Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 29, 20:22)
dzyni, tai cia ne koki aapklausa policijoje  biggrin.gif , aisku gali neatsakineti, ko nenori, siaip mastau garsiai smile.gif kiek pati esu tuo klausimu masciusi, galvoju, jei isivaikinti viena is brloliu ar sesiu tai reikia imti visus, jei tokiu yra, kad galetu augti visi bendrai, aisku, jei jau 12, kaip cia minejo, butu sudetinga. Ir kaip bebutu reikia zinoti tevus, nes uzaugus dauguma nori susirasti ir tevus ir seseris brolius, vis tiek kraujo rysys yra kraujo, vienetai, kurie nenori suzinoti, ypac, jei maziukai uzauginti, nemate tu baisumu seimoje.
Ka ir kokia gera globeja butu, vaikui vis tiek labai svarbu ir mamos meile, rysys su mama ir tas jausmas ,kad paliko, atsisake, neriekalingumo visa gyvenima islieka, niekur nedingsta, as tiketinai susirasciau mama ir meginciau megsti ir ju rysi, kartais gi galetu matytis.
Daug ivairiu pamastymu turiu ta tema, todel isivaikinimas man labai sudetingas dalykas ir labai saunu, kas tam rystasi...
bet tikrai is nieko niekad cia nereikalauju atsakymu  mirksiukas.gif
Papildyta:

Bla bla bla bla bla ...
Tarski niekus.
Isivaikint, cia neiisirinkt kokio kaciuko ar suniuko veislinio, kad atknisinet visa jo gimine ir tos gimines praeiti.
Draugu pora turejo tris sunus, kai mergaite 7 metuku isivaikino. Jiems ir savu vaiku ler akis buvo, bernai beveik uzauginti, gyvenk del saves. Bet moteris uzsukdavo pas savo drauge, kuri vaiknami dirbo. Juk ten kruva tu vaiku. O pastebejo ir patrauke ja prie vienos mergaites, kuri turejo ryskiu sveikatos sutrikimu. Tiesiog ji nusprende, kad butent sito vaiko ji nori. Dabar isaugo grazi jauna panele, sveikatos problemos beveik dingo.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 30, 10:29)
<p>Dievuli tu mano koks grožis wub.gif .Matosi,kad specas gėlę prižiūri.
</p><p>Geros kelionės,Virga. 4u.gif
</p><p>.Mano mama taip tėvukui pakišdavo idėją.Tas pasiginčydavo, paburbėdavo.O paskui padarydavo kaip nori mama ir dar šventai tikėdavo,kad tai jis pats sugalvojo. lotuliukas.gifO mama tyliai sau šypsodavosi.
</p>

Protinga tavo mama. As ilgai to mokiausi. Vis maikes plesiausi, su vyrais kariaudama. blink.gif

Prisimenu, kai buvau dar lb. jauna, man rusu tautybes kolege sake: Uzpakali atkisk vyrui, bet nesakyk teisybes. Ilgus metus, man jos tas posakis akyse stovedavo su atkistu uzpakaliu vyriu, vietoj teisybes. O jis, tas posakis, turejo kita prasme. lotuliukas.gif

Pasigedau geles ant staliuko, ziuriu vyras isneses i veranda, kad gele gautu saules. Miciurinas. blink.gif

Papasakosiu dar nuotrupa is savo gyvenimo. Mano vyras, paprastas, kaip trys kapeikos. Beje dauguma norvegu tokie yra. Tiesus. Be jokiu suktu minciu.

Tai va. Kazkada, kai buvome nauja pora, gyvenome mes name. Turejome valgomaji dar. Tai pas mus geles budavoir svetaineje ir valgomajame. Sviezios. Vyro nupirktos. Karta, padekojau, jam uz geles. O jis atsake, kad pats megsta geles, todel perka. lotuliukas.gif

Ai, kad reabilituoti vyra, dar papasakosiu.

Viena lietuve kuri gyvena cia, buvo pakviesta i vestuves. Sedejo ji prie stalo krasto, ir kai seiminkai pasiklause jos pirmos, ka ji gers? Ji atsake, kad nieko. Tai visa vakara nieko ir negavo. Nes norvegai nesupranta, kad lietuviams reikia kitokio pasiulymo. Primygtinio ikalbinejimo. Gal cia moterims daugiau tinka tai?

Lisiteja aciu. 4u.gif
Papildyta:
cambala perskaiciau apie tavo aprasyta mergaite, ir susigraudinau. Pagarba tavo draugams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 09 30, 09:12)
Lutuke as tik pav. parasiau, kad nuo moters daug kas priklauso. Ji netrauke jo is liuno. Ji tiesiog atsidure salia jo, kai jam buvo sunku. Jis pats nenorejo girtuokliauti, tik, kitaip gal nemokejo skausmo numalsinti.
Ir apie moteri, kai rasiau, kad nuo moters daug kas priklauso. Tai ne su kvalda griauti nama. Ir ne su plaktuku ji statyti. Moteris gali sita viska padaryti, net rankos nepajudindama. Savo protu.
Na ne veltui yra tas posakis, kad uz kiekvieno sekmingo vyro, stovi moteris. Ji nieko nedaro fiziskai. Ji tiesiog yra protinga ir ismintinga.  mirksiukas.gif

As pasakyciau taip, nuo moters priklauso jos gyvenimas, nuo vyro jo gyvenimas, ir ju bendras gyvenimas priklauso nuo ju abieju, svarbiausia neuzsikraut per daug atsakomybes moteriai, nes ji megeja tai daryti.
Atsakyti

Jau senai aisku, kad tarp tokiu reikia ieskoti. Karta skaiciau vieno psichologo straipsni, kaip minioje atskirti sexsualia moteri. Jis rase, kad atejus i vakareli, kur pilna dekoltuotu, miniakais apsiredziusiu ir garsiai kalbanciu moteru, reikia ieskoti tokios, kuri stovi nuosaliau. Apsirengusi neisaukianciai. Nunesimaliavojusi veido viskom vaivorykstes spalvom. Va tokia mergina ir bus tikras lobis. mirksiukas.gif

Papildyta:
Lutuke as apie jausmus nerasiau, nes man tai savaime suprantamas dalykas. Be jausmu tai prostitutes/prostitutai dirba. O visi kiti tai su jausmais, man rodos, pradeda draugyste. Santykius. blink.gif

Tas pilkas ir reikia filtruot ,nes ir ten yra ,,su gerom praeitim,,  

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 09 30, 09:23)

Lutuke as apie jausmus nerasiau, nes man tai savaime suprantamas dalykas. Be jausmu tai prostitutes/prostitutai dirba. O visi kiti tai su jausmais, man rodos, pradeda draugyste. Santykius.  blink.gif

ziurint kokiais jausmais, jausmu yra daug biggrin.gif
Tikrai ne visi is meiles pradeda kurti seima. Mano tevai pvz susituoke, nes mama pastojo "netycia", buvo matomai koks patikimas, bet meiles tikrai tarp ju nebuvo ir duag tokiu siemu esu maciusi, kiti taip ir pragyvena vis agyvenima, pripranta, prisitaiko, patogu, nenori turto draskyti...
Atsakyti

.

Su mano daugiazodziavimu, sunku suprasti esme. Tiksliau butu: Jei vyras protingas, protinga moteris jam netrugo, o padeda. Kartais tiesiog nemaisydama. Budama salia. Is to turbut ir tas poskis . blink.gif

o cia -like

kiekvienas ,turi savo arkliuka (darbo) . va ex kisau lengva uzsiemima bet jis netiko, daba nuejo i kazkoki plytu fabrika lieja plytas - is veido israiskos- patenkinta

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 30 rugsėjo 2018 - 12:46
QUOTE(virga @ 2018 09 30, 09:54)
Su mano daugiazodziavimu, sunku suprasti esme. Tiksliau butu: Jei vyras protingas, protinga moteris jam netrugo, o padeda. Kartais tiesiog nemaisydama. Budama salia. Is to turbut ir tas poskis yra. Beje pas rusus tai turbut daugiau atsispindi. Nes ir zodis isteketi, pas juos verciamas uz vyro[/I].

Pazistu viena rusu tautybes moteri. Ji sekmingai istekejusi uz norvego, praplete jo versla.....

Istorijos tesinys? Finalas. Pirmas vyras bankrutavo. Sekretore ji paliko ir gyvena jis pas sena savo mama.  blink.gif

va cia tai sutinku dabar smile.gif
ir lietuviskai neblogai skamba vyrai - veda, moterys - isteka.Man santuoka pirmiausia kaip sokis, kai vyra svedas, moteris leidziasi vedama.

taip visada buna, karma is a bitch biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 30, 10:02)
Kaip mano mama sako, kai neturi jėgos, tenka dirbti protu.
</p>

arba skama sila est uma nenado biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 30, 12:10)
Pas Tave seimoj tai vis stebuklai ir viskas atvirksciai.
Mano ir tetis is vaiku namu buvo ir mama. Niekas nieko neslepdavo ir niekas i juos kitaip neziurejo. Ir issimokslino ir gerus darbus dirbo.
Pokario metu daug vaiku augo vaiknamiuose. O cia mat pas tave kitaip biggrin.gif .

kodel pas mane? Pas mano teti taip, jis man taip sakydavo, as to nesu patyrusi, tu irgi nesi, tai kam gincijiesi? Nu su tuo daug, tai sunku sutikti, be jo dar 2 drauugu is ten daugiau ir nezinau suaugusiu is vaiku namu. Tai va gal musu tevai vienuose vaiku namuose gyveno. Mano tetis Ukmergeje augo. mirksiukas.gif
O del isislavinimo, tai taip baige technikuma, dirbo, tai buvo imanoma .
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 30, 12:44)
Bla bla bla bla bla ...
Tarski niekus.
Isivaikint, cia neiisirinkt kokio kaciuko ar suniuko veislinio, kad atknisinet visa jo gimine ir tos gimines praeiti.
Draugu pora turejo tris sunus, kai mergaite 7 metuku isivaikino. Jiems ir savu vaiku ler akis buvo, bernai beveik uzauginti, gyvenk del saves. Bet moteris uzsukdavo pas savo drauge, kuri vaiknami dirbo. Juk ten kruva tu vaiku. O pastebejo ir patrauke ja prie vienos mergaites, kuri turejo ryskiu sveikatos sutrikimu. Tiesiog ji nusprende, kad butent sito vaiko ji nori. Dabar isaugo grazi jauna panele, sveikatos problemos beveik dingo.

saunuole tavo drauge.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 09 30, 12:55)
Papasakosiu dar nuotrupa is savo gyvenimo. Mano vyras, paprastas, kaip trys kapeikos. Beje dauguma norvegu tokie yra. Tiesus. Be jokiu suktu minciu.
Tai va. Kazkada, kai buvome nauja pora, gyvenome mes name. Turejome valgomaji dar. Tai pas mus geles budavoir svetaineje ir valgomajame. Sviezios. Vyro nupirktos. Karta, padekojau, jam uz geles. O jis atsake, kad pats megsta geles, todel perka.  lotuliukas.gif
Ai, kad reabilituoti vyra, dar papasakosiu.
Viena lietuve kuri gyvena cia, buvo pakviesta i vestuves. Sedejo ji prie stalo krasto, ir kai seiminkai pasiklause jos pirmos, ka ji gers? Ji atsake, kad nieko. Tai visa vakara nieko ir negavo. Nes norvegai nesupranta, kad lietuviams reikia kitokio pasiulymo. Primygtinio ikalbinejimo. Gal cia moterims daugiau tinka tai?

mano vyras irgi panasus, labai gudrumo truksta, bet tai ir gerai biggrin.gif
panasiai ir su airiiais lotuliukas.gif ejom i puba pacioje pradzioje su airiu kompanija, paklause ka gersiu, sakau apelsniu sulciu, tai per vakara gavau kokias 7 stiklines lotuliukas.gif nes visi perka gerimu ir visiem ta pati, paskui jau nei neklausia lotuliukas.gif
Atsakyti

ildyta:
Jokio skirtumo maza ar didesni, svarbu zmogum isauklet ir uzaugint. Taip, nuo mazumos maza pagal save labiau palenksi, bet zymiai idomiau kai koks sunkus paaugliukas pamato visai kitoki gyvenima ir tampa geru zmogumi.

Nu argi Radzi mauglis?

O del to, kad " mama" pavadins...Asmeniskai as mama vadinu tik savo mama, gyvenime anytos mama nevadinau ir nevadinsiu. Ir greiciausiai nenoreciau, kad dar kazkas be mano biologinio vaiko mane taip vadintu.

nu nu ...  as cia is vyru daug prisiklauses istoriju apie ,vienisas mamas su paaugliais .kiek jie visko buvo prikrete jiem ir galu gale taip ir nerade bendros kalbos tiesiog iseidavo issikirdavo su jais .  

as asmeniskai galvociau ,aisku jei reiktu darbininko pareigom uzimti  ,galima neitikus pakeisti kitu 

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 09 30, 12:55)
Protinga tavo mama. As ilgai to mokiausi. Vis maikes plesiausi, su vyrais kariaudama.  blink.gif
<...>

O kam su nuosavu vyru kariauti? Dviese greičiau pasiekti tikslą galima.

Nepamenu kas ir kur pasakė, bet jei moteris gali toleruoti vyro trūkumus (kad ir tas kojines kampe stovinčias) gyvenimas tikrai gali būti nuostabus.
Atsakyti

Priedas  96B4497D-5070-4BFF-B466-DBA20BCE3D17.jpeg   236,09KB   3 Parsiųsta kartų

arbuzas77, 30 Rgs 2018 - 12:35, parašė: Tas pilkas ir reikia filtruot ,nes ir ten yra ,,su gerom praeitim,,
Arbuzai, daugiau pozityvo. Arba, su tokiu nusistatymu, geriau neieskok. Vistiek visos jos bus «blogos». Is anksto. 😃😏

arbuzas77, 30 Rgs 2018 - 12:41, parašė: o cia -like kiekvienas ,turi savo arkliuka (darbo) . va ex kisau lengva uzsiemima bet jis netiko, daba nuejo i kazkoki plytu fabrika lieja plytas - is veido israiskos- patenkinta
Ji santykiuose su tavimi tikriausiai nesijaute gerai. Nezinojote vienas kito noru. Lukesciu. Ar matei rusu filma Ekipazas? Ten lb. gerai parodyta moters savijauta. 😏

Nakviša, 30 Rgs 2018 - 13:10, parašė: O kam su nuosavu vyru kariauti? Dviese greičiau pasiekti tikslą galima. Nepamenu kas ir kur pasakė, bet jei moteris gali toleruoti vyro trūkumus (kad ir tas kojines kampe stovinčias) gyvenimas tikrai gali būti nuostabus.
Tai buvau durna. Dabar jau protingeju turbut. Nustojau kariauti arba sutikau tinkanti vyra. Jis sako, kad moters zodis turi buti paskutinis. Tai kiek ilgai viena su savimi pasigincysiu? 🤣😂 Prasiejau sauleta Oslo pakrante. Pakeliui nufotkinau Nobelio premijos iteikimo rumus.
Atsakyti

Priedas  96B4497D-5070-4BFF-B466-DBA20BCE3D17.jpeg   236,09KB   3 Parsiųsta kartų

arbuzas77, 30 Rgs 2018 - 12:35, parašė: Tas pilkas ir reikia filtruot ,nes ir ten yra ,,su gerom praeitim,,
Arbuzai, daugiau pozityvo. Arba, su tokiu nusistatymu, geriau neieskok. Vistiek visos jos bus «blogos». Is anksto. 😃😏

arbuzas77, 30 Rgs 2018 - 12:41, parašė: o cia -like kiekvienas ,turi savo arkliuka (darbo) . va ex kisau lengva uzsiemima bet jis netiko, daba nuejo i kazkoki plytu fabrika lieja plytas - is veido israiskos- patenkinta
Ji santykiuose su tavimi tikriausiai nesijaute gerai. Nezinojote vienas kito noru. Lukesciu. Ar matei rusu filma Ekipazas? Ten lb. gerai parodyta moters savijauta. 😏

Nakviša, 30 Rgs 2018 - 13:10, parašė: O kam su nuosavu vyru kariauti? Dviese greičiau pasiekti tikslą galima. Nepamenu kas ir kur pasakė, bet jei moteris gali toleruoti vyro trūkumus (kad ir tas kojines kampe stovinčias) gyvenimas tikrai gali būti nuostabus.
Tai buvau durna. Dabar jau protingeju turbut. Nustojau kariauti arba sutikau tinkanti vyra. Jis sako, kad moters zodis turi buti paskutinis. Tai kiek ilgai viena su savimi pasigincysiu? 🤣😂 Prasiejau sauleta Oslo pakrante. Pakeliui nufotkinau Nobelio premijos iteikimo rumus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 30, 13:52)

Papildyta:

kodel pas mane? Pas mano teti taip, jis man taip sakydavo, as to nesu patyrusi, tu irgi nesi, tai kam gincijiesi? Nu su tuo daug, tai sunku sutikti, be jo dar 2 drauugu is ten daugiau ir nezinau suaugusiu is vaiku namu. Tai va gal musu tevai vienuose vaiku namuose gyveno. Mano tetis Ukmergeje augo.  mirksiukas.gif
O del isislavinimo, tai taip baige technikuma, dirbo, tai buvo imanoma .

Nu taip, as nesu to patyrusi, bet kai mano abu tevai is vaiku namu, tai tokiu dalyku nepasakojo, kaip tu, kad jei tavo tevas pasakydavo, kad jis is vaiku namu, tai i ji skersuodavo.
Dar va arbuznikas maugliais isvadino...
Siaip tai visur visokiu yra. As du savo amziaus zinau is vaiknamio, vienas didelio holdingo direktorius, kitas irgi su pareigom tvarkingas, kulturingas zmogus.

Nors kai cia pasiziuri, kaip jus cia dvi saipotes is policininku, komisaro, tai gal yra dar kokiu nuokvaku, kurie i tuos nelaimingus vaikus skersuoja.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 30, 13:52)
nu nu ...  as cia is vyru daug prisiklauses istoriju apie ,vienisas mamas su paaugliais .kiek jie visko buvo prikrete jiem ir galu gale taip ir nerade bendros kalbos tiesiog iseidavo issikirdavo su jais .  

Na tai cia reiktu truputi susivokt tiems vyrams, kad vaikai nelabai nori savo mama dalint su kazkokiu svetimu dede. Gerai, jei dede buna protingas ir kantrus, stengiasi prieiti prie to paauglio sirdies. Bet dazniausiai tai tas diedas galvoja, kad visas pasaulis dabar turi suktis apie ji. Vaikai, o ypac paaugliai nera tokie kvaili.

Kazkada senai ziurejau rusiska filma su Maškovu. Berods vadinosi " Vagis". Ziauriai geras. Kas neturit ka veikt - rekomenduoju paziuret.
Atsakyti