QUOTE(virga @ 2018 09 30, 09:54)
Su mano daugiazodziavimu, sunku suprasti esme. Tiksliau butu: Jei vyras protingas, protinga moteris jam netrugo, o padeda. Kartais tiesiog nemaisydama. Budama salia. Is to turbut ir tas poskis yra. Beje pas rusus tai turbut daugiau atsispindi. Nes ir zodis isteketi, pas juos verciamas
uz vyro[/I].
Pazistu viena rusu tautybes moteri. Ji sekmingai istekejusi uz norvego, praplete jo versla.....
Istorijos tesinys? Finalas. Pirmas vyras bankrutavo. Sekretore ji paliko ir gyvena jis pas sena savo mama.
va cia tai sutinku dabar
ir lietuviskai neblogai skamba vyrai - veda, moterys - isteka.Man santuoka pirmiausia kaip sokis, kai vyra svedas, moteris leidziasi vedama.
taip visada buna, karma is a bitch
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 30, 10:02)
Kaip mano mama sako, kai neturi jėgos, tenka dirbti protu.
</p>
arba skama sila est uma nenado
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 30, 12:10)
Pas Tave seimoj tai vis stebuklai ir viskas atvirksciai.
Mano ir tetis is vaiku namu buvo ir mama. Niekas nieko neslepdavo ir niekas i juos kitaip neziurejo. Ir issimokslino ir gerus darbus dirbo.
Pokario metu daug vaiku augo vaiknamiuose. O cia mat pas tave kitaip
.
kodel pas mane? Pas mano teti taip, jis man taip sakydavo, as to nesu patyrusi, tu irgi nesi, tai kam gincijiesi? Nu su tuo daug, tai sunku sutikti, be jo dar 2 drauugu is ten daugiau ir nezinau suaugusiu is vaiku namu. Tai va gal musu tevai vienuose vaiku namuose gyveno. Mano tetis Ukmergeje augo.
O del isislavinimo, tai taip baige technikuma, dirbo, tai buvo imanoma .
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 30, 12:44)
Bla bla bla bla bla ...
Tarski niekus.
Isivaikint, cia neiisirinkt kokio kaciuko ar suniuko veislinio, kad atknisinet visa jo gimine ir tos gimines praeiti.
Draugu pora turejo tris sunus, kai mergaite 7 metuku isivaikino. Jiems ir savu vaiku ler akis buvo, bernai beveik uzauginti, gyvenk del saves. Bet moteris uzsukdavo pas savo drauge, kuri vaiknami dirbo. Juk ten kruva tu vaiku. O pastebejo ir patrauke ja prie vienos mergaites, kuri turejo ryskiu sveikatos sutrikimu. Tiesiog ji nusprende, kad butent sito vaiko ji nori. Dabar isaugo grazi jauna panele, sveikatos problemos beveik dingo.
saunuole tavo drauge.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 09 30, 12:55)
Papasakosiu dar nuotrupa is savo gyvenimo. Mano vyras, paprastas, kaip trys kapeikos. Beje dauguma norvegu tokie yra. Tiesus. Be jokiu suktu minciu.
Tai va. Kazkada, kai buvome nauja pora, gyvenome mes name. Turejome valgomaji dar. Tai pas mus geles budavoir svetaineje ir valgomajame. Sviezios. Vyro nupirktos. Karta, padekojau, jam uz geles. O jis atsake, kad pats megsta geles, todel perka.
Ai, kad reabilituoti vyra, dar papasakosiu.
Viena lietuve kuri gyvena cia, buvo pakviesta i vestuves. Sedejo ji prie stalo krasto, ir kai seiminkai pasiklause jos pirmos, ka ji gers? Ji atsake, kad nieko. Tai visa vakara nieko ir negavo. Nes norvegai nesupranta, kad lietuviams reikia kitokio pasiulymo. Primygtinio ikalbinejimo. Gal cia moterims daugiau tinka tai?
mano vyras irgi panasus, labai gudrumo truksta, bet tai ir gerai
panasiai ir su airiiais
ejom i puba pacioje pradzioje su airiu kompanija, paklause ka gersiu, sakau apelsniu sulciu, tai per vakara gavau kokias 7 stiklines
nes visi perka gerimu ir visiem ta pati, paskui jau nei neklausia