Lutukes patarimas kin visai neblogas rysiui kurti, as pasinaudociau
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 17:30)
Lutukes visi patarimai visada netaktiski, neapgalvotai pasiulyti ir pan.
Nukvakusi bobele , megstanti per daug kistis i tokius dalykus, kur tiesiog reiketu patyleti.
Nukvakusi bobele , megstanti per daug kistis i tokius dalykus, kur tiesiog reiketu patyleti.
Nesuorantu kas jau cia labai tokio, kur reiktu patylet? Gal ir zindymo temos SM yra netaktiskos, ju neturetu buti?
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 02, 17:16)
Nebenusisvaik.Man tai skamba kaip beprotybė.
Kin dabar yra mama, ir ji geriausia žino ko reikia( reikės) vaikiukui.
Kin dabar yra mama, ir ji geriausia žino ko reikia( reikės) vaikiukui.
nemanot, kad nebenusvaik, siek tiek per stirpus zodis savo nuomonei isreiskti? jus manot taip as taip, aisku ji rinksis pati, tik pasidalinau,ka zinau.
Vaikui reikia moters-zmogaus pieno, tai sveikiau, nei karves, o ar apsiims tai igyvendinti, tai jau nuo jos priklauys , nesijaudinkit taip O jei nenores pradeti su zindymu, galima bent oda su oda kontakta testi, tai irgi labai gerai kudikiui, visiem kudikiam
Papildyta:
QUOTE(emiss @ 2018 10 02, 17:15)
Na moteriska puse aprasei teisingai-jauciasi mylima kai vyras pildo jos norus. O ar tam seminare kalbejo apie tai kada vyras jauciasi laimingas, kad irgi tada kai moteris pildo jo norus? Ar tik tada kai jis pildo moters norus? Kazkoks cia man saudymas I vienus vartus-visi laimingi seimoje tik tada kai visi pildo moters norus. Kazkokia parodija. Tosk ispudis kad vyrui nieko kito nereikia gyvenime tik moters norus ir noriukus pildyt ir jis jau devintam dangui bus. Vyras gal ir bus laimingas mylimos moters norus pildydamas, bet tik tuomet jei ta moteris atsakys tuo paciu. Kai tik eismas viena kryptim tai cia jau kazkam tame seminare bande smegenis praplaut. </p><p>Mane visada stebino sio forumo moteru noras vyru gimine paniekint ir pazemint. O moteru isaukstint. Gerai kad ne visos moterys tokios, bet konkreciai sitoj temoj-dauguma tokiu. Egoizmo isikunijimai. Tik apie save kaip apie nuostabia butybe is kitos planetos svaigsta kuria vyras uri besalygiskai myleti ir dar jausti ne tik malonuma, bet ir palaima jos norus ir noriukus pildyt. Pamirstama paprasciausia chemija. </p>
parasiau o daskaitei? :jei myli moteri jauciasi laimingas, pildydamas jos norus
O moterys ir taip is savo pirgimties visais rupinasi ir vyru, ir vaikais, ir artimaisiais, dauguma moteru tiek nastos prisiima, kad nebepaveza, ypac lietuves ir i meile , rupesti moetris atsak tikria tuo paciu, nebent koki anestabili psichiskai, kaip ir skaiau is kart rasau apie sveikus zmones
tu arba moteris, arba labai jaunas vyras, arba ne tos pakraipos, panasiai kaip Idomucia, nes tokiu veju nei per kur neparasytu subrendes vyras.
matai tame seminare snekejo apie normalius vyrus ir normalias seimas.
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 02, 17:41)
Nesuorantu kas jau cia labai tokio, kur reiktu patylet? Gal ir zindymo temos SM yra netaktiskos, ju neturetu buti?
O tai tipo suaugusi moteris, kuri ryzosi isivaikint kudiki nieko apie motinyste nesidomejo, tokia jau nieko nesupranta ir nezino?
Davatka ta ubunte, neabejoju, kad jei tik galetu, tai pradetu mokint cia visus kaip i wc nueit ir ka ten daryt. Nes nu be jos niejas nieko nezino.
Na prostitutes kai kuriose salyse gerai uzdirba. Uztenka ir sociai paesti ir apsirengti ir isigyti NT.
Nesenai kazkas buvo papostines apie "loterijos bilieta".
. as vistiek buvau alkanas nors ir uzpakalis grazus ir veidas nespietnas .. cia kitiem gal. beje ji man minejo nesenai kad turi toki kuriam patinka ir nesiprausus purvina )) nu tai va tokiem tik skyle be le kokia ir reikalinga ,uz kuria gali moketi .
beje del moralinio - ji galima nesunkiai gauti nuo 15 euru ir kiekviena vakara su kita . tai cia netgi pigiau nei su pastovia islaikytine .
as asmeniskai nevertinu ypatingai to
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 18:02)
O tai tipo suaugusi moteris, kuri ryzosi isivaikint kudiki nieko apie motinyste nesidomejo, tokia jau nieko nesupranta ir nezino?
Davatka ta ubunte, neabejoju, kad jei tik galetu, tai pradetu mokint cia visus kaip i wc nueit ir ka ten daryt. Nes nu be jos niejas nieko nezino.
tai visos domimes, bet man pagimdzius labai buvo daug klausimu, tam moterys ir esam, kad patirtim dalintis, neimanoma viska vienam zmogui zinoti, o si patirties daug ka galim apatarti,kad nereiktu paciai kryziaus kelius nueiti. As turejau drauge, kuriai po pirmo gimdymo daznai skambindavau, paskui man skambidnavo kita drauge, po jos pirmo gimdymo ir t.t.
nejau tu viena atsiribojusi nuo kitu vaika auginai, tokia visa protinga viska zinanti?
tau kas kliuva ar informacijos pasidalinimas, ar kad as dalinuosi? ka siulai siame forume diskutuoti, tik saipytis vieni is kitu? nes info pasidalinimas tau atrodo netaktas?
man tai kitu zmoniu pasidalinta info netrukdo, jei nezinau tai idomu kazka nauja suzinoti, jei zinau, praleidziu ir tiek, o kas tau vis taip kliuva?
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 02, 18:09)
man tai kitu zmoniu pasidalinta info netrukdo, jei nezinau tai idomu kazka nauja suzinoti, jei zinau, praleidziu ir tiek, o kas tau vis taip kliuva?
Eik tu? Rimtai? Ar tikrai???
Tai kidel dedies viskame forumo visazine ir pertarski kitu nuomones ir zinias?
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 18:16)
Eik tu? Rimtai? Ar tikrai???
tai vis gali issakyti savo nuomones, savas patirtis ar ne? ar tik tavo jos teisingiausios? man kitu netukdo, o tau matau labai trukdo
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 02, 17:41)
Kiekviena moteris turinti sveikas krutis gali zindyti, tik ta laktacija reikia "ijungti".
Ir as galeciau manau. Tai jau isbandyta ne karta...
Skaiciau apie atvejus, kai isivaikinusi moteris zinde. Tik ji turejo visiska naujagimi. O as is veiklu ne tik vaiko auginima turiu, tai nezinau, ar butu teisinga kartais vaikui duot kruti, o kartais neduot.
QUOTE(kin @ 2018 10 02, 19:01)
Skaiciau apie atvejus, kai isivaikinusi moteris zinde. Tik ji turejo visiska naujagimi. O as is veiklu ne tik vaiko auginima turiu, tai nezinau, ar butu teisinga kartais vaikui duot kruti, o kartais neduot.
teisinga zinok, geriau siek tiek nei nieko, mano drauge pradejo dirbti nuo 6 men, bet zinde iki 2 m, paprasciausiai zindai vakare, ryte, nakti. Jei gali diena per pietus ar pan. geriau siek tiek gerio nei nieko. Ne kruti gi esme o pienukyje, kuris formuoja taisyklingai zarnyna.
Bet aisku, jei tai labai apsunkintu , nepersiplesi, ziurek kaip tau geriau, ne visi ir ismoksta zysti jau veliau, labai nuo vaiko priklauso, vienai draugei dave ligonineje vaikui buteliuka ir po to viskas jis nebenorejo zysti normaliai, o kitos ir zindo ir is buteliuko maitina ir nieko, vaikai kiekvienas su savo charakteriu
o kaip vaikiukas, kaip i tave reaguoja? apsiprato jau?