Ir apie moteri, kai rasiau, kad nuo moters daug kas priklauso. Tai ne su kvalda griauti nama. Ir ne su plaktuku ji statyti. Moteris gali sita viska padaryti, net rankos nepajudindama. Savo protu.
Na ne veltui yra tas posakis, kad uz kiekvieno sekmingo vyro, stovi moteris. Ji nieko nedaro fiziskai. Ji tiesiog yra protinga ir ismintinga.
Papildyta:
Zinai Virga, manau, per daug krauni ant moters. Gal yra paprsciau, kai vienas kita abu suranda, kai gimsta kazkokie tikri jausmai tai abiem ir norisi kazka kurti ,keistis i gera, o jei nera to salycio tikro, jei tik nauda, aistra ar kazkas apjunge zmones tai jie ir issiskirstys, o gerti negerti, tai jau zmogaus asmeninis reikalas. Jau moterys ir taip per duag sau kraunasi atsakomybes, o tokiso mintys jas aplamai i grandines ikisa. Ir stengiasi vargseles is tu liunu tempti, kol pacios i liunus neikrinta, mirsta paskui jaunos nuo insultu veziu ir t.t.
cia tiktu; didele zuvis sutiko maza ir prarijo, po to atvirksciai ;)
Papildyta:
Zinai Virga, manau, per daug krauni ant moters. Gal yra paprsciau, kai vienas kita abu suranda, kai gimsta kazkokie tikri jausmai tai abiem ir norisi kazka kurti ,keistis i gera, o jei nera to salycio tikro, jei tik nauda, aistra ar kazkas apjunge zmones tai jie ir issiskirstys, o gerti negerti, tai jau zmogaus asmeninis reikalas. Jau moterys ir taip per duag sau kraunasi atsakomybes, o tokiso mintys jas aplamai i grandines ikisa. Ir stengiasi vargseles is tu liunu tempti, kol pacios i liunus neikrinta, mirsta paskui jaunos nuo insultu veziu ir t.t.
cia tiktu; didele zuvis sutiko maza ir prarijo, po to atvirksciai ;)
Jau senai aisku, kad tarp tokiu reikia ieskoti. Karta skaiciau vieno psichologo straipsni, kaip minioje atskirti sexsualia moteri. Jis rase, kad atejus i vakareli, kur pilna dekoltuotu, miniakais apsiredziusiu ir garsiai kalbanciu moteru, reikia ieskoti tokios, kuri stovi nuosaliau. Apsirengusi neisaukianciai. Nunesimaliavojusi veido viskom vaivorykstes spalvom. Va tokia mergina ir bus tikras lobis.
Papildyta:
Lutuke as apie jausmus nerasiau, nes man tai savaime suprantamas dalykas. Be jausmu tai prostitutes/prostitutai dirba. O visi kiti tai su jausmais, man rodos, pradeda draugyste. Santykius.
Na ne veltui yra tas posakis, kad uz kiekvieno sekmingo vyro, stovi moteris. Ji nieko nedaro fiziskai. Ji tiesiog yra protinga ir ismintinga.
Tuomet galima sakyti kad vyro sekmei nusisukus, moteris irgi kalta lieka. Na bet cia lutuke va tuoj atsikels ir paklode prirasys siuo klausimu.
Dauguma atveju taip. Tik gal kitaip pasakysiu. Vyrai apsvaige nuo pinigu ir sekmes, gali ir patys pridaryti klaidu. Cia jau moteris bejege. Reiskias nebuvo jis pakankamai protingas, kad uz jo stoveti.
Su mano daugiazodziavimu, sunku suprasti esme. Tiksliau butu: Jei vyras protingas, protinga moteris jam netrugo, o padeda. Kartais tiesiog nemaisydama. Budama salia. Is to turbut ir tas poskis yra. Beje pas rusus tai turbut daugiau atsispindi. Nes ir zodis isteketi, pas juos verciamas uz vyro[/I].
Pazistu viena rusu tautybes moteri. Ji sekmingai istekejusi uz norvego, praplete jo versla. Mediena is Rusojos jis pradejo supirkineti su jos pagalba. Pats turejo baldu fabrika.
O pries istorija jos tokia. Kad, kai studijavo, susipazino su tokiu paciu studentu. Istekejo. Susilauke dvieju vaiku. Atsiradus galimybei, su vyru sukure versla ir .......vyras isejo gyventi su jauna sekretore. Moteris liko su dviem vaikais ir butu. Verslas liko vyrui.
Siai dienai, ji ir jos vaikai ir anukai gyvena Norvegijoje. Pati ji, kad nebutu liudna namie, atsidare cia parduotuve kristolo dirbiniu parduotuve. O karta, kai teko kartu laika leisti kavineje, jos vyras, padekojo jai, kad ji yra salia jo.
Istorijos tesinys? Finalas. Pirmas vyras bankrutavo. Sekretore ji paliko ir gyvena jis pas sena savo mama.
Ach,Virga, kaip gražiai tu viską surašei.Stačiai kaip Ciceronas.Nebėra nei ką pridėti.
. Tai ne su kvalda griauti nama. Ir ne su plaktuku ji statyti. Moteris gali sita viska padaryti, net rankos nepajudindama. Savo protu.
Kaip mano mama sako, kai neturi jėgos, tenka dirbti protu.
As tai kitaip paskaiciau- didziuojasi savo vyru ir visada šalia, prie bet kokio vyro pasirinkimo, nes zino, kad jis tai daro rupindamasis šeima. Parodo jam, kad ji juo pasitikti.
Va va. Aukso zodziais. Didziauojasi savo vyru ir jo nekritikuoja prie kitu.
Mazyte smulkmena is musu kasdienybes. Vakar atvaziavo dukte, su drauge is Lietuvos. Pasisveciavome. Drauge pagyre havaju(pas mus taip vadina) roze, nukrauta ziedais. Dukte pasiskunde, kad pas ja jos nuvyto. Vyras visa instrukcija pateike, kaip jas priziureti.
Geliu vazonas turi stoveti inde ir tureti vandeni jame. Ir dukte ir jos drauge aikciojo ir gyre mano vyra.
O pries istorija tokia. Kai geras desetkas roziu, fazonuose, nuvyto, mano vyras paklause mano patarimo, kad jas reikia laikyti inde su vandeniu.
Aisku as pratylejau, kad tai mano ideja, o yras mano buvo laimingas, kai dvi jaunos ir grazios paneles ji gire.
Siandiena gavau netiketa bucki nuo vyro. Turbu uz vakar.
Einu pakuoti cemodano. Laukia maza, laivu kelione, i Danija.
Mano «Vyro» roze. 😂
9D388F0E-A8F9-4654-A4C1-14F2F53EE8BB.jpeg 162,45KB 0 Parsiųsta kartų
Dievuli tu mano koks grožis .Matosi,kad specas gėlę prižiūri.
Geros kelionės,Virga.
.Mano mama taip tėvukui pakišdavo idėją.Tas pasiginčydavo, paburbėdavo.O paskui padarydavo kaip nori mama ir dar šventai tikėdavo,kad tai jis pats sugalvojo. :lol:O mama tyliai sau šypsodavosi.
mano tetis taip sakydavo, kai zmones suzinodavo,kad jis is vaiku namu, skirtingai ziuredavo, tai jis paskui niekam ir nepasakodavo..daznai zmones mesgta skirstyti, nuteisti pries pazindami zmogu, ka net cia matosi
Pas Tave seimoj tai vis stebuklai ir viskas atvirksciai.
Mano ir tetis is vaiku namu buvo ir mama. Niekas nieko neslepdavo ir niekas i juos kitaip neziurejo. Ir issimokslino ir gerus darbus dirbo.
Pokario metu daug vaiku augo vaiknamiuose. O cia mat pas tave kitaip .
Papildyta:
Jokio skirtumo maza ar didesni, svarbu zmogum isauklet ir uzaugint. Taip, nuo mazumos maza pagal save labiau palenksi, bet zymiai idomiau kai koks sunkus paaugliukas pamato visai kitoki gyvenima ir tampa geru zmogumi.
Nu argi Radzi mauglis?
O del to, kad " mama" pavadins...Asmeniskai as mama vadinu tik savo mama, gyvenime anytos mama nevadinau ir nevadinsiu. Ir greiciausiai nenoreciau, kad dar kazkas be mano biologinio vaiko mane taip vadintu.