Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

O tai tevo vaikui nebus? Kol dar mazas tai geriau duok jam toki. Ir siaip vyrai geriau ziuri I tokias moteris kurios isivaikino. Imti kokia nors moteri su jos vaiku nuo kito vyro nera nei didelio noro nei malonumo bet jei tai ivaikintas vaikas tai keicia stipriai reikala, randi ta bendra supratima kad abu kazka gero darot svetimam zmogui, buna toks pasitenkinimas, kartu zinant kad moteris neturi ex bagazo kuris vistiek islenda kartas nuo karto tu savo vaiku pasiziuret.ir primint kad va tavo moteris kazkada su kitu buvo.  Zodziu tavo situacijoj matau daug privalumu. As tokios moters neatsisakyciau, galbut netgi priesingai. Tik va reiktu issiaiskint priezastis kodel isivaikinai.

Bet ar ant melo pamatų galima ilgalaikius santykius kurti? Vistiek kažkada išaiškėtų. Aš asmeniškai neišdrįsčiau, bet gal ir yra tokių atvejų.  Yra vyrų, kurie myli svetimus vaikus, žinau kelis atvejus, net labiau myli patėvis nei tėvas. Taip, kad galima, matyt rasti ir tokį vyrą, kur svetimą vaiką mylės kaip savo. Jeigu žmonės vienas kitą pamilsta, tai ar gali dar "kliūtys" trukdyti? 

Daug čia prikalbėjot, nespėju sekti temos.  :oh: 

Atsakyti

ai, o jei vaiku nera , gali isivaizduot, kad skaiscia pasiemei? bigsmile.giflotuliukas.gif

Prie ko cia skaisti. Man skaisti net nepatiktu, mokink ten ja visko ir dar kazin ar nores mokintis. Atsibodo tos pamokos, jos gan ilgai trunka. Skaisti ne veltui tokia-arba dar maza arba jai vyru nereikia, kas antru atveju butu tragedija bet kokiam vyrui. Subrendus ir atradus save moteris, zinanti ko nori is gyvenimo yra pats tas. Su tokia bendra kalba rastum greitai ir iskart zinotum tinkat vienas kitam ar ne. 

O kas liecia vaikus tai yra pas vyrus tam tikras kompleksas del svetimu, cia jau taip gamtos sutvarkyta, kad tik del savo genu gali ugni pereit, bet del svetimu tai gerai pagalvot reikia. Na dar jei maziukai ir ju tevas aplinkui nesisuka tai galima bandyt kaip savo augint, bet tas scenarijus kur tu gyveni, augini kazkieno jau paaugusius vaikus ir dar buves vyras apsilanko ju pasiimt-cia taip tik filmuose su sypsenom buna. Kazkaip prapultu atsakomybes jausmas uz juos, nes vistiek zinai kad va tas kitas vyras pasirupins, o kartais dar pagalvotum kad gal pasirupins ir zmona kai taves namie nebus.

Kita situacija kai tas buves vyras jau mires arba vaikas isivaikintas. Tuomet jau cia kiti dalykai veikia ir tokius vaikus aisku kad gali kaip savo augint. Vistiek juk amzinai tai netrunka. Vaikai uzauga ir iseina, o moteris lieka tau.  

Kai moteris su vaikais tai mane labiausiai erzintu ne tie vaikai o faktas kad tas buves vyras pastoviai nosi kaisios I tavo gyvenima. Ir gyvensi tokioj itarimu atmosferoj pastovioj, ar tik ten tai tavo moteriai dar kokie nors jausmai gal liko ir ar yra tas pilnas atsidavimas ar ne. As vertinu stabiluma, nestabilumas ar bent jo pojutis vistiek anksciau ar veliau viska iskalibruoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 02 spalio 2018 - 11:37
QUOTE(emiss @ 2018 10 02, 12:30)
O kas liecia vaikus tai yra pas vyrus tam tikras kompleksas del svetimu, cia jau taip gamtos sutvarkyta, kad tik del savo genu gali ugni pereit, bet del svetimu tai gerai pagalvot reikia.

nu nustokit jus save visais vyrais vadinti doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 02, 12:26)
Bet ar ant melo pamatų galima ilgalaikius santykius kurti? Vistiek kažkada išaiškėtų.

kokio melo?
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 02, 12:30)
Skaisti ne veltui tokia-arba dar maza arba jai vyru nereikia, kas antru atveju butu tragedija bet kokiam vyrui.

Bet man tinka, kad vyru nereikia.
Moterys kurioms reikia vyru man atstumianciai atrodo.

Kaip sake mano mama: "Atitiko kirvis kota".

Atsakyti

yra vienas genialus "receptas" - kuo mažiau valgai kviečių, rugių miltų produktų (net ir speltos), tuo mažiau norisi saldumynų. Pabandyki, turi pasiteisint ir šiaip į sveikatą išeis smile.gif

Nesinori man saldumynų, pradedu galvoti, kad gal aš ir ne moteris  :hmm:  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 02, 12:42)
Nesinori man saldumynų, pradedu galvoti, kad gal aš ir ne moteris  hmm.gif  lotuliukas.gif​ 

man nesinorejo saldumynu iki antro nestumo biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
kokio melo?

Kad vaikas ne nuosavas, o įvaikintas

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 02, 12:47)
Kad vaikas ne nuosavas, o įvaikintas</p>

bet tai,kad tai bus tiesa Kin atveju. Butu kvaila tokius dalykus meluoti.
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 02, 12:12)
Tik va reiktu issiaiskint priezastis kodel isivaikinai.</p>

Ir ka tas keistu?
Arba imi moreri be bagazo arba imi su jos/ ne jos vaikais, jei svetimais gali rupintis lyg butu savi.
Atsakyti

Uch, skani vakariene

Atsakyti

Ir ka tas keistu?

Yra daug priezasciu kodel moterys isivaikina. Gal tai buvo momentinis emocinis sprendimas pamacius toki kaip vienisa susalusi kaciuka gatveje, o gal isivaikino nes vienatve pabodo. O gal nusprende apie save visiskai pamirst ir atsiduot tik vaikui. Dar del pinigu isivaikina, bet cia gal labiau Australijoje tinka nes uz tai gauna gera alga iki kol vaikui bus 18 metu, nezinau ar Lietuvoje moka ir ar gerus pinigus. Daug priezasciu yra isivaikinimui, bet pati nekalciausia yra kai pati pastoti negali. 

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 02, 13:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1538474450" data-cid="72219976" data-author="cambala"><div><p>Ir ka tas keistu?
</p></div></blockquote><p>Yra daug priezasciu kodel moterys isivaikina. Gal tai buvo momentinis emocinis sprendimas pamacius toki kaip vienisa susalusi kaciuka gatveje, o gal isivaikino nes vienatve pabodo. O gal nusprende apie save visiskai pamirst ir atsiduot tik vaikui. Dar del pinigu isivaikina, bet cia gal labiau Australijoje tinka nes uz tai gauna gera alga iki kol vaikui bus 18 metu, nezinau ar Lietuvoje moka ir ar gerus pinigus. Daug priezasciu yra isivaikinimui, bet pati nekalciausia yra kai pati pastoti negali. </p>

Slidi tema del " pinigu". Kur mano draugai ta mergaite isivaikino, irgi buvo daug apkalbu is giminiu. Nes ji mokytoja, jis paprastas darbininkas, bernai dideli 3, valgyt, apsirengt mandriau nori. Daug asaru ta moteris praliejo nuo tu giminiu apkalbu, ypac kai uz ta vaika nekazka moka. Bet bernai dirbt pradejo, pinigu tevam dave, tie ta mergaite pas gydytojus veziojo ir visoj seimos viskas ten dabar gerai yra.
Neperseniausiai kazkur sujudimas buvo, ivaikintas vaiminas is vyvenimo pasitrauke. Ten tokia seima, kur paciu vaikai jau suauge, o jie paima is vaiknamio vaikus pas save.Turi uki, darbo yra, vaikai lyg priziureti, aisku pinigus gauna tue zmones. Tai jau ju seimoj antras ivaikintas taip is gyvenimo pasitraukia.
Ivairiu diskusiju buvo ta tema. Kaimynai yra gurdeje kaip tas vyras vaikus vadina "issigimeliais, kikimarom" ir dar visaip negraziai. Tuo tarpu jau kiti uzauge ir palike tuos namus ivaikiai kaip ir teigiamai atsiliepe.
Tai nezinia kaip ten kas, bet atsakomybe labai didele.
Atsakyti