Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 01, 21:24)

vyras negali pats sau pasiuciulpti, na jeigu ne koks gimnastas  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
patiko
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 01, 21:24)

vyras negali pats sau pasiuciulpti, na jeigu ne koks gimnastas  biggrin.gif  biggrin.gif

pats sau priestarauji, vyras save tik darbe realizuoja, ir kaip tai susije su kazko inesimu i santykius? o moteriai ir sekso duot, ir tvarkytis, ir t.t.?

Ne visiems tie oraliniai patinka... Man tai visai ne palyginus su normaliu pasimylejimu.
Toliau jei palygint pasimylejima su geros kokybes lele ir moterimi, tai nzn ar ten didelis skirtumas...

Na realizacija darbe tai aisku vyrui pliusas ar ne, bet uzdirbami pinigai tai juk reikalingi abiems?

Moteris visai kitaip gali gyventi, jei nereikia kasdiena i darba eiti...

Siaip pas moteris yra tam tikras programinis defektas. Jos nori butii mylimos ir nori lygybes.
Tai nesuderinama. Turetu pacios nuspresti ko jos nori...
Lygybes nera nei pas gejus nei pas lezbes, o jau tarp vyrro moteers tai is vis lygybe neimanoma
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2018 10 01, 21:07)
Idomucia, nu as bandau isivaizduoti si kulinarini sedevra  biggrin.gif
Kai atsirado mikrobangines, as bandziau eksperimentuoti su gamyba joje, paaugle buvau smalsi, tai geriausiai pamenu kaip kiausini mikrobangeje viriau  ax.gif

oi, prisimenu musu vaikystes sedevrus, su draugem, ko tik nesam pridare, viena karta vietoj miltu idejom krakmolo, paskui esam iskepia kogel-mogeli, jei kas zinot dar toki, o jau kiek pyragu prikepem, kai kurievisai geri gaudavosi lotuliukas.gif
as neisivaizduoju, kokioj planetoj reikia gyventi, kad nesigaudyti su elementariais dalykais gaminime, kai jau esi suauges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 01, 21:31)
oi, prisimenu musu vaikystes sedevrus, su draugem, ko tik nesam pridare, viena karta vietoj miltu idejom krakmolo, paskui esam iskepia kogel-mogeli, jei kas zinot dar toki, o jau kiek pyragu prikepem, kai kurievisai geri gaudavosi lotuliukas.gif
as neisivaizduoju, kokioj planetoj reikia gyventi, kad nesigaudyti su elementariais dalykais gaminime, kai jau esi suauges  biggrin.gif

Man viska exe padarydavo ir poo nasrais pakisdavo.... Viska...

Prie keliss metus mano mama kalbejosi su MB, pasake... nu ir sekas su tarnaitemis tam tinginiui
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 01, 21:09)
bet juk geras vyras buitį šiaip jau moteriai palengvina smile.gif

kaip cia paziuresi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 01, 21:33)

Prie keliss metus mano mama kalbejosi su MB, pasake... nu ir sekas su tarnaitemis tam tinginiui

cia ne nuo moteru, nuo taves pacio priklauso. Kaip galim aaugti ir akis uzsiklijavus gyventi? Taigi, juk neimanoma nematyti augant, kaip kazkas kazka valgyti daro, kru ir kaip reikai gyventi? nebent kokioj jav , kur 3 kartos negamina. O namie vis tiek matai kaip tevai gamina, per kinus rodo galu gale, nu neisivaizduoju rimtai. Mano vaikai jau nezinau nuo 3-4 m virtuveje sukasi, kai tik ismoko normaliai daiktus laikyti, kazka dirbti. Bet ne tai,kad as juos versciau, jie patys eina, daro, jiem patinka.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 01, 21:24)
Rinksites is musu dvieju, pakraipa pakeite? bigsmile.gif
Bet kas pas tave per mada isikisti i poklabi net nesidomint apie ka jis? mes cia snekejom apie vyru apsirengimus, stilius, kam patiko su kostiumais, kam su kitais rubais, kam madingi, kam stlingi, kam trumpais plaukais, kam ilgais ir cia buvo du vyrai, skirtingais stiliais, paklausiau, kuris kam labiau patinka. O tu ka prisihaliucinavai?  biggrin.gif

" jus" cia kas? Kas diskutavot apie tai? Cia tik tu ikelei palyginimus pasityciojimui , nes tau tik priimtina juoda arba balta. Kartu sumaisius - pilka.
Tu ne pirma ir neatnra karta taip elgiesi. Toj temoj, kur visas isvadinai bes*krusancionis paleistuvemis, narkomanemis ir alkoholikemis, irgi kelei kazkokius afriko ar NZ ciabuvius su auskarais, tipo " paziurekit, kas cia per ciudai". Ikelt ta tema? Gal kazkam bus idomu paskaityt, kad tave perprast, dvasios ubage tu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 01, 21:26)
Ania? Taigi jau ir taip komentuoji, teigi, kad matei, net plaukus komentuoji biggrin.gif
Matai kaip tave, vištela, lengva pagaut? biggrin.gif

Tai dabar blogai jautiesi del to? Sakiau, maitinkis visaverciai id turesi grazius plaukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 01, 21:33)

Tai cia sau kertele keliat?

Gal ne tarnaitem sekasi? Gal sekasi kokiom netokiom?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 01, 22:02)
Tai dabar blogai jautiesi del to? Sakiau, maitinkis visaverciai id turesi grazius plaukus 4u.gif

Blogai jaučiuosi dėl to, kad pas tave ilgas plaukas (ir dar garbiniuotas) - o trumpas prota smile.gif s
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 01, 22:20)
Blogai jaučiuosi dėl to, kad pas tave ilgas plaukas (ir dar garbiniuotas) - o trumpas prota smile.gif s

Kaip ziauru, kai kazkokia miteriske is sm gali itakoti kiti sm dalyviai unsure.gif .
Nu neveltui tau visas gyvenimas sm ir vyksta - drauge lutuke ir priesai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 01, 22:27)
Kaip ziauru, kai kazkokia miteriske is sm gali itakoti kiti sm dalyviai unsure.gif .
Nu neveltui tau visas gyvenimas sm ir vyksta - drauge lutuke ir priesai biggrin.gif .

Nu matai, ir vėl apsivarei smile.gif Taip mane kaltinai beširdiškumu, kad ten negailiu žmonių ir pan., o tavęs matai aš pagailėjau 4u.gif
Žodžiu, nustok jau čia raitytis kaip gyvatė priminta, vistiek tau niekas neišeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 01, 22:49)
Nu matai, ir vėl apsivarei smile.gif Taip mane kaltinai beširdiškumu, kad ten negailiu žmonių ir pan., o tavęs matai aš pagailėjau 4u.gif
Žodžiu, nustok jau čia raitytis kaip gyvatė priminta, vistiek tau niekas neišeina biggrin.gif

Saulute nusileido, menulis patekejo...
Berods vel pilnatis? Tuoj eisiu laukan paziuret.
Nes pagal tavo neadekvatuma sm, tai matosi, kad tave " gamtos jegos" veikia 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 01, 22:02)
" jus" cia kas? Kas diskutavot apie tai?

cia esancios grupes nares, diskutavo apie tai , sunku su neblaiviais zmonem bendrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 01, 23:09)
cia esancios grupes nares, diskutavo apie tai , sunku su neblaiviais zmonem bendrauti biggrin.gif

Dvi grupes vistos? Tu ir menkaverte dziugavot is kitaip atrodanciu?
Va yra sioj temoj gal du- trys vyrai? Kazi jie vyriskuose pokalbiuose kilnoja kokiu sirinskieniu, kur tu i ja panasi, ar kokiuu nupestu vistu blondiniu foto ir saiposi is ju? Nemanau.
Nelaikas tau susimastyt, grOAzuole pilkoji?

Kam rudens vakarai prailgs, filmai bus perziureti, knygos perskaitytos, arba kas nores geriau perprasti lutukes " filosofija" :
https://www.supermam...owtopic=1039662
temute kur lutuke - ubuntu savo perlus drabsto apie papuasus arba kitos julturos zmones su auskarais, ziedais, besi* rusancias moteris paleistuves, nes jos naudoja KT, narkomanes, alkoholikes, apie tai, kad vyro sperma tai jau vaikai ir dar visko kito, ko sveiko proto zmogus nedasigalvotu iki tokiu dalyku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 01 spalio 2018 - 22:45