Ar yra dar forume glusesne uz tave? Tikrai nera.
Bet ka pakelk paciame miege 3-4 nakkties- taip nusikalbet kaip tu, nesugebetu.
Be tu nuolat rasai, kad moterys vis spraudzia save i remus, nori itikt vyrams, kitiems, patikt, viska ant savo peciu kraunasi, bet pati esi tokia
Gal nesupyksit, kad įsiterpsiu su savo pastebėjimais. Bet man neatrodo, tai nenormalu. Gal ir rėmai reikalingi, taip mums patiems saugiau, kai yra aiškios taisyklės. Gal ir įtikti mylimam žmogui irgi kartas reikia, manau, kad . Dėl pečių, tai reikėtų pagalvoti, krautis tiek, kad galėtum panešti, persistengti nereikėtų. Svarbu visur saikas, nenueiti į kraštutinumus.
Santuokoje gyvena du žmonės, jie vienas kitam save turi dalinti. Jeigu žmogus kuris nors, nesvarbu ar vyras ar moteris, įpratęs tik imti, bet mainais neduoda nieko savo partneriui, tai anksčiau ar vėliau atsiras problemos. Man patinka "įtikti" vyrui, pavyzdžiui pagaminant skanią vakarienę, nevadinu tai auka, tiesiog gera džiuginti, nes žinau, kad jam tai patiks. Taip kaip ir vyras atsilygina tuo pačiu, gal vietoj TV skirs man kažkokiu būdu dėmesio . Bet jeigu tik vienas visada šokinėja apie kitą? - ar tai bus teisinga. Mums visiems reikia to dėmesio, norim būti mylimi, tiek vyrai tiek moterys. Visi vienodai esam vertingi ir verti meilės ir poreikių turime visi. Kažkaip neina suskirstyti, kad vieniems kažko reikia mažiau, kitiems daugiau ir atsakingi už šeimos gerovę (visomis prasmėmis) turėtų būti abu, ne tik vyras ar tik moteris. Pažįstu tiek gerų vyrų, tiek gerų moterų ir atvirkščiai. Negaliu sakyti, kad visi vyrai blogi, kaip ir moterys, kad visos geros. Gyventi santuokoje - savotiškas darbas, na bet jis atlyginamas irgi .
Čia tik mano tokie pamąstymai, nesu kategoriška tokiais klausimais, žmonių į lentynas nesuskirstysi.
Radau tokį straipsnį, gal kai kas ir skaitėte, nebūtinai tai diskusijų tema, tiesiog pamąstymui. https://m.delfi.lt/g...php?id=75146490
Na matot, aš kitus dalykus tame tekste radau. Kokie mes visi skirtingi, bet tai ir yra gerai.
Man įstrigo tas Trockio palyginimas: "Atėjo į galvą pavyzdys su apklotu. Keli žmonės guli ant lovos po vienu apklotu. Jei staiga kažkuris gulintis prie krašto ar viduryje ims tempti ant savęs apklotą, likusiems šio individualisto pozicija bus nenaudinga ir jie pradės tempti apklotą į savo pusę. Dauguma žmonių ir praleidžia visą gyvenimą kovodami dėl apkloto.
Kaip veikia sąmoningumas? Sąmoningas žmogus supranta: „Kuo šilčiau bus aplinkiniams, tuo šilčiau bus man.“
T
tu arba moteris, arba labai jaunas vyras, arba ne tos pakraipos, panasiai kaip Idomucia, nes tokiu veju nei per kur neparasytu subrendes vyras.
Nezinau ar subrendimas yra vertybe. Ir nezinau ar labai jaunas vyras yra blogybe. Pas tave kazkaip viskas iskraipyta, isvartyta, susukta, chaotiska, zodziu bandau derintis prie ne visai normalios pasnekoves isgalvoto personazo. Nenuostabu kad mazoka neuronu jungciu viskam suprocesint, ko pasekoje lengviausia aisku yra tieisog prilipdyk kokia etikete ir nx pasiust.
Sąmoningas žmogus supranta: „Kuo šilčiau bus aplinkiniams, tuo šilčiau bus man.“
T
Paskaitykite jo kitus straipsnius. Apie svori pvz.
Is viso to paeudofilosofinio triedalo as butent supratau, kad darydami gera kitiems, gerai bus mums. Siaip cia paprasta ir psichologu seniai irodyta. As tik niekaip nesuprantu kodel norint pasakyti toki paprasta dalyka reikia sneketi apie visatos tvarka, dieviska samone, matrica, sistema ir t.t.