Vargsas vyras...
96B4497D-5070-4BFF-B466-DBA20BCE3D17.jpeg
Arbuzai, daugiau pozityvo. Arba, su tokiu nusistatymu, geriau neieskok. Vistiek visos jos bus «blogos». Is anksto. 😃😏
Ji santykiuose su tavimi tikriausiai nesijaute gerai. Nezinojote vienas kito noru. Lukesciu. Ar matei rusu filma Ekipazas? Ten lb. gerai parodyta moters savijauta. 😏
Tai buvau durna. Dabar jau protingeju turbut. Nustojau kariauti arba sutikau tinkanti vyra. Jis sako, kad moters zodis turi buti paskutinis. Tai kiek ilgai viena su savimi pasigincysiu? 🤣😂 Prasiejau sauleta Oslo pakrante. Pakeliui nufotkinau Nobelio premijos iteikimo rumus.
Ekipazas- ten kur tu-154 uodega dege ??
Pozityvas gerai- dar geriau butu ,kad nuejai pasisemei kazkur ir vel pozityvus 100%.
Siaip galvoju , nereikejo sukt galvos tada gal butu ivertine . nus buvo kaip buvo ,laabai palengvejo kai issiskyrem -vadinasi, tai buvo tik balastas.
-----------------------------------------------------------------
beje bandau ieskot ,aisku ne cia visgi smagu drauge turet salia
Vargsas vyras...
kodel?
Jie papildo vienas kita .
Nu taip, as nesu to patyrusi, bet kai mano abu tevai is vaiku namu, tai tokiu dalyku nepasakojo, kaip tu, kad jei tavo tevas pasakydavo, kad jis is vaiku namu, tai i ji skersuodavo.
Dar va arbuznikas maugliais isvadino...
Siaip tai visur visokiu yra. As du savo amziaus zinau is vaiknamio, vienas didelio holdingo direktorius, kitas irgi su pareigom tvarkingas, kulturingas zmogus.
Nors kai cia pasiziuri, kaip jus cia dvi saipotes is policininku, komisaro, tai gal yra dar kokiu nuokvaku, kurie i tuos nelaimingus vaikus skersuoja.
Papildyta:
Na tai cia reiktu truputi susivokt tiems vyrams, kad vaikai nelabai nori savo mama dalint su kazkokiu svetimu dede. Gerai, jei dede buna protingas ir kantrus, stengiasi prieiti prie to paauglio sirdies. Bet dazniausiai tai tas diedas galvoja, kad visas pasaulis dabar turi suktis apie ji. Vaikai, o ypac paaugliai nera tokie kvaili.
Kazkada senai ziurejau rusiska filma su Maškovu. Berods vadinosi " Vagis". Ziauriai geras. Kas neturit ka veikt - rekomenduoju paziuret.
filmas geras-dusevnas ,ir gerai pastatytas -ne konvejeriniu budu.
joo vat ,,sunkus tas kelias .ne visi moka suprast ;) as kai prisimenu kiek ex dukra buvo padarius. bent dabar esant panasioje situacijoje- tiesiog nesistengciau nieko daryti arba net nepradeciau santykiu.
man vienas draugelis po keliu metu atostogu pravenuose pasake taip ,i klausima vel neuzilgo; zinai ,kai gryzau ir norejau iseiti i lauka -dukra 5m apsikabino koja ir nepaleidzia niekur eiti ir sako ;neleisiu niekur ;)
o svetima atbegus atstato uzpakali ir perdzia ,arba rekia ko cia atejai ir panasiai ;)
reikia gerai pagalvot ar verta pasildyt jom gyvenima ,geriau ten kur laukia ;)
Nu gal...
As tai visai nebuciau patenkinta, jei mano vyras kazkur rasytu, kad jo zmona yra kvailele.
O kad lutuke savo vyro nemyli - tai jau senai aisku.
Papildyta:
Na gal pravieniskese atitinkamos mlteriskes ir iesko vyru, jei savo atzalas taip aukleja.
Siaubas...
Nu gal...
As tai visai nebuciau patenkinta, jei mano vyras kazkur rasytu, kad jo zmona yra kvailele.
Papildyta:
Na gal pravieniskese atitinkamos mlteriskes ir iesko vyru, jei savo atzalas taip aukleja.
Siaubas...
na nezinau Liutukes istorijos , mane pati ex vadino taip ,kai susirasinejo su savo draugeliu . vienas dalykas kuri fiksuoja protingesnis vyras :-,kad ji pati yra durna ,ir jei savo ex vadini durneliu naujam draugui,yra tikimybe kad ir ji -taip vadinsi .
o jei taip vadina ; tai arba nevertina ,arba pats zmogus yra zemo lygio .
ten apie mano ex atzala ejo kalba , bet ka gali noret is varguoliu,jie vistiek liks varguoliais nors ir aprengsi grazias rubais. o nuo dugno skyre kad negere ir neruke.
Aš labai ilgai būnu gera ir tolerantiška. Pasiskaityk mano pirmines diskusijas su ta cvankt... Aš tiek kantriai jos briedą toleravau ir dar bandžiau atvest į protą, bet ir man rankos nusviro Lutuke liudininkė neduos meluot
O kuris čia taip leidžiasi, taviškis? Net hobius jam parinkai?
Nu šaunuolė, sveikinu, tikra baba jaga
Exsas man veliau papasakojo, kad jo tas draugas, kai issiskyres su pirma zmona, kuri buvo pirma, mokykline meile, pradejo labai gerti. Kiekviena diena. Eidavo i tuometine, Tabakas vadinama, gerimu parduotuve. Budavo, kad prasydavo pinigu is pazistamu ir ne tik. Toje parduotuveje ir dirbo, mergina, kuri veliau tapo jo zmona. Ar ji jo pagailejo. Ar mate potenciala, (vyras buvo issilavines, is geros seimos). Vienu zodziu, jie susituoke. Vyras nustojo gerti. Po Lietuvos nepriklausomybes, jis su broliu ikure pelninga imone. Susilauke dukters. Pasistate dideli nama. Zmonai nereikejo dirbti. Ji augino vaikus ir priziurejo namus.
Kazkodel tai tikiu Rytu patarle: Moteris stato - moteris griauna.
Ir is liuno gali padeti islipti protinga moteris. O neprotinga, istumti.
Matyt tame daug yra tiesos. Ir gal nebutinai moteris, o vienas kita abu. As pradejau ziureti viena dalyka dabar, kaip santykiai,salia esantis zmogus veikia tavo gyvenima apskritai - buna, kad zmones susitinka, ir jie ne tik vienas su kitu laimingus santykius kuria, dazniausiai ir kitur jiems pradeda labiau sektis - ir darba geresni susiranda arba tam paciam geresne vieta, ir su kitais santykiai pagereja, ir kazkuo tobulejame. Gal del to, kad nesames is santykiu geri kitur, turim energijos ir kitiems dalykams.
O kai santykiai issunkia, tai ir kitur pradeda nesisekti, pykstiesi su kitais, pats kaip asmenybe apkerpeji.
Prireike nemazai laiko, kad sita suprasciau.
Papildyta:
megejos tos, su psichologiniais nukrypimais, vadinamuoju "gelbetojos" vaidmeniu, tikincios, kad kazka gali isgelbeti , isgydyti savo meile ir pastangomis. bet daznai po tokia kauke slepiasi noras kontroliuoti, pakelti save i aukstumas, nebutinai samoningai ta suprantant.
Papildyta:
atejusiam i seima naujam zmogui gal kartais sunku suprasti, kad turi susidraugauti ne tik su mama, bet ir su jos vaiku/vaikais. su suaugusiu santykius kuriate abu, dviese, o su vaiku dazniausiai susidraugauti turi rodyti iniciatyva suauges. be skyrybu fakto, kuris traumuoja vaikus, atsiranda dar vienas faktas, naujas vyras seimoje, o vaikai tai ne kaciukai, o zmones, o jei dar kokie paaugliai, ir taip ju gyvenime tiek daug visko vyksta, ko jie nesupranta ir juos ima siaubas, o dar ateina naujas zmogus i seima, i namus, kuris nebutinai patinka, prie kurio turi prisitaikyti, susidraugauti. gali net ne vieni metai praeiti, kol vaikas priims i savo sirdi ta kita zmogu.
gal ir negali smerkti, kad daznai vyrai renkasi lengvesni ir paprastesni kelia, bet kai is tiesu myli moteri, tai gi gali iveikti ir si sunkuma, ir kitus.
Papildyta:
Siaubas... </p></div></blockquote><p>na nezinau Liutukes istorijos , mane pati ex vadino taip ,kai susirasinejo su savo draugeliu . vienas dalykas kuri fiksuoja protingesnis vyras :-,kad ji pati yra durna ,ir jei savo ex vadini durneliu naujam draugui,yra tikimybe kad ir ji -taip vadinsi .</p><p>o jei taip vadina ; tai arba nevertina ,arba pats zmogus yra zemo lygio .</p><p>ten apie mano ex atzala ejo kalba , bet ka gali noret is varguoliu,jie vistiek liks varguoliais nors ir aprengsi grazias rubais. o nuo dugno skyre kad negere ir neruke.</p>
o kaip tu vadini savo ex, mes cia jau visi matem n kartu, kiekvienam temos puslapy, jokia protinga moteris su tavim nesusidetu po tokiu pasakojimu.
o kaip tu vadini savo ex, mes cia jau visi matem n kartu, kiekvienam temos puslapy, jokia protinga moteris su tavim nesusidetu po tokiu pasakojimu.
Teisingai,ir nesusides kol duseje bus kazkiek EX like .tiesiog naivu tiketis palaikymo is kitos barikadu puses. o paciai siuliau-rekomendavau praeiti mane .bet matyt simpatija yra .
beje kritika gal ir gerai ,uzdauzo vilti ir placiau paziurima i problema. mano EX buvo nuostabi pradzioje ,neskaitant to blogo ,tai tegu ir lieka nuostabi bet jau kitiems ;)