https://www.youtube....eature=youtu.be
tai negyventų, pas tėvus ir sėdėtų. Čia ne Lietuvoje vyksta, tai ten norma taip, niekas po vieną nepuola gyventi
Papildyta:
nu. Pastoviai kabinasi ir galvoja, kad protinga taip atrodys Gi ne skausmo temoje sėdim
O prie ko temos pavadinimas ir tavo siauras vingis kanareles smegenu talpoj?
Tu is visu kitaip atrodanciu ir besielgianciu sedi kaip sena pensinyke ir stebeilyjies. Gal tu pilka pele irgi kazkam neatrodai stilinga ar patraukli, bet kazkaip nepastebejau, kad visi tie kitokie pvz pankai, gotai saipytusi is eiliniu zmoniu.
Papildyta:
nu. Pastoviai kabinasi ir galvoja, kad protinga taip atrodys Gi ne skausmo temoje sėdim
Parase dar viena forumo krasavica paaugles protelio.
Klausimelis,
Kada apsigyvenot su savo vyrais, cia gal labiau netekejusioms klausimas, kada jau zinojot, kad jau "laikas"?
Ar geriau laukti vestuviu
Mums susikloste taip situacija, kad po kokiu 1,5 m. Gal butume ir anksciau, bet neimanoma buvo. Man rodos verta apsigyventi tik tuo atveju, jei jauti, kad vyras tikrai rimtai, o ne siaip nori patogiai gyventi vardan pasitasymo. Is maniskio elgesio (man vyro kalbos yra nepakankamaa rodiklis) matesi, kad jis su manimi nori normaliu santykiu ir pratesimo, o ne siaip. Jei kiltu abejoniu del vyro ketinimu ir lukesciu man, as su juo negyvenciau, nes as asmeniskai zinau tokiu poru, kur gyvena kartu bile gyventi, bet nera jokiu planu, pastangu, investuciju (laiku ir pinigais) is vyro puses. Tokiu atveju geriau nereiketu man bendros buities, o duotuoju momentu ir tokio vyro apskritai.
Šiaip tai manau nėra ko gyvenimo švaistyt, jei žmogus mielas. Ir taip trumpas tas gyvenimas. Mes su vyru jau greit švęsime vėl naujas metines kartu. Labai greitai metai bėga, net nesijaučia, kad tiek laiko esi su tuo žmogumi. Tai ko ten laukti, ko delsti? Jau geriau jei nesutiktumėt visiškai galiausiai, greičiau tą išsiaiškinti ir išsiskirti nei tempt gumą.
Gal ir sutikciau, bet kai esu atsakinga ne tik uz save, bet dar ir uz dukra, nesinori kad isiverztu i jos gyvenima taip greit ir daug, o paskui jeigu kas neiseis. Gi ir vaikai pripranta. Aisku ir dabar bendrauja jie nemazai, bet gyvenimas kartu dar labiau zmones suartina.
o del tvarkymosi, tai mano ex pvz tik su mama uzaugo, bet su tvarka megsta labiau negu as, man istisai prikaisiodavo dukros tetis su abiem tevais uzauges, tevas visai nemegsta tvarkytis, bet jis buvo tvarkingas, mamos ismustruotas . dabartinis MB tai pas mane irgi man viska padeda daryti nuo...iki, bet pas ji pati namai netvarkingi. Tai gal tik nori pasirodyti geras man
Papildyta:
Kada apsigyvenot su savo vyrais, cia gal labiau netekejusioms klausimas, kada jau zinojot, kad jau "laikas"?
Ar geriau laukti vestuviu </p></div></blockquote><p>Mums susikloste taip situacija, kad po kokiu 1,5 m. Gal butume ir anksciau, bet neimanoma buvo. Man rodos verta apsigyventi tik tuo atveju, jei jauti, kad vyras tikrai rimtai, o ne siaip nori patogiai gyventi vardan pasitasymo. Is maniskio elgesio (man vyro kalbos yra nepakankamaa rodiklis) matesi, kad jis su manimi nori normaliu santykiu ir pratesimo, o ne siaip. Jei kiltu abejoniu del vyro ketinimu ir lukesciu man, as su juo negyvenciau, nes as asmeniskai zinau tokiu poru, kur gyvena kartu bile gyventi, bet nera jokiu planu, pastangu, investuciju (laiku ir pinigais) is vyro puses. Tokiu atveju geriau nereiketu man bendros buities, o duotuoju momentu ir tokio vyro apskritai. </p>
Buvo jau dalyku, kurie leido suprasti rimtuma, bet as manau, kad man dar per mazai "irodymu" arba siaip tiesiog mazokai laiko praejo draugystes. ir nesinori i ta buiti vel veltis, atrodo ne taip seniai buvau dar.
Papildyta:
as manau, kad labai sveika vyrams is po mamytes sparnelio pabegus pagyventi vieniems, ar tai butu studijos, ar kazkokios keliones i uzsieni. ismoksta daug visokiu buitiniu dalyku daryti, biski susivokia, kad nei indai patys neissiplauna, nei kojines i skalbianke nesubegioja pacios.
Buvo jau dalyku, kurie leido suprasti rimtuma, bet as manau, kad man dar per mazai "irodymu" arba siaip tiesiog mazokai laiko praejo draugystes. ir nesinori i ta buiti vel veltis, atrodo ne taip seniai buvau dar.
Siaip idomu- o kiek mazdaug laiko tu pagyveni po skirybu viena? Na apmastai kazka, susidelioji viska savyje, paanalizuoji klaidas ar taip labai greitai kazka susirandi?
Mane is mamos is karto pereme exe, po to ejau per rankas...
Ismokau issikepti mesos tik kai tako pagyventi Australijoje. Ten ismokau ir makaronus pasikepinti. Is pradziu bandziau kepti makaronus aliejuje... labai sunkiai mann ejosi...
Darbe pasiskundziau, kad pas jus makaronai kazkokie sunkiai kepinasi.
Man pasake, kad gal isvirk juos pirma... Na susidare gera nuomone apie lietuvius pagal mane...
Patiko seimininkauti, bet po to vienam gyvent neteko.
Dabar moku tik kavoje cukru issimaisyti ir dar buterbroda susitepti. JeiMB kur isvaziuja ar bunu usienyje. Geriausia tai imetu kazka i mikrobange ar i ovena ir iskapu suedu stacia
Tai ant makaronu pokelio nebuvo parasyta/ parodyta kaip juos pasigaminti?
Jaazau, tai kokio tupumo reik but, kad is pardes makaronus bandyt kept aliejuje...? Nepykit, nesusilaikiau
po dukros tevo buvau viena apie metus, dabar po draugo gana greit atsirado kitas, bet viskas tiesiog netiketai susikloste labai. bet as manau, kad viduje toks dvasines skyrybos ivyko anksciau negu kad fizines.
Tu is visu kitaip atrodanciu ir besielgianciu sedi kaip sena pensinyke ir stebeilyjies. Gal tu pilka pele irgi kazkam neatrodai stilinga ar patraukli, bet kazkaip nepastebejau, kad visi tie kitokie pvz pankai, gotai saipytusi is eiliniu zmoniu.
Papildyta:
Parase dar viena forumo krasavica paaugles protelio.
Paauglių ut kokių yra, ne tau senai vištai suprast
Seniai jau čia ant Bosienės daveisi, kad baisi, ant morkų pardavėjos facebooke?
Na as tikiu, kad jau gyvenus su vyru, nesinori vel sokti i buiti, juo labiau, kad yra vaikas.
Jaazau, tai kokio tupumo reik but, kad is pardes makaronus bandyt kept aliejuje...? Nepykit, nesusilaikiau
Idomiausia, kad sunkiai, bet as juos iskepiau ir po to suedziau.