu forumu. Ten liaudis kita su kitokiu pasaulio suvokimu, kitokiom vertybem(nebutinai geresnem) ir su jais paprasciausiai bendros kalbos nerasi, nebent ju stilium diskutuosi. Pvz australai labai pavirsutiniski, pas juos viskas tokiom bendrom visuotinai priimtimnom tieisom sukasi, skaitai ir galvoji ar cia aplamai yra asmenybiu. 

Be to dar kalbos barjeras yra. Vienas dalykas yra rasyti ilgas paklodes kaip lutukes ir berti mintis kaip zirnius i siena, o kitas rinki zodzius ir frazes ir dar galvoti ar tinkamai sudeliojai, ar tikrai issireiskei ta ka norejai pasakyti. 

Cia jau kur uzaugom, kokia kultura turim, ten geriausiai sekasi ir bendrauti, nesvarbu kokia tema ir ar graziai ar rietenom, svarbu komunikacijos ir saviraiskos platforma yra ta kurioje jautiesi kaip zuvis vandeny. 

Rusu kultura panasi i lietuviu, tad su jais bendrauti irgi gerai. Bet velgi-turi gerai rusiskai tiek kalbeti tiek rasyti. Ir moketi daug rusisku keiskmazodziu.

Stai pvz ka man vienas indas parase:

Hi
How are you?
I have good experience about any farm work so please guide me good way friend
My family is a former family in india many years
I know very well that work
I have to take some  training about Australia farm work and agriculture so guide me a intial point

Na zmogus gal galvoja kad mes tokie patys kaip indai-vienas kitam ten padesim ko tik zmogui nepazystamam reikia. Bet as tik pasijuokiau graziai ir galvoju kodel as turiu svaistyti savo laika pasakodamas kazkam kazka. Karma as netikiu.

Atsakyti

, jei jaunas vyras dar neusbrendas, tai normau, jei 40+ dar nesubrendes tai jau blogai. 
cia apie save?

O kodel tu manai kad sekso norejimas ir jo reikalavimas is savo partnerio yra nebrandumo pozymis? Ar pagal tave subrendes vyras yra tas kuris susitaiko su tokia padetim, ir kasdien nurijes karteli gyvena toliau " laiminga "gyvenima? Man tai kaip tik tokie atropdo nesubrende. Jei tu priimi kazka kas tau blogai ir padarai tai kaip gyvenimo norma tai jau visiskas nebrandumas. Branda yra tuomet kai imiesi veiksmu, darai kazka ir gauni is gyvenimo tai ko tau reikia kad jis butu pilnesnis. O ne daryti gyvenima tusciu susitaikant su kazkuo vien tik todel kad aplinkiniams butu gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 04 spalio 2018 - 01:20
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 02, 21:00)
1) O seniau labai mazai info buvo apie zindyma, 2) o jei dar gimdet sovietmeciu, kai vaikus atiminejo ir tik atnesdavo kas 3 val , tai is vis stebuklas, kad kas zinde.
3) O medicinos darbuotojai nezino apie zindyma daugiau nei visi kiti, jie gi ne zindymo konsultantai.
Aisku uzauga visaip i rvaiku namuose uzauga vaikai, bet kai gali stengiesi duoti geriau, jei negali tai negali, visaip buna. Tik,kada is vis negaletu zindyti, tai labai mazas skaicius moteru yra.
Papildyta:

tikrai pritariu, dabar gal jaunos gydytojos daugiau zino, bet tos sovietines, tai apie zindyma ,kiek teko susidurti, tai is vis nesiorientuoja smile.gif nei pacios zinde, nei domejosi.
bet info siais laikais tai tik domekis smile.gif

Rašinėjate nesąmones: 1) Aha, tūkstančius metų niekas nežindė, tik dabar sugalvojo? 2) Pati sau prieštaraujate, nes prieš tai rašėte, kad ir negimdžiusiai mamai gali atsirasti pieno. Viskas gerai sovietmečiu buvo su tuo žindymu, visos mamos, bent jau mano aplinkoje, stengdavosi vaikus kuo ilgiau maitinti, nes sovietiniai mišinukai buvo klaaaikūs, nuo jų kūdikiai triesdavo ir vemdavo (katukai taip pat, esu išbandžiusi, kai jų mamą medžiotojai nušovė), o "Similac" į parduotuves "išmesdavo" retai, juodojoje rinkoje jis kainavo žvėriškus pinigus. Taip kad dauguma maitindavo pačios iki tol, kol vaikas pereidavo prie "žmogiško" maisto. 3) Neonatalogai žino mažiau už kažkokią lutukę????? Na gal, bet sovietmečiu tie "nemokšos" gimdyves irgi vizituodavo ir padėdavo, ir pamokydavo, ypač pirmakartes.

Vienintelis skirtumas, lyginant dabartinius laikus su sovietiniais, kad nebuvo mados vaikų vos ne iki paauglystės žindyti.
Atsakyti

Ašaka viską labai tiksliai susakė. :sutinku: Tingėjau aiškinti taip plačiai.Ir dar pasakysiu, aš tų nemokšų sovietinių daktarų du kartus buvau ištraukta iš mirties.

Atsakyti