Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

cia besidomenciom mano darbu labai, stai pas mane net instrukcijose, kai reikia kazka pasidaryti kartais minima, eik pasidaryk kavos tai uztruks  :P

Priedas  wwe.png   24,61KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 01, 14:13)

Airijoje yra garda, ir kiek sutikau visi normalus zmones, nei jega nei savo igaliojimu virsyjimu nesidemonstruoja, nei kisiu neima, neo kontrabandiniu cigareciu neruko, nei uz krumu tupi pasislepe prie kelio,kad pinigeliu pasirinktu, kaip prostitutes  mirksiukas.gif ne profesija pati kalta, zmones atsakigi, kai dirba atmestinai, daslo?

Tai Airijoj. Ten ir gyveni ir pasilik.
O Lietuvoj viskas keiciasi. Dabar ne tie tavo jaunystes laikai, kai tave nelegalia taip vadinami tavo mentai is tavo turgaus vijo ir neapgyne nuo reketininku( tik nesivartyk, pasakojai apie save). Tavo senos nuoskaudos, o Lietuva visai kita.
Atsakyti

Lutuke, neignoruok problemų savo šeimoje ir nedangstyk jų sėdėjimu SM. Tu kai sėdi tai aišku kad jos tau neegzistuoja, čia tu isijauti į tą visažinės ir visagalės vaidmenį ir taip įsikalbi sau kad tu esi gera ir neturi jokių problemų. Bet aplinkui tave yra gyvi žmonės kuriems ant SM nusispjaut, jie net nežino kas tai, bet mato tave isisiurbusią kaip erkė į ekraną jau metai iš metų ir tu tokia jų galvoj jau ir esi.  Tau atrodo kad problemas turi tik kiti, ir kad tu jas visas jiems padedi išspręst, taip pasijausdama vos ne geradare fėja, kurią internetas turi ant rankų nešiot, bet SM žinok rankų neturi, rnaks turi tik tavo vyras, kuris tikrai ant rankų tavęs nenešios kol tu per seksą SM rašinėsi. Susitaikyt su tuo galima aišku, bet meilužės reikia. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 01, 10:47)
Klausimelis,
Kada apsigyvenot su savo vyrais, cia gal labiau netekejusioms klausimas, kada jau zinojot, kad jau "laikas"?
Ar geriau laukti vestuviu  biggrin.gif

kuo anksčiau, tuo geriau, mažiau po to dūšios skausmų. Dabar va viena jauna mergelė po trijų gal metų draugystės tik apsigyveno ir mato, kad ne kas. Tinginys, lodorius, nesitvarko. Jau čiamodanus susidėjo atgal, o tas maldauja, verkia...
Ne kas, ne?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 01, 14:47)
O Lietuvoj viskas keiciasi. Dabar ne tie tavo jaunystes laikai, kai tave nelegalia taip vadinami tavo mentai is tavo turgaus vijo ir neapgyne nuo reketininku( tik nesivartyk, pasakojai apie save). Tavo senos nuoskaudos, o Lietuva visai kita.

kada man reikejo pagalbos nuo reketininku blink.gif : ir kokia mane nelegalia? blink.gif nuo pat ryto geri?
Papildyta:
QUOTE(emiss @ 2018 10 01, 14:51)
<p>Lutuke, neignoruok problemų savo šeimoje ir nedangstyk jų sėdėjimu SM. Tu kai sėdi tai aišku kad jos tau neegzistuoja, čia tu isijauti į tą visažinės ir visagalės vaidmenį ir taip įsikalbi sau kad tu esi gera ir neturi jokių problemų. Bet aplinkui tave yra gyvi žmonės kuriems ant SM nusispjaut, jie net nežino kas tai, bet mato tave isisiurbusią kaip erkė į ekraną jau metai iš metų ir tu tokia jų galvoj jau ir esi.  Tau atrodo kad problemas turi tik kiti, ir kad tu jas visas jiems padedi išspręst, taip pasijausdama vos ne geradare fėja, kurią internetas turi ant rankų nešiot, bet SM žinok rankų neturi, rnaks turi tik tavo vyras, kuris tikrai ant rankų tavęs nenešios kol tu per seksą SM rašinėsi. Susitaikyt su tuo galima aišku, bet meilužės reikia. </p>

cia kaip matau asmenines nuoskaudos sneka lotuliukas.gif
ir dar vaidini nauju nariu ir vyru lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 01, 14:51)
kuo anksčiau, tuo geriau, mažiau po to dūšios skausmų. Dabar va viena jauna mergelė po trijų gal metų draugystės tik apsigyveno ir mato, kad ne kas. Tinginys, lodorius, nesitvarko. Jau čiamodanus susidėjo atgal, o tas maldauja, verkia...
Ne kas, ne?

bet tai kaip per 3 m to nepamatyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 spalio 2018 - 13:55
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 01, 14:56)
kada man reikejo pagalbos nuo reketininku  blink.gif : ir kokia mane nelegalia?  blink.gif nuo pat ryto geri?
Papildyta:

Tu zinai, nebent pamirsai ka kurei ubuntiene budama. Rasei kad turguj tave reketavo.
Atsakyti
Turiu ideja emiui ir cambalai,kurkti savo asmenine tema ir galesit varyti ant mane skiek telpa, nu ko tersiat sia tema? demesio truksta ar ko? Eimi turi savo tema, ten ir dejuok ir verk ir vaidink visazini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 01, 13:54)
pagal save sprendi kaip supranu. biggrin.gif
Klausyk o tavo vyras ne policininkas kartais?

Aimejos policininkas, pas ją tvarka turi būti ir vyras ją stroint turi, o ji bijot jo ir gerbt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 01, 14:57)
Tu zinai, nebent pamirsai ka kurei ubuntiene budama. Rasei kad turguj tave reketavo.

ne manes niekas nereketavo, rasiau, kad kitus prekeivius reketavo ir rasiau ir tai vyko ne Lietuvoje , tu jei ka rasai, bent pasitikslink nu kvailai zinok atrodo tavo tokios susikurtos isvartytos istorijos, tu pati tikrai nejauti?
Atsakyti
O Lietuvoj viskas keiciasi. ...

o Lietuva visai kita.

Biski geriam?

Na apsisviesk, kaip dabar dirba LT policija

https://www.lrytas.l...augai--7736525/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 01, 14:59)
Aimejos policininkas, pas ją tvarka turi būti ir vyras ją stroint turi, o ji bijot jo ir gerbt biggrin.gif

ai tada aisku, ko ji tokia nelaiminga moteris unsure.gif
Atsakyti

jau ir ji turguje, ne tik aš?
Klausyk, tu centrine turgaus boba, išsipagiriok vieną gražią dieną biggrin.gif
Atsakyti