Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cirkas.
Sedi tas pats zmogus ir is skirtingu adresu pats su savim rasinejasi.
Klajokli, kiek jums metu?

Jau atsisveikino gi, ka cia klausineji, nebera jo. Liko tik kastone  :rolleyes: 

Atsakyti

Turi 2 browserius pvz IE ir Firefox.
Bet stebina zmogaus bukumas.

ne pirmas ir ne paskutinis cia toks genijus :D

Atsakyti

[quote=cambala,2017 04 28, 20:21]Cirkas.
Klajokli, kiek jums metu?

[/quote Keista 4u.gifbet as visai kitas zmogus hmm.gif

Nu tikrai keista, kai vadini savo desini kumsti zmogum :D

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2017 04 28, 20:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71598455" data-time="1493403691"><div><p>Cirkas.
Klajokli, kiek jums metu?</p></div></blockquote><p>Jau atsisveikino gi, ka cia klausineji, nebera jo. Liko tik kastone  rolleyes.gif </p>

Na tada kiek Kastonei metu, kad taip mazvaikuskai elgiasi?
Atsakyti
Šitą pastebėjimą užskaitau mirksiukas.gif
Esu 60% Sello tipo vyras. BET nemaišyti su Einikio. Moteris myliu, neskriaudžiu biggrin.gif
Duosiu tau praktinį patarimą: jei nori kažką toliau kalbint (nebūtinai mane tongue.gif ), nestok į tą perekšlių chorą, kud kudakt. Tai, ko gero, apsunkins bendravimą? unsure.gif

QUOTE(GAILE* @ 2017 04 28, 21:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Klajoklis8421" data-cid="71598424" data-time="1493403273"><div><p>kastone1,

Parašyk man privačią tada gal? Jei noretum kitų dainų vartotojo įkelta nuotraukaAš jų turiu bele kiek. Ir visos geeeros, atsakau vartotojo įkelta nuotrauka

Per daug čia siutinu visas likusias. Ne čia papuoliau, sutinku. Bet koks desantas į "priešo užnugarį" yra itin įžuli avantiūra, pats žinau vartotojo įkelta nuotraukaBet... nepabandęs nesužinosi gi.. vartotojo įkelta nuotrauka

BET jei turi vyrą, geriau nerašyk. Tu net neįsivaizduoji, koks galiu būti pavojingas... Kai kurioms vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai gi jau atsisveikinai, kastone tu, kastone biggrin.gif. Ar tu kaip tas SELas, kuris kasmet vis po paskutini atsisveikinimo koncerta organizuoja? biggrin.gif</p><p></p><p></p><p></p>

Papildyta:
kaštone,

Esu realistas. Būtent tokios reakcijos ir tėjausi, jeigu ką tongue.gif
Nors...

Check out this mirksiukas.gif

https://www.youtube....h?v=DAPHAwJ8NnI

Ačiū Gailei už idėją. Priminė...
Daina tokia... lyg pats ją būčiau parašęs... Aik sau! rolleyes.gif

QUOTE(kastone1 @ 2017 04 28, 21:17)
Niekaip nesuprantu ko moterys uzsiuto.gal kad iprasta  temutej ,,kertelej sielai ..zmones renkasi su problemom.bedom ir nelaimem.O ne dainu klausyti.Itartinai matomai atrodai : mirksiukas: .,

Papildyta:
Visom perekšlėm. Paskaitykit paskutinę eilutę ir manęs nebeteiskit taip aršiai tongue.gif tongue.gif

Brendu aš svajonėm, mintim šiltom aukso kopom
Į dangų baltais minkštais debesų patalais
Aš taip gyvenu, nes kitaip gyventi nemoku

Kažkuri buvo teisi ten. Sell'as atsisveikina tik tam, kad sugrįžtu vėl. Nauju Sellu nestuke.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Kas ten su jusu internetiniu rastingumu dedasi? Kodel citatos apacioj, o pacio mintys virsuj? Labai sunku skaityti.

Ir aplamai, su jumis normali moteris nesipazindins, nes visas moteris cia perekslem isvadinot tongue.gif .
Moteris gerbiantis vyras tokiu epitetu nenaudos, o save gerbianti moteris su tokiu vyru neprasides.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 balandžio 2017 - 20:51
Yra toks psichologinis triukas. Tą žodį pamatys tik tos, kurios iš tikrųjų yra tokios. Kitos net nepamatys. Tai jau yra. Patikrinta mirksiukas.gif

Pratinkintės. Aš turiu savo stilių. Ir nežadu jo keisti. Kam reikės, tas perskaitys mirksiukas.gif O šiaip labai lieva čia ta jūsų mamyčių citavimo sistema. Ne vyrai konstravo ryškiai ją tongue.gif

QUOTE(cambala @ 2017 04 28, 21:48)
Kas ten su jusu internetiniu rastingumu dedasi? Kodel citatos apacioj, o pacio mintys virsuj? Labai sunku skaityti.

Ir aplamai, su jumis normali moteris nesipazindins, nes visas moteris cia perekslem isvadinot  tongue.gif .

Atsakyti

O dar viens atsisveikinimas :D

Atsakyti

Yra toks psichologinis triukas. Tą žodį pamatys tik tos, kurios iš tikrųjų yra tokios. Kitos net nepamatys. Tai jau yra. Patikrinta mirksiukas.gif

Pratinkintės. Aš turiu savo stilių. Ir nežadu jo keisti. Kam reikės, tas perskaitys mirksiukas.gifO šiaip labai lieva čia ta jūsų mamyčių citavimo sistema. Ne vyrai konstravo ryškiai ją tongue.gif

Taigi jau atsisveikinai, klajkastone :D 

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 28, 20:14)
kastone1,

Parašyk man privačią tada gal? Jei noretum kitų dainų  mirksiukas.gif  Aš jų turiu bele kiek. Ir visos geeeros, atsakau  rolleyes.gif

Per daug čia siutinu visas likusias. Ne čia papuoliau, sutinku. Bet koks desantas į "priešo užnugarį" yra itin įžuli avantiūra, pats žinau  biggrin.gif  Bet... nepabandęs nesužinosi gi..  ax.gif

BET jei turi vyrą, geriau nerašyk. Tu net neįsivaizduoji, koks galiu būti pavojingas... Kai kurioms  biggrin.gif  biggrin.gif

Vyro neturiu .bet esu irgi pavojinga.kai kuria prasme rolleyes.gif
Atsakyti
Intriguoji. Tęsk, jei nori tebūnie čia -- prie visų. Matai, kitos jau įtaria, kad aš ir tu esam... aš tongue.gif Bet man tai dzin mirksiukas.gif

QUOTE(kastone1 @ 2017 04 28, 21:56)
Vyro neturiu .bet esu irgi pavojinga.kai kuria prasme rolleyes.gif

Papildyta:
Nu ką, jau po 22:00. It's party time! 4u.gif
Įsivažiavimui DJ Ranger deda seną gerą Benny Benassi "Every Single Day". Enjoy!

Warning / Attentione: Skirta tik blogoooms mergaitėms. Už klipo turinį atsakomybės neprisiimu tongue.gif

https://www.youtube....h?v=xPEbvBxc4xo
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 28, 21:04)
Intriguoji. Tęsk, jei nori tebūnie čia -- prie visų. Matai, kitos jau įtaria, kad aš ir tu esam... aš  tongue.gif  Bet man tai dzin  mirksiukas.gif

Na va kaip idomiai gaunasi biggrin.gif .is kart vienu kunu ir siela wub.gif Vis atsisveikint nepavyksta tau.dek dar viena daina.paklausysiu,,
Atsakyti